Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Aerogi

Members
 • Aantal items

  521
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Beroep
  Management Accountant

Recente bezoekers van dit profiel

664 profielweergaven
 1. Aerogi

  ASTERIX

  met dat Asterix niet in de titel staat, gaat de cover er hopelijk iets mooier uitzien. Bij die laatste had je 2x in het groot Asterix op de cover. Vlak onder mekaar. Dat stoorde me enorm.
 2. Aerogi

  De Rode Ridder

  Als uk van 10 hadden we thuis 3 rode ridders: Nevelsteen, het dodenschip en de toverspiegel. Ik was danig onder de indruk van deze laatste. Je verwacht niet dat op het eind van een strip een 'slecht' einde komt. Vooral als je gewend bent aan Sus en Wis en Nero toen. dus ben wel benieuwd. Die eerste pagina ziet er qua sfeer alvast goed uit, maar ben (nog) niet echt overtuigd van Johan zelf.
 3. ik vind die delen van Largo Winch waar de 'haute finance' in voorkomt, best wel interessant. Ik snap het ook niet helemaal, maar het gaat vooral om het feit dat heel Winch zou kunnen overgenomen worden voor een appel en een ei (allez ja, of toch iets in die aard). Ik vond de laatste tweeluiken nu net wat minder, omdat het meer gewoon schieten, achtervolging, schieten, kidnapping, achtervolging is met spectaculaire decors. Neem nu Thorgal album "De meester van de Bergen". Elke keer lees ik dat graag opnieuw. Ook al krijg ik kop noch staart of de tijdlijn nu wél of niet correct is. Ik dacht dat hier zelfs ooit een apart topic voor werd aangemaakt. Wat Dufaux betreft, moet ik ook toegeven dat ik dikwijls afhaak. Meestal beginnen de albums vrij rechtoe rechtaan. Kruistocht is nog zo'n voorbeeld. Dat begint vrij ok, je kunt de verhaallijnen volgen, en plots begint hij daar allerlei 'esotherische' zaken bij te gooien waardoor je helemaal niet meer kunt volgen. Idem Jaguar. Zelfs een Jessica Blandy was op het einde (voor mij althans) verworden tot iets bizars. Klaagzang vond ik de eerste cyclus heel sterk. Tweede cyclus best ok, maar derde cyclus is het weer iets bizars aan het verworden. Murena was dan wel ok.
 4. mja, maar iets wat ze aankondigen als een tweeluik, doet gewoon meer verkopen. Omdat je als stripliefhebber toch reageert van , ok in onafzienbare tijd gaan we het weten... Het is ook een vrij prijzig album want enkel HC, wat ik zelden doe. hadden ze het aangekondigd als 4 albums en de laatste twee weten we niet wanneer, had ik er gewoon nooit aan begonnen.
 5. Lees zonet dat Bug toch geen tweeluik zal worden, maar ook nog een deel 3 en 4, maar dat deze wel nog een tijdje gaan duren. absoluut k*t. Ik wil afgeronde verhalen verdomme. Geen zin om telkens jaren te moeten wachten op 'een' einde... altijd hetzelfde op de volgende rommelmarkt verkoop ik het eerste deel. Echt geen zin in nog maar eens een reeks die ze gaan uitmelken.
 6. Lanfeust... jeugdsentiment... de eerste reeks vond ik geweldig. De Trollen van Troy vond ik ook goed in het begin maar ben uiteindelijk toch afgehaakt, er bleven maar albums komen en het was iets te veel van hetzelfde. Ook nog de eerste delen van de sterren gekocht maar toen al voelde ik van 'dit wordt te veel'.
 7. Eerste 6 delen van Elfen gelezen. Heb die regelmatig vastgehad, maar ik heb het eigenlijk niet zo voor dit genre. Maar ik was toch wel aangemaam verrast. er zijn wel iets te veel soorten (half)elfen vind ik, maar dat nemen we er wel bij. Het leuke is dat het meestal afgeronde verhalen zijn.
 8. echt het einde deze keer? Of komt er nog een cyclus? want ze hebben me al eens liggen gehad met die 3e cyclus...
 9. Ik heb een hoop strips te koop, om verschillende reden. ofwel dubbel gekocht, ofwel niet mijn meug, maar eigenlijk vooral plaats te kort. ik heb 5 Billy boekenkasten en ze zitten vol. Dus tijd om wat weg te doen. Orders van de chef :/ Mijn vraag is eigenlijk wat de beste manier is? Meestal neem ik mijn dubbels mee naar de rommelmarkt, maar die éne keer dat we elk jaar staan, is eigenlijk de moeite niet. Op Ebay kan ik ze aanbieden, maar verzendkosten voor 1 of 2 strips is wel nogal veel vind ik. Of toch via Catawiki het hele zootje er op zetten met het risico er te weinig voor te krijgen? Of per bundels apart? Of toch maar hier proberen? Bvb Ravian, beter één per één of toch proberen om ze allemaal in één koop aan te bieden? Foto 2647 en 2648 deze zijn spiksplinternieuw, niets in geschreven. Attila is een complete bundel in hardcover. Het zijn een aantal strips die ik heb gewonnen maar niet mijn ding. Foto 2648 zijn eigenlijk dubbels die ik heb gekocht. Opmerking: op alle andere foto's is een datum geschreven op de eerste pagina! foto's 2649 en 2650 is een bijna complete reeks van Ravian. Let wel, de Dargauds zijn in een staat tweedehands, die ik op rommelmarkten heb gekocht. Enkel in de laatste nummers ontbreken er een paar. Ideaal denk ik voor iemand die Ravian wil ontdekken? foto's 2651 2652 en 2653 Een bijna complete verzameling van Axel Moonshine. Blijkbaar zijn nrs 18 tem 20 verschenen bij Vaisseau d'argent. Daarvan ontbreken er 2 stuks. Verder compleet t.e.m. nr 32. Ook hier een aantal eerder rommelmarktstaat, een aantal zo goed als nieuw. Foto 2654 Arctica is nr 7, HC. de andere reeksen zijn telkens de eerste delen. Maar deze reeksen zijn uiteindelijk niet mijn ding. Foto 2655 Ethan Ringler zijn alle 5 de delen, Imago Mundo de eerste 6. Foto 2656 Aquablue, lijkt een geweldige reeks, maar nummering vind ik wat bizar, en ik geef het op. Voor de liefhebber Foto 2657 complete reeksen denk ik Foto 2658 opnieuw complete reeksen. Behalve natuurlijk de macht der onschuldigen waar het 5e deel ontbreekt. Foto 2659 verband der opalen is compleet denk ik. Cassio zijn de eerste 4 delen, vond ik wel goed, maar geen zin om de nieuwe delen te kopen. daarnaast nog wat losse nummers dubbel gekocht.
 10. Als autosportfan ben ik natuurlijk ook een Michel Vaillant fan. Gisteren het album Macau gelezen. Eigenlijk had ik opnieuw de vorige delen moeten lezen, want het was me niet helemaal duidelijk hoe het nog zat met de verschillende personages. Ik weet eigenlijk niet wat ik er van moet denken. De racewagens, circuits en decors lijken zeer gedetailleerd uitgewerkt, maar de 'mensen' zelf dan weer niet. Ik vond dat enorm vloeken om eerlijk te zijn. Van het verhaal zelf vond ik er eerlijk gezegd niet zo veel aan. Ofwel ligt het aan mij natuurlijk. Maar ik mis wel een beetje het simpele rechttoe-rechtaan verhaal van weleer. Nog maar eens een reeks waar je, tenzij je een olifantengeheugen hebt, telkens helemaal opnieuw moet beginnen.
 11. Aerogi

