Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kameraad Mauser

Members
 • Aantal items

  17.300
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kameraad Mauser

 • Titel
  forumcynicus-wijsgeer-deeltijds orakel- onafhankelijk tekenaar

Profile Information

 • Locatie
  ancapistan - Europa der Vrije Volkeren
 • Interesses
  Strips & illustratie.(kunst)Geschiedenis. Economie-wetenschap. Kunst. Illustratie. Reizen. Wapens/krijgskunde/Mauser.
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  underground illustrator/hodlonaut

Recente bezoekers van dit profiel

2.701 profielweergaven
 1. De aantijgingen dat MSM hoofdzakelijk fake niews brengt zijn met dit alweer eens bewezen.
 2. Echt volledig verdween dat piccolo pakje in feite nooit helemaal, er werd altijd ernaar gerefereerd, door R altijd in het rood te laten opdraven. Zijn hoofddeksel bleef ook altijd bij.
 3. Google eens op wat fotomateriaal aangaande de Spaanse Griep...je ziet dat iedereen, niet enkel verplegend personeel enz, mondmaskers draagt. Vergelijk dat eens met de uitspraken van de huidige "experts" omtrent persoonlijke beschermingsmiddelen...
 4. Ja, ok, maar er is nog altijd meer kans op blijvende schade dan bij een infectie met gewone influenza. Er is ook sprake van een 2e golf van infectie. Die dan vrij ernstig ingrijpt.
 5. Een virus is altijd RNA. Enkelvoudige streng. Geen helix.
 6. Greta T. heeft blijkbaar corona...
 7. Piek moet nog komen. Kijk naar Italiƫ. Wij komen een 2-tal weken achter.
 8. Gans de recuperatie door de politiek wat betreft corona en de aanpak, de geopolitiek errond, overheidsinterventies enz...zijn feitelijk ideaal om een goed ouderwets robbedoes&Kwabbernoot-verhaal te maken. Met figuren als Wiebeling, Zwendel, gepatenteerde machtswellustelingen uit het huidige politieke establishment met bureaucratische dictatoriale neigingen die kunnen opdraven. Avontuur in de EUSSR.
 9. Wie zegt dat er niet gelogen wordt omtrent de situatie? Net zoals in China?
 10. Zelf geloof ik daar niet in. Omdat er op dit moment te weinig geweten is omtrent de mogelijkheid tot opbouw van immuniteit. De lichamelijke schade is te groot. Indien je gaat voor die herd-immunity strategie pas je feitelijk 1 groot sociaal&medisch experiment toe op de populatie. Nogal luguber.
 11. da's HK en Taiwan dacht ik. Da's China dacht ik. En da's de weg die men in de EU op wil.
 12. Dat ik corona zou beschouwen als een aandoening die nog minder gevaarlijker is dan de griep en dat we massaal aan het panikeren zijn? Tgoh...de beelden en de mensen die er aan overlijden zeggen toch genoeg dacht ik? Er zijn ook enkele varianten van corona in circulatie. Eentje die in feite wel gelijkaardig is met een gewoon griepje en eentje die een stukje gevaarlijker is. En hetgeen ik zie is niet alleen de reguliere media, maar ook mensen die patient zijn en die getroffen zijn door de gevaarlijker variant. Mensen die omvallen op straat is nu niet direct iets waar ik zit op te wachten en kan afdoen als, "och...en zware verkoudheid ofzo..." De beelden/filmpjes die ik al zag midden en eind februari op twitter komende uit China waren wel onrustwekkend. Er is ook geen enkele duidelijkheid wat die ende daar in Peking uitspookt en in hoeverre hun info correct is. Vandaar ook dat de naburige rgio's gewoon direkt hun voorzogen hebben genomen wanneer ze merken dat er iets vanuit dirtland naar hun overwaait. Ik vind het dan ook vreemd dat de "experts" hier in het westen - vnl West-Europa - nauwelijks over Taiwan, HK, Singapore en Zuid-Korea praten. Ginds hebben ze inderdaad een boel maatregelen genomen en hun economie niet naar de vaantjes geholpen door iedereen in een lockdown te houden. Burgers behouden hun vrijheid. Kun je hier van de EU en de overheden die pro EU zijn niet zeggen. Sedert die onlusten in HK aangaande de agressie van China, merk je op subtiele wijze de apathie en de onuitgesproken afwijzing van het EU gezinde establishment voor HK. China heeft een veel te grote en ongewenste invloed op Europa. Men staat te popelen om van Europa ook 1 groot Chinaland te maken. De drones vliegen al rond in Brussel. Zoek maar op.
 13. Eens zien of je ook fristi zal drinken wanneer je longen vol onstekingsvocht zitten...
 14. Dus meer ziekenhuizen. Wat maar normaal is; Meer vraag -> meer aanbod. En net daar zithem het probleem: dat kan niet zomaar. En da's al jaren zo. Je kunt niet zomaar een prakrijk oprichten.
 15. Door effectief te zeggen dat het "maar een griepje" is... "Was uw handen met zeep en water, da's voldoende. Alcoholgels zijn niet geschikt." Terwijl men in ziekenhuizen niet anders dan die gels gebruikt. Alcohol doodt virussen en de meeste andere micro-organismen. Dat een "arts" zoiets durft verkondigen in de openbaarheid... Zowel Marc Van Ranst als Maggie zouden mij nog niet eens een aspirine mogen voorschrijven.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...