Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kameraad Mauser

Members
 • Aantal items

  16.691
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kameraad Mauser

 • Titel
  forumcynicus-wijsgeer-deeltijds orakel- onafhankelijk tekenaar

Profile Information

 • Locatie
  ancapistan - Europa der Vrije Volkeren
 • Interesses
  Strips & illustratie.(kunst)Geschiedenis. Economie-wetenschap. Kunst. Illustratie. Reizen. Wapens/krijgskunde/Mauser.
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  underground illustrator

Recente bezoekers van dit profiel

2.186 profielweergaven
 1. Een bedrijf zal natuurlijk ook wel de mensen aantrekken die passen binnen de beleefwereld/waarden/visie van zij die het bedrijf runnen. Als er maar 1 bedrijf is, dan vallen er wel een hoop mensen uit de boor die wel kwaliteit kunnen produceren maar niet passen binnen de bedrijfscultuur.
 2. Het is dus Ballon Media dat de dominante partner is. Afgaande op de grafiekjes. Feit blijft dat het uitgeverslandschap minder divers wordt.
 3. mwah...om te behoren tot de goede stuurlui, moet je zowel op het water actief zijn, alsook nu en dan eens aan wal staan zodat je de zaken vanuit verschillende perspektieven ziet. Anders blijf je in een bubbel zitten. Net zoals een tekenaar/schilder zo nu en dan eens enkele stappen achteruit zet om zijn lopende werkzammheden eens vanuit een ander perspektief te zien. En je zo een breder overzicht hebt van wat er tot nu toe al werd gerealiseerd en waar er fouten zijn opgetreden die aan de aandacht ontsnapt waren.
 4. Uiteraard is SU de dominante partij in de fusie. Het wordt gewoon een verderzetting van SU. Diversiteit in de markt wordt niet bereikt door dergelijke fusies die leiden tot oligopolies. Maar wel door een verscheidenheid aan uitgeverijen en zelfstandig opererende tekenaars/illustratoren. Maar nieuwe bedrijven oprichten is...tjah...vrij problematisch. Oftewel: het rendeert niet.
 5. Dit is dus wel een factor die ervoor zorgt dat zaken niet meer geproduceerd worden. Of worden stopgezet. Hoe graag je het zelf ook wil, hoe zeer ook er een bepaald publiek voor is dat dergelijke zaken wil. Het kan slechts kans op slagen hebben indien het een zeer breed publiek betreft, dat vele malen groter is dan wat het specifieke stripminnend publiek is. Tenzij je je begeeft in de markt van de luxeproducten. Daar kan de markt best klein zijn, het aanwezige vermogen - bij de potentiële klanten - is er om de kosten van het geproduceerde luxeproduct - door de producent - terug te laten verdienen. Bij strips - en veel andere zaken - is dit niet zo.
 6. Het is net daar dat het schoentje wringt: ik moet crypto eerst aankopen. Allemaal buitenlandse exchanges. 2 tot 3 werkdagen. Nu, nog voor 1 keer 1 groot bedrag en ik dump die kutbank. Paypal doet soms ook lastig bij het opnemen van winst in fiat. Om nog maar te zwijgen van het bankenkartel. Bedragen groter dan 2000/3000 eur en ze beginnen al te fronsen.
 7. Me, I always tell the truth. Even when I lie.
 8. Belgische kutbank naar Belgische kutbank. Dan kan het inderdaad met wat geluk binnen 1 werkdag. Maar van zodra je naar het buitenland overschrijft... Om dan nog maar te zwijgen van hun kantooruren. Crypto is 24/24. 7 op 7. De klok rond.
 9. Opvallend weinig Belgische crypto-exchanges. België is niet bepaald een land van ondernemers en innovators.
 10. 2 tot 3 werkdagen om een bedrag over te maken. Waar zijn die bankklungels feitelijk mee bezig? Mocht het naar een overheidsrekening zijn, dan was het binnen de 5 minuten overgemaakt ( voor de vrienden doen wij al eens een efforeke newaor...). Maar betreft het een betaling van een product of dienst tussen particulieren/bedrijven, dan mogen wij wel even aanschuiven en wachten tot de eerbiedwaardige jongens en meisjes van het inflatiekartel hun fiat geven.
 11. Brasser was een politiek cartoonist. https://nl.wikipedia.org/wiki/Brasser
 12. Per ongeluk mijn windows-laptop verbonden met het internet, terwijl windows actief was...
 13. https://www.coindesk.com/htcs-latest-blockchain-phone-can-run-a-full-bitcoin-node The new smartphone comes to the market at a price of €219 ($244), which is about a third of the cost of its predecessor, the Exodus 1. HTC will sell the new version at the Berlin conference using the Lightening payment network. The device allows users to install a 400+GB SD card to expand its memory, allowing it to cope with the increasing data capacity required to store the full bitcoin ledger. The current size of the full ledger is closing on 250 GB, according to Blockchain
 14. Maar de lokale overheden doen anders wel duchtig aan stadskernhernieuwing, waarbij menig mooie gevels en panden verdwijnen onder de sloophamer. Er wordt dan van 1 woning 1 blok flats ( 3 -4 flats (( wooneenheden )) met soms een commerciële ruimte op de gelijksvloers ) opgetrokken. En allemaal in zo'n postmoderne derderangs Corbusier-stijl. Er wordt ook bijna geen grond meer verkocht aan particuliere burgers, die dan naar eigen smaak er een huis kunnen laten bouwen. Het wordt allemaal geregeld met bouwpromotoren en architectenbureau's. Wacht tot dieje halve gare bouwmeester nog eens een masterplan zal uitrollen, waarin beschreven staat hoe en waar de burger nog mag en kan wonen. Het is hier de afgelopen 15-20 jaar echt verworden tot een DDR-staat. Living in a shoebox.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...