Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Noël

Members
 • Aantal items

  263
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

733 profielweergaven
 1. Ik ben een groot liefhebber van zijn werk. Een geweldige kunstenaar. Het was een sympathieke man, heb hem éénmaal mogen ontmoeten.
 2. Noël

  De Stripdagen 2020

  Ik ben zelf ook vrijwilliger op een ander gebied. Vrijwillig is niet vrijblijvend. Je gaat ervoor. En zo niet, stop dan. Het Stripschap is al enkele jaren geleden gestopt. Prima, maar meldt het dan en blijf niet doormodderen.
 3. Noël

  De Stripdagen 2020

  De festivaldirecteur van de Stripdagen was niet zo'n echte vrijwilliger, die moest gewoon betaald worden. Of vergis ik me?
 4. Noël

  De Stripdagen 2020

  Ik ben de afgelopen 2 jaar niet geweest. Ook nu ga ik niet. De Stripdagen hielden twee jaar geleden al op te bestaan. Dus eriktex, ik denk dat je niet aan een dood paard moet gaan trekken. Pak maar grootser uit in Eindhoven, Kampen en Breda.
 5. Noël

  De Stripdagen 2020

  https://destripdagen.nl/
 6. En? Hebben jullie al iets te melden over de beurs der beurzen? Welke luxe Suske en Wiske gaan jullie uitbrengen? Het is
 7. Noël

  Catawiki Zaagdraad

  Zeer slechte gelijkenis met de hoofdpersoon.
 8. Noël

  Catawiki Zaagdraad

  Is deze wel echt? https://auction.catawiki.com/kavels/33023827
 9. Noël

  Suske En Wiske

  Met linker- en rechtervoeten/schoenen ook.
 10. Noël

  Suske En Wiske

  De kwakkelende kwakzalver al gelezen? Het kon mij niet bekoren. "Voor dit derde hommagealbum aan Suske en Wiske plaatsen Krings en Zidrou de humor weer helemaal centraal in de door Willy Vandersteen geschapen wereld van Suske en Wiske. Met als resultaat een hilarisch eerbetoon aan de man die door Hergé ‘de Bruegel van het beeldverhaal’ werd genoemd." Humor? Hilarisch? Ik heb geen enkele keer kunnen lachen. Persoonlijk vond ik het een slap verhaal, en ook het tekenwerk vond ik niet geweldig. Een verhaal voor kleine kinderen. Lees de eerste 15 pagina's maar, dan krijg je een beeld. https://stripspeciaalzaak.be/beelden/Previews/Standaard-Uitgeverij/SW-Kwakkelende-Kwakzalver.pdf
 11. Noël

  Vandaag Gekocht

  Ik ben het helemaal met je eens. Yoko heeft me altijd kunnen bekoren. Maar dit laatste verhaal is niet te volgen. Op een gegeven moment vroeg ik me ook af of Leloup nog wel de tekenaar (inkter?) was. Als ik sommige tekeningen van Yoko bekijk lijkt ze soms niet meer op Yoko uit eerdere albums.
 12. Noël

  Vandaag Gekocht

  Gisteren gekocht door Bieder 2709 op Catawiki. Stripwinkel Dick Bos heeft een ander verdienmodel. De nieuwe Asterix met een flesje toverdrank.
 13. Noël

  Vandaag Gekocht

  Mijn Nederlandstalige strips haal ik altijd bij mijn lokale stripwinkel. Soms verschijnen er Franstalige boeken, die ik, hoewel ik de Franse taal niet beheers, toch graag wil hebben. Zoals bv. deze van Walthéry, of van Peyo. Amazon.de is dan een uitkomst.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...