Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bouncer

Members
 • Aantal items

  1.228
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door bouncer

 1. @BobFish Prachtig Bob, zowel het haar als het boek!
 2. Wij hier in de vrije universiteit van Amsterdam herkennen en erkennen niet het vrij handelsverkeer van een zak aardappelen. Aardappelen komen uit de grond, en zijn dus van iedereen, derhalve zouden deze verstrekt dienen te worden via de staat afhankelijk van het eventuele inkomen via het gelijkheidsbeginsel.
 3. Vol gas een doodlopende straat inrijden, is ook een richting.
 4. Nee, de schoonheidsprijs verdient dit niet, maar Waakwater laat wel zien maatschappelijk betrokken te zijn. De hoeveelheid vooral jonge mensen met psychische problemen dienen niet onderschat te worden, en in deze corona tijd neemt het aantal sterk toe omtrent studie, baanzekerheid, het vinden van een woning, en vooral schuldenproblematiek. Met het ontstijgen van de oppervlakkigheid is in principe en met de nodige tact niets mis mee.
 5. Deze ook maar meegenomen voor 20 euro, al was het maar om de hoeveelheid informatie over de comics, o.a het Italiaanse Topolino.
 6. Nu ook verkrijgbaar in de budget reeks van Taschen, voor om en nabij de 20 euro.
 7. Dat een verhaal niet altijd coherent hoeft te zijn bewijst Morrison hier wel, je krijgt in ieder geval waar voor je geld met het teruglezen om enigszins te begrijpen hoe de verschillende situaties nou eigenlijk betrekking hebben op elkaar. Beredeneerd mag iedereen zijn eigen verhaal inkleuren, wat dat betreft is Morrison enigszins een milde charlatan, maar hij haalt verhaaltechnisch niet het niveau van zijn grote vriend Alan Moore. 😁 De leukste stukjes vond ik met Anders Klimakks ( gemodelleerd naar John Difool ?!) en de cruiseboot met de president ( dit soort situaties weet Morrison dan weer goed uit te buiten). Al met al mee geamuseerd, maar om zijn Invisibles nu ook aan te schaffen, die ik op het oog heb, moet ik nog eens ernstig over nadenken. Het duo Chris Weston en Gary Erskine leveren prachtig werk af !!!
 8. Chantal de Spiegeleer?, uit de strip Madila.
 9. " Keep up the good work Bobby !!!!".
 10. Zeg niet confiscatie, maar solidariteitsbijdrage of coronabelasting.
 11. Wonderland, Vlaams jeugdtijdschrift uit 1937 tot 1942 als wekelijks bijvoegsel bij de krant "De dag".
 12. Het is geniaal goed, en laat zich ook met niets vergelijken, Dave sim legt de menselijke psyche genadeloos bloot.
 13. De laatste tijd krijg ik steeds meer interesse in vooral wat ouder werk op comics gebied, het probleem is dan wel de beschikbaarheid, in stripwinkels vind je dit mondjesmaat en moet je dus op zoek gaan bij vooral wat oudere particulieren die dit in de loop van tijd hebben gespaard. In principe zou dit een kleine markt moeten zijn, maar toch merk ik dat er best wel belangstelling voor is.
 14. Een persoonlijke favoriet van mij, en tevens een prachtige introductie van het verhaal.
 15. Dag @Vittorio Is dit degene die je bedoelt?
 16. Misschien wel de allereerste in stripvorm, Sanjak in 1939 uit Terry & the Pirates. Sanjak ontvoert de prille April, tussen de regels door een spannende seksuele onderlaag die blijkbaar op dat moment weinig mensen opviel.
 17. Ja, en ik ben daar oprecht blij mee, zoals jij ook al schreef, ik kan hier heerlijk van genieten, om zo'n boek in mijn hand te pakken en door te bladeren.
 18. Gewoon op Marktplaats, je vind daar best wel leuke dingen, en doe ook contacten op onder liefhebbers, werkt soms ook in je voordeel in verband met gun factor.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...