Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Noël

Members
 • Aantal items

  253
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

674 profielweergaven
 1. Noël

  Suske En Wiske

  Met linker- en rechtervoeten/schoenen ook.
 2. Noël

  Suske En Wiske

  De kwakkelende kwakzalver al gelezen? Het kon mij niet bekoren. "Voor dit derde hommagealbum aan Suske en Wiske plaatsen Krings en Zidrou de humor weer helemaal centraal in de door Willy Vandersteen geschapen wereld van Suske en Wiske. Met als resultaat een hilarisch eerbetoon aan de man die door Hergé ‘de Bruegel van het beeldverhaal’ werd genoemd." Humor? Hilarisch? Ik heb geen enkele keer kunnen lachen. Persoonlijk vond ik het een slap verhaal, en ook het tekenwerk vond ik niet geweldig. Een verhaal voor kleine kinderen. Lees de eerste 15 pagina's maar, dan krijg je een beeld. https://stripspeciaalzaak.be/beelden/Previews/Standaard-Uitgeverij/SW-Kwakkelende-Kwakzalver.pdf
 3. Noël

  Vandaag Gekocht

  Ik ben het helemaal met je eens. Yoko heeft me altijd kunnen bekoren. Maar dit laatste verhaal is niet te volgen. Op een gegeven moment vroeg ik me ook af of Leloup nog wel de tekenaar (inkter?) was. Als ik sommige tekeningen van Yoko bekijk lijkt ze soms niet meer op Yoko uit eerdere albums.
 4. Noël

  Vandaag Gekocht

  Gisteren gekocht door Bieder 2709 op Catawiki. Stripwinkel Dick Bos heeft een ander verdienmodel. De nieuwe Asterix met een flesje toverdrank.
 5. Noël

  Vandaag Gekocht

  Mijn Nederlandstalige strips haal ik altijd bij mijn lokale stripwinkel. Soms verschijnen er Franstalige boeken, die ik, hoewel ik de Franse taal niet beheers, toch graag wil hebben. Zoals bv. deze van Walthéry, of van Peyo. Amazon.de is dan een uitkomst.
 6. Noël

  Catawiki Zaagdraad

  Het betreft wel de hertekende versies. Deze dus bv: https://veiling.catawiki.nl/kavels/29440537-suske-en-wiske-originele-pagina-p-15-lambiorix-1973 Is 490 euro dan goedkoop, redelijk of duur? Persoonlijk heb ik geen 490 over voor een hertekende plaat (van Edward De Rop, neem ik aan).
 7. Noël

  Catawiki Zaagdraad

  Die indruk is juist als je naar de recente veiling kijkt van de Mompelende Mummie/Vogels der goden: https://www.catawiki.nl/a/th/5355-suske-en-wiske-veiling-de-mompelende-mummie-de-vogels-der-goden-paul-geerts Veel kavels zijn niet verkocht, want ze haalden de minimum prijs niet eens (die op 550/600 lag). De verwachte opbrengst (900-1200) is daarom zeker niet gehaald. Veel luxe boeken zijn dus ook niet verkocht. Daarom ging er afgelopen weekend een weg voor 320 euro.
 8. Noël

  ASTERIX

  Al 159 euro voor het boek met toverdrank.
 9. Het is gewoon een gedrukte tekening. Bij mij staat hij ook in deel 4. Ongetwijfeld Vandersteen.
 10. Wat een heisa rond dit boek De laatste farao. Heeft iemand het al gelezen? Ik zojuist en het kon me helemaal niet bekoren. Had ik een luxe gehad dan had ik er afstand van gedaan.
 11. Met als speciale gast Paul Geerts, op 16 mei, zijn verjaardag?
 12. Kramikske / Jean Pol niet bij SAGA?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...