Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

schoeren

Members
 • Aantal items

  157
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

453 profielweergaven
 1. Tip: in de JYSK is er tot en met 31/3 een actie voor boekenkasten die perfect zijn voor stripverhalen. De kasten zijn quasi identiek als de billy van ikea maar duidelijk sterker (ligplanken zitten met schroef vast) en tijdens de actieweek 35% goedkoper! De ligplanken zijn dus niet verstelbaar maar de hoogte volstaat voor alle stripformaten. Echt een aanrader. Mijn winkel had er jammer genoeg maar twee meer op stock maar bijbestellen is mogelijk aan kortingstarief.
 2. Dit dacht ik ook. In elk geval is mijn claim bij paypal voor het ogenblik afgewezen omdat de verkoper de kans moet krijgen de produkten op te sturen... Dit kan pas na een week.
 3. Belangerijke extra informatie oplichter maakt gebruik van ofwel paypal ofwel overschrijving naar bank: BUNQ Dit is een online bank in Nederland (swift: BUNQNL2A) en blijkbaar een perfect basis voor oplichterij
 4. Omdat ik contact heb met andere gedupeerden
 5. Rijk niet maar leuke bijverdienste. Gisteren alleen al voor minstens 700€ waar ik weet van heb.
 6. 2de hands heeft zn account geblokkeerd. Gisterenavond reeds paypal verwittigd van m’n vermoeden van fraude (geld was nog niet van m’n rekening. Vandaag dan claim ingediend bij paypal. Ondertussen wordt me ook aangeraden klacht in te dienen bij de politie, wat de mede gedupeerde reeds gedaan heeft. Verder heb ik reeds verschillende reacties mogen ontvangen. andere gebruikersnamen: kuifjes-bouwmeester. De oplichter is blijkbaar al eventjes bezig.
 7. Langs deze weg wil ik iedereen verwittigen dat er op veilingsite 2de hands een leukerd zaken aanbiedt en niet levert. Het gaat hem om antiquariaat suske en wiske en blijkbaar ook kuifje. Gisteren werd zo oa een zwarte madam en een schat van Beersel aangeboden. De zwarte madam was eerder bij cw geveild. De advertentie op 2de hands was een kopie van de veiling, met dezelfde tekst en foto’s. Daar haalt de oplichter dus zijn informatie. De fraudeur laat biedingen op de advertentie niet toe, je bent dus verplicht te mailen of te chatten. Al snel heb je een akkoord over de prijs (is vanzelfsprekend vrij goedkoop) en dan vraagt hij betaling via paypal. Ondertussen heb ik een tweede gedupeerde gevonden maar die heeft per bankoverschrijving betaald. De overschrijving ging naar Nederland. Indien er hier nog mensen zouden zijn die opgelicht zijn gelieve me te contacteren. En extra oppassen dus...
 8. Ik vind al de lof voor Charlotte wat overroepen. Het is zeer goed gemaakt maar ik vind het een vrij saai verhaal (ligt natuurlijk ook aan het onderwerp). Voor mij geen must have/read.
 9. Dan zit Catawiki vol met idioten. In krijg wekelijks de vraag naar korting voor mijn boekjes die in m’n cw shopje staan, of gratis verzending of... Vrij irritant, kga der dan ook zelden op in.
 10. Naar het schijnt gaat 2de hands ook hun systeem van aanbieden aanpassen. Als verkoper zal je moeten betalen per aantal keer er “geklikt” kan worden op uw advertentie. En dat aantal clicks moet je op voorhand betalen. Voor hoe meer “clicks” je betaalt, hoe hoger je in de advertentielijst komt. Een soort “google” systeem dus. Niet betalen en uw aanbieding zal quasi onzichtbaar worden.
 11. Voor de nieuwe Blake is dit naar het schijnt wel gebeurd. stripzaken moesten hun bestelling doorgeven maar hebben blijkbaar maar de helft van de gevraagde aantallen gekregen... sommige handelaren bestellen al het dubbele dan dat ze nodig hebben om hun klanten te kunnen bedienen. Vraag is hoe het komt dat Ballon niet gewoon het aantal bestelde drukt.
 12. schoeren

  Catawiki Zaagdraad

  staat al een jaar op 2de hands.... vraagprijs is altijd 350€ geweest maar er is daar nooit boven de 250 geboden dacht ik.
 13. Nee, ik kocht ze niet om er geld aan te verdienen. Dit was ook mijn punt niet. Ik heb er wel behoorlijk wat geld ingestoken om een mooie reeks te hebben van zeldzame boekjes, en het is niet fijn te zien dat door die integrales (en dit is de enige reden want de prijzen van die reeksen waren tot dan alles behalve in neerwaartse spiraal) die waarde verdwenen is als sneeuw voor de zon.
 14. Het is maar hoe je het bekijkt. Het feit dat mijn Beverpatroelje en Baard en Kale collectie (om er maar 2 te noemen) maar een derde meer waard is sinds de integrales er zijn vind ik als verzamelaar niet fijn. Uw standpunt geldt enkel voor een beginnend verzamelaar die de originele boekjes niet heeft en nu via de integrales een alternatief heeft.
 15. Ik vind het vooral opvallend dat er veel nieuwe “namen” dit boekje aanbieden. Zelfs volledig nieuwe shops om duke en Lonesome aan te bieden.. Zou deze topic mensen op ideeën gebracht hebben?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...