  De Rode Ridder

  Ik vind de inkleuringen toen die voor de eerste keer in kleur verschenen echt geweldig. Een hele wereld ging open. De levende doden bvb. Mijn favorieten zijn bvb Necronomicon, en dat ligt misschien ook wel aan de inkleuring.
 12. Aerogi

  De Rode Ridder

  huh? ik ben toen helemaal afgehaakt. T.e.m. nr 130 vond ik Biddeloo geweldig bezig. Maar de Horst cyclus vond ik meteen een enorm abrubt verschil. Precies iets te veel Horst willen promoten, te veel historie willen toevoegen, en bovenal veel te veel personages. Na de hele Horst cyclus was het kalf helemaal verdronken. En die laatste albums zijn in mijn ogen een absoluut drama, flinterdunne verhaaltjes, grote tekeningen, composities die op niks trokken. Nu ja, smaken verschillen zeggen ze.
 13. Aerogi

  De Havik

  Ik vond het een zeer goeie reeks, maar ben ergens afgehaakt omdat het onduidelijk was qua nieuwe uitgaves dacht ik.
 14. ja, dat blijkt ook wel uit het feit dat hij het precies niet jammer vond dat Largo Winch niet aansloeg. Hij had toch zijn royalties binnen
 15. Leuk interview met Van Hamme. ivm Vance heeft hij het over het feit dat hij graag regenscènes tekende en dat hij hem goed in het oog moest houden. Als Van Hamme schreef 'op een heldere dag' als tekst, kreeg hij een scène in de regen terug...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...