Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bouncer

Members
 • Aantal items

  652
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.008 profielweergaven
 1. bouncer

  De nooit gelezen klassieker

  Horizon van Liang Ong moet ik nog steeds eens lezen.
 2. bouncer

  Dit Of Dat ?

  Traag naar de hemel, vanwege filevorming op de snelweg naar de hel. Rhapsody in blue of Kanye West, sorry ik bedoel Ye.
 3. bouncer

  Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Koma van Peeters/Wazem Ongelooflijk hoe Peeters 278 bladzijden lang bij ieder plaatje een emotie weet te treffen die het verhaal zo meeslepend maakt dat je het in een keer uit wil lezen. Ook een pluim voor de inkleuring van Ralenti, komt zeker in mijn persoonlijke top 50 terecht.
 4. bouncer

  Antwoord Met Een Vraag

  Is aandrang niet een aanzet tot regelmatige stoelgang ?
 5. bouncer

  Dit Of Dat ?

  Werken. Bij werken uit het raam staren staat bij mij voor vormgeven aan een creatief proces, helaas wordt dit door collega's als zodanig niet herkend, laat staan erkend. Clochard of bohemien ?
 6. bouncer

  Babes! (Nsfw)

  @Tanuki
 7. bouncer

  Babes! (Nsfw)

  Top !!😁😁😁
 8. bouncer

  Update forum, clubs en thema's

  Worden de babes nog aangevuld ?, of is dit niet meer verenigbaar in de rol van moderator.😋
 9. bouncer

  Update forum, clubs en thema's

  Dag Peter, Een huishoudelijke vraag, is Koen gestopt als moderator en neemt Tanuki zijn taak nu waar ? Groeten Bouncer
 10. bouncer

  Strips in de media

  https://attitude.co.uk/article/batmans-penis-will-be-removed-from-all-future-printings-of-batman-damned/19163/ Iets met piemels !
 11. bouncer

  Dark Dragon Books

  Ontzettend jammer !, en weer een verarming op dit forum, het ga je goed Dark Dragon.
 12. bouncer

  welk stripfiguur zou je willen zijn en waarom?

  Mac van de Onnoembaren, non-conformistisch, voor geen kleintje vervaard en veel sex met de wonderschone Alix.
 13. bouncer

  De Kwajongens

  Hij is weer goed Cartoonesk!, alleen Rene gaat flinke klop krijgen vanavond, dat was geld voor mijn wekelijks pokeruitje.
 14. bouncer

  Stripspeciaalzaak.be

  Cultuurbarbaar !😉
 15. bouncer

  Stripspeciaalzaak.be

  Dit is een ode aan Matt Schifferstein van Sherpa. Dan staattie voor die kast, die stalen stripkast, en dan weettie dattie een strippie gaat lezen. Dat weettie omdattie dat altijd doet, en alsie het niet doet, dan vergeettie wat. Wattie dan gaat lezen, dat weettie niet, maar een strippie gaattie lezen. Dan staattie voor die kast, die stalen stripkast, en Kijktie naar boven naar links, naar rechts en weer Naar beneden. Dan zettie die bril met een vederlichte beweging verder Op de neus, om nog beter te kunnen zien welk strippie tie Gaat lezen. Hij is net uit zijn bed, maar het is al laat. Hij moet zijn eerste strippie nog lezen. De dag is wel begonnen, maar zonder strippie Dattie veel strippies heeft, dat zeggen ze, maar van strippies Hebbie nooit genoeg, en van Andreas strippies al helemaal niet. Je begint met niks, zo word je geboren, en jaren later heb Je wat, maar of je echt wat heb, dus meer dan een beetje, Dat weettie niet. Hij heeft strippies,, maar hij heeft niet alle strippies. Hij heeft strippies dietie kan lezen, maar er zijn meer strippies dietie niet kan lezen. Ergens op aarde, en ook wel in het heelal, liggen veel Meer strippies dietie niet heeft. En die zoektie, alsie ze kan vinden, die verzameltie, alsie Ze heeft gevonden. Dan staattie voor zijn stripkast, die stalen stripkast, en dan Zettie die strip daar waarrie hoort. Dan zettie die strip Op zijn plek, alsie een plekkie heeft. Die strippies, die zijn van hem, en die blijven daar, Omdattie daar horen. Behalve als hij een strippie gaat lezen, want dan paktie Een strippie uit zijn kast, zijn stalen stripkast, en leest 'm lekker weg. Alsie klaar is, gaattie terug, dat strippie. Dan kijktie naar links, naar rechts, naar boven en Naar beneden en gaat ie weer terug in de kast, Zijn stalen stripkast. Dan heeftie een strippie gelezen, omdattie altijd een strippie leest. Met dank aan Jules Deelder en met het grootste respect voor Matt die de hongerende stripleeuwen blijft voederen met kwaliteit en durf.
×