Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kameraad Mauser

Members
 • Aantal items

  15.729
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kameraad Mauser

 • Titel
  forumcynicus-wijsgeer-deeltijds orakel

Profile Information

 • Locatie
  ancapistan - Europa der Vrije Volkeren
 • Interesses
  Strips & illustratie.(kunst)Geschiedenis. Economie-wetenschap. Kunst. Illustratie. Reizen. Wapens/krijgskunde/Mauser.
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  underground illustrator

Recente bezoekers van dit profiel

1.835 profielweergaven
 1. Het drakkarmeisje Greta Turnbroek snapt het allemaal niet zo goed vanwege haar conditie. Dat betogen en bijkomend gedoe is voor haar een vorm van therapie. En de schuimende Anuna is zich aan het katapulteren in de NGO wereld. Waar de belastingcenten met bakken uit de lucht komen vallen zonder dat er ook maar 1 druppel moet voor getranspireerd worden. Die klimaatjugend van het klimaatkalifaat is gecontroleerde oppositie. Net zoals de vakbonden dat zijn. Feitelijk de overheid, maar onder het mom van burgerbewegingen. Zij betogen en ijveren voor MEER overheid. Daar is nikske revolutionairs en rebels aan. En verder: lui die ostentatief tegen kernenergie zijn, openlijk toegeven dat ze de technologie niet begrijpen ( dit is gewoon zo, want een groot percentage van dat groen kwibussenvolk snapt niets van de stralingsintensiteit, halfwaardentijd, het vervalproces etc...) zich ook niet willen op de hoogte stellen van de technologie, hebben gewoonweg geen recht om sceptici inzake klimaatverandering de mond te snoeren en weg te zetten als onwetende holbewoners en wetenschappelijke analfabeten. En al helemaal niet als ze denken dat er zomaar massaal veel geld kan worden bijgedrukt. En dat zomaar openlijk komen verkondigen. Terwijl het op een exact wetenschappelijke manier kan worden aangetoond dat inflatie en QE kapitaalsprocessen, marktwerking in het algemeen zwaar verstoord en armoede veroorzaakt. En dus crisissen, zoals beurscrashes veroorzaakt.
 2. Vandaar het belang van decentralisatie inzake stroomopwekking en distributie. Maar daarvoor heb je een vrije markt nodig. Waardoor meerdere bedrijven energie kunnen produceren en instaan voor de distributie. Zo kan elk bedrijf zijn eigen defensiesysteem opzetten. Grote landsdelen geconnecteerd met 1 stroomnet is inderdaad om problemen vragen. Centralisatie = single point of failure. Vergelijkbaar met verbruikers in een serieschakeling. Ergens 1 defect en gans de kring is kortgesloten.
 3. Nederland heeft meer auto's nodig. Enkele tientallen miljoenen.
 4. Kijk, da's de ellende die men heeft als de overheid "diensten" aanbiedt. Ten eerste is iedereen verplicht om daaraan mee te betalen - belastingen. Of je dat nou nodig hebt, of wil, of niet wil/nodig hebt. Het is dan ook de overheid die beslist hoe en wat en wanneer en met wie. Wanneer ze dan items beginnen te schrappen uit hun lijst aan te bieden voor het volk, dan komt er niets voor in de plaats en blijven de belastingen. Meer zelfs, ze stijgen almaar. Wanneer anderen, private bedrijven ook dergelijke diensten willen aanbieden, dan krijgen ze meestal geen vergunning. Kijk maar naar de telecommarkt. Een gans drama toen Netflix naar België kwam. Eergisteren nog een schotschrift gelezen in de Knack waaruit zou moeten blijken hoe armtierig Netflix wel niet is en dat de mensen daat niet zitten op te wachten en blabla. Toont aan hoe de powers that be geen concurrentie en vrije markt willen. Maar hun aanbod is net hetgene dat armoedig is. En qua nieuws en duiding, ronduit fake news. En dan heb je nog randmongolen zoals De Croo die van mening is dat er geen nieuwe speler in de telecomsektor nodig is. Hetzelfde lapt de VRT met de onafhankelijke vloggers, nieuwskanaaltjes, youtubers enz...wordt allemaal bestempeld als "conspirtionisten met alt-right en neonazi banden" enz...En daarom zou het internet moeten gereguleerd worden... Het quasi-volledige partijkartel stemde in met artikel 13. Waarbij men onder het mom van auteursrecht heelder sites van het internet kan halen. Zelfde met radio. Lokale zenders zijn er bijna niet meer. En je moet een vergunning hebben om te mogen uitzenden. Wat een onzin.
 5. Moslims hebben de Notre Dame in de hens gezet.
 6. Uiteraard kun je fietsen in een dorp. Maar als je nou een kilometer of 18-20 moet omdat je in het weekend/verlof/whatever met kennissen, familie en/of vrienden hebt afgesproken? Je dacht toch niet dat ik bv. dat hele eind ga fietsen? Zo op een zaterdagavond? Nee joh, daar hep ie een auto foowr nowduh! En ook in eigen stad, als je boodschappen moet doen, dan sukkel je toch niet met de fiets, auto volladen en hups, terug naar huis. Tenzij het voor kleinigheidjes is, zoals een brood, een fles drank, een blik hondevoer ofzo...
 7. Allemaal goed en wel als je in een urbane/metropool omgeving woont en leeft.
 8. Lijkt me wel, ja. Om zoiets op een signeersessie te tekenen...daar zou ik persoonlijk toch veel liever thuis in alle rust willen aan werken.
 9. Heeft ie dat tijdens een signeersessie getekend? Indien zo, gatver...verdomd knap zeg. En dan nog die arm in zo'n perspektief. Il faut le faire.
 10. Afgunst op Raymonda Van Bij De Ridders en stuuv?
 11. Wat is dat misschiens...een twitter...?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...