Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bouncer

Members
 • Aantal items

  1.142
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.659 profielweergaven
 1. https://www.lambiek.net/magazines/vaillant.htm Hier een stukje geschiedenis, een ratjetoe aan strips, maar ook Marcel Gotlib, Paul Gillon en Hugo Pratt
 2. bouncer

  Catawiki Zaagdraad

  Een business model in eerste instantie om van iedere euro een kwart als bruto omzet te boeken zonder daadwerkelijk iets te produceren zou iedere ondernemer als muziek in de oren klinken. Een ( digitale ) business model met 500 personeelsleden op de "payroll" klinkt dan weer als een ware nachtmerrie.
 3. Op zaterdag, je kunt er de klok op gelijk zetten, komt Fred,professor in de strips altijd even langs in de winkel. Gister had hij dit alleraardigst boekje bij hem over de geschiedenis van het blad Pif, helaas in het Frans dus niet echt leesbaar voor mij. Jean Tabary tekende hier Corinne er Jeannot, blijkbaar ook uitgebracht in het Nederlands als Jantje en Carina.
 4. https://op.europa.eu/en/publication-detail/-/publication/4cc2ea93-d003-417e-9294-1103a6ee877d Eigenaardig stripboek uit 2012 over een virus met een "self fulfilling prophecy". Soms mis ik Mauser!
 5. Dank je Johan!, je hebt mij geweldig geholpen, ik kan namelijk van iemand zijn collectie EC archives overnemen, en dan ga ik liever voor de Dark Horse uitgaven.
 6. Vraagje aan de experts. Weet iemand misschien het verschil tussen deze twee uitgaves? Bij voorbaat dank.
 7. Een nieuwe kroonjuweel in mijn collectie, wat is dit ongelooflijk goed! Eddie Campbell is een stripmaker "pur sang", origineel, vindingrijk en een intense tekenstijl.
 8. Pecunia kent vele gedaanten, de minst zichtbare is meestal het veiligst voor lastige vragen.
 9. Ha!...... en Joe Sacco met Terug aan het landšŸ˜€
 10. Niet zo bekend met Kiekeboe, maar in 1979 is er blijkbaar een album uitgekomen " Kiekeboe in Carre ". Dit zijn de originele voorschetsen van de hoofdfiguur " Herman Gaaikevliet " getekend naar Seth Gaaikema.
 11. Beste Peter, je herkent toch wel sarcasme, ik pleit echt niet voor extra belastingen, maar dat die er gaan komen is zo goed als zeker, zowel in directe ( eigen vermogen in stenen ) als indirecte ( B.T.W ), belasting speelt een centrale rol bij herverdeling. Dat Europa miljarden bijdrukt ( niet het juiste woord maar a la ) is niet meer dan een fundering, het vullen van een zwart gat waarvan het bestaan kan worden betwist. Duitsland ( Merkel ) gaat niet voor niets overstag met een lening van 500 miljard, van ( en daar komt ie ) de kapitaalmarkt, in dit geval de grootse geldverstrekker, namelijk de pensioenfondsen. Het punt is, niemand zal worden gevrijwaard van de gevolgen, de ondernemer, de ambtenaar, de uitkeringstrekker, de gepensio- neerde, en kijkend naar vrijwel alle statistieken omtrent corona, kun je in alle redelijkheid de vragen stellen die je jezelf dient te stellen.
 12. Het kan dus, de maatschappij onder controle brengen. Een vernielde samenleving, applaudisseren voor een politiestaat, het verlinken van je buren, censuur toepassen waar nodig, dissidente stemmen laten verstommen. Misschien wel goed dat we naast de angst en hysterie binnenkort ook onze "armoede" kunnen delen, dat zou ons gevoel voor " samen sterk" zijn kunnen verstevigen, niet als louter symboliek maar gewoon stevig in de digitale geldbuidel in de vorm van corona belasting.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...