Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Aerogi

Members
 • Aantal items

  647
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Beroep
  Management Accountant

Recente bezoekers van dit profiel

1.093 profielweergaven
 1. Aerogi

  Lucky Luke

  is dit normaal dat de 'huidkleur' hetzelfde is als de achtergrond?
 2. de meest geweldige uitvinding sinds 'sliced bread', nl colnect.com Het is een wiki gebaseerd principe. Het bestaat voor een groot aantal soorten verzamelingen, van 'fruitstickers' tot sigarenbanden. ook comics en strips zijn er terug te vinden, maar dat zit denk ik in nog een soort embryonale fase. Je hebt waanzinnig veel mogelijkheden met je ruillijst te matchen met andere verzamelaars, zelf dingen toevoegen. Voor postzegels is dit écht wel een soort Mekka. Bijgevoegd een aantal beelden om een indruk te geven hoe het werkt. Je hebt standaard een aantal lijsten (collection, wish, swap, ignore, sell, buy) en daarnaast kan je zelf lijsten maken. en alles is goed ingedeeld, je kan op verschillende manieren dingen zoeken, per land, jaar, thema, kleur etc.
 3. dat is nu net wat ik niet wil, ik heb nul komma nul interesse om te weten in welke jaren een bepaalde strip is gedrukt. Ik wil gewoon weten of ik een strip heb of niet. Maar ik kan me goed voorstellen dat anderen dit veel te weinig vinden. Maar voor mij is dit ruim voldoende. Voor mijn postzegelverzameling heb ik een totaal andere mening...
 4. Ik hoop écht dat Stripmunk zal blijven bestaan. Aangezien ik sowieso meer de mainstreamverzamelaar ben (geen interesse in speciale uitgaves of eerste drukken), kan ik wel zo goed als mijn hele verzameling van 4000 stuks er in krijgen. Het is ook dankzij deze app dat ik weet naar welke ik op zoek moet gaan, vroeger was dat met een excel lijst, die ondertussen al vele jaren niet meer is up-ge-date. Zou echt doodjammer zijn of ik hoop dat tenminste iets of iemand wat te maken heeft met strips dit kan verderzetten.
 5. Aerogi

  Suske En Wiske

  Ik had het niet verwacht, maar de "Preutse Prinses" vond ik een enorme domper. Los van het te grote formaat (want kan ik niet bij de andere Sus en Wissen steken), vond ik het verhaal niet zo goed als verwacht. Ik zat waarschijnlijk te veel met de parel in de Lotusbloem in mijn hoofd of andere verhalen van die periode.
 6. Aerogi

  De Rode Ridder

  Biddeloo was onovertroffen in de periode tot nrs +/- 120. Maar de pulp die werd uitgebracht op het einde waren echt wel niet te lezen. Dan vind ik wat er nu is, toch wel stukken beter, en veelal hele mooie platen.
 7. Er zitten toch een paar goeie verhalen tussen. Sfeerschepping door Vance is geweldig bij momenten. Neem nu die eerste cover.
 8. Centaurus deel 1-5 dit was nog eens genieten. Duidelijke verhaallijn, geen rare Dufaux of Bec achtige kronkels en lussen. En ook al blijkt het een cyclus te zijn, het is echt wel een afgerond verhaal.
 9. Enig idee hoeveel er gedrukt zijn? Om te vermijden dat er een stormloop zal zijn de eerste dag dat bvb de Striep weer open is. Want deze wil ik ook wel.
 10. 3979 strips hier. Ik hield dat vroeger bij in een excelbestand, maar nu via stripmunk, is een stuk makkelijker. Het gaan er misschien iets meer zijn, want er zijn er een aantal die niet in stripmunk staan, maar bij mij is dat zeer beperkt, want ik verzamel enkel om te lezen, geen speciallekes qua formaten of luxes of wat dan ook.
 11. Heb me nog eens door gans de reeks geworsteld. Het had gewoon moeten stoppen bij dat eerste dossier. Nadien nog wel een paar goeie albums in het begin van de 2e cyclus, maar verhaallijnen en lussen die gemaakt worden nadien zijn soms toch moeilijk te volgen. En dan vooral The XIII history, pfffft. Ik lees graag zo'n dingen als het historisch correct is, maar niet voor een stripreeks. Echt een heel groot gevoel van 'we gaan dit maximaal uitbuiten'. Khad er nooit mogen aan beginnen.
 12. Aerogi

  Integrales

  Als het bij de volgende uitgave het 'dossier' even flinterdun is, en amper extra duiding bij de verhalen, gaat het bij deze eerste integrale blijven vrees ik. Het is de allereerste keer dat ik me aan een integrale waag, en op zich is het netjes qua uitgave, maar voor die prijs had het wel wat meer mogen zijn.
 13. Misschien een beetje een rare vraag, maar hoe komt het dat Asterix zo populair is (en écht wel goed is), en Johan Pikbroek en Hoempapa eigenlijk zo... allez ja, slecht zijn? Zelfde tekenaar, zelfde scenarist? Een Asterix van het duo Uderzo/Goscinny lees je in één trek uit, en is één van de weinige reeksen die ik graag telkens opnieuw en opnieuw lees, die andere twee reeksen is het eerder saai en worstelen om tot het einde te geraken. Ik vermoed dat ze nog hun weg moesten zoeken, maar dan nog, het verschil is gigantisch.
 14. huh? dan moet je in mijn ogen niet naar dit topic surfen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...