Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

JJL

Members
 • Aantal items

  734
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

525 profielweergaven
 1. Allerlei complete reeksen te koop

  “Op weg” bedoel je , dank Luk!
 2. Originelen

  En een dedicace van Drie Schimmen :
 3. Originelen

  Nice! Ben zelf tot op heden geen pagina van Drie Schimmen tegengekomen, die ik voldoende interessant/mooi vond om aan te schaffen. Wel anderhalve pagina van Portugal:
 4. Originelen

  Van welk album? Ben zelf ook gecharmeerd van Pedrosa’s werk, in het bijzonder Portugal, Drie Schimmen en Ring Circus (een serie die helaas nooit in het Nederlands verscheen).
 5. [Derde Ronde (2)] pagina 13 vs. pagina 7

  Mooie pagina van Derib, maar ik ga voor de actie en het kleurgebruik van Marini!
 6. Allerlei complete reeksen te koop

  PB gestuurd.
 7. Blueberry-Integrale

  Ben benieuwd! Een aantal jaar terug was er sprake van dat beiden een nieuwe Corto Maltese gingen maken (zie proefpagina hieronder), maar dat ging uiteindelijk niet door.
 8. Dédi's

  De leeftijd; hoe oud is dat meisje nu, vijftien?
 9. Integrales

  Ja, is leuk zo’n uitgave met de potloodpagina’s er ook in. Ik heb daar deel 59 van (Les Quatre Évangélistes); van deel 60 is dan om voor mij onduidelijke redenen niet een dergelijke versie uitgegeven.
 10. Dédi's

  Is ook zeker geen aanval op jou. Eens te meer bevestigt dat dat Frank Pé blijkbaar graag naakte (te?) jonge meisjes tekent.
 11. Dédi's

  Zeker mooie dedicaces van Frank Pé. Maar waarom hij Manon zo vaak naakt tekent (zie ook de meerderheid van de Zoo ex-librissen), blijf ik toch wat merkwaardig vinden. Kan me ook niet herinneren dat ze dat in de albums veel ongekleed rondliep (maar ik kan het mis hebben, is lang geleden dat ik het las).
 12. Originelen

  Lijkt me geen origineel, daarvoor houden de potloodvegen te abrupt op en zijn de wittere randen te strak. Is het niet gewoon een boekenlegger oid met een schetstekening erop gedrukt?
 13. Batman (Family)

  De Nederlandse HC (EUR 16,95, 80 pag.) lijkt me wel wat, vanwege het extra schetsdossier! Edit: heb hem achter laten leggen bij m’n SSZ.
 14. Gekocht - Aangekondigd - Interessant

  Ik denk ook dat ik de Nlse HC uitgave zal kopen vanwege het extra dossier. Maar het is toch allemaal Dargaud, of zijn de Nederlandse en Franse(/Engelse?) tak formeel gescheiden?
×