Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Daan

Members
 • Aantal items

  1.428
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

436 profielweergaven
 1. stripgerelateerde muziek

  En de ballade van Simon van de Rivier:
 2. Strip Van De Dag

  Hé, als iemand zo veel geld over heeft voor een krabbeltje, waarom zou hij die dan niet zetten...? Ik zou het zo doen en er nog bij glimlachen ook, dwaze fans!
 3. Updates Stripspeciaalzaak.be

  In de kop van de fijne recensie over Zen zonder meester staat "Geetsige"... Dit boek is echt een aanrader, wie van de reep heeft het inmiddels gelezen?
 4. Red Rider

  ieuuww, wat flauw wordt dit allemaal weer, getver! Gun toch ieder zijn smaak en heb beetje respect, alsjeblieft.
 5. Originelen

  Ik denk dat toch niet! De auteur blijft altijd eigendomsrechten houden op het immateriële. Als hij ervoor kiest de schetsen of desnoods hele originelen weg te gooien is dat jammer voor hem, behalve dat het lekker opruimt. De tekeningen (het beeld, niet de inkt en papier) oftewel de 'kunst', zijn en blijven van de auteur...
 6. Eerste Druk

  Neen, ik dacht zoiets ooit gelezen te hebben... Ik vind er nu ook geen onderbouwing voor behalve dat bv Catawiki wel van de meeste van die 13 albums twee verschillende eerste drukken hanteert in de catalogus. Wie weet het juiste antwoord?
 7. Strip Van De Dag

  Die heb ik ook gelezen. Volgens mij omdat die toen genomineerd was voor een stripschap albumprijs... Ik vond het wel aardig maar persoonlijk niet zo bijzonder, sorry!
 8. Eerste Druk

  Dat geldt voor de nummer 200 t/m 212. Het gekke is dat tegelijkertijd met de druk met daarop de eerste druk-circels er ook een eerste druk was zonder die circels. Was niet de ene oplage bedoeld voor de Nederlandse en de andere voor de Vlaamse markt?
 9. Striptijdschriften

  Behalve dat gezellige moment wanneer elke twee weken er een vers blaadje op de mat ligt. Plus zorgt zo'n abonnement er ook voor dat ook mijn kinderen en gasten nog eens wat strips consumeren
 10. Striptijdschriften

  Vroeger abonnementen gehad op Mickey Maandblad en Wham en in die jaren las ik ook de Eppo van mijn oudere broer. Later heb ik een abonnement op Titanic gehad, totdat het blad ter ziele ging... Nu lees ik vooral Brabant Stripmagazine en Stripglossy. Als ik weer eens wat meer geld heb zou ik graag weer een abonnement op Eppo nemen, maar ja, ik koop ook bijna alle DLC/L albums van in Eppo voorgepubliceerde verhalen al en dat voelt toch wel wat dubbel...
 11. Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Voor de vierde keer Zen Zonder Meester gelezen. Oké, ik ben misschien wat bevooroordeeld, maar dit is echt een prachtig en grappig boek. Het mystieke zen bekeken, gezocht, gevonden en ondervonden met Hollandse nuchterheid. Hier en daar hardop lachen, dat maak ik niet heel vaak mee... Een heuse aanrader en €19,95 voor 288 pagina's is natuurlijk nooit verkeerd.
 12. Allereerst: Welkom op de Reep! Ik denk niet dat de bladen echt een waarde hebben, tenzij ze zo goed als nieuw zijn, maar ook dan zullen het eerder dubbeltjes dan euro's zijn. Wel verwacht ik dat er vast iemand is die je er blij mee zou kunnen maken. Als je ze inderdaad kwijt wilt kun je ze te koop aanbieden in de Te Koop sectie. Succes ermee.
 13. Silvester Strips

  De Engelsman die niet van Vuurwapens Hield Wollodrin Hel van het Oostfront Angel Wings En nog best veel ander mooi spul...
 14. Strip Van De Dag

  Ha, daar heb ik goede herinneringen aan! Tijd om die drie delen nog eens te herlezen. Dank voor de tip...
 15. Dédi's

  Net als in het Engels: to dedicate / a dedication
×