Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Daan

Members
 • Aantal items

  1.407
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Daan

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

269 profielweergaven
 1. Dédi's

  Cool! Dat is een mooi werkje. In Rotterdam (2015) tekende hij alleen met potlood...
 2. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Thanks, ik ben benieuwd...!
 3. Dédi's

  Leuk Fons! Ook alweer zo'n prachtige Baron. Heeft niemand een dedi met bijvoorbeeld Erik en Opa of Sjaak en Oom George of een willekeurig ander figuur van Jan van Haasteren? Post ze maar eens, ik smul ervan!
 4. Nieuwe Asterix oktober 2017

  Zo, jij bent er snel bij! Ik moet 'm nog halen...
 5. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Yep, maar dit is het programmaboekje, ik ben op zoek naar een A6-flyertje, als die überhaubt bestaat...
 6. Dédi's

  @SPeeDy Die twee Renauds die je scoorde zijn heel verschillend, zijn die van twee dagen? Ik heb hem niet met kleurtjes zien werken en zag hem de hele tijd alleen potlood tekeningen maken van die dame in negligé.
 7. Dédi's

  @marioboon Het is gevonden en het wordt me toegestuurd! Guido, bedankt!
 8. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Heeft iemand ooit een flyer gezien voor Breda 2017? Ik ben ernaar op zoek. Online vindt in wel een 'simpele' tekst- en logoflyer maar ik wil graag weten of er, net als bij voorgaande edities, een flyer is geweest met een stripfiguur, dit jaar had dat Guust moeten zijn... Iemand?
 9. Cameo?!

  Deze kwam ik tegen in De Sliert in Japan, naast Robbedoes en Kwabbernoot staan er tenminste twee Stripfiguren met Japanse roots op de tekening. Taka Takata en Witte Tijgerin. Mis ik dan nog iets?
 10. Vers Aangekondigd

  Ik vond Gerbens Kinderdorpen Sus & Wis ook al een van de betere, dus laat deze maar komen!
 11. Dédi's

  Ja, zulke pareltjes zie ik hem niet snel meer op een beurs maken. Deze zijn van 1982 en 1990. Hij is inmiddels alweer 81 jaar jong. In die tijd was hij nog respectievelijk 46 en 54... Maar mooi zijn ze zeker. Mocht ik toch nog eens ooit.....
 12. Vers Aangekondigd

  Mooi. Daar kijk ik best naar uit. Is dit het begin van een Suske en Wiske door... serie?
 13. Lewis Trondheim

  1 deeltje is weg!
 14. Dédi's

  Ik had het prachtige Jan van Haasteren boek op zaterdag al gekocht maar toen stonden er continue zulke lange rijen voor alleen een kleine geschreven opdracht dat ik dat voorbij heb laten gaan. Het was duidelijk dat een tekening er dan sowieso niet inzat. Op zondag stond ik rond de lunch in de rij voor Giulio de Vita en zag daar uit mijn ooghoeken dat Mijnheer van Haasteren toch wel af en toe, wanneer er weinig of geen wachtenden waren, bereid was een tekeningetje te maken. Aangezien Giulio de Vita nog wel even weg zou blijven ben ik terug naar de auto gelopen om snel het JvH boek en mijn meegebrachte exemplaren van Baron van Tast en Sjaak en Oom George op te halen. Toen ik weer boven was waren er slechts twee mensen die bij van Haasteren iets wilden laten signeren. Toen ik aan de beurt was stonden er weer twee mensen achter me en durfde ik het wel te vragen. Een heel figuur zou te lang duren maar toen ik vroeg om dan misschien alleen een kopje te tekenen ging hij overstag, maar dan wel alleen in potlood, waarschuwde hij nog. Ach, ik heb er maar twaalf jaar op gewacht... Anderen waren trouwens nog gelukkiger. Ik zag hem toch heus zo'n twee volledige geïnkte figuren maken... Voor wie? Dat weet ik niet maar gelukkig zullen ze zijn!
 15. Dédi's

  Danker Jan Oreel: Julia in Hel 2, een paar weken geleden bij de boekpresentatie te Slot Loevestein Op zaterdag in Breda: Eric Hübsch in Ploneïs de Onzekere (Legenden van Troy) José Luis Munuera in Walter de Wolf Arjen Vriezekolk: De Roestige Ridder Giulio de Vita in Wisher Jean Marc Krings: James in De Sliert in Japan En op Zondag: Jaques Terpant in De Verdwaalde Kapitein Paul Salomone: Byron Peck in De Engelsman die niet van Vuurwapens Houdt (Ik vroeg om de inkt ipv de waterkleurtjes) José Luis Munuera: Itaca in De Campbells Jan van Haasteren: Baron van Tast (eindelijk gelukt om een tekeningetje van hem te bemachtigen!) Giulio de Vita: Kriss van Valnor Dat was weer een geslaagd weekend, hopelijk volgend jaar gewoon weer! Op zaterdag heb ik ook nog een tekening gekregen van Mario Boon in Doomsday 3 maar dat album heb ik waarschijnlijk ergens laten liggen... dom, dom, dom! Mocht iemand het gevonden hebben, zie ik het graag terug!
×