Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

PencilBeast

Members
 • Aantal items

  37
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

307 profielweergaven
 1. Drew&Isa

 2. Drew&Isa

 3. Strips Feli (Hallo Vaarwel, Monster Or Myth,...)

  zo strookje gevonden, kan ik meteen ook de rest van jouw werk wat verder volgen. Heb natuurlijk al heel wat dingetjes zien passeren van jou. Zoals de mosselen.
 4. Drew&Isa

  In eerste instantie had ik geen overkoepelend verhaal, dat is pas later gekomen. Met gevolg dat ik binnenkort veel hertekenwerk heb. Ik post ze ook online op mijn persoonlijke facebook en mijn facebook pagina. https://www.facebook.com/potloodbeest/?ref=aymt_homepage_panel Ik zie dat ik inderdaad bij dat ene vakje wel en bij het andere geen wit boordje heb gelaten. Niet zo consistent geweest blijkbaar. Benieuwd naar je gagstrip feli.
 5. Drew&Isa

  bedankt air, hopelijk vinden anderen dat ook
 6. Drew&Isa

 7. Drew&Isa

  Bedankt Yncke
 8. Drew&Isa

 9. Drew&Isa

 10. Drew&Isa

  Bedankt Timothy!
 11. Drew&Isa

  'Waar ben ik aan begonnen?' is de titel van het eerste deel van Drew&Isa. De vraag die ik me meermaals stelde bij het bijeen puzzelen van dit verhaal. Want een heuse puzzel was het wel. Van een tussendoortje van losse gag strookjes op de trein naar een verhalend iets... Het moest vooral plezant blijven! Ook om te tekenen... Intussen brei ik rustig verder aan het verhaal. Steeds meer vorm gevend aan het geheel...
 12. Stripbeurs Putte 04-02-2018

  Zijn er mensen die uit West-Vlaanderen vertrekken (regio Brugge) die het zien zitten om een tekenaar mee te nemen? Ik reis normaal mee met Jimmy maar die is op dit moment grieperig en ik weet niet of hij er door gaat komen. Alvast dank bij voorbaat, contacteer me tijdig! Zelf ben ik autoloos en openbaar vervoer is in dit geval niet zo een aanrader gezien de afstand.
 13. Materiaal

  Een goed penseel kan ook veel geld kosten. Maar er is inderdaad een merkbaar verschil in gebruik. Zelfde geld toch eigenlijk ook wel voor papier en andere materialen. Ik gebruik vaak Isabeys van 15 euro maar dat is nog goedkoop in vergelijking met de echt kwalitatieve penselen. Die gaan al naar 100den euros.
 14. Nero door Kim Duchateau

  Lichaamsproporties die wat anders zijn?
 15. E-Publishing

  Net eerste publicatie naar drive-trough comics doorgestuurd. Nu nog een 5 tal dagen wachten op goedkeuring. Benieuwd wat het geeft.
×