Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Daan

Members
 • Aantal items

  1.519
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.233 profielweergaven
 1. Daan

  De cyclus van Cyann

  Verkocht! Er mag een slotje op.
 2. Daan

  Vers Aangekondigd

  Het is wel duidelijk waar Hec Leemans de mosterd haalde...
 3. Daan

  De cyclus van Cyann

  Er is een bod uitgebracht, voor nu is de reeks gereserveerd!
 4. Daan

  De cyclus van Cyann

  --GERESERVEERD-- De volledige Cyclus van Cyann door François Bourgeon en Claude Lacroix in 4 boeken: 3 van 12bis en een van Daedalus. Deze 6 delen in 4 boeken vormen een compleet afgerond verhaal. Boek 1: Integrale uitgave van deel 1: De bron en de sonde & deel 2: Zes seizoenen op Ilo (12bis, 2012, 224p) Boek 2: Integrale uitgave van deel 3: Aïeïa van Aldaal & deel 4: De kleuren van Marcade (12bis, 2012, 152p) Boek 3: deel 5: De gangen van de tussentijd (12bis, 2012, 68p) Boek 4: deel 6: De zoete dageraad van Aldalarann (Daedalus, 2015, 64p) Redelijk nette, gelezen staat met krasjes en andere kleine beschadigingen. De complete set voor €50,- of doe een aardig bod via pm.
 5. Klopt, ik had echter in dezelfde sessie al het een en ander binnen 'strips' gezocht en dan kom je daar niet zo duidelijk weer uit.
 6. Dankjewel, Ik kreeg hem er echt niet uit maar ik kon me ook niet voorstellen dat-ie nog niet toegevoegd zou zijn... Zelfs na het zoeken op de uitgever en de titel kwam die bij mij niet naar boven. Bedankt mpmmvm !
 7. Een catalogusvraag: wie heeft enig idee of de laatste (niet strip) Asterix Het geheim van de toverdrank ergens in de catalogus terug is te vinden? Ik kan hem niet vinden... Zal niemand deze nog toegevoegd hebben?
 8. Volgens mij heb jij meer verstand van Japans dan van Engels...
 9. De integrale van Marshal Blueberry. Een wat stroef begin maar daarna gaat het wel lopen. Ik bewonder Vance als tekenaar maar dit is echt niet zijn beste werk. De pagina's van Rouge waren veel beter leesbaar. Misschien dat het te maken heeft met het wat slordige drukwerk of de gekozen papiersoort... Ook het feit dat het boek geen dossier heeft maakt het geheel nogal matig. Het was leuk maar een dossier had het veel interessanter kunnen maken en beter drukwerk had hier niet misstaan.
 10. In de afgelopen dagen alle Ekhös nog eens herlezen, heerlijk!
 11. Vanavond, dinsdag 18 december, op NPO 2, 23.35 - 00.35: 2Doc: Kap Nâh!! Het verhaal van Marnix Rueb
 12. Daan

  Vandaag Gekocht

  Dit spul wordt niet alleen gedrukt maar daarna ook verplaatst en gelijmd. Vooral bij dat lijmen kunnen wel eens afwijkingen ontstaan... Maar het is zeker wel mogelijk om het correct te doen. Daarvoor moet je echter veelvuldig controleren en monitoren en dat kost tijd=centen.
 13. Daan

  Integrales

  Sorry! Dat was me niet opgevallen. Maar er staan nog wel meer foutjes in hoor, ik hoop dan maar dat jij daar overheen hebt gelezen... 😁 Taalkundig is het in ieder geval juist, da's nog iets!
 14. Zullen ze dan ook tekeningen maken of wordt het alleen een stempel en handtekeningen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...