Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

marioboon

Members
 • Aantal items

  2.275
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Beroep
  striptekenaar

Recente bezoekers van dit profiel

1.227 profielweergaven
 1. Dat zijn toch 3 namen die nog niet bij Silvester zijn geweest, toch?
 2. Niet veel info van gezien, maar wat een namen! https://trollsetlegendes.com/bd/ @SPeeDy: ted naifeh! 😉
 3. marioboon

  Catawiki Zaagdraad

  Maak een pakje en weeg het es af op een keukenweegschaal. Op de sites van een PostNL e.d. heb je een calculator om te weten hoeveel het je kan kosten.
 4. Je krijgt ook een deel vd winst, inderdaad. Maar dat waren altijd maar een paar euro per jaar. De investeerders deden dat ook helemaal niet voor die winst is gebleken na onderzoek. Ze deden dat echt als "mini-mecenassen" die al content waren met wat persoonlijk gesigneerde spullen.
 5. Kunnen we de vormgever hetzelfde lot laten ondergaan als dat van Vercingetorix? En het feit dat dat hoefijzer C overal prominent moet getoond worden, zal met de plot te maken hebben.
 6. Koop de Franse zwartwit versie enkel en alleen voor de tekeningen.
 7. Als Disney de public domain wetten in de USA niet had laten aanpassen, was Mickey Mouse al public domain zoals de meeste tekenfilmfiguurtjes uit die tijd.
 8. Net als in de USA. Daar is stemmen op zondag ook als vloeken in de kerk. Nu de democraten onlangs een voorstel hadden ingediend om de stemdag een nationale vakantie te maken zodat er meer werkvolk kan gaan stemmen, schiet de GOP dat af omdat er anders teveel mensen zouden stemmen (en dus niet op hen)
 9. Had je het net niet over "zondagsrust"? 😉 Nee, dat wordt niet aanvaard als reden. Net als ziek zijn of op vakantie zijn geen reden is om niet te stemmen. Je moet dan iemand aanduiden die voor jou kan gaan stemmen met een volmacht. De redenering is: "je weet lang genoeg op voorhand wanneer het verkiezingen zijn, je moet het maar geregeld krijgen." Net waarom hier het ook geen excuus is dat je niet op je werk kan raken als het openbaar vervoer staakt. "Je had je maar moeten organiseren".
 10. Hier is kiezen verplicht. (Afijn, iedereen boven de 18 moet verplicht zich aanmelden aan het stemhokje) Daarom precies de zondag zodat niemand zijn werk moet onderbreken.
 11. Ik aanvaard alleen maar cash 😉
 12. Dag van de verkiezingen... Die gasten hebben echt geen geluk met hun data
 13. Dat "pijpmondje"... Ik ben niet overtuigd dat dat een regieaanwijzing zou zijn geweest. Ik draai het eerder om: de "female gaze". Ik ben wel overtuigd dat een vrouwelijke regisseur (of director of photography) die sexscenes anders zou hebben gefilmd en dat de film dan ook dichter bij de visie van de strip gebleven zou zijn. Ik zie wél wanneer een strip met vrouwen in een prominente rol in getekend is door een vrouw. Zij leggen gewoon andere accenten, welke details ze wél gaan dieper uitwerken (hint: schoenen) maar vooral ook: zij weten hoe een bh zit en zich vormt. Dat zijn dingen die een man altijd maar bij benadering kan inschatten. Eens je weet naar waar je moet kijken, zie je het verschil wel. Hetzelfde effect is als je zwanger bent: dan zie je meteen ook allemaal zwangere mensen rondom je opduiken die je daarvoor nooit opvielen. Verder ben ik het ook niet mee eens dat een film over 2 lesbische vrouwen alleen door 2 lesbische actrices kan gespeeld worden. Een goede acteur moet dat kunnen overbruggen. Het is nog altijd een werk van fictie en geen documentaire. Maar je moet je wel bewust zijn wat de verschillen zijn en dat vond ik frappant van dat panel: dat ze de passie en intimiteit niet voelden (wat door de belichting ook nog werd bemoeilijkt) Maar op effe terug te komen op mijn "bezwaren" dat lesbische cliché is iets wat in quasi elke Van Hamme en Dufaux-stripreeks (en afgeleide reeksen) terugkomt. En dat elk vrouwelijk personage wel een douchescène zal hebben net voor of nadat ze gebeld wordt. :-) Misschien is dat wel een idee voor een topic: de top 10 stripclichés 😉
×
×
 • Nieuwe aanmaken...