Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

JPAR

Members
 • Aantal items

  3.388
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door JPAR

 1. https://www.cheap-comics.com/product-category/tpb-hc/goon/
 2. JPAR

  Vandaag Gekocht

  Als hij dan maar niet zijn broek rond zijn enkels heeft......
 3. JPAR

  Deze heb ik te koop...

  1 à 2 euro per stuk hooguit.
 4. JPAR

  Vandaag Gekocht

  Veel wat tegenlicht maakt is een eye-opener.
 5. Ik heb juist gekozen voor gemiddeld omdat ik de leeftijden in groepen onderverdeeld heb. Als ik de exacte leeftijd had gevraagd was de lijst zo enorm lang geworden.
 6. Daarom heb ik het in de poll ook over forumlezers. Feitelijk kunnen we hier natuurlijk niets uit afleiden over de leeftijd van striplezers. Maar laten we gemakshalve ervan uitgaan dat de forumlezer ook striplezer is
 7. Ik kocht S&W ook altijd uit gewoonte. Daar ben ik al mee gestopt toen de nieuwe 'stijl' begon. Eigenlijk had ik het qua verhaal al eerder moeten doen.
 8. Ah, had ik hem beter daar kunnen plaatsen? Je mag hem daar ook wel definitief heen verplaatsen hoor. Maakt mij niet uit.
 9. Dat klopt, maar de uitgeverijen hebben er vorig jaar wel voor gekozen om de prijzen in Nederland niet te verlagen en ze daarmee gelijk aan België te houden. En ze kiezen er nu ook voor om de prijzen in België komend jaar extra te verhogen, want klaarblijkelijk zijn strips nog niet duur genoeg, dus ze moeten sowieso weer verhoogd worden?!?!
 10. Ik ben ook benieuwd waar we uiteindelijk gaan eindigen. Dus aan iedereen: Stem!
 11. Hij staat er toch nog gewoon of heb ik iets verkeerd aangezet in de poll?
 12. Ik wist het ook niet, maar heb net een poll aangemaakt.
 13. Zojuist werd de vraag gesteld wat de gemiddelde leeftijd van de lezers op dit forum is. Vandaar deze poll. Leeftijd opgedeeld in groepen van 5.
 14. Ik doelde niet op een keuze van de uitgever om het uit te schappen te halen, maar van de supermarkten ivm hogere prijzen, afname garanties of weet ik veel (gewijzigd beleid van de uitgever dat negatief uitpakt voor de supermarkten).
 15. Kan het iets te maken hebben met de fusie van Ballon en Standaard? En een bijhorend nieuw beleid?
 16. Ik doe het zelf echt niet allemaal goed, maar ik vind wel dat een uitgeverij (stripboeken, boeken, kranten, schoolboeken, maakt me niet uit wat) het beroepshalve goed hoort te doen. En een foutje kan uiteraard, maar het worden steeds meer "foutjes".
 17. JPAR

  Catawiki Zaagdraad

  Volgens mij mag het wel meer zijn, maar dan moet je als verkoper wel betalen.
 18. Volgens mij moet je dan ook betalen.
 19. Zonde van de taalfout die ze in het bericht niet eens opmerken. Als je iets promoot mag je toch verwachten dat het nagelezen wordt voordat je het plaatst.
 20. Heb je dit letterlijk overgenomen? (Copy + paste)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...