Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

schoeren

Members
 • Aantal items

  172
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

565 profielweergaven
 1. Ik heb wel interesse in die uitgave op 1000 exemplaren. Is er eentje dat ik gemist heb. Graag meer info.
 2. Probeer eens stripwinkel de poort-gent. Die hebben een speciaal reserveringssysteem. Ze werken met een lijst en voorschot. Houden de boeken bij en gratis verzending vanaf 75€. Ik ben er zeer tevreden over, heb steeds mijn exemplaar ondanks dat dit niet m’n vaste ssz is.
 3. En zeggen dat sommigen hier een oplage van 600 exemplaren van duke 1 hardcover een normaal aantal vonden.
 4. Iemand die mij kan helpen aan dit boek? Het betreft dus de oranje uitvoering op 125 exemplaren. graag pm
 5. Prijzen zullen alleen maar zakken. 600-800€ is al een tegenvaller. De prijzen op 2de hands van aangeboden platen lag de afgelopen jaren hoger. Maar het is duidelijk dat de erfgenamen geld geroken hebben en je mag er zeker van zijn dat er nog veel meer zal volgen. En dat weet de markt reeds. Ik ben ervan overtuigd dat je datgene dat je nu gemist hebt in de toekomst goedkoper zal kunnen kopen.
 6. 👍 ik heb er ondertussen al 4 geplaatst. nog een tip: de randen van we legplanken zijn vrij scherp, even afwrijven met een licht schuurpapierke.
 7. Er zijn er recent toch nog uitgegeven?
 8. Inderdaad, allemaal zaken die hij niet in bezit heeft. 100% zeker oplichting. En 2de hands laat dit allemaal toe.
 9. En het is weer van dat... nu zijn het luxes van largo winch en thorgal... naam verkoper:klein verzamelaar. advertenties zijn net geplaatst op 2de hands. de largo winch is eerder geveild op catawiki (dezelfde foto) https://www.2dehands.be/boeken-strips/stripboeken/largo-winch/largo-winch-crossfire-groot-517086026.html https://veiling.catawiki.nl/kavels/16087241-largo-winch-crossfire-luxe-grootformaat-hc-1e-druk-2014
 10. Volgens mij blijft het bij deze (alle verhalen staan er toch in?)
 11. Er staan jommekes op 2de hands, en originele cover tekeningen.
 12. Ik vermoed dat hij ze zelf verwijderd heeft omdat er verschillende hem door hadden. Er zijn ongetwijfeld terug dedupeerden (er was een bod van 175€ op een van z’n advertenties) ik heb vandaag pas mijn claim kunnen opstarten tegen hem (langs paypal) Benieuwd hoe dit zal aflopen.
 13. Nieuwe account van oplichter: https://www.2dehands.be/boeken-strips/stripboeken/suske-en-wiske/suske-wiske-rv09-lambiorix-1e-513114984.html
×
×
 • Nieuwe aanmaken...