Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

kurisu74

Members
 • Aantal items

  192
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

440 profielweergaven
 1. kurisu74

  Integrales

  Ze waren gewoon overprijsd. Aan een 16 euro (wat ik ze waard vind) zouden ze veel meer verkocht hebben.
 2. kurisu74

  Integrales

  Godverdomme. Ik vond ze ook wel serieus te duur en ik snap perfect dat ze niet verkochten aan die prijs, maar ik was er mee gestart en ik hou mijn collectie graag zo consistent mogelijk.
 3. Robbedoes: Hoop in bange dagen 1 Een stukje spinazietaart 1 Antares (integraal) Keizerin Charlotte 1
 4. Van Blacksad is er alweer een hele tijd geleden wel een videospel aangekondigd. Ziet er niet zo veelbelovend uit vind ik. Nog altijd beter dan Monopoly
 5. Los van bordspellen die puur als cash-in worden gemaakt en eigenlijk reskins zijn van Monopoly of Mille Bornes (of zoals hierboven, afschuwelijke ganzenbord spellen), zijn er zeker ook wel échte spellen op de markt. De eerste die mij te binnen schiet is het deductiespel Witness, gebaseerd op Blake & Mortimer.
 6. kurisu74

  Integrales

  Er zit ook een mooie prent bij iedere keer.
 7. Ha? Daar merken we nochtans NIETS van hah! (ik heb het aangepast)
 8. Mijn voorlopig lijstje voor 2019 Atom Agency 1 (Dupuis) Robbedoes door Émile Bravo 2 (Dupuis) De kat van de rabbijn 8 (Dargaud) Blueberry Integraal 8 (Dargaud) Antares Integraal (Dargaud) De grote dode 8 (Glènat) Exile 2 (Glènat) Conan de avonturier 3 (Glènat) Een stukje spinazietaart 1 (Casterman) De ongelofelijke avonturen zonder Kobijn delen 10-11-12 (Silvester) Lone Sloane 3 (Sherpa) Moebius: Shortcuts (Sherpa) Ravian en Laureline 13 (Sherpa) Ravian en Laureline 14 (Sherpa)
 9. kurisu74

  Zinnebeeld

  Een Vaughn Bodé figuurtje op de gevel
 10. Een zus door Vivès, heb ik wel even moeten zoeken want die is ineens overal uitverkocht. Paniek op de Atlantische Oceaan door Trondheim en Parme.
 11. kurisu74

  Jommeke

  Haha bedankt. Anders zou ik albums die in mijn kindertijd belangrijk voor me waren (Purpere Pillen, Koningin van Onderland, Zwarte Bomma, ...) in hardcover wel willen...
 12. Ha ik heb er drie van de vorige reeks, oa de Willy jeep. Zijn best leuk.
 13. kurisu74

  Jommeke

  Dat is precies of er is een voorpagina van een Jommeke album op een witte hardcover geplakt? Zien dat er in het echt beter uit?
 14. Het onbrak mij nog altijd aan het laatste deel van Isabelle Avondrood (Het helse labyrint) dus heb deze eindelijk eens gekocht (geinspireerd door de Integrale die is aangekondigd). Ik vraag mij alleen af waarom dit deel 60 euro moet kosten terwijl ik vorig jaar delen 1-8 voor een perfect normale prijs heb gevonden.
 15. Geen idee over het budget, ik besteed mijn "entertainment" budget verdeeld over bordspellen/kaartspellen, vinyl (platen), boeken, strip en videogames. Meestal een 200-300 euro per maand ongeveer? Dus ik schat het hele budget op 3000 euro waarvan minstens de helft dit jaar aan strips.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...