Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bouncer

Members
 • Aantal items

  807
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.241 profielweergaven
 1. Creativiteit komt van meerdere kanten, bij sommige stripwinkels ( en ook bij Akim heb ik mij laten vertellen ) is het mogelijk door vaste klanten een item om te wisselen tegen een bepaald bedrag aan andere strips. Concreet, een Blake en Mortimer gekocht voor 30 euro omruilen tegen andere strips met een verkoopwaarde van 75/90 euro Iedereen weer blij!
 2. Sandman 1 t/m 5 in TPB Eindelijk gelezen en inderdaad zeer goed ! Enige afknapper, het tekenwerk van Colleen Doran in "a game on you" , vooral in vergelijking met de andere episodes slaat dit als een tang op een varken. Op internet zie ik toch wel aardige tekeningen van haar hand, maar hier is het visueel echt onder de maat.
 3. bouncer

  Quotes

  Marco te Brömmelstroet, fiets Professor !?
 4. Gefeliciteerd !, ook mijn gelukwensen aan mevrouw Alderwood.
 5. Zidrou/ Oriol - Drie vruchten Christophe Blain vertelde in een interview ooit "in strips moeten de tekeningen goed leesbaar zijn zonder na te denken wat er precies staat afgebeeld", Oriol lapt dit een beetje aan zijn laars maar toch werkt het in dit verhaal. Igor Baranko- Jihad ( integraal ) Niet in het Nederlands verschijnen, vandaar deze Engelstalige uitvoering van Humanoids.
 6. Juist de saaiheid en de degelijkheid van de karakters tegenover de wat meer menselijke kwaadaardigheid van Olrik, daarin schuilt vreemd genoeg een vermakelijke, bijna een parodie op de typische jaren 50 manier van strips maken.
 7. Cerebus - Dave Sim, de eerste vijf delen Alles wat ik veronderstelde is bewaarheid gebleken, geniale reeks van een geniale stripauteur. Voordat het zwarte gat zich aan gaat dienen snel de resterende delen aanschaffen, de laatste keer dat ik mij wentelde in een machtig universum van verlangen was Arq van Andreas.
 8. bouncer

  Dédi's

  Een "pastiche" tekenaar, Daan Jippes heeft er zijn carrière aan opgehangen, terwijl hij de overtreffende trap was ( en is ) van menig Nederlandse tekenaar.
 9. Je weet donders goed dat het systeem financieel en economisch op zijn laatste benen loopt, een herschikking op wat voor manier dan ook, gaat veel mensen vooral financieel pijn doen. De welvaartscreatie van de afgelopen pakweg veertig jaar kan niet worden gecontinueerd al was het alleen vanwege demografische verschillen.
 10. En tevens welkom op dit forum.
 11. De teller staat momenteel op 1900 strips, gestopt met strips op mijn twaalfde, weer gestart in 2010. Stripverzameling is zeer divers, van stokoud tot hedendaags, minder impulsief met aankoop als in het begin. Hinkt ook een beetje op twee gedachten, de verzamelzucht en het daadwerkelijk lezen, heb de indruk de zaken nu meer onder controle te hebben. Zou wat meer vrije tijd kunnen gebruiken voor het lezen, soms denk ik aan een sabbatical hiervoor te gebruiken, maar dat vind mevrouw Bouncer niet zo een goed idee.
 12. De eerste vijf delen zijn binnen, met dank aan Aaltomuoto, de queeste kan beginnen.
 13. bouncer

  Integrales

  Marktplaats tegen de hoogste bieder ( of gunfactor aan bekende bieder ) Gezinsleden vinden het blijkbaar fijn als je opruimt.
 14. bouncer

  Integrales

  Verschilt van geval tot geval, afgezien van de optie weggeven is verkopen toch wel een gedoe. Zelf maak ik om de zoveel tijd een aardige stapel strips waar ik niets meer in zie en verkoop deze in een kavel tegen een zeer vriendelijke prijs, ik zie dit zelf als een vorm van afschrijven. Vergeet vooral niet de familieleden hierop te attenderen, de "goodwill" die je hiermee kweekt kun je weer ten gelde maken bij nieuwe aankoop.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...