Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kameraad Mauser

Members
 • Aantal items

  15.285
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kameraad Mauser

 • Titel
  forumcynicus-wijsgeer-deeltijds orakel

Profile Information

 • Locatie
  ancapistan - Europa der Vrije Volkeren
 • Interesses
  Strips & illustratie.(kunst)Geschiedenis. Economie-wetenschap. Kunst. Illustratie. Reizen. Wapens/krijgskunde/Mauser.
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  underground illustrator

Recente bezoekers van dit profiel

1.733 profielweergaven
 1. Kameraad Mauser

  Opgekropte ergernissen, het zou niet mogen

  Dat en microplastics. En aangezien het overal in terug te vinden is, moet natuurlijk alles en iedereen onder controle vallen van de hoeders van het milieu. gewoon weer pogingen om totalitaire regimes te kunnen installeren. Onder het mom van: "jamaar, er is draagvlak voor, bewuste mensen vragen en kiezen voor een actieve overheid. Mensen hebben bescherming nodig, etc en blablabla..." "Denk aan de kinderen". Die heb ik ook al veel zien voorbijkomen en gehoord de laatste paar jaar. Wanneer je kritiek hebt op overheidsinmenging en de nimmer aflatende controlezucht van de bureaucratie. Kijk: pocahontas zegt dat je iemand bent dat wil dat mensen sterven als je alcohol wil drinken, of zonder autogordel rijden, of niet heel veel huisafval wil sorteren... GSM straling...wel ja, daar zijn de angsthazen van destijds ook weer present: men begint weer te janken omtrent het 5G netwerk...
 2. Kameraad Mauser

  Dédi's

  Idem hier. Surzhenko heeft een veel fijnere lijnvoering die beter aansluit met Rosinski's tekenstijl. Vignaux is geen slechte tekenaar, maar de sfeer is er wel uit. Personages wijken qua uiterlijk te sterk af van hetgeen Rosinski heeft ontworpen.
 3. Kameraad Mauser

  Opgekropte ergernissen, het zou niet mogen

  En verschrikkelijk egoïstisch: zomaar eventjes gaan beslissen dat er geen auto's meer moeten zijn, dat er voor een boel zaken meer betaald moet worden - hogere prijzen en belastingen er nog eens bovenop. Dat er veel minder poducten moeten geproduceerd worden. Dat industrie afgebouwd moet worden enz...Dat veel van die zaken gewoon broodnodig zijn voor andere mensen, daar trekken ze zich niets van aan. Het zijn immers zij niet die ervoor moeten werken. Hun ouders betalen momenteel voor hen en de meesten van die brosmeute azen op lucratieve poenpakkerij bij ngo's en overheid. Dat er buiten hen nog andere mensen leven op de planeet en in de maatschappij is hen blijkbaar wat ontgaan. De gele hesjes betogen tenminste tegen belastingen. Zij ijveren niet dat er spullen en middelen moeten worden weggenomen bij zichzelf en anderen. De groene khmer en hun kindsoldaten daarentegen, komen op straat om te eisen dat de overheid nog maar eens een rondje gaat stelen bij iedereen.
 4. Kameraad Mauser

  Leuke Dingen

  Dankzij CO2.
 5. Kameraad Mauser

  Opgekropte ergernissen, het zou niet mogen

  Daar zeg je het: beleid. Overheid. Hoe zou je zelf zijn als private uitbater als er een derde speler is die zeggingschap heeft over je eigendom en het handelen ervan, die in jouw plaats kan beslissen wat er met je eigendom kan en mag? Feitelijk heeft Electrabel/Suez geen volledige eigendom met Doel, het blijft de Belgische overheid die Electrabel/Suez enkele privileges heeft toegestaan om een bedrijf te runnen. Maar als het puntje bij paaltje komt dan is de overheid de uiteindelijke eigenaar. Omdat zij het geweldsmonopolie in handen hebben. Dat moet je ook voor alle andere zaken in de maatschappij zo zien. Vandaar dat wij weinig economische groei kennen. Thoriumcentrales zijn kerncentrales. Nu laat je uitschijnen dat thoriumfissie geen nucleaire technologie is. De huidige centrales kunnen nog wel een aantal jaar mee. Ze zijn dan ook al boekhoudkundig afgeschreven, wat het feitelijk nog interessanter maakt, daar ze meer winst kunnen maken en dus goedkopere energie kunnen leveren. Mocht de roverheid er weer niet tussenzitten met belastingen en allerhande wetgeving. Zoals de intercommunales etc...
 6. Kameraad Mauser

  De Wereld Volgens Kameraad Mauser

  5 jaar geleden was je ook al zo. 😉😀
 7. Kameraad Mauser

  Associaties... van het één komt het ander

  Oberndorf am Neckar.
 8. Kameraad Mauser

  De Wereld Volgens Kameraad Mauser

  Hoe dat ze uw gezicht nog niet hebben afgedrukt op de omslag van de scheurkalender van de Bond Zonder Naam. Of van de Bond Beter Leefmilieu. Of allebei. De new age en het seculier katholicisme druipt ervanaf.
 9. Kameraad Mauser

  De Wereld Volgens Kameraad Mauser

  Woefs zijn des duivels in de ogen van de groene khmer. Zij staan dan ook samen met andere huisdieren en vee - nodig in de vleesindustrie - op de zwarte lijst van aspecten die zeer vervuilend zijn en teveel CO2 uitstoten. Weg met de woef.
 10. Kameraad Mauser

  Leuke Dingen

  Wat heb je daar nou feitelijk aan? Is dat ergens een goed gevoel als resultaat van het afkopen van collectief opgedrongen schuld die collectief wordt gekoppeld aan een waaier van gedragsuitingen van mensen in de maatschappij?
 11. Kameraad Mauser

  Associaties... van het één komt het ander

  Bloedzuigers.
 12. Kameraad Mauser

  Het Laatste Woord

  Edde zoë gin streekbierreke ofzoë, want winder komn' va'n verre ze...
 13. Kameraad Mauser

  Associaties... van het één komt het ander

  Bourgondisch tafelen.
×