Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

schoeren

Members
 • Aantal items

  206
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

747 profielweergaven
 1. Ik zoek de blauwe reeks van de rode ridder tot en met nr 105. Dit in zeer goede staat. Het moet de zwarte druk zijn op witte bladzijden (dus de latere herdruk). Graag pm als u die van de hand doet met richtprijs.
 2. Dit ruikt weer naar die klassieke oplichter die gegevens van cw veilingen gebruikt om mensen op te lichten.
 3. Ik denk dat leike wilt aanhalen dat het binnenwerk van de tweede druk wijst op eeen eerste druk = datum 1978 ik heb het nagekeken en als de foto van het titelblad inderdaad van een herdruk komt dan is blijkbaar het binnenwerk van een tweede en eerste druk identiek. Mijn eerste druk heeft identiek hetzelfde titelblad.
 4. dit is een tweede druk waarover je spreekt (8 titels)
 5. schoeren

  Catawiki Zaagdraad

  Er is al een hele poos geen enkele link meer tussen de shops/catalogus en de veiling. Ik vind de naam verschrikkelijk slecht gekozen. Slaat echt nergens op en klinkt niet goed.
 6. schoeren

  Catawiki Zaagdraad

  2 juni is nog dezelfde aanbieding, niks gewijzigd dus
 7. schoeren

  Catawiki Zaagdraad

  Mensen die de mail nu ontvangen hebben: hoe lang de tijd heeft u om kavels in te dienen? kwestie om te bepalen of ze hun actie aangepast hebben. ik heb een vermoeden dat ze misschien actie ondernomen hebben tov hun trouwe aanbieders.
 8. schoeren

  Catawiki Zaagdraad

  Ik heb ook de mail gekregen en al lang niks meer aangeboden. Dit is de enige reden volgens mij. vind dit niet correct naar de trouwe aanbieders toe.
 9. Dat ze hier eens een integraal van maken in plaats van die vele, vaak overbodige, andere. Alle ingrediƫnten zijn aanwezig om hier een topper van te maken: 1. Populair genre 2. Gekende tekenaar 3. een onuitgegeven deel 4. Verschillende delen zijn ondertussen zeer moeilijk te vinden (zowel in hc als sc)
 10. Inderdaad, gewoon een plankje laten zagen op hoogte en die in het midden plaatsen. niet vergeten dat 2x 40 cm kasten een stuk duurder uitkomt dan 1x80 breed (30%)
 11. Dit kan kloppen voor de 2+1 actie. Daar tellen boeken die nog geen jaar oud zijn niet voor mee. Hun 2de actie is door middel van hun bonuspunten. Zo omzeilen ze waarschijnlijk de boekenprijs regel. De bonuspunten actie is trouwens geldig voor alle stripboeken(ook de recentste)en interessanter als de 2+1 actie (als je het slim uitspeelt)
 12. Hoe verklaar je dan dat de Carrefour wel acties als 2+1 gratis kan aanbieden?
 13. schoeren

  Catawiki Zaagdraad

  Kan iemand me uitleggen hoe ik een aankoop in een shop kan volgen op de cw pagina? Veilingen geen probleem, maar shop aankopen? Ik vind daar dus niks van terug. En vraag 2: hoe geef ik in godsnaam negatieve feedback aan een verkoper die mijn aankoop nooit opgestuurd heeft.
 14. Ik deel je mening. niet fijn genoeg getekend, niet subtiel genoeg. En omdat de originele tekening online staat...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...