Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bouncer

Members
 • Aantal items

  755
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door bouncer

 1. Een vorm van non-dualiteit, zo oud als de strip zelf, in de jaren zeventig zelfs een stuk extremer, auto's en vliegtuigen doen het ook altijd goed, dubbel kans op succes indien deze op de juiste wijze worden gecombineerd.
 2. Twee stripvrienden van de reep.
 3. @fazerco @Michel Dank voor de informatie!
 4. Iedere willekeurige podcast van Joe Rogan.
 5. bouncer

  Quotes

  "Ik heb behoefte aan frisse lucht en aan een stommiteit...". Lester Cockney uit de dwazen van kaboel.
 6. Via extra belasting op de energierekening heeft de Nederlandse staat een bedrag van 680 miljoen aan aandelen van KLM/ Air France gekocht. Felicitaties aan de betrokkenen die weer een aardig zakcentje hebben verdiend, het populisme gaat nog eens heel groot worden.
 7. Een onbedwingbaar gevoel maakte me dat ik weer eens naar stripwinkel Fantasia moest gaan. Het liet me niet in de steek, daar stonden ze, alle vier de afzonderlijke delen van "De stem van het volk " van Tardi inclusief de schuifdoos, stonden al een tijdje op mijn wenslijst. Aangezien ze niet geprijsd in de bakken stonden was het zaak nog even met Rob de prijs te bespreken, daar waren we snel uit. Er stond trouwens nog meer mooi spul, de reden was minder leuk, een te vroeg overleden liefhebber van in de 40, op de terugweg stond ik hier toch even bij stil.
 8. @Waldorf @Vittorio Dank voor de aanduidingen !, zal de strip met hernieuwde blik tot mij nemen, misschien wat moeite met het plaatsen van geschiedkundige feiten tegenover fictieve elementen, zodat het woord zoutloos enigszins negatief over kan komen. Het spreekt natuurlijk niet in mijn voordeel dat het uit de hand gelopen bordeelbezoek van Maximiliaan en de afstraffing door beide broers het meest memorabel zijn.
 9. Het compliment was natuurlijk geheel aan het adres van Bonhomme. Ik verdenk ervan dat Nury een liefhebber is van zoutloze drama series, Benson gate was ook al zo'n kopie van een typische 70 er jaren serie, WEST vind ik echter zeer goed, maar hier schrijft ook Dorison aan mee. Wat vind je eigenlijk zo goed aan het verhaal ?, ik mis de uitwerking van intriges, manipulaties, onderlinge krachtsverhoudingen die een serie als Samber zo kenmerken.
 10. Keizerin Charlotte - Bonhomme / Nury Had ik maar minstens zoveel affiniteit met het verhaal van Nury als met de tekeningen van Bonhomme. Vanaf bladzijde 33 begint het verhaal eindelijk te lopen, wat mij betreft te laat, en het begint zo goed met de allereerste scene. Karakters neerzetten is belangrijk voor een verhaal, maar die scene in de tuin is onnodig lang en zelfs saai, al tekent Bonhomme nog zo fraai. Bonhomme barst van het talent en verdient zo veel beter, een prentenboek is mooi, maar met de juiste dialogen en verhaallijn meerdere malen te lezen, het zegt veel over dit verhaal als de mooiste scenes zonder tekst zijn.
 11. Het gaat hem voor de wind.
 12. In alle ernst kan ik u mededelen dat het gezellige beursspel zoals gespeeld in de voorgaande jaren voor particulieren weinig solaas bied. Grondstoffen zijn en blijven aantrekkelijk maar met 5000 euro kom je heden ten dage niet ver meer, een origineel van een tekenaar naar keuze zal zelfs indien de waarde daalt een aangenamer perspectief zijn.
 13. Rijk geworden door exploitatie van windmolens, zoefde de voormalig aardappelboer met zijn snelle bolide mij voorbij tijdens het fietsen naar mijn werk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...