Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bouncer

Members
 • Aantal items

  1.094
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.583 profielweergaven
 1. Maar dat stook je dan toch gewoon zelf.
 2. In geval van een grote crisis is hier in Nederland het menu al bekend ( voor het klootjesvolk uiteraard, er zal zoals altijd ook wel weer een zwarte markt ontstaan) Wat schaft de pot in Vlaanderen?
 3. Het schijnt dat iedereen ongeveer zes dubbelgangers heeft.
 4. https://www.dvhn.nl/extra/Thuisblijven-door-corona-mensen-ontdekken-hoe-leuk-puzzelen-is-en-de-verkoop-gaat-door-het-dak-25499017.html Studio Jan van Haasteren. "Begin niet meteen met een puzzel van 5000 euro"😀.
 5. We will be strong, we will be strong. I know we have the strenght to carry on.
 6. Begrijpelijk dat iedereen emoties op zijn eigen manier verwerkt, en sterkte met je technisch werkeloos zijn, alleen aan het eind van de dag gaan filosofische benaderingen je niet helpen bij de bakker of betalen van de huur/hypotheek. Dit kan wel eens een hele lange zit worden, en economie breed gezien zijn alle activiteiten tussen mensen onderling met een vorm van beloning, meestal in geld uitgedrukt, en juist dit systeem staat in de verdrukking, ook de hooggeleerde Van der Stel kan zich hier niet aan onttrekken. Het ga je verder goed Spiro!
 7. Ik heb hier eerlijk gezegd geen woorden voor.
 8. Ondertussen een nieuwe fase ingegaan, de vertrouwenscrisis, leverancierskredieten aan retailers staan flink onder druk. Logisch natuurlijk, zonder of met weinig omzet je inkoop financieren levert een negatief sneeuwbal effect op, zelfs in 2009 ging de kredietverstrekking soepeler.
 9. Op bezoek bij de grote baas, en Conrad tekent de Marsupilami van Franquin, terwijl Mac van De Onnoembaren toch meer qua buikomvang past naast Obelix.
 10. Dag en nacht bereikbaar, en ook een goed gesprek gaat zij niet uit de weg.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...