Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kameraad Mauser

Members
 • Aantal items

  17.106
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kameraad Mauser

 • Titel
  forumcynicus-wijsgeer-deeltijds orakel- onafhankelijk tekenaar

Profile Information

 • Locatie
  ancapistan - Europa der Vrije Volkeren
 • Interesses
  Strips & illustratie.(kunst)Geschiedenis. Economie-wetenschap. Kunst. Illustratie. Reizen. Wapens/krijgskunde/Mauser.
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  underground illustrator/hodlonaut

Recente bezoekers van dit profiel

2.429 profielweergaven
 1. En uw geld van de bank halen. Voor diegenen die dit nog niet hebben gedaan...
 2. Ja, vind ik ook wel. Bekt lekker. -Het Bonte Blad -Reper's Magazine ( Een internationale bijklank, waarom niet...?) -De Bonte Reep ...
 3. Two industries have truly captivated and inspired me: the private space industry and the crypto industry. The former because it frees man from earth. The latter because it frees man from men. - Erik Voorhees
 4. Met negatieve rentes die al her en der van kracht zijn, de val van Deutsche Bank - die failliet is en slechts blijft bestaan zolang er nog wat leningen terug betaald worden ( Cafe Weltschmerz met Arno Wellens geeft daar een goed inzicht weer aangaande DB ) - sommige Italiaanse, Franse en Portugese banken, kunnen wel zorgen voor meer onlusten en urbane regio's die niet meer leefbaar zijn. Voeg daar nog een flinke schep religieuze terreur bij zoals op de Filipijnen een goeie 2 jaar geleden en het is een knalfeest.
 5. Maar ik hou wel van serieuze instabiliteit bij overheden. Bitcoin pompt dan altijd zo lekker.
 6. Net zoals de rest van het mediakartel. Dumpen dat fake news.
 7. Jij betaalt zelfs nog om fake nieuws in uw bus geduwd te krijgen? Bij deze is het dus bewezen dat Cremville 100% boomertown is. Reddit-memes zijn niet zo heel erg pikant. Vrij flauw met momenten.
 8. Anatomisch is er niet echt iets op aan te merken, Behalve dat de figuur nogal houterig staat afgebeeld. En op haar tenen staat.
 9. Was Waldorf nu niet een male to female-male feminist met een lictamindose-tekort?
 10. - Minds.com Als alternatief voor facebook waar dissidente geluiden niet altijd goed verteerd worden en verbanning/verwijdering van accounts meestal het geval is. Maar gezien er niet al teveel animo is op dergelijke alternatieven, sedert oktober al niet meer ingelogd op Minds. - Instagram. Slechts nu en dan eens piepen. Meer is het niet. De manier van communiceren op instagram is niet echt mijn ding. Liken is vrijwel het enige wat men daar doet. Andere feedback is bijna onbestaande. Binnenkort wel een telegram/TON account. Eventueel twitter en linkedin. Telegram is decentraal en hun munt; de gram, staat mij wel aan. Wellicht koop ik wel nog wat gram. Reden van gebruik: volgen van ontwikkelingen in crypto. En geopolitiek. Ook twitter CEO Jack Dorsey heeft recentelijk aangekondigd dat sociale media met een centrale data-oplsag en monitoring vrij problematisch zijn en dat hij met twitter het pad der decentraliteit wil gaan bewandelen. - Mastodon...dunno. veel bronies aanwezig. En SJW's. Maar wie weet geef ik het eens een kans. - Deviantart. Sedert Conceptart ter ziele is gegaan is er buiten de reep ook nog een platform nodig dat iets meer bezoekers heeft dan de reep. Pinterest lijkt me ook wel wat. - youtube. Geen account, maar alles van sociale commentaar, politiek, nieuws, economie, geschiedschrijving, crypto, muziek, instructiemateriaal, etc...vind ik grotendeels terug op yt.
 11. Dunno...doen ze dat daar? En den Kim niet kennen...boy oh boy... Just kidding. Al zijn video's zijn echt de moeite waard.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...