Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bouncer

Members
 • Aantal items

  789
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door bouncer

 1. bouncer

  Jommeke

  Digitale onhandigheid van mijn kant ! Het scenario van Jerry Spring zat al aardig in mijn hoofd.inclusief stokpaardjes.zonder clichés
 2. bouncer

  Jommeke

  Waar komt dit vandaan Suske?
 3. bouncer

  Leuke Dingen

  Gister soort try-out van Rick de Leeuw in Amsterdam, een van de leukste Nederbelgen. Vroeg voor de grap aan de ( jonge )Belgische muzikanten of ze Rik Ringers wilde spelen, meewarig keken ze mij aan zowel het nummer als het stripfiguur waren totaal onbekend.
 4. bouncer

  Jommeke

  De Rode Ridder van Marvano, toch een zeer gerenommeerde strip auteur, was ook geen doorslaggevend succes jarenlang stonden deze in de uitverkoopbakken ( onterecht overigens ) Dupuis gaat toch naar eigen zeggen de drie stripcahiers van Blutch's Baard en Kale in het Nederlands uitbrengen. Ik zelf zou Tom graag een vernieuwde Jerry Spring zien tekenen.
 5. Wie o wie kan mij helpen aan deze telefoonboeken.
 6. Joris Jofel en de voerman des doods - Brugman,Brandt Redelijk bizar maar goed verhaal, oorspronkelijk verschenen in weekblad Sjors 1973. Letterlijk en figuurlijk karakterloze ( en ook wel ruggengraatloze ) Joris Jofel omringd door mensen waarbij werkelijk niemand enige sympathie opwekt. Donker en duister zijn de zielenroerselen van Andries Brandt, in de jaren zeventig verschenen in een jeugdblad!, maar een stukje stripgeschiedenis voor liefhebbers van het zogenaamd secundair literatuur. De karikaturale en enigszins "underground" achtige tekenstijl van Carry Brugman bevalt me beter dan in de "partners". Voor de geïnteresseerde hierbij een artikel ( niet verantwoordelijk voor inhoud !) http://derommeldamsecourant.blogspot.com/2017/09/andries-brandt-hoe-zit-dat-nu.html The Fade Out Deluxe HC - Brubaker, Phillips
 7. Maar let ook op het verschil tussen de benadering van Jeremiah ( lelijke close ups, weinig aandacht aan decors) haastwerk?, en de wat meer bedachtzame composities van Duke, waarin zichtbaar toch wat meer aandacht en tijd gestoken is.
 8. Vrij recente tekeningen van Hermann en de reden dat ik Duke nog aanschaf en Jeremiah heb opgegeven!
 9. Aha !😃 Op de kop af 1840 , Idem. Lees ik toevallig ook, tegelijkertijd met Silas Corey, gekocht bij reper Martin ( aan te bevelen!,kwam het zowaar brengen, nogmaals dank hiervoor )
 10. 10.000 stuks !!!, dat is pas een serieus aantal Koen, stel je wil alles herlezen met een gemiddelde van drie per dag, ben je 10 jaar bezig. Het beste is inderdaad aanbieden op dit forum onder de rubriek "Te koop", de gemiddelde reper is vast van plan om je hierbij te helpen, al was het maar om een begin potje te kweken voor studerende kinderen, ik zou zeggen twee vliegen in een klap, in verband met schuldgevoel. Misschien het beste te beginnen met de telefoonboeken van Cerebus, aangezien deze het meest plaats nemen in de collectie. Nee hoor Koen!, blijf gewoon genieten van je hobby, buiten waait een gure wind, binnen is het knus en comfortabel.. Stripknuffel, Bouncer
 11. Een vrijblijvende offerte kunt u altijd sturen aan ondergetekende, discretie verzekerd en indien mogelijk zonder uitsluitsel aan de nodige erfgenamen die het toch maar verbrassen aan wereldse zaken. Met vriendelijke groeten, Bouncer
