Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

gedo

Members
 • Aantal items

  393
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  omgeving Arnhem
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  video-editor/regisseur

Recente bezoekers van dit profiel

541 profielweergaven
 1. Persepolis. Staat hoog in vele lijsten, vaak in de stripspeciaalzaak in handen gehad maar nooit gekocht of gelezen.
 2. heey dat is goed nieuws! dank!
 3. Ik kende deze reeks niet en ziet er geweldig uit. Helaas alleen in het Frans en Duits verkrijgbaar. Iemand een idee of deze ooit in het Nederlands of anders het Engels vertaald zullen worden?
 4. gedo

  Vandaag Gekocht

  @esteban² Ik vind Paul een heerlijke reeks, de een wat sterker als de ander, maar ik kan het zeker aanraden. Het tempo ligt niet hoog en er zitten geen echte grote plotwendingen in maar het zijn gewoon fijne coming of age verhalen. Ik heb nu alle Nederlands (2) en Engels talige uitgaven compleet maar ik zou graag zien dat een paar alleen in het frans uitgegeven delen nog eens in het Engels zouden verschijnen. En bedankt voor het linkje naar de Ethel en Ernest animatie. @linthout Black dog viel niet alleen qua aankoop uit de toon. Helaas viel hij qua smaak ook uit de toon. Voor mij is het wel een mooi kijkboek maar verhaal technisch gezien achteraf niet mijn ding.
 5. gedo

  Vandaag Gekocht

  Aankopen van de laatste week.
 6. Ik ben de laatste tijd heel erg gecharmeerd van Barbara Yelin's werk, en dan vooral haar waterverf tekeningen. Maar de eerder genoemde Craig Thompson of Cyril Pedrosa mogen ook best doen hoor
 7. Zeker! Passen helemaal in mijn straatje. Dank!
 8. Dank jullie voor de tips! Enkele ken ik en horen ook bij mijn favorieten. De andere ga ik zeker bekijken. Nogmaals dank!
 9. Dit topic raakt een beetje in de vergetelheid dus ik waag graag een poging en ben benieuwd of het mij leid naar voor mij onontdekt werk. Ik hou van graphic novels met een menselijk verhaal. Niet te sci-fi of te kostuum. Maar over het algemeen redelijk realistisch verhalen (uitzonderingen zoals 'zwart gat' daargelaten). Ze mogen wel fictief zijn, droge stripbiografieën zijn namelijk weer niet wat ik graag lees. Een paar titels die bij mij een topnotering hebben gekregen zijn: Een deken van sneeuw Essex County Sailor Twain Irmina Magasin General Blast Asterios Polyp The inflatable woman Eerlijke Lui Portugal Drie Schimmen Alvast Dank!
 10. De rechter Elsje Biebel Niet helemaal dikke neuzen maar: Agent 327 Mooie zomers Krasse knarren
 11. Sailor Twain The sound of the world by heart The Encyclopedia of Early Earth Tamara Drew
 12. De fotograaf Gaijin an american prisoner of war
 13. 1) The Sound of the World by Heart (Giacomo Bevilacqua) 2) My favorite thing is monsters (Emil Ferris) 3) Roughneck (Jeff Lemire) 4) La Casa (Paco Roca) 5) Krasse knarren 4: De sprinkhaan (Paul Cauuet + Wilfrid Lupano) 6) Mooie Zomers 3: Mam'zelle Esterel (Zidrou + Jordy Lafebre) 7) Sporen van het toeval - De Spaanse bevrijders van Parijs (Paco Roca) 8) Leve de Branding! (David Prudhomme + Pascal Rabaté) 9) Het Achterhuis (David Polonsky / Yoni Goodman + Ari Folman) 10) Verstild Leven (Oriol Hernández + Zidrou) Voor mij geen Nederlandstalige titels in de top 3, en deze verdienen het echt om nog in Nederland en België opgepikt te worden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...