Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kameraad Mauser

Members
 • Aantal items

  15.022
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kameraad Mauser

 • Titel
  forumcynicus-wijsgeer-deeltijds orakel

Profile Information

 • Locatie
  ancapistan - Europa der Vrije Volkeren
 • Interesses
  Strips & illustratie.(kunst)Geschiedenis. Economie-wetenschap. Kunst. Illustratie. Reizen. Wapens/krijgskunde/Mauser.
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  underground illustrator

Recente bezoekers van dit profiel

1.512 profielweergaven
 1. Kameraad Mauser

  Soms Vraagt Een Mens Zich Af...

  Waarom Wagner in feite zo'n rare nekbaard had...
 2. Kameraad Mauser

  Moet de strip afstappen van het feuilleton?

  Wellicht wel. Of veel one shots tekenen.
 3. Kameraad Mauser

  Stallaert tekent K3 ?

  Rechtstreeks krijgt Studio 100 geen enkele cent belastinggeld. Ok. Fijn. Maar...ze hebben wel een groot propagandakanaal ter beschikking die hun veel voordeel oplevert ten koste van andere entertainment en cultuurbewegingen en hun producten: een publieke televisiezender. Maak hier in de vlaanders een reeks zoals Lanfeust van Troy en het enige moment waar men bij de VRT over je zal spreken is wanneer je bent gestorven en je naast je stripwerk ook enige bekendheid hebt verworven. Enkel dan. Een sfeerbeeld ter verduidelijking: "Dit was het zeven uur journaal met Martine Tanghe. Ik herhaal nog eens de hoofdpunten van ons journaal: - Het aanhoudende conflict in Syrië en de alweer spaak gelopen vredesonderhandelingen tussen de strijdende partijen. - De beperkte olieproductie met de bijhorende stijging van de brandstofprijzen en dus ook hogere accijnzen. - Obamacare wordt behouden en uitgebreid, een nieuw hoofdstuk in de Amerikaanse ziektezorg en een hele stap vooruit. En tot slot nog dit pas binnengekomen bericht: deze morgen is de bedenker en geestelijke vader van de stripreeks Les Chevaliers d'Ambreville overleden. Ambreville, die zijn eigen naam verleende aan zijn reeks, werd 68. Dit was het en ik wens u thuis nog een fijne avond. Morgen zijn we er weer met speciaal voor de allerkleinsten, rechtstreeks vanuit Plopsaland: K3!"
 4. Kameraad Mauser

  Moet de strip afstappen van het feuilleton?

  Straks moeten we ons, als potentiële koper, nog schuldig gaan voelen dat we te weinig die specifieke strips kopen van de auteurs die net onder de armoedegrens leven... Het is door ons, de potentiële koper, dat die auteurs gene nutella kunnen veroorloven op hun boterham.
 5. Kameraad Mauser

  Moet de strip afstappen van het feuilleton?

  Oh kijk...afgunstsocialisme. Straks komt er weer een jammeren dat het toch zo spijtig is dat de maatschappij zo sterk verdeeld is...
 6. Kameraad Mauser

  Moet de strip afstappen van het feuilleton?

  Tjah...waarschijnlijk een boel tekenaars en scenaristen die van die krabbeldinges maken. Natuurlijk raakt zoiets moeilijk verkocht. Daar kun je ook niet van leven. Dat ze dan maar iets anders gaan doen.
 7. Kameraad Mauser

  Moet de strip afstappen van het feuilleton?

  Wat is "eerlijke vergoeding"? Definieer eerst dit eens.
 8. Kameraad Mauser

  Moet de strip afstappen van het feuilleton?

  Straks komt er hier weer een aanwaaien met de zwans dat er marktfalen plaatsvindt bij het stripgebeuren in de vlaanders...
 9. Kameraad Mauser

  The Alderwood's Schilderevoluties.

  Onderste helft van de neus had je moeten laten uitkomen, uit het gezicht. Je hebt het wangvlak net iets teveel uitgewerkt tot tegen de neus. Nu is er te weinig onderscheid om de neus volledig te zien. Maar anders is dit wel een mooie kop. De rechterwang, daarvan mag je het jukbeen net iets meer accentueren, iets meer laten invallen, want het betreft een persoon met een meer benige lichaamsbouw.
 10. Kameraad Mauser

  Antwoord Met Een Vraag

  Wie is The Alderwood eigenlijk?
 11. Kameraad Mauser

  Het Laatste Woord

  Aaah...de prententieloze powerpopliefhebber en zijn onafscheidelijke voorliefde voor de Coen bros.
 12. Kameraad Mauser

  Het Laatste Woord

  Feitelijk zou dat moeten kunnen geregeld worden door enkel de nabestaanden, zonder tussenkomst van overheid... Uw ouders achteraan in de tuin. Gesteld dat je een beetje een domein hebt om de stoffelijke overschotten een laatste rustplaats te toe te kennen.
 13. Kameraad Mauser

  Antwoord Met Een Vraag

  Nu we toch aangekomen zijn bij het keuvelen over uitvoerders van kunst...is Jules De Bruycker niet te verkiezen boven Frans Masereel?
 14. Kameraad Mauser

  Het Laatste Woord

  Da's dan weer positief. Nu hebben ze iets om te verdelen en is er minder kans dat ze beroep moeten doen op armoedebestrijdingsprogramma's en allerlei sociale vangnetten. Waar erfenissen al niet goed voor zijn.
 15. Kameraad Mauser

  Het Laatste Woord

  Da's minder.
×