Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Daan

Members
 • Aantal items

  1.459
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

751 profielweergaven
 1. Daan

  Vers Aangekondigd

  Hebben we niet moeten wachten omdat Iko tegenwoordig de tekenaar van Durango is? Hij wilde, dacht ik, zijn eigen serie tot een goed einde brengen... Dat zou kunnen inhouden dat dit aangekondigde deel het laatste deel is voor Duisternis, toch?
 2. Daan

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  Het 22ste album 'De Stoorzender' mist nog in het overzicht. Waarschijnlijk komt dat album in die 9de bundel.
 3. Daan

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  In het Tanguy & Laverdure-overzicht staat dat het te verschijnen negende deel ook het album 'De Eerste Opdrachten' zou bevatten. De drie voor dit album gebundelde kortverhalen zijn echter al verschenen in de integrale delen 4 en 5.
 4. Daan

  Stripschrift

  Daar mag Stripschrift erg blij mee zijn! Goed nieuws dit. Ik hoop dat Tom en Gert in Stripschrift net zoveel ruimte krijgen als sommige van hun stukken in Brabant Strip kregen.
 5. Daan

  Stripschrift

  Arco, voor tekstredactie mag je mij altijd benaderen!
 6. Daan

  Integrales

  Aan de integrale Luc Orient wordt op dit ogenblik hard gewerkt. Wanneer die uit gaat komen kan uitgever Sherpa je wellicht vertellen. Bij wie zou Chlorophyl verschijnen?
 7. Daan

  Stripverfilmingen

  Toffe Aterix poster! Dank voor het delen.
 8. Daan

  Dédi's

  Flinke score Wouter! Nice 😲
 9. Daan

  Dark Dragon Books

  Warship Jolly Roger! Afsluitende laatste deel, toch?
 10. Daan

  Tanguy & Laverdure

  Het laatst verschenen achtste deel bundelt de Franse albums 17 en 18. Ik ga even uit van de Franse nummering omdat de vertalingen nogal rommelig zijn genummerd... Dan blijven nog ongebundeld over: 19: Het geheimzinnige Delta-Squadron (1979) 20: Operatie Donder (1980) De drie kortverhalen van deel 21: Eerste Opdrachten, zijn reeds gebundeld, toch? 22: De stoorzender (1982) 23: De helse vlucht (1982) 24: De spion uit de wolken (1984) 25: Verboden zone (1988) Dan zijn er nog vijf delen die na 2000 uitkwamen, waarvan er vier vertaald zijn, en de twee delen in de Classics-reeks Ik gok dus dat er sowieso nog wel 2 of 3 bundelingen komen. Of de nieuwere verhalen en de classics ook gebundeld zullen worden? Geen idee...
 11. Daan

  Rw Uitgeverij

  Tja, lullig... Zulke rechten kunnen ze nu eenmaal afdwingen. Behoorlijk dom van ze. Europa is geen VS, hè? Als ze nu nog eens met een fatsoenlijke DC-verse-film zouden komen...
 12. Daan

  De kleppers van de toekomst

  Munuera, Lunpano, Cauuet, van Oudenaarden, Hugault
 13. Daan

  Rw Uitgeverij

  Wel vervelend dat RW alleen nog nieuws via facebook zal verspreiden en niet via de eigen site. Er zijn toch echt heel veel mensen en stripliefhebbers zonder Facebook... Weet je wel hoe bizar slecht Facebook werkt als je niet ingelogd bent? Constant grote pop-ups en vespringende pagina's. Slechte service RW! En niet respectvol naar de klant.
 14. Daan

  aanbevelingen?!

  Als je niet echt Fantasy-gericht bent zou ik toch niet beginnen met de Werelden van Troy of met Munuera, die laatste heeft een hele knappe en vooral vlotte tekenstijl maar hij gebruikt toch heel vaak fantasy-elementen...
 15. Daan

  William Vance overleden

  De man heeft niet lang van zijn pensioen mogen genieten... Rust in vrede, grote stripmijnheer!
×