Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Ronald A

Members
 • Aantal items

  242
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

448 profielweergaven
 1. Ronald A

  Integrales

  Ik zag daarnet dat Cinebook een Engelse vertaling doet van de Lucky Luke integrales die in Frankrijk verkrijgbaar zijn. Heeft er iemand een idee welke albums deze integrales gaan bevatten? De eerste 31, destijds al uitgegeven door Dupuis als integraal, of de volledige reeks tot en met nummer 71. Iemand ook ervaring met de uitgaves van Cinebook?
 2. Bedankt voor de reactie en sorry allemaal voor late reply. Nog een laatste vraag, hoe verpakt Archonia de trades. Want heb het echt wel gehad met die kartonnen pakketjes van Amazon waar de trades steeds beschadigd uitkomen.
 3. Ik koop enkel de trades, bestel ze steeds op voorhand nadat ik Previews gelezen heb.. Zo staat tales from vader en rogue one al maanden in bestelling bij Mekanik...zonder resultaat. Probeer zoveel mogelijk bestellingen via Amazon.de te vermijden want die komen steeds in beschadigde toestand toe en cheap comics uit NL heeft ze niet in stock.
 4. Destroyer down (IDW) via Amazon.de Heeft iemand een idee waarom die IDW Star Wars strips bijna niet verkrijgbaar zijn via de fysieke comicshops.
 5. Rode Ridder integraal 3
 6. Daarnet Rode Ridder integraal 3 gekocht met boekencheque in Fnac Wijnegem. Wel probleem aan de kassa want 'actie is niet geldig op strips meneer.' Met een zucht werd uiteindelijk de bon toch aangenomen.
 7. Baard en Kale integraal 6 Buck Danny integraal 2
 8. Nog eens langsgeweest bij Mekanik: - Spider-man: Prelude to far from home - Solo: A star wars story (Marvel)
 9. Heb hem toch nog kunnen bemachtigen. Gisteren Star Wars age of republic villains tpb gekocht en wat lag er in mijn reservatievakje bij Mekanik Strip ... de may the 4th preview. We zijn weeral gelukkig.
 10. Grrr ben jaloers op die May the 4th previews van Star Wars. Mekanik strip kende die previews versie niet en ook bij cheap comics konden ze me niet helpen.
 11. Suske en Wiske classics integraal 6
 12. Ronald A

  Integrales

  Toch nog hoop. Las net op de stripspeciaalzaak dat deel 6 binnen enkele weken gaat verschijnen.
 13. Ronald A

  Integrales

  Ik kreeg van Beo een mail dat die afgelopen donderdag of vrijdag zou geleverd worden. Vandaag zeiden ze echter dat de integraal niet geleverd was. Ook geen melding op volgende site: http://suskeenwiske.ophetwww.net/albums/classics/index.php Is het over & out met de integrales?
 14. Rode Ridder integraal 2 Yoko Tsuno integraal 5 Tanguy en Laverdure 30 HC
 15. Blueberry integraal 7 Dan Cooper integraal 4
×
×
 • Nieuwe aanmaken...