Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bouncer

Members
 • Aantal items

  391
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

547 profielweergaven
 1. Jidehem - lugubere (?) tekeningen van 1961

  Bedankt Aerogi voor dit item, wat kon Jidehem toch fantastisch levendige auto's tekenen, toch wel andere koek dan overtrekken op een lichtbak, dat is pas luguber.
 2. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Leuke geste van uitgeverij L om een gratis print van Martin Lodewijk bij de "jaren Eppo " als voornotering te leveren.
 3. Uitgeverij Sherpa

  Sherpa, wederom gefeliciteerd met deze wolk van een baby, de bevalling blijft altijd lastig, maar wat een "beauty " it is.
 4. Het Laatste Woord

  Hoezo, komt Alderwood niet meer terug ?
 5. Opgekropte ergernissen, het zou niet mogen

  Een tiental Baard en kale's gekocht tweedehands, bij belezing etensresten ontdekt, gatverdamme !! Dat in sommige een naam staat, een kleine beschadiging, een gerafelde rand ach daar valt mee te leven, maar strips met etensresten verdwijnen meteen in de vuilcontainer. De emotionele schade is hoger dan de financiele schade ( mevrouw Bouncer : ja tweedehands, dan kan dat gebeuren he )
 6. Het Laatste Woord

  Bij Verhaege refereer ik aan het interview in De Tijd, waarin wel enige zinnige dingen worden gezegd. Jordan Peterson vind ik zeer sterk in de Joe Rogan experience talkshow #1070, beiden een ander verhaal maar inhoudelijk het aanhoren waard.
 7. Het Laatste Woord

  De nieuwe wijsgeren van vandaag de dag. Een klinisch psycholoog, Jordan Peterson en jullie eigen psychoanalyticus Paul Verhaeghe. Zegt wel iets over deze tijd.
 8. Prijsverhoging bij Standaard Uitgeverij

  Iedereen moet eten jongens. Beter was natuurlijk geweest de afgelopen jaren stapsgewijs de prijs te verhogen, nu is de prijsverhoging van een euro met de Suske en Wiske's opvallend, aangezien dit de prijs benadert van een gemiddeld tweedehands exemplaar.
 9. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Comanche- Red Dust, uitgave van Fantasia ( op de site al uitverkocht )
 10. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Mogelijkheden voor de uitgever om voor een bepaalde periode actieprijzen vast te stellen zijn wettelijk aanwezig. Maar zoals ik schreef, het is maar een idee na het kopen van de Moebius 40 euro per stuk en de Comanche van 130 was het budget deze periode weer op. Graag had ik deze debutant ook willen hebben, zal even moeten wachten tot de volgende keer, is dan misschien weer uitverkocht, lost het keuze probleem zich vanzelf op.
 11. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Zo maar een ideetje hoor, kunnen de SSZ winkels niet een bepaalde strip tot strip van de maand maken en deze in die periode voor een speciale prijs verkopen. Bijvoorbeeld "te mooi om waar te zijn ", 40 euro voor twee hardcovers net even boven het budget, voor de speciale prijs van 24,99/29,99 nam ik ze mee. Een mes snijdt aan vele kanten.
 12. Nutteloze Mededeling Van De Dag

  Vader Abraham verdacht van Staatsondermijnende praktijken, in een hoorzitting met minister Ollongren zal hij het een en ander nader moeten toelichten. Ook het smurfenlied zal nader worden onderzocht op "verkeerde sympathieen".
 13. De Komische Strip

  Chick Bill, en dan alleen de verhalen geschreven door Greg en Tibet zelf. Als Duchateau in beeld komt ontspoort de boel, van dik hout zaagt men planken slapstick en Kid Ordinn gedraagt zich als een volslagen debiel.
 14. De Komische Strip

  Ook zeer vermakelijk !!
×