Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

sjaakie

Members
 • Aantal items

  356
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

336 profielweergaven
 1. [Derde Ronde (2)] pagina 13 vs. pagina 7

  beiden zijn geen winnaar in mijn ogen (ook al hebben ze al 2x gewonnen) Maar als ik moet kiezen tussen deze 2 vind ik A een mooiere pagina. De sfeer, het verteld iets. pagina B mis ik iets
 2. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  als hum er is kom ik. wie waren die andere ?
 3. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  ik vind dat idee om een boek te kopen en later gesigneerd op te halen toch minder dan voor de tekenaar te zijn de tekening te zien ontstaan en een beetje small talk te hebben.
 4. Raadje Tekenaar

  Mark van der Holst
 5. Blade Of The Immortal

  ik heb van de week de film op Netflix gekeken had het idee dat het iets te traag was maar misschien ben ik wel gewoon te gejaagd.
 6. [Tweede Ronde (8)] pagina 58 vs. pagina 24

  het is bij B vooral het gezicht en de schouders dat me tegen staan voor A gekozen.
 7. Strip Van De Dag

  ik had nog een bon liggen dus toch ook maar besteld.
 8. Gamer Thread

  beweegt die stoel niet heel erg on natuurlijk. lijkt wel of hij helling op/af gaat terwijl het beeld dat niet aan geeft. Verder vind ik dat Rockstar wel mag beginnen met de Red dead Redemption 2 teasers (nieuwe filmpjes, wat zit er in de pre order set, begint online direct of moet je eerst de single player doorlopen zoals GTAV in het begin) wel al de double action revolver unlocked via GTAV
 9. Dédi's

  Frank staat hoog op mijn wishlist hele mooie dedi's
 10. Televisiereeksen

  Seizoen 4 van Peaky blinders ook in 2 dagen er door gejaagd heerlijke serie.
 11. Bashdrive Tekent Zomaar Wat...

  en een vis
 12. [Eerste Ronde (24)] pagina 36 vs. pagina 46

  lastig waar ik het gisteren moeilijk vond een winnaar te kiezen (beiden deden me niks) vind ik het vandaag lastig een verliezer te kiezen (beiden potentieel toernooi winnaars)
 13. Music for Life- Stripveiling

  De reden dat ik al jaren niet meer doneer aan SR is dat ik in deze week over schakel naar een ander radio station. ik erger mij kapot aan een DJ die zich vrijwillig in een huis laat opsluiten en dan iedere 10 minuten loopt te klagen dat hij honger heeft mede omdat het doel tegenwoordig niet eens meer om eten gaat. Maak gewoon gezellige radio met een positieve boodschap in plaats van zelf beklag.
 14. Vooruitzichten 2018

  Pinokkio (Januari 2018) Comanche Integraal # 1: Red Dust (maart 2018) Giant (2018) Largo Winch # 22: Scharlaken zeilen (2018) Smurfen Integraal # 1 (2018) Werelden van Thorgal: Jonge Jaren # 6: ‘Drakkar van ijs’ (april 2018) Gung ho (box) (2018) De vier van bakerstreet 3 (2018) Torpedo intergraal 2 (2018) Satania (2018)
×