Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

kurisu74

Members
 • Aantal items

  186
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

398 profielweergaven
 1. kurisu74

  Vooruitzichten 2019

  Ha? Daar merken we nochtans NIETS van hah! (ik heb het aangepast)
 2. kurisu74

  Vooruitzichten 2019

  Mijn voorlopig lijstje voor 2019 Atom Agency 1 (Dupuis) Robbedoes door Émile Bravo 2 (Dupuis) De kat van de rabbijn 8 (Dargaud) Blueberry Integraal 8 (Dargaud) Antares Integraal (Dargaud) De grote dode 8 (Glènat) Exile 2 (Glènat) Conan de avonturier 3 (Glènat) Een stukje spinazietaart 1 (Casterman) De ongelofelijke avonturen zonder Kobijn delen 10-11-12 (Silvester) Lone Sloane 3 (Sherpa) Moebius: Shortcuts (Sherpa) Ravian en Laureline 13 (Sherpa) Ravian en Laureline 14 (Sherpa)
 3. kurisu74

  Zinnebeeld

  Een Vaughn Bodé figuurtje op de gevel
 4. kurisu74

  Vandaag Gekocht

  Een zus door Vivès, heb ik wel even moeten zoeken want die is ineens overal uitverkocht. Paniek op de Atlantische Oceaan door Trondheim en Parme.
 5. kurisu74

  Jommeke

  Haha bedankt. Anders zou ik albums die in mijn kindertijd belangrijk voor me waren (Purpere Pillen, Koningin van Onderland, Zwarte Bomma, ...) in hardcover wel willen...
 6. kurisu74

  Kuifje miniaturen

  Ha ik heb er drie van de vorige reeks, oa de Willy jeep. Zijn best leuk.
 7. kurisu74

  Jommeke

  Dat is precies of er is een voorpagina van een Jommeke album op een witte hardcover geplakt? Zien dat er in het echt beter uit?
 8. kurisu74

  Vandaag Gekocht

  Het onbrak mij nog altijd aan het laatste deel van Isabelle Avondrood (Het helse labyrint) dus heb deze eindelijk eens gekocht (geinspireerd door de Integrale die is aangekondigd). Ik vraag mij alleen af waarom dit deel 60 euro moet kosten terwijl ik vorig jaar delen 1-8 voor een perfect normale prijs heb gevonden.
 9. kurisu74

  Vandaag Gekocht

  Geen idee over het budget, ik besteed mijn "entertainment" budget verdeeld over bordspellen/kaartspellen, vinyl (platen), boeken, strip en videogames. Meestal een 200-300 euro per maand ongeveer? Dus ik schat het hele budget op 3000 euro waarvan minstens de helft dit jaar aan strips.
 10. kurisu74

  2019

 11. kurisu74

  Integraal of floppy

  Ik koop hardcover integralen van series die ik ofwel al in (deels) softcover heb (Blueberry) ofwel ontdek via de integralen. Ik wacht soms ook op de integralen van series die niet in hardcover verschijnen.
 12. kurisu74

  Guust Flater

  In dit geval zijn de meeste mensen die dit kopen echt wel verzamelaars die een Guust collectie gedrukt op 2500 exemplaren in de stripkast willen. Ik kan anders ook mijn oude softcovers lezen.
 13. kurisu74

  Guust Flater

  Ik zie veel mensen die direkt bij Ballon kunnen beginnen als ze er nog niet zouden werken, en aan de andere kant gezeur over hoeveel het kost en dat ze het daarom superhard niet gekocht hebben. Het zal dan wel normaal zijn zeker, dat een grote uitgever geen reeks kan uitbrengen met correcte covers. En ik ben een eiland dat deze toestanden niet zomaar OK vind. Op zolder ermee dan maar.
 14. kurisu74

  Guust Flater

  Mijn opmerking was als reactie op uw "het is een zichtbare fout" argument. U hoeft niet neerbuigend te doen hoor.
 15. kurisu74

  Guust Flater

  Let's agree to disagree.
×