Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bouncer

Members
 • Aantal items

  869
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.320 profielweergaven
 1. bouncer

  Alan Moore

  Inderdaad wat rafelige randjes, maar dit zijn ook de papieren? omslaghoezen. Het meest frustrerende vind ik echter leessporen in de vorm van chocolade of andere onduidelijke etensresten van de vorige eigenaar, meestal mieter ik die meteen in de papierbak. Bij boeken ter waarde van een wat groter bedrag blijft het bij enkele krachttermen, en getergd de vlek proberen weg te werken, wat vooral bij chocolade vlekken niet lukt. Wist je dat speeksel een prima reinigingsmiddel is?, vooral voor wat oudere Hard covers, wat is dat eigenlijk met eten en lezen tegelijkertijd.
 2. bouncer

  Alan Moore

  Zondagochtend, tijd om verloren meisjes te gaan zoeken.
 3. bouncer

  Alan Moore

  In de afgelopen Catawiki comic veiling werd deze afgetikt voor maar liefst 471 euro, heb 'm helaas voorbij moeten laten gaan. Mijn gelukwensen aan de winnende bieder, maar de prijs was mij een tikkeltje te wild amigo.
 4. bouncer

  ASTERIX

  Leuke spaarpot !
 5. Wil je een beetje bij de inn- crowd horen is een platenspeler wel een dingetje hoor, zowel bij links als rechts. Ikzelf draai trouwens gewoon nog cd's.
 6. De firma Tonar levert naar mijn weten alle vervangingsnaalden en/of elementen
 7. Voor de iets meer kapitaalkrachtigen, Thorens TD 550 Makassar.
 8. De Pro-ject essential 3, prima platenspeler kwaliteit/prijsverhouding.
 9. Ja, en blijkbaar ook geschikt als speelkameraad, 500 kilo voor de prijs van $1399, hoeveel porties Bapi pangang dit zijn moet ik je het antwoord schuldig blijven.
 10. Moet 'm nog uitproberen, net gekocht, ook nog nodig gedestilleerd water en een bureaulamp van 60 watt voor boven de bak, na ongeveer 48 uur komen de eitjes uit en binnen een paar dagen veranderen de larfjes tot hun uiteindelijke vorm.
 11. Gekocht uit pure nieuwsgierigheid! Bij de trekpleister voor 9,99 euro ( in actie 2 voor 15 euro ), bij Bol precies dezelfde voor 32,99, tel uit je marge !
×
×
 • Nieuwe aanmaken...