Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bouncer

Members
 • Aantal items

  234
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

331 profielweergaven
 1. Catawiki Zaagdraad

  Saai geld dat je wel eerst moet verdienen of via andere wegen dient te verkrijgen. De meeste "repers " beschikken niet over het verdienmodel van de 19 jarige Giselle. Voor 2,5 miljoen kun je heel wat mooie items kopen.
 2. TOERNOOI: DE MOOISTE STRIPPAGINA OOIT

  Na lang wikken en wegen,een klassieker van zo'n 70 jaar !! oud, en sinds kort pas ontdekt.
 3. Amazon Prime.

  Een globalistische "race to the bottom " kent vele verliezers en maar weinig winnaars. Jeff Bezos behoort echter met 90,9 miljard dollar tot de laatste categorie
 4. Vandaag Gekocht

  De meeste stripwinkels ( her) kennen hun pappenheimers wel !
 5. De Machine Jacobs van Pierre Sterckx

  Onder kunst wordt verstaan: het product van creatieve menselijke uitingen. Zeer rekbaar begrip dus. Hoogdravende zinnen vallen hier echter niet onder.
 6. Vandaag Gekocht

  421- Maltaite/Desberg 4 t/m 10 Vandaag gekocht en persoonlijk afgeleverd door mede reper De Wortel. Daarvoor mijn hartelijke dank.
 7. M. Tillieux

  Allemachtig ! Ik zie een nieuw item opdoemen, vraag het aan Theodoor !
 8. Vandaag Gekocht

  Afspraak gemaakt op marktplaats,daarna beland in een obscure garagebox ergens in Mijdrecht. Nu in het gelukkige bezit van 16 Jerry Springs herdruk inclusief het lastige nummer " Jerry tegen KKK ", en om misverstanden te voorkomen, tegen betaling van 24 euro. Minstens de helft in perfecte staat de resterende in zeer goede staat, mijn dag kan niet meer stuk.
 9. Guust Flater

  Liever zag/ zie ik Catanova in de SSZ leggen
 10. Guust Flater

  Om nou te gaan schermen met internet bedrijven die speelballetjes zijn van grote investeerders vind ik weer paardenpoep. Voor straf ga ik weer je prachtige Catanova lezen.
 11. Guust Flater

  In het geval Asterix, ook de grote supermarkten ?
 12. Guust Flater

  Guust en juffrouw Jannie getrouwd ? Ze hadden toch op hun minst een uitnodiging kunnen sturen !
 13. Hoeveel ongelezen strips hebben jullie?

  Veel te veel ! Maar de aanblik van een gehele kamer vol met strips vergoedt veel. Als ondernemer te weinig tijd, plus nog een ( normaal !? ) gezinsleven. Sociale contacten ( veel gezever ) geminimaliseerd, T.V er uitgeflikkerd dit helpt al enigszins. Zondagochtend zo vroeg mogelijk het ideale leesmoment om achterstand in te halen. Tussen de coulissen door blijf ik echter door kopen/verzamelen. Lijkt me ook wel een vraag voor Arco met 39703 stripitems.
 14. Help Eens Een Forummer Versie 3.0

  Jammer,wordt vervolgd. Aanbod blijft van kracht !
 15. Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Marcel Labrume/ op zoek naar vergeten oorlogen- Attilio Micheluzzi Wat mij betreft een instant klassieker,fraaie tekeningen in zwart wit plus spitse dialogen. Vooral de misantropie en het cynisme spelen een belangrijke rol in dit verhaal,zonder dat dit er te dik bovenop legt. Over Micheluzzi de tekenaar kom ik niet veel te weten op internet, lijkt me een interessant figuur gezien zijn levensloop.
×