Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

darthfrysk

Members
 • Aantal items

  157
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over darthfrysk

 • Verjaardag 12-05-1977

Profile Information

 • Locatie
  Aruba
 • Interesses
  Stripboeken
  Boeken
  Comics
  Geschiedenis
  Movies
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

212 profielweergaven
 1. - Het grote aanbevelingstopic -

  Interessant Op mijn bestellijst
 2. - Het grote aanbevelingstopic -

  Ik heb reeds de Hugo Pratt collectie, de Partizanen en Tardi.
 3. - Het grote aanbevelingstopic -

  Frommeltje & Viola van Hislaire / Yslaire Kinderen van de Wind van Bourgeon (wel met meer drama) Betty & Dodge
 4. - Het grote aanbevelingstopic -

  Ik ben geinteresseerd in oorlogsverhalen in de verre of wat meer onbekende gebieden. voorbeelden: Corto Maltese 09 In Siberie Ann van de Jungle Corto Maltese 11 Het gouden huis van Samarkand Onder een loden hemel 01 De vriendin van Eva Perron Betty & Dodge Little England Mrs Livingstone
 5. - Het grote aanbevelingstopic -

  Zo maak je fortuin in juni 1940 Een verhaal dat makkelijk uitgesmeerd had kunnen worden in 3 boeken.
 6. Strip Van De Dag

  De held heeft 2 Kruistochten achter de rug. Dus misschien begin 1200
 7. Strip Van De Dag

  Noem ze dan Turken in het verhaal. Met geschiedenis heb ik liever wat meer precisie; het heeft me echt uit het verhaal gehaald.
 8. Strip Van De Dag

  Ridder Brayard Hij was interessant. Na enkele pagina's weet je waar het verhaal naar toe gaat, al was het einde een verrassing. Tekenwerk is goed, clean. Maar dat geeft weer een contrast met de gesprekken tussen onze (anti-)held en zijn metgezel; een verkrachting hier, een verkrachting daar is zotezien geen probleem voor deze vrome Christen/Kruisvaarder. Een enkele geschiedenisfoutje wat mij stoorde; de Ottomanen bestonden nog niet tijdens de Kruistochten en enkele moderne uitspraken. Beetje leuk waren de gesprekken hoe men een Heilig kan worden en hoe Godsgericht werkt.
 9. Vandaag Gekocht

  De laatste portie bestellingen. Jess Long - enkele losse delen; 1-2-8. Harlekijn compleet Belladonna Integraal Kaplan & Masson - de Chaostheorie Kaplan & Masson - Kunnen we Hitler redden?
 10. Vandaag Gekocht

  Oeps. Verkeerd gelezen
 11. Vandaag Gekocht

  Was sinds november bij de douane . Gisteren opgehaald. Enkele van de boeken even vluchtig doorgebladerd. Mbt de kleine dikke bovenop; zotezien moet ik nu ook de grootte van de stripboeken gaan controleren bij het bestellen. Is als de 2e op "Amerikaanse" grootte (de andere was Maori Integraal). @Kontiki Angel Wings 4 is niet de gecensureerde versie zoals het op stripspeciaalzaak was vermeld. Ben blij verrast . Yoko Tsuno; het mooie toch van de thematische integrales is het zien van de tekenstijl, van de jaren 70 stijl naar het meer moderne; vooral de personage van Yoko zelf. Ridder Brayard, bij het doorbladeren een paar wtf scenes gelezen. Zal er echt voor moeten zitten en lezen.
 12. Vandaag Gekocht

  Als een collega je vraagt of je geinteresseerd bent in de 2e hands stripboeken van zijn kinderen. Dan zeg je altijd ja . Scheelt vrachtkosten.
 13. Gekocht - Aangekondigd - Interessant

  Cobra Civil War Cobra Command Samen met Cobra - the Last Laugh klaar de IDW GI Joe - Cobra verhalen.
 14. Integrales

  @Kontiki Misschien dat je kunt helpen? Jan Kordaat Integraal 1 was in mijn opinie niet goed, behalve misschien als een historisch document. Bij toeval heb ik ontdekt dat ik een Jan Kordaat nr 5, De super gamma-straal, van tekenaar Paape heb. Groot verschil in tekenstijl en het verhaal liep als een Kuifje kloon (zaak zonnebloem), met natuurlijk een cliffhanger. Uit 2 gelezen recensies, blijkt dat de 2e Jan Kordaat Integraal, enkel de laatste 2 verhalen de "nieuwe" stijl van Paape heeft . Dus helaas skippen voor de prijs van een integrale. Met de 3e integrale zal men beginnen met de Nederlandse volgorde van verhalen?
 15. Terry Moore

  Mijn excuses. Ik bedoelde inderrdaad de pockets. het relevante verhaal staat in pocket nr 3. De omnibus is nog in plactic.
×