Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Noël

Members
 • Aantal items

  195
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

446 profielweergaven
 1. Ik vond het geweldig vandaag. Veel tekenaars en daar draait het toch om. Zoveel dat de rijen kort waren. Geweldige organisatie. Ga zo door , beste organisatoren. Ook op de nieuwe locatie veel succes. Jullie weten een beurs te organiseren. Met afstand de beste beurs van Nederland.
 2. Noël

  Kwaliteit van vertalingen

  De Smurfen deel 37, bladzijde 39: "In mijn boomgaard zijn de helft van de appels verdwenen".
 3. En nu maar hopen dat de boeken geen taalfouten bevatten.
 4. Noël

  Vers Aangekondigd

  Waar blijft het andere goede nieuws, de voortzetting van Baard en Kale, Sophie, Beverpatroelje en Guus Slim?
 5. Noël

  Suske En Wiske

  Uitstekende recensie van Geert. Maar zoals hierboven aangegeven wordt er al langer geprutst. Zouden er bij de uitgeverij nog wel mensen werken die weten wie Paul Geerts is?
 6. Een weekje geduld lukte wel. Maar we zijn morgen 3 weken verder. Ik houd het niet langer uit. Kom op met die info!
 7. Noël

  Suske En Wiske

  Maar het is niet het eerste prutswerk.
 8. Noël

  Suske En Wiske

  Vandaag de "nieuwe" Raap van Rubens gekocht. Het eerste deel van "Oude meesters met Suske en Wiske". Op het grotere A4-formaat. Dat betekent niet dat de tekeningen groter geworden zijn. De witte boven- en onderranden zijn gewoon groter gemaakt. Helaas (?!) is het verhaal ook niet opnieuw ingekleurd. Gewoon hetzelfde verhaal in een nieuw jasje. Maar dan komen we erachter wie het verhaal geschreven en getekend hebben! Laat ik nou altijd gedacht hebben dat dat Paul Geerts was. Bij de uitgeverij weet men dat blijkbaar niet meer. Of weet men niet meer wie Paul Geerts is? Wat een prutsers daar bij de Standaard Uitgeverij! Haal maar uit de handel en druk de naam PAUL GEERTS maar eens groot af. Ere wie ere toekomt.
 9. Noël

  Stripdagen Haarlem 2018

  Nog ruim 2 weken. Maar nog steeds geen lijst met tekenaars bekend. http://www.stripdagenhaarlem.nl/Programma.html?t=16
 10. Noël

  Dédi's

 11. Noël

  Brabant Strip Magazine

  En? Gaat het in mei verstuurd worden?
 12. Noël

  Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Op De Stripdagen zijn wéér dezelfde NL-tekenaars. Men doet, naar het mij schijnt, geen moeite om zelf buitenlandse tekenaars binnen te halen. Ze hoeven het niet eens zelf te doen, maar benader dan de juiste mensen. Waarom lukte het Striphooligan wel bijvoorbeeld? We hebben het hier over een 50-jarig jubileum! Maar wellicht heeft Lecram gelijk. Is men in NL minder op tekenaars gericht. Maar wat mij gewoon verbaast is dat men bij De Stripdagen geen moeite lijkt te doen om tekenaars binnen te halen. En misschien blijf ik wel te veel hangen in het verleden, in het Turfschip. Those were the days, my friend.
 13. Noël

  Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  http://www.stripfestivalknokkeheist.be/tekenaars/ Zo'n lijst met tekenaars had ik toch ook graag op De Stripdagen gezien. Maar ja, mijns inziens is men daar al langer het spoor bijster. Daar spreekt men zelfs al over artiesten in plaats van tekenaars/scenaristen. Ik vermoed een verkeerde vertaling van het Engelse woord "artist". Ik vraagt me af waar het misgegaan is bij De Stripdagen. Trek de stekker er maar uit, na 50 jaar. Ik haak af.
 14. Noël

  Integrales

  Zij Hun kopen ook op basis van deze gegevens in.
 15. Noël

  Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Mailtje van De Stripdagen: Beste Stripdagen-bezoeker, In 2016 en 2017 hebben we De Stripdagen in de Broodfabriek in Rijswijk gehouden. Dat was een geschikte locatie, en de festivals waren heel gezellig en geslaagd. Maar een wat breder publiek wisten deze edities niet te trekken (en dat is wel onze doelstelling). We hebben daarom de stoute schoenen aangetrokken, en zijn een samenwerkingsverband aangegaan met de Dutch Comic Con, die sinds 2015 twee keer per jaar in de Jaarbeurs in Utrecht plaatsvindt. Die samenwerking bestaat eruit dat beide evenementen tegelijkertijd gaan plaatsvinden (31 maart en 1 april), direct naast elkaar in de Jaarbeurs. Alle bezoekers kunnen met hun toegangsbewijs beide evenementen bezoeken. Dat betekent voor De Stripdagen vooral dat er meer mogelijk is en gaat gebeuren (met minder financiële risico's). De opzet wijkt niet wezenlijk af: Hal 10 van de Jaarbeurs lijkt als twee druppels water op de hal in de Broodfabriek, en wordt op dezelfde manier ingericht, met beurzen, exposities, podia, workshops, terrassen etc. Het grootste verschil is dat er nu geen marktkramen staan, maar gebouwde stands. En dat we meer ruimte hebben voor leuke invulling van de programmering. Uiteraard blijven we tot aan het festival zelf daaraan sleutelen, maar een hoop informatie staat al op www.destripdagen.nl. Die site wordt vrijwel dagelijks nog aangevuld. En alle nieuwtjes worden gemeld op ons Facebookpagina ( www.facebook.com/DeStripdagen). Wie dat volgt is helemaal op de hoogte. Tickets (voor De Stripdagen én de Dutch Comic Con) zijn HIER te bestellen. Hopelijk tot ziens in de Jaarbeurs, op 31 maart en/of 1 april, Met vriendelijke groet, Ton Schuringa, festivaldirecteur. -- De Stripdagen 020 685 2229 doemee@stripdagen.nl www.destripdagen.nl
×