Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lebbercherrie

Members
  • Aantal items

    1.628
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Lebbercherrie

  • Verjaardag 27-03-1980

Profile Information

  • Locatie
    Aalst
  • Geslacht
    Mannelijk
  • Beroep
    bediende

Recente bezoekers van dit profiel

830 profielweergaven
  1. Ok, wil je een antwoord? Omdat het een korte bondige bespreking moet zijn. Geen pagina's met ideeën over wat de lezer moet zien. Dat kan de lezer zelf wel bepalen. Een recensie heeft het doel je kort met een werk laten kennis te maken. Lijkt het je iets? Ga dan verder op ontdekking. Lijkt het je niets? Ook goed. Hebben we je een aankoop bespaard. Ik vind "uitleggen" in een recensie de lezer kleineren. Waarom zou de interpretatie van de recensent 'de juiste analyse' moeten zijn? Onderschat alsjeblieft de lezer niet, en vooral: overschat jezelf niet. Kan je een diepte-interview doen? Ga dan vooral dieper in op je vragen. Maar ga niet de Serge Simonart toer op en ga de wereld eens verkondigen hoe de vork wel in de steel zit. Maar misschien moet je daar dan wel een "Duitse cultuurrecensent" voor zijn. En wil je spreken over de strip? Spreek dan over de strip. Niet waarom de ene recensie beter is dan de andere. Denk je dat je een goeie recensent zou zijn? Doe zoals ik, trek je stoute schoenen aan en begin te schrijven.
  2. Doe. Het. Dan. Zelf. Ik denk dat dit nu officieel de laatste keer is dat ik hier nog eens gereageerd heb. Altijd heeft er wel iemand te mekkeren of te zagen. Het ga jullie wel.
  3. https://stripspeciaalzaak.be/2020-Besprekingen/Vrijwillig-Dood.htm
  4. Een zoon bekijkt de feiten en de herinneringen rond de zelfmoord van zijn vader, twintig jaar geleden, nu als zelf jonge vader. Aangrijpend en nuchter. Aanrader, mooi uitgegeven.
  5. Ik vermoed dat de originele boodschap gedelete is (al dan niet door de eerste poster) , waardoor de opvolgende commentaren verdwenen. EDIT: ik kan me perfect in Tanuki's comment vinden, voor mij is de kous af.
  6. Doe het dan toch allemaal lekker zelf. Bende ouwe zagen.
  7. 10 keer hetzelfde album van FC De Kampioenen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...