Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Willem II

Members
 • Aantal items

  100
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Interesses
  Lezen; historische strips
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

436 profielweergaven
 1. Het geheim van Toonder! Mag dat in deze rubriek?
 2. Alsjeblieft niet Karpax! Dat vond ik toch een afknapper. Ongeloofwaardige SF. Hopelijk geen SF meer bij de Rode Ridder!
 3. De remake van de Toverspiegel vind ik prachtig getekend. Een beetje moeite heb ik toch met de gezichten van Johan en Galaxa. Ik vind ze minder sympathiek c.q. minder aantrekkelijk/vrouwelijk overkomen dan bij Biddeloo.. maar verder complimenten! Wat mij betreft mag Cornelis er nog een doen, bijvoorbeeld nr. 36 De Zwarte Roos, of 20 Kerwijn de magiër.
 4. Willem II

  ASTERIX

  Tuurlijk. Maar in Asterix zitten genoeg grappen die je als kind nog niet begrijpt. Volwassenen ook niet altijd he. Ik vind de (betere) Asterix-verhalen zowel voor kinderen als voor volwassenen geschikt.
 5. Willem II

  ASTERIX

  Is Asterix alleen voor kinderen?
 6. Liefhebbers deze nieuwe Toverspiegel al gekocht en gelezen? Reacties graag!
 7. Ik doel op deze betekenis van "pulp" volgens Van Dale: voor­al van li­te­rai­re pro­duc­ten, film, to­neel iets van waar­de­lo­ze kit­sche­ri­ge kwa­li­teit, iets ba­naals, af­ge­stemd op een wei­nig kri­tisch pu­bliek. Dat waren de verhalen toch niet, maar oke, ook weer geen literatuur. en ja, het was maar een soort krantenpapier.
 8. Ik zou die eerste verhalen van Vandersteen uit de jaren 60 zeker niet als pulp willen beschouwen! Hoe kom je daar nu bij?! Pas veel later is de RR pulp geworden, helaas.
 9. Nu wij nog. Ik vind 6 integrales wel genoeg. Waar leg je anders de grens? bij 10? wordt al duur. Bij 44? onbetaalbaar!
 10. op zich wel. Heb je het dossier gelezen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...