Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kameraad Mauser

Members
 • Aantal items

  13.523
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kameraad Mauser

 • Titel
  Der zeichnende Anarch

Profile Information

 • Locatie
  ancapistan
 • Interesses
  Strips & illustratie.(kunst)Geschiedenis. Wetenschap. Kunst. Illustratie.Reizen. Mauser.
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  underground illustrator

Recente bezoekers van dit profiel

698 profielweergaven
 1. De Poster Boven Je

  Kenner van beukhaag.
 2. Leuke Dingen

  Inderdaad. Echte ondingen zijn dat. Bamboe is ook iets waarbij je met roundup moet beginnen om het enigszins weg te krijgen. En dan nog... Of een panda. Maar die vreten enkel de stammetjes en takken...
 3. Leuke Dingen

  Het egeltje was er zojuist weer. Bij die enge duivenmelker zal het wel niet gaan, want daar valt toch niets te rapen. Egels hebben gebladerte en struiken nodig.
 4. Leuke Dingen

 5. Leuke Dingen

  Daar komt het op neer ja. Maar zijn duiventil, die zal hij mogen slopen.
 6. De Poster Boven Je

  Tracht boekhouding en financiële transacties van geestelijke instellingen te ontcijferen.
 7. Leuke Dingen

  In Limburg staan heel wat alleenstaande huizen...dat lijkt me wel wat...
 8. Leuke Dingen

  Als ik dan kijk naar de andere tuinen verder in de straat dan zijn er toch heel wat struikachtige begroeiingen en jonge boompjes die hoger zijn dan 2 meter...
 9. Leuke Dingen

  Verleden keer is die vrederechter daar inderdaad niet op ingegaan. Ook niet op zijn jammerklacht omtrent de te hoge begroeiing. De vrederechter zei gewoon dat ik de overhangende begroeiing diende te snoeien. Die klimop is inderdaad geen aanplanting. Die is daar gewoon komen groeien. Hij heeft wel al eens hetgeen onder de draad - houten afsluiting stopt iets over de helft van de lengte van de perceelgrens en de rest is zo'n groene draad - doorgroeide zitten wegsnoeien en dan enkele strengen die op de boomstaak groeien zitten kapothakken, waardoor alle klimop op die boomstaak afstierf.
 10. Leuke Dingen

  Ik weet niet. Verleden jaar stond hij ook al te mekkeren dat hij al enkele keren langs was geweest om te vragen of die twijgjes konden gesnoeid worden, en in feite die struiken er volledig uit, die klimop weg enz...en dat ik niet thuis was en opendeed en dat hem dan enkel nog de weg via aangetekend schrijven restte. Dus verleden jaar oordeelde die vrederechter dat ik hetgeen dat overhing moest afsnoeien. Wat ik dan ook gedaan heb. Maar die struiken groeien terug bij, net zoals alles. En nu hingen er alweer wat twijgjes over. Verder wil hij echt dat er niets hoger groeit dan de hoogte van de schutting. Het neemt zijn zonlicht weg. Terwijl de zon de hele dag opkomt en tot in de namiddag aan de andere kant van zijn woning staat te schijnen. En hij nooit in zijn tuin is. En het onkruid dat in zijn hof groeit - niet veel overigens, een strookje van een halve meter of zo - dat wijt hij ook aan mij, omdat het gras bij mij langer dan 2 cm staat. Het is van dat weidegras dat niet hoger groeit dan 15 à 20 cm. Maar dat stoort hem. En dan wil hij dat het gras ook bij mij iedere week gemaaid wordt net als bij hem, zodat het onkruid geen kans heeft om tot bij hem te groeien. Net alsof zijn aarde heel speciaal is ofzo, dat er nooit onkruid in kan groeien. Om nog maar eens te illustreren wat voor type zenuwlijder en regelteef dat klootzakske is: enkele jaren geleden belde iemand om een uur of 11 's avonds mij op. Bleek dat het hem was. Om te vragen of de warmeluchtventilator van mijn inbouwhaard uit kon worden gezet, want mijnheer heeft moeite met direkt in te slapen en als de buren - ik dus - de gewoonte hebben om lang op te blijven, dan is er veel kans dat tijdens winter ook die ventilator blijft draaien en zo'n ventilator geeft wat trillingen via de muren en dat kun je dus als buur - hij dus - horen. En dat stoort wat. En hij kan dat weten want zijn schoonbroer heft ook zo'n verwarmingsinstallatie en dat geeft wat resonantie... Maar hij gaf teken van een zekere inschikkelijkheid door te stellen dat, als ik die ventilator tot rond iets als 23h30 laat draaien, het dan wel nog net aanvaardbaar is. Waarmee hij wil zeggen dat ik dan in mijn eigen huis al lang genoeg op ben gebleven en tijd genoeg heb gehad om wakker te zijn en te leven in mijn huis. Want geef toe, wie is nu langer dan 23h 's avonds nog wakker...? Ik ga die kerel slopen.
 11. Leuke Dingen

  Wel, het is dat ik nu eenmaal niet buitenom dit type overheid en hun justitie-apparaat kan handelen. Anders brak ik eigenhandig zijn brol af. Terwijl hij er staat op te koekeloeren. Mocht ik dat nu doen, dan...
 12. Soms Vraagt Een Mens Zich Af...

  Stuuv is een slimme jongen en heeft wellicht wel een pc op overschot die hij niet meer gebruikt ofzo...
 13. Leuke Dingen

  Nu moet het wel lukken dat die buur van mij een duivenliefhebber is. En duivenliefhebbers hebben...een duiventil. Zo ook die schlemiel van een buur van mij. En die duiventil staat pal tegen mijn muur aan. Geen 0,5 meter op afstand van het aanpalende perceel of wat dan ook, er pal tegen. Mijn muur wordt gebruikt als achterwand. En die muur is volledig mijn eigendom. Geen gedeelde muur. En omdat mijnheer enkel maar comuniceert via de rechtbank, ga ik nu eisen dat die duiventil afgebroken wordt. Mijn chi en kosmische chakra's worden namelijk al jaren verstoord door die duiventil en die smerige schijtbeesten van hem. Ik wil dat weg en ik zal hem dwingen om zijn hobby stop te zetten en zijn smerige koterij af te breken. Ik geen struikgewas, hij geen duiven.
 14. Trieste Gebeurtenis

  Wait wut, je tracht me wijs te maken dat insecten hier in de vlaanders niet in coniferen zullen vertoeven? Toen ik er 2 uithaalde, enkele jaren geleden - de eerste 2 in het begin van de rij - toen kwam daar wel een boel insecten van en tussen en uit de wortels enz... Dieren en insecten doen niet aan labels die mensen uitvinden. En verder ontgaat mij geheel waarom een rij kale stammen blijkbaar een enorme last zou kunnen zijn voor iemand die nooit in zijn tuin vertoeft.
×