Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

kurisu74

Members
 • Aantal items

  296
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

643 profielweergaven
 1. Interessant, Black Bat heeft zelfs ook nog drie iteraties ondergaan, dit is een cover van een verhaal van de originele Black Bat
 2. Dat lijkt wel heel hard op een ander personage of beeld ik me dat in? Misschien De Kat van op TV vroeger
 3. Inderdaad! Had hem op pre-order maar hij is vandaag niet gearriveerd. Ik dans dus de nacht in!
 4. De albums van Glénat en Dargaud die in april hadden moeten uitkomen staan blijkbaar nu gepland voor 13 mei Vorstenbloed 4 Oliver Page 1 Heliopolis 4 Ravian door Larcenet ...en wsl nog andere maar deze had ik destijds nog besteld.
 5. Waarom zijn ze er zelfs niet in geslaagd alle boeken even groot te maken. Bij mij ziet het er exact zo uit...
 6. Hoe ze het ook zouden hebben aangepakt, Monopoly is en blijft een dom spel (gespeeld met vaak nog dommere houserules) dat zeker in deze golden age of boardgames geen spat aandacht zou mogen krijgen.
 7. OK bedankt, ik kon de twee andere Glénat albums die ik wil in april (Heliopolis 4 en Vorstenbloed 4) wel voorbestellen op Standaard Boekhandel, maar deze vond ik niet.
 8. Eigenlijk is Canardo ook raar op dat gebied, in de eerste 4 of 5 albums leefden de mensen nog naast de anthropomorphische dieren, maar later verdwenen de mensen van het toneel. De bar Chez Freddy was zelfs in een kippenhok.
 9. Komt deze werkelijk uit op 1 april in het Nederlands? Ik hoor er precies niet veel over, lijkt me nochtans wel interessant.
 10. Dat doet me denken aan Hello Kitty, waar ik verder niks mee heb maar toch was ik verward toen ik ontdekte dat ze geen kat is maar een meisje. Èn ze heeft dus ook een kat, Charmmy. En die kat heeft een hamster
 11. Vince Wernham, die Grek schreef, was toch ook Brits? Kan zijn dat het in opdracht was van een NL uitgever natuurlijk. Edit: hierboven staat het eigenlijk al uitgelegd En Doorzon, ja ik hield wel van Nederlandse humor in die tijd... Gerrit De Jager, Koot & Bie, Wim T Schippers.
 12. Ik vond Familie Doorzon en Sjef van Oekel geweldig destijds. En Agent 327 was ook heel leuk. Storm en Trigië zijn niet 100% NL reeksen dus die tel ik even niet mee. Op de poll heb ik helaas overal "nooit gelezen" moeten antwoorden.
 13. kurisu74

  Integrales

  Ik vind het geweldig, want nu moet ik zeker al niet twijfelen om toch voor de Engelstalige versie te gaan.
 14. Oei niet meer op uw lijst? Dat gaan ze niet graag horen zeg.
 15. Ja dat weet ik. Al is het niet echt dat SNES game maar eerder pen & paper RPGs uit de 70s.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...