Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kameraad Mauser

Members
 • Aantal items

  15.028
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kameraad Mauser

 • Titel
  forumcynicus-wijsgeer-deeltijds orakel

Profile Information

 • Locatie
  ancapistan - Europa der Vrije Volkeren
 • Interesses
  Strips & illustratie.(kunst)Geschiedenis. Economie-wetenschap. Kunst. Illustratie. Reizen. Wapens/krijgskunde/Mauser.
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  underground illustrator

Recente bezoekers van dit profiel

1.576 profielweergaven
 1. Kameraad Mauser

  De Wereld Volgens Kameraad Mauser

  Verhuizen naar Hongarije. Hier in België is hetgeen je van plan bent, ondoenbaar.
 2. Kameraad Mauser

  Rosinski

  Dit is inderdaad topklasse. Met dit heeft Rosinski bewezen dat hij moeiteloos meekan met de groten uit de tekenkunde en illustratie. En hij behoort er ook toe. Zet hem maar naast een Frazetta en een Jeff Jones.
 3. Kameraad Mauser

  Nutteloze Mededeling Van De Dag

  Smakeloze memes...
 4. Kameraad Mauser

  Nutteloze Mededeling Van De Dag

  Drieske is een volbloed opportunist.
 5. Kameraad Mauser

  De Wereld Volgens Kameraad Mauser

  Uit het artikel over Marvano van de SSZ: "...de overheid (verhoogde sociale lasten die een nog grotere druk leggen op hun professionele bestaan), Ze worden daarin aangemoedigd door het feit dat er dozijnen nitwits staan aan te schuiven die desnoods geld zouden willen bijleggen om toch maar uitgegeven te worden. Of die onder de prijs kunnen werken omdat ze gesubsidieerd worden. De amateurs hebben de boel naar de kloten geholpen voor de professionals." Je moet inderdaad al een beta cuck zonder ballen zijn om te betalen om je eigen werk uit te laten geven. En inderdaad subsidies zijn als doping. Het is pertinent oneerlijk. Iedereen moet belasting betalen en dan zijn er gepriviligeerden die zomaar een flinke dotatie aan leefgeld krijgen waarbij ze een boel vrijgekomen tijd kunnen spenderen aan het maken van meestal middelmatige tot inferieure drek. En kunnen voorzien in hun levensonderhoud vanwege de subsidies. Maar diegene die geen subsidie ontvangt en toch erin slaagt om vrij goed zijn of haar kost te verdienen, die loopt dan nog de kans om beticht te worden van zwart werk ( Marini zijn zwart zakje...) Dat subsidiegedoe stond dan weer niet vermeld in het artikel dat Ambreville gisteren postte, aangaande de problematiek in uitgevers en culturo-land. Frans fake news? Blijkbaar wel, want subsidiepolitiek, hetgeen deel uit maakt van de sociale herverdelingspolitiek, mag nooit of te nimmer aangekaart worden. Waarom moet ik nou weer denken aan Bert Anciaux, Roel Daenen en andere dubieuze sujetten?
 6. Kameraad Mauser

  Bonneville 2 - Marvano's laatste strip

  Kool Thing voor SSZ, wellicht...
 7. Kameraad Mauser

  Soms Vraagt Een Mens Zich Af...

  Waarom Wagner in feite zo'n rare nekbaard had...
 8. Kameraad Mauser

  Moet de strip afstappen van het feuilleton?

  Wellicht wel. Of veel one shots tekenen.
 9. Kameraad Mauser

  Stallaert tekent K3 ?

  Rechtstreeks krijgt Studio 100 geen enkele cent belastinggeld. Ok. Fijn. Maar...ze hebben wel een groot propagandakanaal ter beschikking die hun veel voordeel oplevert ten koste van andere entertainment en cultuurbewegingen en hun producten: een publieke televisiezender. Maak hier in de vlaanders een reeks zoals Lanfeust van Troy en het enige moment waar men bij de VRT over je zal spreken is wanneer je bent gestorven en je naast je stripwerk ook enige bekendheid hebt verworven. Enkel dan. Een sfeerbeeld ter verduidelijking: "Dit was het zeven uur journaal met Martine Tanghe. Ik herhaal nog eens de hoofdpunten van ons journaal: - Het aanhoudende conflict in Syrië en de alweer spaak gelopen vredesonderhandelingen tussen de strijdende partijen. - De beperkte olieproductie met de bijhorende stijging van de brandstofprijzen en dus ook hogere accijnzen. - Obamacare wordt behouden en uitgebreid, een nieuw hoofdstuk in de Amerikaanse ziektezorg en een hele stap vooruit. En tot slot nog dit pas binnengekomen bericht: deze morgen is de bedenker en geestelijke vader van de stripreeks Les Chevaliers d'Ambreville overleden. Ambreville, die zijn eigen naam verleende aan zijn reeks, werd 68. Dit was het en ik wens u thuis nog een fijne avond. Morgen zijn we er weer met speciaal voor de allerkleinsten, rechtstreeks vanuit Plopsaland: K3!"
 10. Kameraad Mauser

  Moet de strip afstappen van het feuilleton?

  Straks moeten we ons, als potentiële koper, nog schuldig gaan voelen dat we te weinig die specifieke strips kopen van de auteurs die net onder de armoedegrens leven... Het is door ons, de potentiële koper, dat die auteurs gene nutella kunnen veroorloven op hun boterham.
 11. Kameraad Mauser

  Moet de strip afstappen van het feuilleton?

  Oh kijk...afgunstsocialisme. Straks komt er weer een jammeren dat het toch zo spijtig is dat de maatschappij zo sterk verdeeld is...
 12. Kameraad Mauser

  Moet de strip afstappen van het feuilleton?

  Tjah...waarschijnlijk een boel tekenaars en scenaristen die van die krabbeldinges maken. Natuurlijk raakt zoiets moeilijk verkocht. Daar kun je ook niet van leven. Dat ze dan maar iets anders gaan doen.
 13. Kameraad Mauser

  Moet de strip afstappen van het feuilleton?

  Wat is "eerlijke vergoeding"? Definieer eerst dit eens.
 14. Kameraad Mauser

  Moet de strip afstappen van het feuilleton?

  Straks komt er hier weer een aanwaaien met de zwans dat er marktfalen plaatsvindt bij het stripgebeuren in de vlaanders...
 15. Kameraad Mauser

  The Alderwood's Schilderevoluties.

  Onderste helft van de neus had je moeten laten uitkomen, uit het gezicht. Je hebt het wangvlak net iets teveel uitgewerkt tot tegen de neus. Nu is er te weinig onderscheid om de neus volledig te zien. Maar anders is dit wel een mooie kop. De rechterwang, daarvan mag je het jukbeen net iets meer accentueren, iets meer laten invallen, want het betreft een persoon met een meer benige lichaamsbouw.
×