Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

sjaakie

Members
 • Aantal items

  518
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.152 profielweergaven
 1. Als ik het goed begrepen gebruikt story world een gedeelte van de collectie. Aleen nu is er dus ook aandacht voor animatie en games.
 2. Van de week naar Eurosonic geweest en op de dag een keer het forum ingelopen. Ik was echt verbaasd hoeveel strips de bibliotheek heeft (ook veel recente titels) On hetzelfde gebouw zit storryworld museum over het verhaal in strips, animatie en games. Leuk museum waar ik ongeveer 1,5 uur in zoet was maar het was heel rustig dus kon overal meteen bij. Zeker de moeite als je in de buurt bent. Daarnaast even bij Akim langs geweest wat een enorm grote stripspeciaalzaak is dat ook hier loop je makkelijk een 45 minuten rond gewoon om te kijken wat er allemaal staat. Foto's zijn van de Bibliotheek.
 3. Ik had dat ook maar na inkleuring komt dat zeker goed 😉. Evt een iets donkere lijn of iets schaduw tussen strand en rots zou helpen gok ik.
 4. Al dat plastiek in de zee en oceanen we zouden inmiddels toch wel beter moeten weten.
 5. Het is weer een close call. Ik had dit niet verwacht. Dacht dat de omschrijving Zandra natuurlijk de doorslag zou geven om dit toernooi met 2 vingers in de neus te winnen maar blijkbaar wordt vernuft met nostalgie verward.
 6. Nu is het ook nog zo dat Zandra met al haar metadata vast al slimmer is dan Jommeke met wijsheidsdrank op. En is ze zeker ook volwassenen de baas.
 7. Hiermee maak je een jonge android aan het huilen Tanuki
 8. Ik ben toch benieuwd naar uw visie van side kick.
 9. Leuk voor een prent maar als ik daar een album van moet lezen wordt ik zeeziek.
 10. Allen de beste wensen op weer een mooi stripjaar.
 11. Je zou die Zwendel strip een kans moeten geven. Prima vermaak.
 12. Largo Winch heeft me weer aan het striplezen geholpen dus die komt op 1 Thorgal ook altijd met plezier gelezen XIII heeft me nooit geraakt.
 13. Mensen dit gaat de verkeerde kant uit. Hoewel zandra zelden hulp nodig heeft komt ze nu wat stemmen te kort. En laten we eerlijk zijn wie wil er nu verouderen.
 14. Is er al bekend waar en waneer de signeer sessie('s) is/zijn ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...