Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

PencilBeast

Members
 • Aantal items

  110
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

768 profielweergaven
 1. Even luisteren welke manieren jullie gevonden hebben om artwork stevig te verzenden. Nu zelf een achterkant van een tekenblok (dik en stevig karton) gebruikt, een plastiekmapje en een gewatteerde enveloppe.
 2. PencilBeast

  Drew&Isa

  die is voor Kristof maar dat had je vast geraden.
 3. PencilBeast

  Drew&Isa

  voor de liefhebbers, die piano staat in elk boekje gedrukt
 4. PencilBeast

  Drew&Isa

  Er hangt wat in de lucht, Drew & Isa deel 3. Breng ik voor het eerst mee op Aalst stript! 08/09/2019 Voor 5 Euro krijg je een boekje met een tekening erin, daar kan je niet voor sukkelen. Alle steun wordt zéér gewaardeerd. Er is ook een wedstrijdje via mijn facebook pagina waar een boekje te winnen valt. Het enigste wat je daarvoor moet doen is het videobericht delen. Momenteel zijn er nog bitter weinig deelnemers. Dat maakt de kans om te winnen groter. Als je graag anderen saboteert kan je hun kansen op winnen verlagen door ook mee te doen! https://www.facebook.com/potloodbeest/posts/2909413845741568
 5. PencilBeast

  Drew&Isa

  Zijn we dan geen vrienden? 😛 Zygus heb ik ook wel een aantal exemplaren van liggen. Kan op zich wel eens tof zijn maar net niet om er stapels van te kopen. Ik begrijp dus wat je bedoelt.
 6. PencilBeast

  Drew&Isa

  Paar jaar te vroeg gestopt 😛 . Nu ja niets aan te doen en soms moet je keuzes maken. Ik ervaar nu zelf al ruimtegebrek en ik heb nog niet eens een grote collectie.
 7. PencilBeast

  Drew&Isa

  gesproken als een expert , (die tekenaars spelen toch allemaal onder één hoedje hé)
 8. PencilBeast

  Drew&Isa

  Bedankt Yncke ! Dat diezelfde mensen uw per'bat ook maar in huis nemen!
 9. PencilBeast

  Drew&Isa

  Dat was het dan voor deel 1... Vond je het leuk? Het zou enorme steun zijn mocht je het in huis nemen of aan anderen schenken. Het album kost slechts 5 euro. Uiteraard heb ik er voor gezorgd dat je niet alles al online hebt kunnen gelezen. Er valt dus nog heel wat nieuws te lezen! Geen geld ervoor over... deel en like dan! Het nieuws was al eerder gekend op de getekende reep. Maar graag kondig ik hierbij nog eens deel 2 aan! Jullie zijn er vast - Halsoverkop ondersteboven! - van
 10. Hoe meer je er maakt hoe goedkoper! Misschien een sticker maken die je ook anders kan gebruiken. Als die stickers terecht komen op brooddozen,... ben je meteen overal zichtbaar!
 11. 5 zoekplaten lijken me geen slecht idee.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...