 12. Voorkant kaft mooi glanzend. Achterkant cover, nieuw ontwerp en op het eerste gezicht lijkt deze iets verkleurd te zijn, maar dit hoort zo, de andere exemplaren hebben precies hetzelfde, op de achtergrond van Luke meen ik ook nog iets van een vierhoek te zien. Kwaliteit van papier en inkleuring, volgens de hedendaagse norm in orde. Op de laatste bladzijde eindelijk alle titels van Luke ( 73 ) netjes vermeld met de nummering. Grappig is nog deze in de serie waarbij de gele balk juist wegvalt.
 13. Damn !!!, gemist, gefeliciteerd JJL.
 14. Ik snap het wel van uitgeverijen, vernieuwingsdrang, frisser, moderner en inderdaad misschien om een nieuwe doelgroep te bereiken of de verzamelaar wederom aan te spreken. Deze wil ik jullie echter niet onthouden, een uit 1977 en de ander uit 2001, zoek de verschillen in de eerder genoemde termen.
 15. Die vernieuwde uitgaven met die ontzettend lelijke gele balk die 1/5 van de cover inneemt, ik zal er uit esthetisch oogpunt nooit aan kunnen wennen.
 16. Good morning !, do you know the way to Wing Kut Street ?
 17. De Semper Augustus Het meest tot de verbeelding spreekt de prijs waarvoor de Semper Augustus in 1636 over de toonbank ging. Deze tulp had haar vurige uitstraling te danken aan het feit dat ze een bepaalde virusinfectie had: het mozaïekvirus. De Semper Augustus was mede door dit virus zo zeldzaam. Na verloop van tijd sterft een geïnfecteerd ras namelijk uit. Er waren dan ook maar twee personen die zich gelukkig konden prijzen in het bezit te zijn van deze plant. Met een waarde van 6000 gulden, was de Semper Augustus de duurste tulp van de Nederlanden en net zoveel waard als een Amsterdams grachtenpand. De Semper Augustus was zijn tijd ver vooruit!
 18. https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/werk-en-inkomen/content/cryptovaluta https://www.bitcoinspot.nl/bitcoin-belasting-in-2018-wat-moet-je-weten/ In welk opzicht Mauser ?, ik geef het eerlijk toe op dit gebied ben ik aardig onwetend en enigszins argwanend, mijn zoon komt ook altijd thuis met mooie verhalen van handige it'ers die op papier (niet het juiste woord natuurlijk )zichzelf miljonair mogen noemen.
 19. Tijdens het slaapwandelen in een soort roes en altijd op het laatste moment, doet mij altijd aan mijn schooltijd denken.
 20. Opgelucht !, de belastingaangifte voor 2018 verwerkt, altijd bijbetalen maar minder dan vorig jaar.
 21. Maar........ dit klinkt bijna als een tevreden mens, mijn welgemeende proficiat Ivo !
 22. In welke context bedoel je dat mensen voorzichtiger zijn geworden Peter ?, op het ventileren van een mening op dit forum staan toch geen vervelende consequenties, afgezien van wellicht een mogelijke reactie van een mede reper. Toen Hanco Kolk zijn zegje deed maakte mijn hart zelfs een klein vreugdesprongetje, ik meende zelfs een lichte aansporing tot wat meer reacties te ontwaren.
 23. Tja, kalm is het zeker. Toch blijft de "reep" de moeite waard om te volgen, al was het maar voor het oppakken van wat praktische informatie of een nuttige recensie. Discussies die zich ontvouwde bij meningen van bijvoorbeeld Paul_NL of Kontiki komen eigenlijk niet meer voor, Kontiki vanwege zijn heen gaan op dit forum, persoonlijk vind ik dit wel een gemis, het voorziet een forum van een bepaalde levendigheid, en de behoefte tot reageren is afhankelijk van de bereidheid om gehoord te willen worden. Zelf zou ik wel eens een stukje willen schrijven zoals in strip van de dag, maar zo vloeiend en inhoudelijk als de heer Waldorf lukt mij echter niet zo goed.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...