Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

makyousei

Members
 • Aantal items

  1.505
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over makyousei

 • Titel
  lurking troll
 • Verjaardag 28-04-1978

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 1. Ik bedoel gewoon dat je een comic kan laten signeren door de creators, iets wat ik graag doe en met digitale comics een pak moeilijker zou zijn. I lurk, omdat ik enkel vanaf mijn comp kan reageren, en daar ben ik niet altijd.
 2. Good luck getting your iPad pro signed by Lemire 😝
 3. Oe, ja, SHIELD vol 2. Is die ondertussen al uit?
 4. Do you call her that to her face? 😄😘
 5. Mja. Maar die dingen noem je nooit 'de beste strip van de laatste 200 jaar (slight exaggeration).
 6. De eerste... 21? zijn ooit op acceptabel papier in z/w als Vertigo Essentials uitgeveven. Ik ging ze ooit verpatsen, maar heb me tijdig bedacht. Totleben/Bissette hebben absoluut geen kleur nodig. Ze gaan die run nooit zo uitgeven, maar 't zou deugd doen. Meanwhile, From Hell komt ook in kleur uit. From. Hell.
 7. Je weet dat ik je mening respecteer, Koen, maar je beschrijving (zeker die lijn hierboven) doet me nu niet bepaald van enthousiasme opspringen en naar eBay rennen. Dus hoe ongemakkelijker/confronterender het verhaal is, hoe lievr je dat hebt? Freud would have a field day with that, wouldn't he? ;-)
 8. Tomine heb ik een hoop van gelezen. Sommige (waar mijn geheugen me nu wel van in de steek laat) vond ik zeker fascinerend, andere hadden dan weer geen enkel effect op me. Omdat Optic Nerve zo warm en koud voor me is, ben ik ervan afgestapt. Ik mis het ook niet, moet ik zeggen. Ik probeer zo divers mogelijk te zijn in mijn comicskeuze, maar ik merk dat van die non-genre zaken toch altijd ergens een (voor mij) fatal flaw bevatten. Case in point: Ik heb net Two Brothers van Moon & Ba uit. Ik ben een grote fan van hun tekenwerk zoals Casanova (dat in hun bio achteraan dat boek zelfs niet vermeld wordt), BPRD, How to Talk to Girls at Parties en de familiekroniek van 2B beviel me eerst wel, maar sloeg dan een narratieve weg in waar ik zo nijdig van kan worden. Ik bleef tot het einde voor het tekenwerk (ik zou durven beweren dat voornamelijk Moon de tekeningen doet) maar als vader & broer kon ik dit verhaal wel vermoorden.
 9. Wat mojo zegt. Ook nog Stormwatch Team Achilles: die werd ook abrupt beëindigd, maar is onvergelijkbaar van toon en sfeer met eender welke andere superhero titel, eerder een militair strike team, maar geloofwaardig gebracht. In het verlengde daarvan Stormwatch PHD (Post Human Division) en alles wat Christos Gage voor Wildstorm schreef (WS Armageddon, WS Revelations) Gen 13 door Adam Warren omdat ❤️❤️❤️ Adam Warren. De laatste iteraties van Wildcats, Authority en Stormwatch zijn meer voor de door de wol geverfde fans, maar dat je weet of je dat bent tegen dat je zover in de chronologie zit.
 10. Zonder enige twijfel de beste schrijver in comics sinds de late jaren '90. Helaas is hij bekoord geraakt door romanschrijven en is zijn output eerder aan de magere kant geweest de laatste jaren. Toch: Doom 2099, Druid, Hellstorm, Thor en Excalibur, Pryde & Wisdom, Starjammers, Transmetropolitan, Stormwatch, the Authority, Lazarus Churchyard, Ultraforce, Down, Counter X, Strange Kiss, Hellblazer, Strange Killings, Gravel en Black Summer, No Hero, Scars, Dark Blue en Planetary, Gen 13 NY/London/Hell, Desolation Jones, Jack Cross, Nextwave, Ultimate Fantastic Four, Iron Man & Ultimate Galactus, Freakangels, Supergods, Frankenstein's Womb, Apparat, Crecy, Wolfskin, Blackgas, Fell, Doctor Sleepless, newuniversal, Captain Swing, Thunderbolts, Anna Mercury, Global Frequency, Red, Reload, Two-Step, Secret Avengers, Ocean, Ministry of Space, Orbiter Om er maar een paar te noemen. Ondergetekende is fan. Dus ook schrijver van Crooked Little Vein & Gun Machine. Dit zou in februari verschijnen, misschien ter vervanging van online comic Freakangels?
 11. vorig draadse: http://www.stripdatabank.be/stripforum/viewtopic.php?t=8297&start=0 Ik heb tevens ook SW: Agent of Empire gelezen. Heel schone tekeningen, competent script, maar het doet me nogal weinig. Er is niet veel meer aan dan James Bond in SWU. En omdat 'm een imperial is, moet hij een beetje een sympathiek kantje aangemeten hebben. Voor de rest is het eerder cliché-matig en worden enkele elementen nogal snel afgehaspeld. Ik koop van deze reeks geen 2e bundel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...