Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Ronald A

Members
 • Aantal items

  254
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

546 profielweergaven
 1. Ronald A

  Integrales

  Op Pinceel zie ik in week 26 'Tarawa integraal' staan. Weet iemand hier iets meer over. Werd maanden terug reeds aangekondigd door Arboris maar verdween toen van de releasekalender.
 2. Ik hoop het want de vorige editie is ook nog niet vertaald.
 3. Iemand enig idee of we nog een hardcover gaan krijgen van Team Rafale 5? Er was een fout bij de vorige uitgave. Daarnet vernam ik via mijn stripwinkels dat er nog niks bekend is van een nieuwe uitgave.
 4. Zijn er geen plannen meer om deze reeks te vertalen?
 5. Striphelden versus Corona Getekende reep magazine
 6. Sommige mensen slaan wc papier en pasta in, ik epic collections: - Star Wars Legacy 1 - Star Wars Infinities - Star Wars New republic 1 - Star Wars New republic 4
 7. Zijn de kasten van 40 cm ook geschikt voor enkel integralen?
 8. Ik heb vorige week 'The Marvel art of Star Wars' gekocht. Leuke hardcover maar gaat hoofdzakelijk over de nieuwe Marvel canon comics.
 9. Ik vraag me af welke de beste versie is voor die newspaper strips. Enerzijds die epic collections van Marvel of anderzijds de IDW uitgave.
 10. Ik kocht jaren terug de Dark Dragon NL uitgaves maar toen ze op een gegeven moment de beslissing namen om C3PO uit te brengen in vertaling en Lando niet .... toen was de liefde over. Ik ben nu de trades aan het verzamelen en ook de Epic Collections. Ik heb in de Epic Collections volgende delen: - Old republic 1 - Rise of the sith 1 & 2 - The clone wars 1 & 2 - The empire 1 - The original Marvel years 1 Eén nadeel bij Marvel vind ik wel is dat ze soms rare beslissingen nemen. Ik heb alle filmstrips in hardcover maar The last jedi en Solo zijn enkel als TPB beschikbaar.
 11. Blueberry integraal 8 Brokkenmakers integraal 6 Michel Vaillant 8: 13 dagen HC
 12. Uitgebracht in Frankrijk in januari 2018!.
 13. Ronald A

  Integrales

  Ik zag daarnet dat Cinebook een Engelse vertaling doet van de Lucky Luke integrales die in Frankrijk verkrijgbaar zijn. Heeft er iemand een idee welke albums deze integrales gaan bevatten? De eerste 31, destijds al uitgegeven door Dupuis als integraal, of de volledige reeks tot en met nummer 71. Iemand ook ervaring met de uitgaves van Cinebook?
 14. Bedankt voor de reactie en sorry allemaal voor late reply. Nog een laatste vraag, hoe verpakt Archonia de trades. Want heb het echt wel gehad met die kartonnen pakketjes van Amazon waar de trades steeds beschadigd uitkomen.
 15. Ik koop enkel de trades, bestel ze steeds op voorhand nadat ik Previews gelezen heb.. Zo staat tales from vader en rogue one al maanden in bestelling bij Mekanik...zonder resultaat. Probeer zoveel mogelijk bestellingen via Amazon.de te vermijden want die komen steeds in beschadigde toestand toe en cheap comics uit NL heeft ze niet in stock.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...