Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

JJL

Members
 • Aantal items

  995
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.007 profielweergaven
 1. JJL

  Originelen

  EUR 25.000 p.s.
 2. JJL

  Vandaag Gekocht

  Zojuist eerste twee delen van dit vierluik gelezen. Wat een fantastische tekeningen en interessant verhaal. Behoort tot het beste dat ik de afgelopen jaren heb gelezen. Kan niet wachten op de laatste twee albums!
 3. JJL

  Wordt Deze Vertaald?

  Is al bekend of en zo wanneer het drieluik Tebori vertaald wordt?
 4. JJL

  Dark Dragon Books

  Dat schreven jullie bij Urban deel 3&4 in april ook, om korte tijd later te melden dat die weer op voorraad waren. Zal dat bij het Agatha Christie album anders zijn?
 5. JJL

  Originelen

  Covertekening
 6. JJL

  Vandaag Gekocht

  Luxe Texas Cowboys 2 van Editions Black & White.
 7. Jullie hebben gelijk. Toen ik gisteren keek waren wat minder tekeningen verkocht. Sindsdien een stuk of zes extra verkocht (o.a. twee Jokers, een Adelaar van Rome en twee Mejaï).
 8. Ik ben inderdaad geen handelaar, maar dat neemt niet weg dat de verkoop van kunst mijns inziens niet één op één te vergelijken is met handel in industriële goederen (denk alleen al aan het volgrecht op kunst). Shakeitupguy schrijft hierboven dat Marini in Brussel soortgelijke tekeningen verkocht “aan de helft van de prijs die nu bij Galerie 9e Art te koop staan”. Volgens jou mag dat dan dus niet? Vind ik merkwaardig.
 9. Goed lezen Alderwood (is ook een (schone) kunst 😀). Ik schreef “vrijwel niets”. Ik denk (maar dat is inderdaad niet meer dan een aanname) dat het exclusief mogen verkopen van Marini’s tekeningen de galerie wel wat waard is. Dwz dat ze bij hem met een kleinere (of zelfs hele kleine) marge genoegen nemen, maar verliesgevend zal het niet zijn. Overigens zullen de kosten voor de galerie in dit geval wel meevallen, want het is een virtuele verkoopexpositie. Bovendien is er amper iets verkocht (dus de kosten voor verwerking van aankopen zijn ook nihil).
 10. Omdat de prijzen, die ik eerder onder ogen kreeg van tekeningen die je rechtstreeks bij Marini koopt (of bestelt) vergelijkbaar zijn met de prijzen van Galerie 9e Art. Kijk alleen al naar die tekeningen van Mejae hierboven. Doen weinig voor elkaar onder en allebei EUR 850. Eerste bij Marini besteld en tweede staat op de site van de galerie.
 11. Rechtstreeks kopen bij de tekenaar is (vrijwel) altijd goedkoper dan via een galerie; die laatste moet er natuurlijk ook aan verdienen. In het geval van Marini denk ik echter dat Galerie 9e Art vrijwel niets verdient aan de verkoop, maar genoegen neemt met het exclusieve recht om Marini’s tekeningen te ‘mogen’ verkopen (dat geeft dan blijkbaar een soort status en wellicht verkopen ze er meer andere tekeningen door).
 12. Is bij hem rechtstreeks kopen zoveel goedkoper? Onderstaande tekening kost(te) ook EUR 850 bij Galerie 9e Art.
 13. JJL

  Originelen

  Eens, voor een schamele EUR 1800 is ie van jou 😬!
 14. JJL

  Originelen

  Hé, Frank Pé die Manon een keer niet naakt heeft getekend (en mooi gedaan overigens)!
 15. JJL

  Originelen

  Vraag me af hoe verstandig dat is. Dit soort tekeningen kosten nu al gemiddeld EUR 1300 en betwijfel of ze heel veel meer waard zullen worden (zeker nu Marini er momenteel zoveel aanbiedt).
×