Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Daan

Members
 • Aantal items

  1.442
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

620 profielweergaven
 1. Originelen

  Wat leuk dat die ratten dat konden navertellen ;-) Steek je toch meer op van Nero dan je doorhebt...
 2. Ik zal hier ook aanwezig zijn met wat overtollige strips en ik kom samen met Harry die een flinke buts comics meebrengt. Repers, wel even gedag komen zeggen, hè?
 3. Oost Nederlandse Stripboekenbeurs 7 april.

  Inmiddels staat er een behoorlijke lijst tekenaars op de website en Arboris brengt de gelimiteerde zwarte Durango-uitgave terug naar de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs, mooi!
 4. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Die zijn ook in heel wat talen verschenen inmiddels en volgens mij is hij zelfs met een van deze boeken genomineerd geweest voor een Eisner-award... Met de grensoverschrijdende bekendheid zit het dus best aardig.
 5. Uitgeverij Bonte

  Photoshop biedt uitkomst voor al uw mottige en verkleurde jaren '80 foto's.
 6. Ik zie geen lijken,... en ook niet zo wat er mis mee zou zijn. Op slechts een van de tekeningen kun je een nummerbord onderscheiden. Smaakvol is wellicht net een stap te ver maar toffe tekeningen zijn het wel! Bedankt!
 7. Top 10 Van 2017

  Ik begrijp niet zo goed hoe iedereen zijn toplijstje zo snel klaar kan hebben. Ik heb zelf net pas mijn laatste 2017 album uitgelezen. Mijn top ziet er zo uit: 1. Krasse Knarren - 4 - De sprinkhaan 2. Metronom' - 4 - Psychisch virus 3. Mooie zomers - 3 - Mam'zelle Esterel 4. Shi - 1 - In het begin was er woede... 5. De Wezentrein - 8 - Het afscheid 6. Zen zonder meester 7. Agent 327 - Hulde aan de Jubilaris 8. Ekhö de Spiegelwereld - 6 - Deep South 9. De Engelsman die niet van vuurwapens houdt - 4 - Het recht van de sterkste 10. Warship Jolly Roger 1 t/m 3 In tegenstelling tot veel voorgaande jaren hadden er dit jaar van mij meer toppers in kunnen staan. Wat mij betreft dus een topjaar!
 8. Strip Van De Dag

  Zojuist Krasse Knarren 4 gelezen. Wat een heerlijke strip is dat toch! Alhoewel ik niet meer precies weet wat er in de voorgaande delen allemaal gebeurde is dat ook niet nodig om het te kunnen volgen. Er zit wel een soort van vervolg of rode draad in maar zo belangrijk is dat allemaal niet. Het heeft een beetje hetzelfde sfeertje als Mooie Zomers maar dan met wat meer humor. Lupano bewijst zich wederom als mijn held met een goed verhaal, goede grappen en bovendien een paar goede stripvondsten, daarbij zijn de tekeningen van Cauuet om de vingers bij af te likken. Zo moet een strip zijn!
 9. Tex Willer

  Ik weet niet waarom, maar die schurk doet me erg denken aan een dedi die ik ooit van Romano kreeg... Alleen kijkt-ie bij mij minder onnozel...
 10. Absoluut! Maar dat hoeven ze dan toch niet in zo'n ratjetoe van taalverlakkerij duidelijk te maken?
 11. Nominaties Grote Prijs van Angoulême 2018

  Dan kun je in Nederland nog beter bij DWDD op televisie gezien worden...
 12. Wat een afgrijselijke hoeveelheid Engels in dat bericht, zeg, compleet overbodig. Is het echt een Belgisch label? In ieder geval niet Vlaams of Waals, dunkt me... Ook pijnlijk om te zien dat de meeste Engelse woorden correct gespeld zijn en het Nederlands fouten bevat. Hebben ze daar een soms een Engelstalige communicatie expert? Man, man, man,.. ze zullen wel denken dat ze hip zijn, of zo.
 13. Jan Steeman overleden

  Weer zo'n oervriendelijke man overleden... Mijn gedachten gaan ook naar Patty Klein met wie hij vaak samen in Kampen aanwezig was, gecondoleerd Patty! Natuurlijk ook zijn familie en alle andere vrienden veel sterkte gewenst. (Foto uit 2011)
 14. stripgerelateerde muziek

  En de ballade van Simon van de Rivier:
×