Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

sjaakie

Members
 • Aantal items

  285
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

114 profielweergaven
 1. Lav's sketchbook

  ik denk dat het vooral niet compact genoeg is. wissel de 2 en de saxofoon en laat de auto vanuit de 0 komen. of haal het linker gedeelte van de skyline na de laatste 0 nul weg. Misschien dat het iemand die Dinant goed kent iets zegt maar mij helemaal niks.
 2. Programma Stripfeest (Brussel) 2017

  Misschien Vrijdag of maar 1 van de weekend dagen in Brussel en de andere in Kampen.
 3. Benson Gate zou ik inderdaad graag het einde van lezen.
 4. The Alderwood's Schilderevoluties.

  Dat zand vooraan is echt heel mooi, kritiek op de bril mee eens. Het geel zou iets zachter mogen of zet er helmgras op. de rots is te steil voor de Vlaamse kust. Maar er zijn genoeg landen waar je wel dit soort steile wanden ziet. Golven in Holland en Belgi├ź zijn ook nooit heel lang door de zandbanken. Maar ook dit kan prima in andere landen.
 5. stripuitgeverij Microbe

  Ik denk dat ze dat heel graag willen maar dan moeten we eerst met zijn allen (en dan ook onze nog niet striplezende kennissen) de uitgegeven boekjes kopen. Hoe meer boekjes wij kopen hoe meer ze gaan vertalen
 6. Vakantie-run

  Ik wil wel meedoen maar dan wel via Evie start to run. Mijn ervaring is dat je snel teveel en te snel wil waardoor je te snel blessures krijgt en daardoor opgeeft (iedere dag is gewoon niet goed) Maar vanaf morgen doe ik mee. http://www.hardloopschema.nl/?p=hardlopen_nieuws_detail&detail=197&t=met-MP3-lessen-hardlopen-start-to-run-cursus
 7. Valerian and the City of a Thousand Planets

  Ik heb me top vermaakt, prima film voor een regenachtige zomer avond.
 8. Tussendoortjes (Opgepast: Mogelijk Bloot)

  zeer goed gelukt.
 9. ik heb ooit de helft weggedaan toen ik een jaar naar het buitenland ging en er simpel geen opslag voor wou betalen. inderdaad volgens de regel ga ik het niet herlezen mag het weg. nu zolang ik plaats heb kan het blijven heb wel een stapel dubbele albums die ik wel eens weggeef aan neefjes, nichtjes, buurkinderen. en inderdaad een frans album gekocht om een dedie te verkrijgen gaat meteen weg.
 10. Suske En Wiske

  ik zal er in iedergeval geen nieuw album voor kopen.
 11. Valerian and the City of a Thousand Planets

  http://blog.stripschap.nl/
 12. Mijn reactie was een samenvatting van alle tot nu toe genoemde punten. inclusief de bezwaren die er tegen gemaakt zijn. Een Qr code bij een strip zoals je bij LP's in de black is back serie krijgt zal mij ook aanspreken. Hoewel ik zeker 6x gratis een album via Yieha heb kunnen downloaden heb dit eigenlijk pas 1x gedaan. ook vind ik de previeuws die nu afgelopen jaar zowel via stripspeciaalzaak.be als via de facebookpagina's worden gegeven top dit heeft me al eens over de streep getrokken (maar ook geld bespaard)
 13. - wordt het een sc of hc of allebei komt er ook nog in de toekomst een integrale van dan dan kan ik nu al beslissen de losse delen te laten liggen. - wie neemt de serie over als de scenarist of tekenaar het verhaal door omstandigheden niet af kan maken. - Afmetingen van het boek - Waar te koop (en dan niet alleen bij uw ssc en supermarkt want mijn dorp heeft een kleine supermarkt die geen strips verkoopt en dan loop ik toch weer teleurgesteld weg.) - voor welke prijs (en dan wel als uitgever onthouden dat het in de jaren 80 en in engeland voor minder kan dus waarom niet hier.) - Ook digitaal uitbrengen (bij voorkeur gratis, anders wacht ik wel tot ik hem gratis kan downloaden.) - Dit moet dan gecommuniceerd worden via Reddit, Fora (is het een optie om naast stripspeciaalzaak.be de url stripspeciaalzaak.nl naar dezelfde info te linken ?), Youtube, Instagram, Facebook, Snapchat, Printmedia, mailings, recensies op Nederlandse websites ( en vlaamse als Vlamingen hier ook behoefte aan hebben), kranten..you name it. alle moderne informatiekanalen die men nu inmiddels online rijk is. Oh en dan zou ik het persoonlijk wel fijn vinden als dit alleen gebeurd voor albums die mij interesseren En het liefst met een algoritme er bij ontwikkeld dat als ik iets 3x gezien heb ik er niet nog een 4e keer mee geconfronteerd wordt. ( vond dat zo waardeloos van de week dat het failliet gaan van het stripmuseum zowel thuis, als in de krant, als op facebook en hier op het forum en op de website van het museum en bij stripspeciaalzaak.be gemeld werd. Dat is toch dubbel daar zit ik niet op te wachten)
 14. volgens de folder 31-5 ik moet eerlijk zeggen dat ik hem doorgebladerd heb en wat pre orders heb geplaats bij mijn ssz en weggegooid aangezien de guust niet voor mij is er verder ook geen aandacht aan geschonken. Wat ik vooral probeer te forceren is dat als je niet kijkt ook niks ziet. Het feit dat een in strips geïnteresseerde Rotterdammer niet weet dat zijn stad een museum had terwijl ik via facebook, nieuwsbrieven, kranten, tijdschriften, gesprekken met strip verkopers en hun aanwezigheid op beurzen al wist voor ze open gingen terwijl ik er 40 km vandaan woon. Maar ik krijg dan weer helemaal geen info over comics omdat ik dat niet volg. ga ik dan roepen nu er een komt die me wel interesseert (Avatar) dat de comic markt niet deugd ? Ja ik heb de free comic book day versie en kijk regelmatig bij Dark Dragon book op de website maar ik kan er niks over vinden. Bewijs mij dat de Amerikaanse markt veel beter is en lever mij een link, pdf met de info die ik zoek.
×