Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

schoeren

Members
 • Aantal items

  168
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

532 profielweergaven
 1. Iemand die mij kan helpen aan dit boek? Het betreft dus de oranje uitvoering op 125 exemplaren. graag pm
 2. Prijzen zullen alleen maar zakken. 600-800€ is al een tegenvaller. De prijzen op 2de hands van aangeboden platen lag de afgelopen jaren hoger. Maar het is duidelijk dat de erfgenamen geld geroken hebben en je mag er zeker van zijn dat er nog veel meer zal volgen. En dat weet de markt reeds. Ik ben ervan overtuigd dat je datgene dat je nu gemist hebt in de toekomst goedkoper zal kunnen kopen.
 3. 👍 ik heb er ondertussen al 4 geplaatst. nog een tip: de randen van we legplanken zijn vrij scherp, even afwrijven met een licht schuurpapierke.
 4. Er zijn er recent toch nog uitgegeven?
 5. Inderdaad, allemaal zaken die hij niet in bezit heeft. 100% zeker oplichting. En 2de hands laat dit allemaal toe.
 6. En het is weer van dat... nu zijn het luxes van largo winch en thorgal... naam verkoper:klein verzamelaar. advertenties zijn net geplaatst op 2de hands. de largo winch is eerder geveild op catawiki (dezelfde foto) https://www.2dehands.be/boeken-strips/stripboeken/largo-winch/largo-winch-crossfire-groot-517086026.html https://veiling.catawiki.nl/kavels/16087241-largo-winch-crossfire-luxe-grootformaat-hc-1e-druk-2014
 7. Volgens mij blijft het bij deze (alle verhalen staan er toch in?)
 8. Er staan jommekes op 2de hands, en originele cover tekeningen.
 9. Ik vermoed dat hij ze zelf verwijderd heeft omdat er verschillende hem door hadden. Er zijn ongetwijfeld terug dedupeerden (er was een bod van 175€ op een van z’n advertenties) ik heb vandaag pas mijn claim kunnen opstarten tegen hem (langs paypal) Benieuwd hoe dit zal aflopen.
 10. Nieuwe account van oplichter: https://www.2dehands.be/boeken-strips/stripboeken/suske-en-wiske/suske-wiske-rv09-lambiorix-1e-513114984.html
 11. Tip: in de JYSK is er tot en met 31/3 een actie voor boekenkasten die perfect zijn voor stripverhalen. De kasten zijn quasi identiek als de billy van ikea maar duidelijk sterker (ligplanken zitten met schroef vast) en tijdens de actieweek 35% goedkoper! De ligplanken zijn dus niet verstelbaar maar de hoogte volstaat voor alle stripformaten. Echt een aanrader. Mijn winkel had er jammer genoeg maar twee meer op stock maar bijbestellen is mogelijk aan kortingstarief.
 12. Dit dacht ik ook. In elk geval is mijn claim bij paypal voor het ogenblik afgewezen omdat de verkoper de kans moet krijgen de produkten op te sturen... Dit kan pas na een week.
 13. Belangerijke extra informatie oplichter maakt gebruik van ofwel paypal ofwel overschrijving naar bank: BUNQ Dit is een online bank in Nederland (swift: BUNQNL2A) en blijkbaar een perfect basis voor oplichterij
 14. Omdat ik contact heb met andere gedupeerden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...