Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kameraad Mauser

Members
 • Aantal items

  14.664
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kameraad Mauser

 • Titel
  forumcynicus-wijsgeer-deeltijds orakel

Profile Information

 • Locatie
  ancapistan - Europa der Vrije Volkeren
 • Interesses
  Strips & illustratie.(kunst)Geschiedenis. Economie-wetenschap. Kunst. Illustratie. Reizen. Wapens/krijgskunde/Mauser.
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  underground illustrator

Recente bezoekers van dit profiel

1.397 profielweergaven
 1. Kameraad Mauser

  Dark Dragon Books

  Zijn kleurenpalet maakt hem wel herkenbaar. De man mag gerust weer eens wat inktwerk op de wereld los laten. Indien hij dat wenst.
 2. Kameraad Mauser

  Televisiereeksen

  Trouwens..."Soumission" van Houellebecq komt direkt naarvoren als Europese literatuur waarin beschrijving en kritiek wordt geuit op machtsovername van religieuze waanzin.
 3. Kameraad Mauser

  Televisiereeksen

  Straks - of een dezer - eens aanschouwen.
 4. Kameraad Mauser

  Televisiereeksen

  Daar kan ik volmondig mee akkoord gaan. Het geeft toch een zeker inzicht in hoe de maatschappij georganiseerd was tijdens de late 19e eeuw en de eerste helft van de 20e eeuw.
 5. Kameraad Mauser

  Televisiereeksen

  Net nog 3e en 4e episode van The Handmaid's Tale eerste seizoen gezien. Hoe die totalitaire christelijke sekte de macht heeft kunnen verwerven klopt langs geen kanten. Daarvoor dient nu net het 2nd amendment. Om dergelijke godsdienstwaanzinnigen en lui die grote overheden willen installeren te kunnen counteren. Ik las daarnet ook een commentaar van de schrijfster die het oorspronkelijke boek heeft geschreven, Margaret Atwood, die meteen parallellen trok met het huidige Amerika onder Trump. Terwijl net onder de Bush-clan, de Clinton/Obama-clan de overheid net sterk uitgebreid wer met allerlei restricties aangaande civiele vrijheden, zoals diverse pogingen tot het afschaffen van het 2nd amendment, TSA op de luchtavens, verregaande schendingen van financiƫle privacy, allerlei anti-terrorisme wetgeving enz... Een parallel die wel opgaat is hoe de radicale islam in Iran in 1979 aan de macht kwam en heel het land onderdompelde in religieuze waanzin, tot op vandaag.
 6. Kameraad Mauser

  Televisiereeksen

  Hier ook net begonnen met The Handmaid's Tale. Eerst nog enkele afleveringen bekijken. Ik moet zien hoe die puriteinse hierarchie tot stand kwam. De Vlaamse boerenfilms vond ik eigenlijk nog zo slecht niet.
 7. Kameraad Mauser

  Help Eens Een Forummer Versie 3.0

  De VRT is bijzonder rottig in deze. dvb-t is zonder meerkost quasi overal te ontvangen in onze buurlanden. Tot 28 kanalen ( Frankrijk ). Als je als burger dan toch belasting moet betalen moet er dienst en product ter beschikking gesteld worden. Trouwens de vrt maakt bijzonder weinig reclame voor hun product, nl. dvb-t. Vreemd...
 8. Kameraad Mauser

  Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  Gisteren Resident Evil -The Final Chapter binnengehaald. De vorige films in die zombie franchise die ik een jaar of 2 geleden zag, bevielen me wel. Die laatste had ik nog niet gezien. Maar na een twintigtal minuten heb ik het boeltje stopgezet. Bagger.
 9. Kameraad Mauser

  Trieste Gebeurtenis

  Vinnie Paul Abbot, drummer bij het ter ziele gegane Pantera ( wereldse monsterband overigens ), Damageplan, het huidige Hellyeah en nog wat lokale zijprojectjes is overleden op 54-jarige leeftijd. In 2004 werd zij broer Dimebag Darrel dodelijk getroffen door een marinier met PTSD, die het vuur opende terwijl Dimebag met Damageplan aan het optreden was. Dit is zo'n situatie waarbij ouders hun kinderen overleven. Feitelijk best wel triest.
 10. Kameraad Mauser

  Apple

  Zowel de CIA, FBI en de NSA raden de X aan.
 11. Kameraad Mauser

  Help Eens Een Forummer Versie 3.0

  Uiteraard is Gatz een - vul zelf een scheldtirade naar keuze in - die net zoals de Nederlandse NPO aan vulgair verbrassen van belastinggeld en zelfverrijking zonder weerga doet. Ofwel biedt de VRT al haar diensten en kanalen gratis aan, gezien het concept dat het een overheidsdienst is die reeds met belastinggeld wordt gefinancierd. Ofwel betalen de huidige antenne gebruikers zoals Hami geen belasting en doeken we de VRT op. Dan kan iedereen naar eigen goeddunken zijn inkomen/tijd besteden aan piratenzenders, mediabedrijven en hun producten. Of helemaal geen gebruik maken van media.
 12. Kameraad Mauser

  Dit Of Dat ?

  Douche. Wrangler Jeep of een Hummer?
 13. Kameraad Mauser

  Je Laatste Non-Strip Aankoop

  Ah, is dat mogelijk? Nog niet aangedacht eigenlijk...Nu ja, jij en retep destijds hebben daar -afgaande op enkele bespiegelingen van jullie - blijkbaar meer ervaring mee. De injectiespuit dient om vulpenselen bij te vullen.
 14. Kameraad Mauser

  Dit Of Dat ?

  Avondschemer. Herfst of lente?
×