Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bouncer

Members
 • Aantal items

  761
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.177 profielweergaven
 1. Een houten kruis, voor het spijkeren van een familielid.
 2. bouncer

  De Havik

  Leuk verhaal, leunend op de klassieke manier van het vertellen in de trant van Charlier, Pellerin tekent zeer gedetailleerd schepen, gebouwen en decors in het algemeen, maar in de gezichten is het af en toe zoeken naar wie is wie, qua tekenstijl een kruising tussen Juillard en Valles. De soft covers volstaan, economisch handelen is hier ook het devies.
 3. Comix-013 is geland in het verkoop kanaal, iets meer bescheidenheid had hem gesierd.
 4. Stoeien met miljoenen in de wereld van de "Haute finance ", wie heeft daar geen gedachten over, absoluut de extra meerwaarde van deze serie. Afgezien van de complexiteit is het knappe juist om alles zo geloofwaardig mogelijk te brengen, van Hamme doet dit met verve "De prijs van het geld" en diens opvolger vind ik in dat opzicht misschien wel de beste, een Largo die een flink pak op zijn donder krijgt,( je krijgt bijna medelijden met de man),en die zich vervolgens empathisch opstelt zonder te vervallen in valse sentimenten, met daar tussendoor verschillende verhaallijnen. Knap,knap,knap.
 5. Een vorm van non-dualiteit, zo oud als de strip zelf, in de jaren zeventig zelfs een stuk extremer, auto's en vliegtuigen doen het ook altijd goed, dubbel kans op succes indien deze op de juiste wijze worden gecombineerd.
 6. Twee stripvrienden van de reep.
 7. @fazerco @Michel Dank voor de informatie!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...