Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

kurisu74

Members
 • Aantal items

  272
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

583 profielweergaven
 1. Onuitputtelijk en ondertussen ook een beetje creepy stalkerig. 10/10
 2. Nog altijd even grappig die Neatstuff. Misschien kan ik nu een betere hoer nemen omdat ik 16 euro méér budget heb bovenop mijn al bestaande hoerenbudget?
 3. Ik snap het nog altijd niet. Wat winnen zij bij het creëeren van schaarste als ze zelf de dure albums niet verkopen. If anything verkopen ze er nu minder, ik stond klaar met mijn geld en nu geef ik het uit aan hoeren en cocaine. Bij wijze van spreken.
 4. Hoe profiteert de uitgever van die marges die de SSZs nu ineens aanrekenen? Want mijn geld lopen ze nu wel mis. In het slechtste geval koop ik nu de softcover ipv de hardcover.
 5. kurisu74

  Integrales

  Amai ik vind die hommages van Tom Bouden heel knap. Jammer dat ze dat hommage album en de proto-albums (Vredeswapen) niet mee opnemen in de integraal.
 6. Heb dus uiteindelijk géén Blueberry ook al was hij preordered sinds half december. Weet er iemand of er een tweede druk komt? De stripspeciaalzaken vragen ondertussen alweer 50 euro per exemplaar en dat vind ik eigenlijk niet netjes.
 7. Eerste stripaankopen voor 2020: Apache Rancune (Blueberry) Ben heel benieuwd wat Sfar er van maakt, de preview zag er alvast niet slecht uit. Miss Bengalore (De Beestenburcht) Zeer curieus naar deze nieuwe reeks, grafisch ziet het er geweldig uit en de Animal Farm inspiratie lijkt me ook wel interessant. De hemel boven Brussel - Van tevoren Een ouder album uit de tijd dat Futuropolis nog Nederlandstalige vertalingen uitgaf. Lijkt me nogal experimenteel.
 8. Geweldig nieuws! Ik heb er iig genoeg over gezeurd
 9. ™Je leest slecht." Jij bent me er toch eentje hoor Neat. Ben je ook zo arrogant en neerbuigend in het echte leven of alleen online? Wat je zegt over beschadigde spullen is waar, wat het met mijn posts te maken heeft weet ik niet.
 10. Ik ben verre van een communist, eerder een libertair, maar mijn punt was dat dit het einddoel is van vele systemen, maar we blijven in een tussenfase trappelen. En wat maakt het jou uit wat andere mensen met hun vrije tijd doen, al is het als een zombie op de smartphone zitten heel de dag? Jij vindt dat ze dan maar Amazon bestellingen moeten inpakken? Want daar was je ook tegen toch?
 11. En waarom niet? Vind jij dat mensen moeten werken om te werken? Begrijp niet waar uw kritiek op gebaseerd is. Zelf communisten droomden initieel van een volledig geautomatiseerde industrie zodat de tijd nuttiger kan besteed worden.
 12. Dus... waarom werken er volgens Bouncer en jij eigenlijk mensen bij Amazon, en beginnen ze zelf niks? Ik verdien genoeg zonder veel te moeten doen, dus ik ben sowieso niet echt vragende partij.
 13. In Amerika ofzo ja, daar kan je zo een eigen zaak beginnen... hier is het risico en het startkapitaal te groot en als mijn paycheck stopt, stopt mijn luxeleven ook. Ik blijf wel een corporate slaaf dan.
 14. Hola, ik kijk niet op de mensen neer die het doen, maar op de jobs zelf, die alleen bestaan omdat we zogezegd allemaal moeten werken, en we moeten allemaal werken omdat we allemaal moeten bijdragen etc etc en dit houdt oa verregaande automatisatie tegen. Iets als een UBI zou hier veel oplossen, dan moeten de werkgevers wel uit hun pijp komen met deftige jobs, anders beginnen we zelf wel iets, en dan kan het inpakken van mijn pakjes door getaxeerde robots gebeuren.
 15. Ik haat de heringekleurde versie van De Incal zo hard dat ik tégen àlle herinkleuren ben! (ik overdrijf wat, maar toch...)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...