Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Daan

Members
 • Aantal items

  1.486
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

834 profielweergaven
 1. Daan

  Meningen (Ongefilterd en Ongezouten)

  Ach, kom, dat is wel heel bagatelliserend. Lees die draadjes nog maar eens terug! Zo vaak wanneer deze, door mij zeer gewaardeerde medeforummers, antwoorden gaven op vragen of vertelden waar ze mee bezig waren, werd er weer over dezelfde pijnpuntjes gezeurd. Ze werden regelmatig afgeschilderd alsof ze hier alleen maar kwamen om reclame te maken. Zelfs als ik geen voeten zou hebben zou ik mij hierdoor op mijn teentjes getrapt voelen.
 2. Daan

  De Winterstripbeurs in Lochem

  Een hele mooie poster , zelfs. Wie zal dit ontworpen kunnen hebben?
 3. Daan

  Vers Aangekondigd

  Mijn fout! Niet goed gekeken, blijkbaar...
 4. Daan

  Vers Aangekondigd

  Deze was in Breda reeds beschikbaar...
 5. Daan

  Dark Dragon Books

  Omdat de algehele sfeer steeds minder leuk wordt en de mensen die nuttige dingen te melden hebben veel te vaak te kakken gezet worden. Ook ik heb een poos niet meer gepost vanwege de sfeer. Ik probeerde het juist de laatste tijd weer eens op de Reep... maar ik denk niet dat ik het nog lang ga volhouden... @ DDB: Gewoon doorgaan met wat jullie aan het doen zijn. En voor mij ook jammer omdat ook ik niet op facebook kom!
 6. Heeft iemand al enig idee wat het nieuwe ticketsysteem gaat zijn? Fons?
 7. Blueberry kreeg ik zojuist in mijn handen, die is dus gedrukt. Met een prachtig dossier! Van Douwe Dabbert heb ik geen idee.
 8. Daan

  Dédi's

  Ik dacht, laat ik ook maar weer eens wat dedi's posten. Hierbij de buit uit Kampen en Temploux! In Kampen als eerste aangeschoven bij Thomas Du Caju voor tekeningen in beide delen Little England: Toen naar Ferry die het niet zo heel druk had maar verdomde trek had in koffie, voor een tekening in deel 5 van Ian Kaledine: Op het plein vond ik Kenny Rubenis bereid om Renee als Wonderwoman te tekenen in de laatste Dating For Geeks: En als laatste in Kampen bij Danker Jan Oreel langs gegaan die het heel druk had met het tekenen van mannen met hoeden in zijn nieuwe boek over Israel. Ik zag liever deze schurk uit Hel, Toy. Twee weken later was ik in België op vakantie en dat kon ik combineren met een eerste bezoek aan Temploux. Ik ging voor vier tekeningen maar kwam helaas thuis met twee, Amouari liet zich na de lunch niet meer zien en Swolffs kwam pas zo laat en ik stond zo ver achterin de rij dat ik mijn boek heb geretourneerd... Twee tekeningen dus: Eerst ben ik bij Fred Toublanc gaan zitten. Ik was de eerste van de dag. Het was direct duidelijk dat het lang geleden was dat hij figuren uit Tanguy en Laverdure tekende. Hij had ze niet echt direct in de vingers. Maar gedreven en amicaal was hij zeker! En eindelijk een tekening van Dodier, ook nog voor de lunch gelukt!
 9. Robbedoes door Lebeault en Filippi: Stichting Z. Leuke tekeningen, leuke pastiche, leuke setting, leuk idee. Rommelige uitvoering, maar dat ligt waarschijnlijk voor het grootste deel aan de rommelige vertaling die mijn leesplezier telkens vergalde. Het lijkt er trouwens sterk op dat plaat 57 dor iemand anders in geïnkt of misschien had Lebeault die dag verschrikkelijke koppijn...
 10. Daan

  Strips In De Klas

  Tof!
 11. Daan

  Strips in de media

  In de 25 september editie van NRC zullen geen foto's staan. Al het beeldmateriaal zal eenmalig worden vervangen door Fokke-en-Sukke-tekeningen omdat de eend en kanarie die dag hun 25-jarige jubileum vieren. dat zal vast snel een collector's item worden...
 12. Daan

  Strips In De Klas

  Op de site stond ergens dat uitgeverij personalia het boekje van een ISBN-nummer zou voorzien. Een berichtje naar Margreet de Heer of naar Personalia kan antwoord bieden. Als je iets te weten komt, post je het dan alsjeblieft ook even hier?
 13. Daan

  De Mini-Mensjes (Pierre Seron)

  Ik weet dat ze bestaan maar dat zijn illegale albums. Ik wil graag verre van piraterij blijven... misdadig dat hier mensen geld aan verdienen en niets aan Dupuis en of Seron afdragen.
 14. Daan

  Strips In De Klas

  Even een oud draadje naar boven toveren! Ik blijf het trouwens apart vinden dat Google deze site beter heeft geïndiceerd dan de site zelf... Margriet de Heer, momenteel in Nederland Stripmaker des vaderlands, is bezig om een boekje samen te stellen met de titel Graphic Novels voor de leeslijst. Het is de bedoeling dat het boekje, met daarin een selectie van 50+ Nederlandstalige strips, op 20 november, de dag van het literatuuronderwijs, wordt verspreid onder leraren Nederlands. Ik hoop van harte dat er dankzij dit initiatief er toch eens wat meer aandacht komt voor strips lezen voor de Nederlandse literatuurlijst. Meer informatie kun je hier vinden: http://stripmakerdesvaderlands.nl/blog/graphic-novels-voor-de-leeslijst/
 15. Daan

  De Mini-Mensjes (Pierre Seron)

  Dank voor het antwoord Lamme Goedzak.
×