Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Tom MDP

Members
 • Aantal items

  567
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Tom MDP

Recente bezoekers van dit profiel

126 profielweergaven
 1. Het DNA van een stripreeks

  Lees de eerste pagina's binnenkort eens via de yieha app en kom dan nog eens vertellen dat je het niet gaat aanschaffen.
 2. De Rode Ridder

  Ik heb het over het totale aanbod van strips, de ene maand verschijnen nieuwe albums van 4-5 reeksen en de andere maand niets, dan een maand waar iets verschijnt van 1 reeks en de maand erna iets van 3 andere reeksen. Als je als lezer maar 1 reeks volgt, dan valt dat mee, maar als je twee of drie of meer reeksen wil volgen, en je bent niet dagelijks met strips bezig, dan geraak je als lezer makkelijk de draad kwijt, volgens mij. En niet te vergeten, strips staan onder druk wegens veel concurrentie op entertainmentvlak en dat het relatief duur is voor de tijd van entertainment die het geeft (10 euro voor een strip waar je een kwartier-half uur plezier aan hebt vs 10 euro voor een dvd met een film van twee uur). Dus een zo simpel en toegankelijk mogelijk releasesysteem is meer en meer belangrijk voor "de strip", zowel voor auteur, uitgever als lezer. En in het grote geheel maakt zo 1 maand dan wel uit, naar mijn mening.
 3. De Rode Ridder

  De tijd tussen verschijnen is zo niet hét probleem, volgens mij. Pas op, voor mij is 6 maanden ook te lang om te zitten wachten op een stukje verhaal waar je op een kwartier door bent, maar dat is iets anders. Het probleem volgens mij is dat er geen regelmaat in verschijnen zit. De ene keer is het om de twee maanden, dan om de drie, dan terug twee maanden, dan vier... en het grote publiek heeft gewoon geen zin om te zitten uitpluizen wat wanneer verschijnt.
 4. Het DNA van een stripreeks

  Ik ben in ieder geval zeer benieuwd
 5. strip2000 ronde 2

  Lezers, verzamelaars en jagers zijn jarenlang verwend geweest ten koste van de portefeuille van de tekenaar. En dat is in 99% van de gevallen sowieso altijd met veel plezier gedaan, maar het heeft wel het gevolg dat 'het publiek' het evident vind om gratis en voor niets een grote dedicade te krijgen.
 6. strip2000 ronde 2

  Valid point... dedicades van lagere kwaliteit afleveren
 7. strip2000 ronde 2

  Uw punt?
 8. strip2000 ronde 2

  Handtekening gratis hoofdje in potlood: +1 euro volledig figuur in potlood: +3 euro volledig figuur in inkt: + 5 euro ongeacht of je je album op de beurs of ergens anders hebt gekocht. tekenaars moeten eens afleren om gratis tekeningskes te zetten. (inb4 shitstorm van de dedicadejagers)
 9. Comics Station In Antwerpen Centraal

  Een droptower met animatie van de kiekeboefiguren. (By yours truly :))
 10. Eens een stapel antiquarische eerste drukken van Sus en Wis en een paar groot formaat luxes van de hand gedaan. Boeken die veel plek innemen en die ik toch nooit opendeed. Een paar jaargangen kuifjes uit de jaren '70 die ik eens van iemand had gekregen heb ik ook gewoon bij het groot vuil gezet. Ik ben veel te lui en te tam om met zo'n hoeveelheden papier te gaan beginnen leuren. (Want die rommel, dat weegt dan ook nog eens tonnen.)
 11. Suske En Wiske

  Yup en met alle missende stroken en alles! In bijvoegsel zo een van de geknipte stroken uit "goud voor Rome"
 12. Suske En Wiske

  Tadaaa https://www.catawiki.nl/catalogus/strips/albumreeksen/16537-klassiek-blauwe-reeks
 13. Gifbattle of wat? alsook: All hail Catherine Tate!
×