Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Aerogi

Members
 • Aantal items

  613
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Beroep
  Management Accountant

Recente bezoekers van dit profiel

1.003 profielweergaven
 1. ik heb gekozen voor het eerste tweeluik. Dat was zo verfrissend, zo vernieuwend qua verhaallijn. Echt een binnenkomer toentertijd. Focus liefst op het zakelijke. Ook al snap ik het niet altijd. In een paar latere tweeluiken is het nogal achtervolging na achtervolging. Qua cover toch wel die eerste, met die weerspiegeling in het glas zeer knap gedaan
 2. Aerogi

  De Rode Ridder

  Yorimoto, dat waren geweldige verhalen, vooral zeer humoristisch. Ook die met Storkas waren leuk wegens de grappen
 3. het gaat vooral om de wending in het verhaal. Heb je deze strip gelezen?
 4. idd, één van die momentjes dat ik altijd zal herinneren wanneer ik dat de eerste keer gelezen / gezien heb. Vond dat toen een zeer onverwachte (en triestige) wending.
 5. Heb onlangs de laatste Yoko Tsuno, de Schorpioen, lady S en IR$ laten liggen. Gewoon geen zin meer in om een verhaal te lezen wat ik amper kan volgen, tenzij ik ergens een dag verlof neem om al die voorgaande delen weer te lezen (Yoko Tsuno is gewoon omdat de laatste albums gewoon niet te volgen waren). XIII ook niet meer gekocht.
 6. Invloedrijk... moeilijk vind ik. Ik kan niet meteen een Vlaamse stripreeks opnoemen die 'invloedrijk' is geweest. Amoras komt idd een beetje in de buurt. Het is niet zomaar een 'doorslagje' van Sus en Wis. Benieuwd wat wijlen Vandersteen er van zou vinden. Al dat bloot en grof geweld zou hij waarschijnlijk maar niets vinden. Langs de andere kant, ik heb die eerste reeks graag gelezen, ook al vond ik het moeilijk om volgen soms met die tijdsprongen. Voor mezelf persoonlijk vind ik de nieuwe adaptatie van de Rode Ridder geslaagd. Maar of dat nu 'invloedrijk' is geweest, geen idee.
 7. yep, dat is em. Geweldig verhaal, ook die pagina's met die levenslijnen
 8. dit is een album wat ik een paar jaar geleden blindelings ging kopen. heb er nu wat ingebladerd, en zowat elke gag of tekening vond ik niet goed. Heb het dan maar niet gekocht. Had daar eigenlijk wel veel van verwacht.
 9. Gisteren ook een poging ondernomen om het eerste deel van 'Kolonisatie' te lezen. Het gebeurt dikwijls dat ik na een aantal albums de verhaallijn begin te verliezen (bijna alles van Bec, of XIII, of bijna alles van Dufaux), maar hier was ik na een paar pagina's de draad al volledig kwijt. Wie zijn de goeden, wie zijn de slechten, in welke tijd zijn we bezig, wie is er wie... wie vuurt er op wie, waarom moeten ze per sé die ene persoon redden? Enfin, ik was misschien ook te vermoeid dus zullen het vanavond nog eens proberen.
 10. Gisteren Kiekeboe nr 154 Iemand moet het doen gelezen. tekenwerk soms slordig. Vooral pag 14-15 viel op. De 'slechterikken' vertrekken met een auto op pagina 14 die er eigenlijk totaal anders uitziet op pagina 15. In de loop van het verhaal gaat het telkens van een vierdeurs naar een tweedeurs. (of vijfdeurs naar driedeurs). Ik dacht eerst dat het een schuifdeur was, maar dat blijkt het ook niet te zijn. En op pagina 14 vertrekken ze met gierende banden met persoon A aan het stuur, een paar prentjes verder is het dan persoon B aan het stuur en persoon A als passagier. Nu ja, misschien zijn ze gewisseld onderweg, kan altijd natuurlijk. Qua verhaal vond ik het een leuk uitgangspunt mbt 'politieke correctheid', maar het ging op de duur toch wel vervelen.
 11. Toch wel Thorgal. Bepaalde verhalen waar je echt helemaal kunt in verdwalen wegens decors / karakters. Bepaalde tekeningen / platen zijn in mijn geheugen gegrifd. Dat ene beeld van dat meisje dat moet achterblijven ga ik nooit vergeten. Heb echt genoten van pakweg de eerste 20-25 uitgaves. Daarna werd het wat minder, vooral ook qua verhaallijn werd het te warrig met de ganse midden oosten cyclus.
 12. ok, ben dus geweest met mijn dochter. heb in het begin wel moeten vragen aan haar 'wie is die', wie is dat. Maar kon uiteindelijk toch redelijk goed volgen. Het grote voordeel is dat ik dit helemaal onbevangen kon bekijken. En best wel entertainend. Ik was vooral fan van de geweldige decors. Best wel indrukwekkend. bij verhaallijn en à la Indiana Jones een heel bataljan die op je zit te schieten en toch niet geraakt worden, had ik soms mijn bedenkingen maar al bij al toch content da'k geweest ben.
 13. amaai, bovenste twee filmkes bekeken van films VII en VIII, ik sta toch wel achter... we zien wel waar we gaan stranden...
 14. Ok, ik weet er wel iets van, heb ooit de eerste drie films gezien, allez nr 4, 5 en 6. De eerste heb ik ook ooit nog gezien. Maar ben vooral een Star Trek fan. Mijn kennis beperkt zich tot de grote lijnen (the force, dat Darth vader de vader is van skywalker). Maar daar stopt het zowat denk ik. Wat moet ik zeker weten in beknopte vorm om toch ergens ietwat te kunnen volgen voor deze laatste film?
 15. Dit is eigenlijk waanzinnig moeilijk. Bij bijna elk album dat ik overloop en over nadenk zou ik het de beste kunnen vinden. Veel albums hadden een zeer eigen insteek dat waanzinnig goed werd uitgewerkt in een verhaal. Ga toch gaan voor de Gothen. De humor bij het overschrijden van de grenzen is een geweldige running joke.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...