Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kameraad Mauser

Members
 • Aantal items

  14.068
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kameraad Mauser

 • Titel
  forumcynicus-wijsgeer-deeltijds orakel

Profile Information

 • Locatie
  ancapistan - Europa der Vrije Volkeren
 • Interesses
  Strips & illustratie.(kunst)Geschiedenis. Economie-wetenschap. Kunst. Illustratie. Reizen. Mauser.
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  underground illustrator

Recente bezoekers van dit profiel

1.011 profielweergaven
 1. Boekentopic

  Interessant. Maar dat is hetgeen men vanuit de Oostenrijkse School/economische school al decennialang beweert en aantoont met historische feiten zoals de oprichting van centrale banken en de direct daaruitvolgende crisissen en oorlogen. Eerste centrale bank werd in Zweden in 1668 opgericht. Niet lang daarna had je al de Grote Noordse Oorlog. Oorlogen kosten geld. Het moet ergens vandaan komen. Direkte belastingen kunnen opstanden veroorzaken, dus combineert men het met indirekte belastingen en het versluizen van opgespaard kapitaal vanbij het individu en bedrijven naar de overheid. Murray Rothbard heeft daar een en ander rond neergeschreven. Zijn felle kritiek aangaande het bestaan van en waarom de Amerikaanse Federal Reserve werd opgericht is integraal te bekijken op youtube. Alsook tal van andere colleges aangaande centrale banken, inflatie, monetaire crisissen enz...komende van het Mises Institute.
 2. [Derde Ronde (1)] pagina 1 vs. pagina 6

  Thorgal voor mij.
 3. Trieste Gebeurtenis

  Dolores O'Riordan van The Cranberries, overleden op 46-jarige leeftijd. Zeisman is er alweer vroeg bij om zijn tol op te eisen, dit jaar.
 4. Quotes

  Dat kan ik volkomen beamen.
 5. Quotes

  'Wij zijn niet alleen geboren in bezit van onze vrijheid, maar ook met de neiging om die te verdedigen'. Etienne de La Boétie
 6. Boekentopic

  Iets van Etienne de La Boétie.
 7. [Tweede Ronde (16)] pagina 12 vs. pagina 45

  Miles zijn tekeningen zien er alvast goed uit.
 8. [Tweede Ronde (16)] pagina 12 vs. pagina 45

  En wat is een volwassen strip? Een krabbelstrip die existentialisme uitademt? Waar enkele personages van de eerste bladzijde tot de laatste continu spelen met de 4e wand?
 9. [Tweede Ronde (16)] pagina 12 vs. pagina 45

  Voor mij wordt het Storm. Die Durango-plaat is te statisch. Met De terugkeer van de Rode Prins en enkele albums daarvoor tot en met zijn laatste was Don op zijn hoogtepunt. Zeker met zijn direkt in kleur techniek.
 10. [Tweede Ronde (13)] pagina 51 vs. pagina 53

  Ik ga voor Voorbij de Steen.
 11. Nutteloze Mededeling Van De Dag

  Waarom maken ze dan geen cabaret? Ze hebben er blijkbaar alles voor in huis.
 12. Dit Of Dat ?

  Houellebecq of Lanoye?
 13. Dit Of Dat ?

  Amenra. Wie doopt nu een band die stevige gitaarmuziek brengt tot Raketkanon? Da's weer van dat Vlaams humoristisch surrealistisch gedoe, zo van dat: kijk, wij spelen in een genre dat nogal krachtige energieke muziek brengt, maar we nemen onszelf niet serieus. Zo komen we ook nog eens in den 'umo en op een verzamel ceedee'ke met oa Das Pop. Postmodernen. Bah. Martin vind ik interessanter dan Tolkien vanwege zijn realisme waardoor je je meer kan in leven in de personages en hun achterliggende motieven. De personages handelen dan ook veel meer zoals mensen in de realiteit handelen. Puur realpolitik. Ondanks het feit dat Tolkien wel knap zijn werelden heeft bedacht, kan ik me niet zo goed vinden in die breuklijn bestaande uit moreel goed en kwaad. En wat fictie bestreft: "In feite is het schrijven van fictie tegenwoordig de enige manier om originele sociopolitieke/filosofische concepten te introduceren."
 14. Dit Of Dat ?

  50 shades voor moeke. Tolkien of George R.R. Martin?
 15. HUM!

  Kriss haar kin is te hoekig.
×