Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

ekaoeie

Members
 • Aantal items

  53
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Bxl, The Hell Hole

Recente bezoekers van dit profiel

241 profielweergaven
 1. Ik heb een dwangbrief gekregen van de belastingen. Ze willen per se dat ik mijn aangfiten online indien.
 2. Nieuwbouwmrkt heeft een half miljoen euro betaald voor zijn website.
 3. Niemand betaalt de prijs van de Matla-catalogus.
 4. Retailers ordered $42.11 million in comic books, graphic novels, and magazines from Diamond Comic Distributors, bringing the quarterly total to $137 million, up a little over 1% over the same quarter in the previous year, and the highest dollar value seen since the fourth quarter of 2016. Dus: één jaar comcis is maximum vier Marvel films. Ter vergelijking: Ant-Man and the Wasp heeft al $195,645,935 alleen in de VS, en $426,971,411 over de hele wereld, VS inbegrepen. Avengers: Infinity War heeft in de VS $678,070,679, en in de hele wereld VS inbegrepen $2,045,186,856 !! Die film is wel een beetje een uitzondering, maar de opmerking dat de Marvel films veel meer waard zijn dan de comics, is wel waar.
 5. Dat lijkt mij een poging om op mechanische wijze unieke varianten te creëren, zoals elk handmatig schilderij of handmatige tekening een unieke variant is. Bij zeefdrukken heb je dat ook: de laatste exemplaren zijn meestal niet zo goed als de eerste, omdat de drukplaten achteruitgaan. Maar je moet al goede ogen hebben om al die verschillen te zien.
 6. Hij wil het in zijn geheel verkopen. Dat is heel veel geld, en dus kijkt hij naar de staat. En hij probeert iemand bij de overheid te verleiden te denken dat het een waardevolle verzameling is, die niet mag verloren gaan wegens een uniek beeld met een culturele dimensie en allerlei woorden die het goed doen in commissies. Dan hij hij in één keer een paar ton scheppen. Als hij het stuk per stuk of in loten verkoopt,zal hij met een boel onverkoopbaar materiaal achterblijven. Waarschijnlijk hoopt hij de gemiddelde waarde op te trekken door het in zijn geheel te verkopen. Maar 170 000 stuks. Dat is onbegonnen werk.
 7. Dat is waar, maar toch ... de markt van oldtimers doet het goed omdat de automarkt het goed doet. Het zijn communicerende vaten. Maar hoe de verhouding ligt, is niet duidelijk. Ik vind die verzameling van Matla een monster. 100 000 tijdschriften ... Terwijl er van Robbedoes alleen maar zo'n 3000 zijn. Wat voor een rommel zit daar dan niet in? Matla lijkt zonder onderscheid alles te hebben gekocht dat er was, en dat kun je bezwaarlijk verstandig verzamelen noemen.
 8. Tja, Matla is zijn hele leven lang een slimme handelaar geweest die de tijd meehad, en nu hoopt hij op het einde nog ene flinke bonus binnen te halen zodat hij met zijn jacht naar de Cote d'Azür kan.
 9. Ja, maar "vijftig ton zwaar en 600 meter lang", daar kan mijn zolder niet tegen.
 10. Ja, ik ben daar ook ziek van :) (Freudiaanse vertyping?)
 11. Ja, maar het lijkt er sterk op dat de strips eigenlijk alleen nog maar reclamefolders voor de films zijn.
 12. Die winkels verdwijnen door de onlineverkoop. De verdwijining van stripwinkels staat los van het verminderen van de stripverkoop.
 13. Ik heb 'eens ergens gelsezen dat één Marvel-film meer omzet draait dan de hele Amerikaanse comicmarkt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...