Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

carioca

Members
 • Aantal items

  158
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

429 profielweergaven
 1. carioca

  Bob Morane : aanrader ?

  Ouderwetsch avontuur uit grootvaders tijd. Als kleine jongen vond ik de handvol albums die ik had wel aardig. Maar anno nu ligt op de verhalen een dikke laag stof. Als je fan bent van een van de tekenaars dan kun je ze wel oppikken.
 2. carioca

  Bonneville 2 - Marvano's laatste strip

  Ik zie dat het artikel is geupdate. Schijnbaar was het toch een geldkwestie voor Marvano. Zegt wel veel denk ik. En niet veel goeds.
 3. carioca

  Een goed moment om digitaal te gaan?

  Zoals Ambreville terecht opmerkt kun je dat uitroeien door een meerwaarde te bieden ten opzichte van de scanners. Los daarvan. Geen idee hoe dat in Belgiƫ werkt. maar in Nederland wordt actief gejaagd op Popcorn Time gebruikers en actieve downloaders. Ik geef dit illegale circuit niet zolang meer. Nog een paar jaar en dan kunnen alleen technisch onderlegde mensen zich nog wagen aan dit soort activiteiten.
 4. carioca

  Een goed moment om digitaal te gaan?

  Schrijf het dan de volgende keer in je dagboek. Dan komt er ook geen reactie.
 5. carioca

  Een goed moment om digitaal te gaan?

  Veel mensen zijn gebaat bij een goed gestructureerd leven en moet je helemaal niet op reis willen sturen. Ben je deze avonturier vergeten? https://www.nrc.nl/nieuws/2016/12/21/nederlander-vrijgelaten-na-heiligschennis-myanmar-a1537794 Bovendien kun je jezelf afvragen of je wel echt op reis bent wanneer je je gehele bibliotheek meeneemt. Dat gebeurt al meer als tien jaar. En heel soms komt er dan een pareltje bovendrijven. Maar over het algemeen laten deze toppers in spe zien waarom ze zelf moeten publiceren. Hint: they suck Als ik de eerste alinea lees dan ben je meer gebaat bij een intensieve reis door je eigen geest dan aan een iPad. Een iPad die je binnen tien jaar moet vervangen omdat ie door gebrek aan werkende updates langzaam maar zeker in een 'brick 'verandert.
 6. carioca

  Bonneville 2 - Marvano's laatste strip

  Misschien is een klein boekje nog wel beter? Zoals het Alan Moore Exit interview van enkele jaren geleden.
 7. carioca

  Bonneville 2 - Marvano's laatste strip

  Bij een groot auteur is het zeker onze business. De man heeft altijd een goed onderbouwde mening en ik hoop dat er t.z.t nog een groot laatste interview komt.
 8. carioca

  Een goed moment om digitaal te gaan?

  Het valt wel mee met de groei. Het is een consortium van uitgevers die met subsidie van de EU voet aan de grond proberen te krijgen in de VS. Ze hebben, bij mijn weten, nog geen cijfers gepubliceerd. https://www.brainfreeze.be/2015/05/29/amerika-maakt-zich-klaar-voor-een-invasie-van-het-europese-beeldverhaal/ https://www.brainfreeze.be/comic/2015/07/24/europecomics-komt-deze-herfst-online/
 9. carioca

  Bendis naar DC

  Ook dat. Ik denk dat ie teveel gepubliceerd heeft. Kwalitatief is het verder allemaal prima.
 10. carioca

  Bendis naar DC

  Schijnbaar zijn de eerste voortekenen niet gunstig. Volgens dit stuk brengt Bendis niet dat beetje extra wat men verwacht bij DC. Het lijkt me wat voorbarig. Maar toch.. https://www.bleedingcool.com/2018/07/29/late-night-san-diego-gossip-bendis-dc-comics/
 11. carioca

  Moet de strip afstappen van het feuilleton?

  Precies! Het wordt in dit topic teveel behandeld als een zwart-wit situatie. Het een hoeft het andere niet uit te sluiten. Sommige series hebben baat bij een einde. Andere reeksen zullen tot in de eeuwigheid blijven doorgaan omdat mensen hun comfort food willen.
 12. carioca

  Moet de strip afstappen van het feuilleton?

  Echt? Dan heb je toch een geheel ander probleem..
 13. carioca

  Bonneville 2 - Marvano's laatste strip

  Dat vind ik dus zo apart. Aan het einde van 'De Joodse Brigade'zag ik in een interview voorbijkomen dat hij dacht dat ie tot zijn dood zou moeten blijven tekenen. Dan vraag ik me af waarom Marvano nu dus met pensioen kan? Heeft de recente uitgave van "De eeuwige oorlog"bij Titan het zo goed gedaan?? Ik vind de interviews met hem vaak fantastisch. Deel je mening ook over de tijdschriften.
 14. http://www.stripspeciaalzaak.be/StripFacts.php#Bonneville Ik zag dit nieuwtje voorbijkomen en moest even slikken. Het is toch een stevige jongen die hier het einde van zijn carriere aankondigt. Jammer.
 15. carioca

  Alan Moore

  Ok! Dat boek gaan 'we ' dus eens in de gaten houden. Bedankt voor de update.
×