Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

JPAR

Members
 • Aantal items

  3.771
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door JPAR


 1. Ik kreeg net bericht dat alle herinneringen ook geen soelaas hebben geboden. Nu wachten tot 18 augustus of de koper alsnog genegen is om te betalen.

   

  Mocht dat niet gebeuren... is er hier iemand geïnteresseerd in Preacher deel 1 t/m 6 in hardcover? Compleet in nieuwstaat en eerste druk. Ze zijn al een tijdje OOP. Paat het me maar weten.


 2. 5 uren geleden, Rene zei:

  Nee, volgens de regels mag je als koper 3 werkdagen wachten met betalen, en als verkoper 3 werkdagen wachten met versturen.

   

  Ik heb het over de allerlaatste dag van alle verlengingen en ik vind dat je mag verwachten dat iemand voldoet aan de regel om binnen die drie dagen te betalen. Nu weet men dat er toch niks gebeurt als je niet betaalt en kun je het dus weken rekken.


 3. 9 uren geleden, Waakwater zei:

  Ik verkocht recent tien kavels. Slechts één werd niet op de dag zelf betaald, maar net tegen de deadline. De rest onmiddellijk of een paar uur later. 

  Waren dat strips, comics of heel iets anders?


 4. 1 uur terug, Simon zei:

  Dat is natuurlijk het risico met aanbieden op Catawiki. Je mag niet verwachten dat iedereen hun kavel direct na de veiling betaalt. 

  Is dat zo? Mag je dat niet verwachten? Het staat nochthans wel in de regels en daar ga je mee akkoord. Ik verzend ook meteen als de betaling er is. Diezelfde dag, tenzij het al te laat is, dan de dag erna.


 5. 10 minuten geleden, Ambreville zei:

  Dat is de reden dat ik ben stilgevallen op Catawiki. Na de verkoop loopt het vaak mis.

  Ik vind het behoorlijk irritant. Een werd op de allerlaatste dag betaald. Dan ben je weken verder, maar je kunt niks. Dit ging om een paar honderd euro.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...