Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

kurisu74

Members
 • Aantal items

  264
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

566 profielweergaven
 1. ™Je leest slecht." Jij bent me er toch eentje hoor Neat. Ben je ook zo arrogant en neerbuigend in het echte leven of alleen online? Wat je zegt over beschadigde spullen is waar, wat het met mijn posts te maken heeft weet ik niet.
 2. Ik ben verre van een communist, eerder een libertair, maar mijn punt was dat dit het einddoel is van vele systemen, maar we blijven in een tussenfase trappelen. En wat maakt het jou uit wat andere mensen met hun vrije tijd doen, al is het als een zombie op de smartphone zitten heel de dag? Jij vindt dat ze dan maar Amazon bestellingen moeten inpakken? Want daar was je ook tegen toch?
 3. En waarom niet? Vind jij dat mensen moeten werken om te werken? Begrijp niet waar uw kritiek op gebaseerd is. Zelf communisten droomden initieel van een volledig geautomatiseerde industrie zodat de tijd nuttiger kan besteed worden.
 4. Dus... waarom werken er volgens Bouncer en jij eigenlijk mensen bij Amazon, en beginnen ze zelf niks? Ik verdien genoeg zonder veel te moeten doen, dus ik ben sowieso niet echt vragende partij.
 5. In Amerika ofzo ja, daar kan je zo een eigen zaak beginnen... hier is het risico en het startkapitaal te groot en als mijn paycheck stopt, stopt mijn luxeleven ook. Ik blijf wel een corporate slaaf dan.
 6. Hola, ik kijk niet op de mensen neer die het doen, maar op de jobs zelf, die alleen bestaan omdat we zogezegd allemaal moeten werken, en we moeten allemaal werken omdat we allemaal moeten bijdragen etc etc en dit houdt oa verregaande automatisatie tegen. Iets als een UBI zou hier veel oplossen, dan moeten de werkgevers wel uit hun pijp komen met deftige jobs, anders beginnen we zelf wel iets, en dan kan het inpakken van mijn pakjes door getaxeerde robots gebeuren.
 7. Ik haat de heringekleurde versie van De Incal zo hard dat ik tégen àlle herinkleuren ben! (ik overdrijf wat, maar toch...)
 8. Mijn probleem is eerder de dunne enveloppes waar het vroeger een kartonnen mapje was. Trouwens, er moeten nog van zulke domme jobs zijn want de maatschappij verwacht van iedereen dat hij werkt. Als alle bedrijven zoals Amazon verder zouden automatiseren om deze jobs obsolete te maken (wat ze volgens mij nu al kunnen), is het waarschijnlijk ook niet goed.
 9. Het is toch ook dankzij Amazon dat ik soms bij kleinere retailers in Duitsland of Italië koop, die dankzij hun Amazon webshop over heel Europa kunnen opereren. Of is dat dan ook verkeerd? Het enige wat tegenwoordig wel echt opvalt, is dat mijn Prime leveringen zo slecht verpakt zijn, dat ik soms gekreukte kaften of bordspeldozen heb.
 10. Met nog een leuk extraatje
 11. De buit van de Boekenbeurs (of toch de strips)
 12. Dat de Koningin van Onderland ook de sjampetter in haar macht had. Sindsdien heb ik nooit nog een flik vertrouwd.
 13. Weet niet wat hebbelijk is, maar thanks for proving my point!
 14. Het is één van de favoriete reeksen van mijn vrouw zelfs, al leest die nu voor de rest niet zoveel strips.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...