Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bouncer

Members
 • Aantal items

  1.037
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.545 profielweergaven
 1. Dit is zowaar een zeer goede serie, hard en cynisch doch zeer geloofwaardig, vermomd als graphic novel had deze strip diverse prijzen in ontvangst kunnen nemen, helaas heeft dit niet zo mogen zijn. Deel 3 en 4 zijn wel in het Nederlands uitgebracht als illegale uitgaven in soft cover. Ik hou me aanbevolen als iemand deze wil verkopen, ga daar geen belachelijke prijzen voor betalen, maar een eventuele uitwisseling behoort tot de mogelijkheden.
 2. Nog iemand die ontzettend zijn best doet, alleen is de vraag, in hoeverre de behoefte om alles te analyseren en te verklaren, en misschien wel belangrijker, zijn deze correct of heeft ieder zijn eigen interpretatie ?
 3. Lifesize statues te huur, en nog wel bij mij in de buurt. En neen, dat ben ik niet op de foto, grappenmaker !
 4. Ik moest inderdaad bijvoorbeeld aan Zidrou/Oriol denken, of Jodorowsky met Alef Thau
 5. Jammer dat Waakwater niet meer langskomt, was eigenlijk wel benieuwd waar hij "botergeil" van werd, gezien de verzameling seksuele varianten.
 6. Mag het ook een kruising tussen Blutch en Chesterfield zijn, laf als het uitkomt, moedig als het echt moet.
 7. Alstublieft, trouwens over Rien Poortvliet gesproken, sommige tekenaars kunnen hem apprecieren ( Victor Meijer ), terwijl anderen gruwen (Hans Kresse, die hem steevast Rien ( niets ) Poortvliet noemde ), al was dat ook kinnesinne, Poortvliet verkocht toen ook zeer goed. Dit zelfde zou je ook over Jean Dulieu kunnen zeggen, zijn donkere kant werd zelfs niet gepubliceerd ( Maledictus ), ja dit is wel andere koek als die zoete Paulus.
 8. Polen hebben wel iets met fantasy in het algemeen, Rosinski doet altijd overkomen alsof hij de enige strip-auteur uit Polen is, maar in dit leerzame artikel ontdekken we meer over de Poolse volksaard en de mengeling van SF, fantasy en aanverwanten. https://culture.pl/en/article/a-foreigners-guide-to-polish-comics
 9. Humanistische cultuur in optima forma.
 10. Wat vind jij ervan? ( The Hunter ) Moest wel even schakelen, in het begin 25 bladzijden zonder tekst ( en een beetje houvast ), daarna begint het te lopen, maar hier en daar weer veel tekst met minder tekeningen, verhaal is film noir 50's. Wat mij opviel in het begin met het rijbewijs vervalsen, dat zou toch een stempel moeten zijn?, Parker doet dit echter met de van het bureau gestolen pen ?!, en wie waren die al reeds aanwezigen op Keeley's eiland die schoten vanuit de vervallen controlehut? Prima ruwe dialogen, Richard Stark is natuurlijk ver pre-Brubaker, maar Brubakers gevoel voor dialogen zijn toch wel superieur, al is het niet eerlijk om deze te vergelijken, Stark was er eerder. Tekeningen zijn dik in orde, Cooke is stevig geinspireerd door Eisner ten tijde van Contract with God.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...