Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Frodo

Members
 • Aantal items

  314
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Beroep
  Levensgenieter

Recente bezoekers van dit profiel

838 profielweergaven
 1. Frodo

  Waar zou men nieuwe stripwinkes kunnen starten?

  Heb je het misschien over Monica, van stripwinkel Alfa???
 2. Frodo

  2019

  Beste repers, Mijn ALLERBESTE wensen voor 2019!!! Maak er een PRACHTIG én GEZOND jaar van!!!
 3. Frodo

  Catawiki Zaagdraad

  Volgde iemand de veiling van Charles??
 4. Frodo

  Waar zou men nieuwe stripwinkes kunnen starten?

  Dat is op zich niets nieuws, Stripwinkel Vilain en Pagadder stonden oa op de Vogelenmarkt en nog enkele andere markten (wel niet alleen strips, ook nog andere boeken). Merho maaktezelfs nog een grote (houten) display van Kiekeboe, die bovenop het kraam van Vilain stond (komt zelfs voor in De snor van Kiekeboe).
 5. Frodo

  Waar zou men nieuwe stripwinkes kunnen starten?

  Tistjen Dop is er toch, of is dat te ver uit de buurt???
 6. Frodo

  Vers Aangekondigd

  14 november (in het frans)
 7. Jim komt naar het stripfeest in Brussel.
 8. Frodo

  Wordt Deze Vertaald?

  Gaat verschijnen bij Rrroarr uitgeverij
 9. Frodo

  Ron van Riet signeert bij Dick Bos

  Was dat wolvenpak niet opgeheven???
 10. Frodo

  Vers Aangekondigd

  In september in het frans, en in oktober in het nederlands!
 11. Frodo

  Vers Aangekondigd

  Cover van Duisternis 5
 12. Frodo

  Originelen

  Hij was vorig op het Stripfeest in Brussel, en enkele uren voor zijn signeersessie was hij één van de gasten voor een publieksinterview (over de Poolse strip). Ik was er en 2 Poolse striplezers, niemand meer.... Daar scoorde we elks een dedi, zonder lottrekking of uuuuren aan te schuiven :-).
 13. Frodo

  Originelen

  Een mogelijk nieuwe/leuke topic, het verhaal achter de dedicace : http://www.getekendereep.com/topic/4673-het-verhaal-achter-de-dedicace/
 14. Mogelijk een leuke topic, om één of meerdere dedicaces te tonen, en het verhaal er achter te vertellen. Het moet niet de mooiste, grootste,meest uitgebreide zijn (wat wel mag natuurlijk), maar het gaat dus vooral om het verhaal er achter. Misschien had je een leuk gesprek met de tekenaar, misschien werd je die dag wel vader (of moeder), enz... ALLE verhalen/anekdotes zijn welkom!! Ik zal het goede voorbeeld geven 😉 Mijn dedicace die ik post, is ook mijn ALLEREERSTE die ik "scoorde". Het was 1992, ik was toen 13 jaar oud en de Gameboy was toen volop zijn opmars aan het maken. In Fnac Antwerpen, stond een héél lange rij van tieners om eens "even" op die Gameboy het spel Tetris te kunnen spelen. Ik dus ook, maar die rij ging zoooo traag vooruit :(. En één meter naast de display met de Gameboy stond een tafeltje, en daar zat een man achter (met zijn duimen te draaien). Ik was de rij beu, en ging naar dat tafeltje, waar ook wat strips lagen. Ik had wel al wat strips gelezen in mijn kindertijd (3 Piet Pienters en Bert Bibbers en 2 Jommekes, die bij mijn tante lagen), en was toch best nieuwsgierig naar deze speciale strips die er lagen. Ik nam de bovenste strip, en begon er in te bladeren. Toen zei die man achter dat tafeltje "Moet ik er iets in tekenen?", ik reageerde met, ja, doe maar. Jaaaaaren 😉 verstreken, en sinds 1996 kreeg de stripmicrobe mij volledig te pakken. Zelfs strips kopen, tentoonstellingen bezoeken,Stripfestivals bezoeken,enz.... En toen vond ik ook die "kapot" gelezen strip terug, het was het album Koers naar het goud van Cori, de scheepsjongen van Bob De Moor.
×