Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Chimi

Members
 • Aantal items

  3.504
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Chimi

 • Titel
  Schrijver van slechte zinnen
 • Verjaardag 19-01-2001

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.141 profielweergaven
 1. Inktober: dag 4 * *Ja, ik heb dag 3 overgeslagen. Had gisteren een drukke dag en het lukte gewoon niet meer. Misschien dat ik dit later nog inhaal, maar inktober blijft iets voor de lol, ik ga mezelf niet zitten af jagen als ik geen tijd heb.
 2. "Don't you dare to say Martha..." Niet echt helemaal tevreden over. Veel te statisch. Ach, morgen een nieuwe dag en een nieuwe poging.
 3. Ik ben het tekenen precies verleerd... Inktober is een goede reden om een tandje bij te zetten.
 4. Chimi

  Raad De Film

  Het is dus John Wick 2 (de beste actiefilm van 2017 imo). Aangezien Spawnie John Wick alvast juist had mag hij het nieuwe raadsel posten.
 5. Chimi

  Raad De Film

  Crazy Stupid Love?
 6. Blue Velvet maakte een serieuze indruk op mij toen ik 14 was. Ik keek die trouwens met mijn moeder naast mij in de zetel, geen goede keus... Lost Highway enkele maanden geleden gezien, en die sprong toen direct in mijn top 20. Ik vond dat een prachtige film die speelde met de kenmerken van neo-noir. Elke scène was een prachtig staaltje van intesiteit. Voor de duidelijkheid, ik wil niet zeggen dat Ivo fout is in zijn afkeur voor Lynch. Iedereen heeft wel van die klassiekers waar ze niks mee kunnen, en moet dat openlijk kunnen zeggen zonder "schrik" te hebben voor zijn reputatie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...