Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Noël

Members
 • Aantal items

  228
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

583 profielweergaven
 1. Ik zou toch wel graag weten welke tekenaars en standhouders er komen. Maar omdat er nu niets gecommuniceerd wordt ben ik bang dat er op stripgebied helemaal niets te beleven valt. Ik wil best komen, maar niet voor anderhalve kraam en een tekenaar. Met jouw analyse sla je wel de spijker op de kop. Het Stripschap laat kansen liggen. Als er echt 20000 mensen komen dan stem je daar toch je programma op af? Dan zorg je er toch voor dat alle Stripschapprijs-winnaar er zijn? Dan zorg je er toch voor dat Peter van Dongen (Blake en Mortimer) en Paul Teng er zijn?
 2. Klaag ik als ik constateer dat er nog steeds geen programma is van De Stripdagen?
 3. Mijn interesse ligt inderdaad bij strips. Niet bij films en games. Twee weken voor aanvang van De Stripdagen is er nog steeds geen programma. Ik vind dat rijkelijk laat. Vind je het raar dat ik dat erg slecht vind? Een beurs behoort zich toch wel te promoten. Kijk eens naar Eindhoven en Knokke. Daar wordt de strip pas gepromoot, al maanden van te voren. Het draait namelijk om de auteurs, de tekenaars. Maar Kobus heeft het goed verwoord. De Stripdagen zijn geschiedenis.
 4. Ze zijn nog steeds bezig met "concentreren op de programmering".
 5. Minder dan twee weken te gaan nog naar De Stripdagen Dutch Comic Con. En nog steeds weinig tot niets te melden over een (strip)programma.
 6. Al 5 Eppo-tekenaars bekend. Joepie. http://www.dutchcomiccon.com/nl/Programma/Eppo En een nieuw gezicht:
 7. Dan kijk ik maar uit naar De Brabantse Stripdagen:
 8. Stripschap / De Stripdagen 1968-2018
 9. Nog 100 dagen tot de enige, echte stripdagen (volgens mij dan toch)! @ BSS: hebben jullie al wat te melden?
 10. Noël

  De Havik

  En nu maar hopen dat de 2e cyclus ooit afkomt.
 11. Ik heb niets met films, games, comics en wat dies meer zij, maar heb toch eens op de site gekeken van CC-Utrecht. Ook daar is nog geen programma, maar verontrustender is dat er met geen woord gerept wordt over (samenwerking met) De Stripdagen. Enkel bij "Nieuws" staat een item wie de winnaar is van de Stripschapprijs. De titel is veelzeggend: "Uitreiking Stripschapprijs 2019 tijdens Heroes Dutch Comic Con". Het is over en uit met De Stripdagen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...