Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Aerogi

Members
 • Aantal items

  566
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Beroep
  Management Accountant

Recente bezoekers van dit profiel

779 profielweergaven
 1. Iemand die nog weet heeft hoe het 'grote publiek' reageerde op het Dreigende dinges? Het was toch een ietwat a-typisch einde. blijkbaar uitgekomen in 1984, ik was toen 9 jaar. Ik het het eigenlijk nooit meer herlezen. @Tanuki Merci voor die link, zal het vanavond eens bekijken, ben wel benieuwd.
 2. Ik kan enkel spreken voor de 3 cyclussen van de zang van de vampiers. Gisteren eindelijk het finale deel gelezen. Zeer goeie reeks. Alleen vond ik dat gaandeweg de tekenstijl veranderde, en het soms iets te karikaturaal werd. Vooral Debrah vond ik in de eerste cyclus een échte vamp (no pun intended), maar op het laatst lijkt het vooral haastwerk. Ik dacht op een bepaald moment dat het om een nieuwe tekenaar ging.
 3. ik ga nooit ofte nooit strips lezen digitaal of tablet of wat dan ook. Ik heb al moeite om de pdf files met de eerste pagina's te lezen op de SSZ. Moeilijk uit te leggen waarom, maar als ik al een ganse dag op werk met een scherm voor mijn neus zit, wil ik thuis gewoon buiten in de zon een analoge strip lezen, wat op dat moment een gevoel heeft van opperste geluk. Later op de avond zit ik ook weer op een laptop. Ik kan goed begrijpen waarom digitale strips niet populair zijn / worden.
 4. Als 10 jarige heb ik tranen met tuiten gehuild bij het lezen van het dreigende dinges. Ik vond die laatste scène zo erg... Van recentere strips heb ik het altijd moeilijk met de scene in Thorgal waarbij dat Shania moet achterblijven (de schaduwen voorbij). Dat is ongelofelijk sterk getekend. Bij de Toverspiegel had ik het op zich niet moeilijk, maar ik vond het wel dood en doodjammer voor de Rode Ridder. Maar meestal doen de verhalen op zich niet veel qua emotie. Maar wel eerder als ik verhalen herlees uit mijn kindertijd / jeugd. Ik heb dan regelmatig flashbacks naar de tijd terug toen ik deze kochte of kreeg.
 5. Vraagje aan de specialisten. Behalve de laatste 5-6 albums heb ik ze allemaal, maar nog niet gelezen. Ben al een paar keer begonnen met het geheim van de zwaardvis, maar telkens haak ik ergens af. Ben van plan om er een paar mee te nemen op reis. Kan ik bvb gewoon inspringen met het gele teken zonder voorkennis van de voorgaande delen? Andere delen die wat vlotter weglezen?
 6. Heb ik gisteren gelezen. Best wel OK verhaal. Alleen had ik geen zin om opnieuw de eerste 6 delen te lezen, waardoor het wat duurde vooraleer ik weer mee was met het verhaal. Carthago adventures ben ik na 2 stuks gestopt, Ik vond dat zeer flauwe afkooksels van het origineel.
 7. de verboden berg idd een goed album, maar de stijlbreuk op het laatste blijf ik doodjammer vinden.
 8. ik vond die reeks goed beginnen, maar gaandeweg werd het een zeer warrig verhaal vond ik. Ik herinner me ook niet meer of er nu wel of geen écht einde was.
 9. Aerogi

  Suske En Wiske

  Heb paar dagen geleden nog eens Prinses Zagemeel gelezen. Ik kan enorm genieten om de plaatjes te bekijken hoe de wereld er toen uitzag. Traction Avants op de weg e.d. Het verhaal speelt hem weliswaar vooral in de woestijn af, maar toch.
 10. Safari heb ik begin jaren 90 gekocht als kind op rommelmarkten, eigenlijk puur omdat ik het mooi vond om naast het rood van sus en wis, blauw van bessy en het paars van R&B ook nog gele covers te hebben. Jerom heb ik me nooit aan gewaagd. Safari vond ik wel nog iets hebben. Er is wel één deel van de strip waarvan ik er nooit ben in geslaagd er een deftig exemplaar van te kopen, het 'plastiek' van de omslag komt los, en bij alle andere die ik ooit heb gezien is het van hetzelfde.
 11. Gisteren nog eens de eerste albums van Bakelandt bovengehaald (nog in zwart/wit) . Ben niet meteen van plan om de hele reeks opnieuw te lezen. Maar eigenlijk wel knap getekend vind ik. Lijkt soms eerder 'gegraveerd' dan getekend. Ook qua verhaal zeer te pruimen. En veel referencies naar Westvlaanderen (grensstreek), wat als wesvlaming / westhoeknaar altijd leuk is.
 12. Kijk heel hard uit naar Tango rechttoe rechtaan verhalen
 13. Gisteren het kunstmatige weeskindje gelezen. De eerste versie met de single. Die er jammer genoeg niet meer bijzit want grijsgedraaid vroeger en met alle verhuizen is die ook verdwenen. Nostalgie kwam weer boven Vooral Eufrazie met haar fetisj om mariabeeldjes te willen afstoffen.
 14. Aerogi

  De Rode Ridder

  Gisteren 2 albums herlezen. Sidarta. zeer vermakelijk verhaal. Wie heeft de cover getekend? Dit lijkt me niet Karel Biddeloo te zijn want de gezichten zien er heel anders uit. Verder ook 'in de schaduw van de Thugs gelezen. Wat me hier opviel hoeveel detail er in deze strip is gestoken. Dit moet ongetwijfeld één van de albums zijn waar Karel het meeste werk heeft ingestoken, zo goed als geen copies gebruikt denk ik. en opnieuw een zeer leuk verhaal
 15. Yep, Eva en Adam vond en vind ik ook wel geweldig. Ik heb thuis ook nog Leonid en Sputnika liggen, en ik had daar veel meer van verwacht.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...