Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Chimi

Members
 • Aantal items

  3.462
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Chimi

 • Titel
  Schrijver van slechte zinnen
 • Verjaardag 19-01-2001

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

700 profielweergaven
 1. Tom King

  Ja. Dat heb ik toch gedaan. Er wordt wel naar verwezen maar niet zodanig dat je dat per se moet kennen om te kunnen volgen. Je moet gewoon weten dat Vision is gecreëerd door Ultron en ooit een koppel was met Scarlet Witch. Edit: En zelfs dit wordt eigenlijk wel uitgelegd.
 2. Tom King

  Toch nog even herhalen hoe geweldig The Sheriff of Babylon is.
 3. Boekentopic

  Gekregen voor mijn verjaardag.
 4. Top 10 Van 2017

  Mijn top 10 van 2017... 1. Royal City Vol 1 2. Het Verslag van Brodeck Vol 1 3. Kill or be Killed Vol 1 & 2 4. Roughneck 5. The Sheriff of Babylon Vol 2 6. Black Hammer Vol 1 7. Motor Girl Vol 1 8. The Girl from the Other Side Vol 1&2 9. Doom Patrol Vol 1 10. Het 9de Eiland
 5. Nutteloze Mededeling Van De Dag

  Daar zijn we het dan oneens. Voor mij is het audiovisuele geen minderwaardige kunstvorm, maar iets dat met evenveel respect zou moeten behandeld worden als pakweg literatuur of schilderkunst.
 6. Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  "Van de makers van Black, nu Blackface"
 7. Televisiereeksen

  The Deuce lijkt me wel wat. Ik zag de trailer en die deed me denken aan Boogie Nights.
 8. Televisiereeksen

  The End of the F***ing World Zeker niet slecht. Deed me wat denken aan die film Submarine (2010) maar dan met oudere en meer beschadigde kinderen. Ergens zijn de personages nogal cartoonesk en overdreven, maar je geeft toch wel om het koppel. Hele leuke zwarte humor. 8 aflevering van elk maximaal 20 minuten, dus daar ben je zo door.
 9. Manga Van De Dag

  In tegenstelling tot de voorgaande series van Urasawa, is Billy Bat uitgebracht door Kodansha, en niet Shogakukan. Dat betekent dat Viz Media, die normaal zijn reeksen vertaalt in het Engels, geen toegang heeft tot die titel. Hierdoor zou de reeks kunnen worden uitgebracht door Kodansha USA of zusterbedrijf Vertical, want normaal gezien verkoop Kodansha geen licenties aan andere uitgeverijen, alhoewel daar enkele uitzonderingen op zijn. Echter, Kodansha heeft al meerdere malen aangegeven dat Billy Bat niet direct op de planning staat. http://kodanshacomics.tumblr.com/tagged/Billy-Bat Ik heb deze informatie van reddit dus ik weet niet hoe betrouwbaar die is. Een gebruiker daar suggereert ook dat uitgevers niet direct happig zijn om de serie te vertalen vanwege de "politiek" in het verhaal, maar dat is natuurlijk giswerk.
 10. Nutteloze Mededeling Van De Dag

  Jij hebt echt een hekel aan film en tv, niet?
 11. Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  Ik zag gisteren de trailer van Patser in de cinema, ik kreeg er spontaan ADHD van.
 12. De wereld verstrippen

  Dit is momenteel mijn favoriete topic op de Reep.
 13. [Eerste Ronde (29)] pagina 10 vs. pagina 48

  Ik heb hetzelfde gevoel maar dan met die Blacksad.
 14. Comic Van De Dag

  Roughneck is de eerste strip die ik dit jaar gelezen heb en wat voor één! Aangrijpend en wreed drama die nog het meeste zegt als hij geen woorden gebruikt. Ik kreeg het letterlijk kouder tijdens het lezen van dit boek. Aanrader!
 15. [Eerste Ronde (29)] pagina 10 vs. pagina 48

  A is een zeer mooie prent, maar na 1 keer heb je hem wel gezien. B daarentegen blijft mij intrigeren, hoe vaak ik er ook naar kijk.
×