Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Aerogi

Members
 • Aantal items

  554
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Beroep
  Management Accountant

Recente bezoekers van dit profiel

701 profielweergaven
 1. Gisteren het kunstmatige weeskindje gelezen. De eerste versie met de single. Die er jammer genoeg niet meer bijzit want grijsgedraaid vroeger en met alle verhuizen is die ook verdwenen. Nostalgie kwam weer boven Vooral Eufrazie met haar fetisj om mariabeeldjes te willen afstoffen.
 2. Aerogi

  De Rode Ridder

  Gisteren 2 albums herlezen. Sidarta. zeer vermakelijk verhaal. Wie heeft de cover getekend? Dit lijkt me niet Karel Biddeloo te zijn want de gezichten zien er heel anders uit. Verder ook 'in de schaduw van de Thugs gelezen. Wat me hier opviel hoeveel detail er in deze strip is gestoken. Dit moet ongetwijfeld één van de albums zijn waar Karel het meeste werk heeft ingestoken, zo goed als geen copies gebruikt denk ik. en opnieuw een zeer leuk verhaal
 3. Yep, Eva en Adam vond en vind ik ook wel geweldig. Ik heb thuis ook nog Leonid en Sputnika liggen, en ik had daar veel meer van verwacht.
 4. Aerogi

  Rosinski

  39/40! Als mijn jongere dochter ook deze opdracht zal krijgen, zal ik toch wel een ander verhaal nemen...
 5. Ik behoor tot de uitstervende categorie die deze nog verzamelt. Het 'blaadje' in de link zal je enkel maar kunnen kopen in de webshop op bpost, en dan nog onder de rubriek filatelie. M.a.w. je zal deze nooit ofte nooit op een brief terugvinden, tenzij je écht je stinkende best doet. En de enige postzegels die nog gebruikt worden is voor verjaardagskaarten, kerstkaarten en hier en daar nog een factuur die met een zegel wordt gefrankeerd. Japan brengt gigantisch veel zegels uit met manga karakters, en blijven heel populair in gebruik. Bij gelegenheid wil ik daar wel wat foto's van posten.
 6. Aria, Vrouwen in 't wit en G Raf Zerk heb ik graag gelezen en gekocht. Maar ben toch een jaar of 8-10 geleden afgehaakt, wegens niet meer zo 'scherp' als de beginalbums en gewoon andere en betere strips op de markt. De eerste delen van Vrouwen in 't wit zijn soms echt geweldige gags.
 7. absoluut geweldig album. Rond deze nummers zijn veel geweldige albums verschenen wat abrubt werd tenietgedaan eens de Horst cyclus begon
 8. Eerste cyclus vond ik geweldig. Tweede cyclus vond ik minder, vooral de tekeningen leken veel meer haastwerk. Gisteren gelezen t.e.m. deel 17 en ik moet zeggen dat deze laatste cyclus ongelofelijk sterk is. Tekeningen zijn ook weer een stuk beter. Het einde van deel 17 had ik niet meteen verwacht... en ging er van uit dat dit dan het laatste deel is. Maar blijkbaar toch nog een 18e deel? Maar nog niet vertaald?
 9. kmoet eigenlijk nog deel 4 en deel 5 lezen....
 10. Een tijdje geleden kwam ik deze tegen, en heb er toen een foto van genomen... toch iets misgelopen met de vertaling...
 11. Ze moeten hun verhaal brengen in volgorde van de strips.... nr 3 had er niemand blijkbaar. zitten nu aan nr 6. Morgen waarschijnlijk komt mijn dochter aan de beurt. Ze zal haar verhaal beginnen dat ze allemaal wakker moeten zijn...
 12. nadat het album 'de schaduwen' voorbij reeds was ingenomen, hebben we dit album gekozen voor de les Nederlands. Als mijn jongste ooit dezelfde opdracht krijgt, ga ik toch wel een ander album nemen. Het is écht niet vanzelfsprekend om daar een goeie samenvatting van te maken... in haar bespreking gaat ze ook vertellen dat we er hier op dit forum ook niet uit zijn of het nu wél of niet kan kloppen.
 13. Volgens mij is diegene die op de hoorn blaast in het begin Vlana, en is Torric diegene die zijn hand uit de sneeuw steekt. Dat lijkt me logisch als je bedenkt dat de ring een slang is die zichzelf bijt. Lijkt me een allusie daarop, een soort cirkel. Maar of het klopt, is weer een ander verhaal.
 14. Aerogi

  De Rode Ridder

  Die SF albums waren er uiteindelijk maar een drietal dacht ik. De vluchtelingen, Karpax de stalen man en de beelden van Djemoz. En die laatste vond ik best wel goed. Maar was dat niet onder invloed van Star Wars? En vele andere stripreeksen die ook plots SF achtige toestanden neerpenden? Vrykolakas, levende doden, maagdenburcht, etc zijn in mijn ogen geweldige albums. ook Necronomicon met die geweldige inkleuring was subliem. Tot en met Hydra en de zoon van de draak heb ik ze verslonden. Maar de breuklijn vanaf de heren van rode was enorm fors. Ik bleef bij elk album op mijn honger zitten. Te veel karakters moesten een rol krijgen, te veel geschiedkundige poespas. En op het einde waren de verhalen zeer flinterdun met Atlantis dacht ik een enorm dieptepunt.
 15. Nog eens de "zang van de vampiers" aan het herlezen. Ik blijf het een zeer sterke scène vinden met die grot en de hele geschiedenis van de wereld die er in gekerfd is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...