Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bouncer

Members
 • Aantal items

  840
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.274 profielweergaven
 1. Sinds 2016, het wachten is op de vertaalde versie van deel 2 ( komt uit 4 September 2019 )
 2. Nice, Nice ,Nice!, iemand bied deze aan voor 32,50 euro in zeer goede staat, is dat een redelijke prijs? Nog die twee gelimiteerde zeefdrukken gezien vorige week met handtekening van Bernie in de comics veiling van Catawiki ?
 3. De laatste filmrol van de verlichte boeddhistische acteur was niet zijn meest succesvolle.
 4. Je kunt het natuurlijk ook omdraaien, in de wirwar van emoties in het "echte" leven even een moment van afleiding en/of verstrooiing, je hersens kunnen en mogen verzetten. Gisteravond las ik "De meesters van de gerst" weer eens, vooral het vijfde deel weet mij altijd weer te raken, Adrien Steenfort, vrouw en zoon overleden, het verraad van zijn twee dochters, de demonen in zijn hoofd, en toch die veerkracht om alles op alles te zetten voor het bedrijf met fatale afloop voor zichzelf. Van Hamme werkt dit verhaal naar een apotheose toe waar bij je eigenlijk alleen maar verstild kan toekijken en misschien zelfs ( althans voor mij )tot inspiratie kan dienen in de zin van tegenslag verwerken en dan doel ik uiteraard niet op de finale.
 5. Dallas Cowboys Cheerleaders Making The Team Leuke serie over het wel en wee van diverse cheerleaders.
 6. Mierenneuken. https://nl.wikipedia.org/wiki/Mierenneuken
 7. bouncer

  Leuke Dingen

  Juist bij de " gevestigde pers" voldoende aandacht voor de situatie in Hong Kong, vooral dienend de economische belangen verstopt in een moreel sausje van individuele vrijheid en bla bla bla, dat in vergelijking met de nieuwsgaring over Gilets Jaunes door diezelfde "vrije pers" natuurlijk een gotspe is.
 8. bouncer

  Moebius

  https://link.marktplaats.nl/m1443438235 Mijn Moebius dedi op marktplaats aangeboden
 9. Die Amerikanen waren wel al ware kunstenaars om enige "diepgang" te geven, in maar liefst zeven plaatjes word je het verhaal ingezogen inclusief karakterschets, snel en dynamisch. Marion Gilmore Queen of the waterfront gangs, Joe Kubert 1950.
 10. Iedere strip word op zijn eigen merites beoordeeld, een jaren 50/60 strip laat zich in niets vergelijken met een strip van nu, dat heet progressie en doet zich voor in film, lectuur en muziek. Trouwens retro scenario's doen het goed, Atom agency van Yann, Sente met Robbedoes door, stuk voor stuk meer plat en belegen dan een vrijgezellenavond in de bananenbar. Jan Kordaat was leuk misschien in zijn tijd, maar geen klassieker, The Spirit van Eisner is meer dan 70 jaar oud en blijft een lichtend voorbeeld, ook voor de nieuwe stripmakers.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...