Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

kurisu74

Members
 • Aantal items

  200
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

467 profielweergaven
 1. Merci voor de tip! Heb hem klaarliggen voor later deze maand als ik de nieuwe Blueberry en Horrifikland ga ophalen!
 2. kurisu74

  Integrales

  Met die Guust sticker gaat het er echt niet beter uitzien vrees is. Rond mijn Guust 0 zit de folie nog en ligt zo ergens in een schuif
 3. Wat een kleuteropmerking. Moet je een film gemaakt hebben om te weten wat een goeie film is ook misschien? En dan "ik ben blij dat ik zelf gewacht heb". Ja dat plaatst het eerste deel van uw post dan in het juiste perspectief. Sherpa zei zelf in hun aankodiging: "voor de vervolgalbums kun je in ieder geval naadloos overstappen naar integrale nummer 5 (uitgeverij Dargaud)", dus dat is wat ik gedaan heb. Natuurlijk ben ik ook blij dat het verder doorgaat, ik heb zelf ook maar (!) 29,95 euro verkwist... maar de neiging van sommige posters hier om alle negatieve commentaar te fnuiken is vrij bizar.
 4. Volgens sommigen moeten wij hier altijd blij ons geld wegsmijten aan amateuristisch brolwerk. Ik vind dat we iets kritischer mogen zijn dan dat.
 5. Potvolkoffie ik heb dus deel 5 van de Dargaud integralen al. Chance dat ik nlet all-out ben gegaan.
 6. Ik heb dringend behoefte aan een progressieve groen-rechtse beweging. Fuck deze totalitaire onzin.
 7. Ik verzamel zo goed als alles van Robbedoes maar heb deze ook geskipped, niet mijn stijl, meer een Vlaamse strip qua look en feel en daar ben ik niet zo'n fan van. Ik zou veel liever hebben dat ze die Duitse Robbedoes vertalen.
 8. Wat een virtue signalling alweer.
 9. kurisu74

  Integrales

  Ze waren gewoon overprijsd. Aan een 16 euro (wat ik ze waard vind) zouden ze veel meer verkocht hebben.
 10. kurisu74

  Integrales

  Godverdomme. Ik vond ze ook wel serieus te duur en ik snap perfect dat ze niet verkochten aan die prijs, maar ik was er mee gestart en ik hou mijn collectie graag zo consistent mogelijk.
 11. Robbedoes: Hoop in bange dagen 1 Een stukje spinazietaart 1 Antares (integraal) Keizerin Charlotte 1
 12. Van Blacksad is er alweer een hele tijd geleden wel een videospel aangekondigd. Ziet er niet zo veelbelovend uit vind ik. Nog altijd beter dan Monopoly
 13. Los van bordspellen die puur als cash-in worden gemaakt en eigenlijk reskins zijn van Monopoly of Mille Bornes (of zoals hierboven, afschuwelijke ganzenbord spellen), zijn er zeker ook wel échte spellen op de markt. De eerste die mij te binnen schiet is het deductiespel Witness, gebaseerd op Blake & Mortimer.
 14. kurisu74

  Integrales

  Er zit ook een mooie prent bij iedere keer.
 15. Ha? Daar merken we nochtans NIETS van hah! (ik heb het aangepast)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...