Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

marioboon

Members
 • Aantal items

  2.315
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Beroep
  striptekenaar

Recente bezoekers van dit profiel

1.308 profielweergaven
 1. Een beetje in het verlengde, maar alle originelen van het magistrale kortverhaal "The Master Race" van de Joods-AMerikaanse striptekenaar Bernie Krigstein bevinden zich ook in Vlaanderen
 2. Ja. Toch als je mening serieus genomen wilt worden anders stoot je maar wat hete lucht uit en dan komt dit spreekwoord van pas: "opinions are like assholes. Everyone's got one."
 3. Wat zijn jouw credenties op het vlak van de islamleer?
 4. Adbel de Bruxelles is een grappige striptekenaar die ook moslim is. Dat lijkt me net de droom van iedere tekenaar te zijn...
 5. Natuurlijk. En de "kritiek"dat Jan Kordaat een leeg karakter heeft of "kleurloos" is, zeg ik: "wel, vul hem dan met karakter! Maak hem interessant! Geef 'm kleur! Dat is letterlijk je job als stripmaker"
 6. Met wisselend succes :-) Patrick Cornelis is de crowdfund-king. En Kristof Spaey heeft net ook een prachtig resultaat behaald. De truc met crowdfunden is je bedrag niet te hoog te willen leggen en interessante "kado's" geven voor je giften. 2 zaken die het Gilles de Geus-débacle niet deden.
 7. En hoeveel decennia is dat geleden? Mij kan je veel wijsmaken maar als je Buck Danny of Bob Morane of Roodbaard kunt in een nieuw jasje steken, kan je dat van Jan Kordaat ook doen.
 8. 1 woord: Hentai. En trek uw ogen open voor de meest perverse fantasieën die een mens kan bedenken. D'er scheelt toch echt wel wat met die Japanners... Maar wat algemeen als een goeie pornostrip met ook nog een goed scenario wordt beschouwd is Omaha, the Cat Dancer. De Schakelaar van Manara is een gewone stripklassieker.
 9. Nou, terug fysiek brieven schrijven en posten wordt de nieuwste hipster-rage. Zeg dat ik het je gezegd hebt 😉
 10. Dan vraag je naar de baas en sta je op je rechten als klant.
 11. Helaas nog niet mogen ervaren, maar ik weet wel dat zulke tekenaars dan ook een soort verantwoordelijkheid voelen om verder te doen niet zozeer voor zichzelf maar voor hun medewerkers, de uitgeverij en hun lezerspubliek.
 12. marioboon

  Integrales

  Ja jong. Ik ging daar vroeger nog pinten mee pakken als ik in Brussel moest zijn 😉
 13. Alleen school- en handboeken tellen niet mee voor deze actie. Voor de rest ALLE SOORT BOEKEN ZOLANG ZE MAAR EEN ISBN-NUMMER HEBBEN.
 14. marioboon

  Integrales

  Ik laat dit liggen. Ragebol moet je gewoon lezen deel per deel in die originele hardcovers. Dat zou Ragebol zelf willen.
 15. Die tekenaars hadden plaatprijzen én royalties. En die plaatprijzen worden "afgeschreven" doordat ze in het Spirou weekblad staan. Bijna niemand krijgt dat tegenwoordig nog.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...