Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

sjaakie

Members
 • Aantal items

  531
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.282 profielweergaven
 1. sjaakie

  Catawiki Zaagdraad

  Boeken in seal ik weet niet maar bij mijn boekhandel en ssz is niks geseald. Maar als ik wil kan ik om ieder boek binnen 2 min een seal doen. Zijn er echt mensen die daar intrappen ?
 2. sjaakie

  Blacksad

  Ja viel me tegen. Aardig verhaal maar net iets teveel bugs om het een leuk spel te noemen. Ongeveer 8 uur mee bezig geweest.
 3. https://www.bnnvara.nl/eventothier/videos/542111 Min 21.00 tot 23.06 over 75 jaar suske en wiske
 4. https://9ekunst.nl/2020/05/20/hoe-het-draagvlak-voor-strips-verbreed-kan-worden-een-reactie-op-inventarisatie-venselaar/
 5. Het rol rol rol werkt voor mij niet. Mischien dat wat stof of bewegings lijnen dit dynamisch kunnen verduidelijken zonder tekst.
 6. Oh top daar verwacht ik ook post van. Hoop dat het erbij zit. Anders weer een ritje naar de ssz.
 7. Vooral de laatste 2. Erg mooi.
 8. Heerlijk die drip feed. Laat ons maar op ons honger zitten
 9. https://www.stripwinkeldumpie.nl/
 10. Als ik het goed begrepen gebruikt story world een gedeelte van de collectie. Aleen nu is er dus ook aandacht voor animatie en games.
 11. Van de week naar Eurosonic geweest en op de dag een keer het forum ingelopen. Ik was echt verbaasd hoeveel strips de bibliotheek heeft (ook veel recente titels) On hetzelfde gebouw zit storryworld museum over het verhaal in strips, animatie en games. Leuk museum waar ik ongeveer 1,5 uur in zoet was maar het was heel rustig dus kon overal meteen bij. Zeker de moeite als je in de buurt bent. Daarnaast even bij Akim langs geweest wat een enorm grote stripspeciaalzaak is dat ook hier loop je makkelijk een 45 minuten rond gewoon om te kijken wat er allemaal staat. Foto's zijn van de Bibliotheek.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...