Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bouncer

Members
 • Aantal items

  687
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.058 profielweergaven
 1. bouncer

  Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Sfar - De kat van de Rabbijn ( compleet ) In mijn evolutie van strips lezen, is dit een onverdeeld genoegen, sommige scenes zijn ijzersterk, maar het filosofisch geneuzel omwille van het filosoferen neemt hier en daar de impact uit het verhaal. De tekeningen passen goed bij het verhaal, maar zijn nogal wisselvallig, in vooral deel 4 "Het aards paradijs" zelfs behoorlijk lelijk in tegenstelling tot de andere delen, dit doet wel afbraak aan de serie. Sluit niet uit dat een volgende leesbeurt mij meer kan overtuigen van de kwaliteit van deze serie, alles heeft zijn tijd nodig.
 2. bouncer

  De Wereld Volgens Kameraad Mauser

  In ieder geval denken jullie hier over na inclusief standpunten, dat is al heel wat, de meeste mensen zien economie als het weer. In de kindertijd speelden wij vroeger op zondagmiddag Monopoly in het begin volgens de spelregels, maar naargelang de wedstrijd vorderde slipten er altijd "eigen spelregels "in om het spannend te houden en de minder gefortuneerde spelers zo lang mogelijk aan de tafel te houden. Dit werden soms ellenlange marathon sessies totdat de spelers toch maar besloten te gaan voetballen, om vervolgens de week daarop weer vrolijk opnieuw te beginnen. Tijdens het spel werden de spelregels aangepast en meestal door degene die aan de winnende hand was, de andere spelers gingen dan in de hoop nog te winnen schoorvoetend akkoord. Voila, economie in een notendop.
 3. bouncer

  Het Laatste Woord

  Chia is onze eigen "Chance the Gardener", uit de magistrale film "Being There. Ieder gewogen woord heeft zijn eigen dubbelzinnige wijsheid
 4. bouncer

  censuur... en cartoons...jawel...Ook in de good ol' EU...

  Ook populair tegenwoordig, de bakfiets begrafenis inclusief chauffeur.
 5. bouncer

  censuur... en cartoons...jawel...Ook in de good ol' EU...

  "Kameraad Mauser just left the building ".
 6. bouncer

  Het Laatste Woord

  Misantropie, als meest aansprekende religie geschikt voor alle doelgroepen en leeftijden.
 7. bouncer

  Antwoord Met Een Vraag

  Een vrijblijvende verbintenis klinkt dat niet ideaal voor ieder mogelijk op papier gesteld akkoord ?
 8. bouncer

  De Wereld Volgens Kameraad Mauser

  Net als de Deutsche bank, notabene met QE en negatieve rentes !, dat belooft wat.
 9. bouncer

  De Wereld Volgens Kameraad Mauser

  https://fd.nl/economie-politiek/1280557/prijs-voor-globalisering-is-hoger-dan-gedacht PATS ! BOEM ! https://t.co/9kexUQiJme
 10. bouncer

  De stripwereld in 2030 : quo vadis?

  Stripspeciaalzaken zouden zich kunnen profileren door samen te werken als inkoop combinatie of, en als uitgever van speciale stripproducties. Grote ketens ( Bol ) zie ik dit als uitgever van "special products " nog wel gaan doen, kijk naar voorbeelden van Duke, Lonesome en Blake en Mortimer, een handige strateeg zou de markt steeds kunnen bijsturen indien deze de totale productielijn tot zich neemt. In welke mate dit proces versneld gaat worden is afhankelijk van de bedrijfsintegratie van bijvoorbeeld een uitgever.
 11. bouncer

  Blake en Mortimer

 12. bouncer

  Babes! (Nsfw)

  @Spawn999 Waar precies aangespoeld, Egmond aan zee?, is er al hulp ?
 13. bouncer

  De Wereld Volgens Kameraad Mauser

  De "groen linkse " zondagskinderen gewapend met Starbucks koffie, de nieuwe Apple Macbook Pro 15 plus i phone 8, strijdend tegen al het mogelijk onrecht het liefst in overheidsdienst in de vrije wereld. Terwijl Gramsci 10 jaar lang wegrotte in zijn cel vanwege de verkeerde "idealen ", het kan verkeren in deze heers en verdeel wereld.
 14. bouncer

  Blake en Mortimer

  Zojuist afgeslagen op Bobbedoes veiling voor 93 euro !!! In diverse Catawiki shops te koop rond de 15 euro. Toch eigenaardig ?
×