Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Daan

Members
 • Aantal items

  1.524
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.410 profielweergaven
 1. Dank je wel Hollander! Duidelijk verhaal: Bajram gebruikt zijn positie om sociale veranderingen voor stripauteurs van de grond te krijgen. We moeten nog even geduld hebben...
 2. Tijd voor weer een lijstje! ... 1. Blast 1 t/m 4 (compleet verhaal) (Larcenet, Oog & Blik) . 2. Fraternity 1 en 2 (compleet verhaal) (Díaz Canales & Munuera, Dargaud) 3. Taxi! (one-shot) (Aimée de Jongh, Scratch Books) 4. Michel (one-shot?) (Zidrou & Roger, Blloan) .. 5. Een nacht in Rome 1 t/m 3 (serie nog niet klaar) (Jim, Saga) ... 6. Gung Ho 1 t/m 4 (serie nog niet klaar) (von Eckartsberg & von Kummant, Gorilla & Silvester) 7. Zen zonder meester (one-shot) (Meeuwsen, Sherpa) ....... 8. De Wezentrein (compleet verhaal) (Charlot & Fourquemin, Blloan) 9. Zwendel 3: Lady Z (alle delen zijn leuk maar deze was super) (Munuera, Dupuis) .... 10.Krasse Knarren 1 t/m 5 (losse verhalen maar de hele serie is leuk) (Lupano & Cauuet, Dargaud) Ook heb ik extreem genoten van de onderstaande boeken en reeksen: Aldebaran 1e cyclus Ars Magna Betty & Dodge De dag waarop de bus zonder haar vertrok Ekhö De Engelsman die niet van vuurwapens hield De hel van het oostfront Lucky Luke naar Morris 5 - Ieder voor zich Metronom' Mooie zomers Shi De tombe van Alexander Warship Jolly Roger Zo maak je fortuin in juni 1940
 3. Het derde deel van de tweede cyclus van Universal War stamt alweer uit 2016, terwijl deze cyclus ook, net als de eerste, uit zes delen zou moeten gaan bestaan. De albums kwamen ongeveer anderhalf tot twee jaar na elkaar uit, tot nu... Iemand enig idee of Bajram nog aan zijn serie werkt? Er is een heuse site voor de serie (universal-war.com) en de auteur houdt een blog bij (bajram.com) maar die zijn alleen in het Frans te lezen en ik vind daar niet zomaar het antwoord op mijn vragen. Wie weet meer?
 4. Daan

  De cyclus van Cyann

  Verkocht! Er mag een slotje op.
 5. Daan

  Vers Aangekondigd

  Het is wel duidelijk waar Hec Leemans de mosterd haalde...
 6. Daan

  De cyclus van Cyann

  Er is een bod uitgebracht, voor nu is de reeks gereserveerd!
 7. Daan

  De cyclus van Cyann

  --GERESERVEERD-- De volledige Cyclus van Cyann door François Bourgeon en Claude Lacroix in 4 boeken: 3 van 12bis en een van Daedalus. Deze 6 delen in 4 boeken vormen een compleet afgerond verhaal. Boek 1: Integrale uitgave van deel 1: De bron en de sonde & deel 2: Zes seizoenen op Ilo (12bis, 2012, 224p) Boek 2: Integrale uitgave van deel 3: Aïeïa van Aldaal & deel 4: De kleuren van Marcade (12bis, 2012, 152p) Boek 3: deel 5: De gangen van de tussentijd (12bis, 2012, 68p) Boek 4: deel 6: De zoete dageraad van Aldalarann (Daedalus, 2015, 64p) Redelijk nette, gelezen staat met krasjes en andere kleine beschadigingen. De complete set voor €50,- of doe een aardig bod via pm.
 8. Klopt, ik had echter in dezelfde sessie al het een en ander binnen 'strips' gezocht en dan kom je daar niet zo duidelijk weer uit.
 9. Dankjewel, Ik kreeg hem er echt niet uit maar ik kon me ook niet voorstellen dat-ie nog niet toegevoegd zou zijn... Zelfs na het zoeken op de uitgever en de titel kwam die bij mij niet naar boven. Bedankt mpmmvm !
 10. Een catalogusvraag: wie heeft enig idee of de laatste (niet strip) Asterix Het geheim van de toverdrank ergens in de catalogus terug is te vinden? Ik kan hem niet vinden... Zal niemand deze nog toegevoegd hebben?
 11. Volgens mij heb jij meer verstand van Japans dan van Engels...
 12. De integrale van Marshal Blueberry. Een wat stroef begin maar daarna gaat het wel lopen. Ik bewonder Vance als tekenaar maar dit is echt niet zijn beste werk. De pagina's van Rouge waren veel beter leesbaar. Misschien dat het te maken heeft met het wat slordige drukwerk of de gekozen papiersoort... Ook het feit dat het boek geen dossier heeft maakt het geheel nogal matig. Het was leuk maar een dossier had het veel interessanter kunnen maken en beter drukwerk had hier niet misstaan.
 13. In de afgelopen dagen alle Ekhös nog eens herlezen, heerlijk!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...