Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

carioca

Members
 • Aantal items

  140
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

373 profielweergaven
 1. carioca

  Larcenet

  Heb je geen samenvatting voor hen die het Frans niet machtig zijn?
 2. carioca

  De Komische Strip

  Oh ja! Met die geweldige stunt waarmee ze Bill Watterson even uit zijn pensioen haalde. Mooi!
 3. carioca

  Strip Van De Dag

  Je hebt hier alvast een klant.
 4. carioca

  DC COMICS

  Ok, maar dan zou ik All-star Batman ook overslaan. Die hoort stiekem bij de run van Scott snyder en Capullo op Batman.
 5. carioca

  DC COMICS

  Superman begint nu onder Bendis aan een redelijk schone lei. Je kunt vrijwel meteen instappen. Eerste de miniserie : Man of Steel binnenhalen en daarna snel door naar Superman. Wat Batman betreft kun je de gehele run van Scott Snyder oppikken. Ik zou mezelf niet blindstaren op de oorsprong. Die verandert toch elke keer.
 6. carioca

  Juniorpres comics nog verkrijgbaar?

  Ik ben te lui om te zoeken. Maar begin dit jaar bood iemand de complete X-Mannen aan op marktplaats.
 7. Heel verstandig. Ik denk echt dat jullie de sceptici gaan overtuigen. (Als jullie het voor elkaar krijgen om bijvoorbeeld een custom cover voor MArvels te regelen dan zouden een aantal van die comicliefhebbers zeker ook bij jullie even langsgaan. :D) Is trouwens al bekend wie de vertalingen gaan doen?
 8. carioca

  Mike Mignola (Hellboy, B.P.R.D., enz... )

  De Amerikaanse playboy adverteert deze maand met een exclusieve Hellboy strip. (Ik kon het exemplaar van deze maand nog niet inkijken want mijn trein vertrok. )
 9. carioca

  Comic Van De Dag

  Als je Ennis zijn Punisher top vind dan zou ik zeker ook Fury proberen.
 10. Dat valt dus best mee. De stripwinkeliers bij mij in de regio kopen bijvoorbeeld ook redelijk in bij RW en raken al die dure Nederlandstalige hardcovers kwijt. Er zijn mensen die liever in hun eigen moerstaal lezen. En ja, dat de oplages van eind jaren tachtig niet meer gehaald worden is een feit. Dat geld niet alleen voor comics.
 11. Krijg nou wat. Zo denk je dat Standaard uitgeverij het licht heeft uitgedaan qua vertaalde comics en zo is daar ineens weer een partij die toekomst ziet in vertaalde comics. Veel lezers zijn sceptisch tegenover Nederlandstalige comics. Ik was er ook ooit een. Maar nadat ik een twaalfjarige jongen ,na het zien van de Avengers Infinity War credits, aan zijn vader hoorde vragen wie nu eigenlijk die Thanos was besefte ik dat 'we' nog weleens overschatten hoeveel mensen nu eigenlijk het Engels echt beheersen.
 12. carioca

  Nostalgia

  Het geheugen is soms verneukeratief. 98% van de strips overleeft de tand des tijds niet. Het is beter om je herinneringen te koesteren en niet terug te gaan. Toch heeft iedereen weleens een zwak moment. Ook ik.
 13. carioca

  De kleppers van de toekomst

  95% van de namen in deze topic zijn nu niet bepaald stripmakers met een grote toekomst. Ik zie vooral gearriveerde namen die nu pas door bepaalde mensen worden ontdekt. K zal eens het voorbeeld geven: Chimichanga.
 14. carioca

  William Vance overleden

  Groter hart? Klinkt als een goed verhaal in wording.
 15. carioca

  FCBD & HCF: nieuws en reviews, meningen en applaus

  Ik wist wel dat Berlin zo goed als klaar was. Goed, dat er een omnibus komt. Dit vond ik ook wel ontroerend. Dit is al sinds Brand New Day het geval. Als je het verleden kunt wegdenken dat is dit best leesbaar.
×