Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

JPAR

Members
 • Aantal items

  3.388
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door JPAR


 1. 2 uren geleden, Tanuki zei:

  Je mag de forumlezers niet verwarren met striplezers. Mijn kinderen hebben totaal geen boodschap aan een forum. Teveel tipwerk en da's niet handig op een smartphone. Zij prefereren de whatsapp's en reddit's van deze wereld want ja, ook facebook is blijkbaar al voor ouwe venten :)

  Maar ze lezen wel strips.

  Daarom heb ik het in de poll ook over forumlezers. Feitelijk kunnen we hier natuurlijk niets uit afleiden over de leeftijd van striplezers. Maar laten we gemakshalve ervan uitgaan dat de forumlezer ook striplezer is :)


 2. 1 uur geleden, esteban² zei:

  Ik denk dat dat misschien met een flinke vertraging zou komen.  Maar dan is het voor mij ook gedaan.  De huidige S&W avonturen of De Kiekeboes kocht ik al enkel in promotie omdat de huidige strips de 6,99 € niet waard zijn.  Naar mijn gevoel.  Dat idee leeft ook heel erg bij iedereen in mijn omgeving, merk ik.  De reden waarom zelfs mensen waarvan ik weet dat ze puur uit gewoonte 'Kiekeboe' bleven kopen, daar nu ook al mee gestopt zijn.  Als daar nu nog eens wat bij komt, stop ik na al die jaren dan toch met die gewoonteaankopen.  Niet gedacht dat ik dat ooit zou doen.  Maar dan geef ik dat deel van mijn budget liever uit aan de (meestal sowieso al iets duurdere) jaarlijkse nieuwigheden bij de stripspeciaalzaak.

  Ik kocht S&W ook altijd uit gewoonte. Daar ben ik al mee gestopt toen de nieuwe 'stijl' begon. Eigenlijk had ik het qua verhaal al eerder moeten doen.


 3. 2 uren geleden, eriktex zei:

  Er staat dat de prijzen gelijkgetrokken worden. Dus als het in België 8,95 kost en in Nederland 9,15 dan zal het minimaal 9,15 worden. Mininmaal, want hier komt de volgende marketingtruck: 9,15 is natuurlijk een rotbedrag, daar kun je veel beter 9,45 van maken ("veel handiger voor de klant met afrekenen"). En niet veel later 9,95 - maar dat is logisch.

  Ik denk zelfs 9,50.


 4. 14 minuten geleden, Kameraad Mauser zei:

  BTW is nu wel die factor die niet voortkomt vanuit de - wat betreft strips en boeken - de uitgeverswereld. Daarvoor moeten we kijken naar een andere organisatie...

  Dat klopt, maar de uitgeverijen hebben er vorig jaar wel voor gekozen om de prijzen in Nederland niet te verlagen en ze daarmee gelijk aan België te houden. En ze kiezen er nu ook voor om de prijzen in België komend jaar extra te verhogen, want klaarblijkelijk zijn strips nog niet duur genoeg, dus ze moeten sowieso weer verhoogd worden?!?! :rolleyes:


 5. 2 uren geleden, bammar zei:

  En dan op het forum maar kritiek geven op de 'kleinere uitgeverijen' voor slechte vertalingen, terwijl de grootste het zelfs toelaat in hun promotie

  Ik doe het zelf echt niet allemaal goed, maar ik vind wel dat een uitgeverij (stripboeken, boeken, kranten, schoolboeken, maakt me niet uit wat) het beroepshalve goed hoort te doen. En een foutje kan uiteraard, maar het worden steeds meer "foutjes".


 6. 8 minuten geleden, bammar zei:

  De Stripautomaat! Wie tijdens de Boekenbeurs bij Ballon Media kan er voor 2€ het eerste album van een heldenstrip uit onze automaat halen. Veel held voor weinig geld ! Vanaf dinsdag, Antwerp Expo, Hal 2.

   

  72780317_2626474070708533_6570210162173280256_n.jpg

  72995878_2626474094041864_9159221606457802752_n.jpg

  Heb je dit letterlijk overgenomen? (Copy + paste)

×
×
 • Nieuwe aanmaken...