Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Robertkees

Members
 • Aantal items

  97
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

494 profielweergaven
 1. Dank je wel. Ik ga even kijken. groet RJ
 2. Mag ik vragen waar je Sara gekocht hebt?
 3. Mag ik vragen waar je deze besteld hebt?
 4. Hij is compleet tot deel 25 en deel 35 is er nog bij. Lijkt me duidelijk toch. Wat is precies je vraag?
 5. Te koop Thorgal deel 1-25 en deel 35 softcover zeer goed tot nieuwstaat in 1 koop slechts 65 euro verzending Nederland 6,50 verzending België in overleg groet RJ
 6. Robertkees

  Originelen

  Vandaag binnengekomen. Een originele pagina van Ramon de la Fuente uit War Picture Library 453 uit 1968. Originele paginas van dit type zijn zeldzaam. Ik ben er erg blij mee. Groet RJ
 7. Klopt maar nadat die verhuist was heeft er nog een stripwinkel ingezeten. Deze was meer gericht op comics. Zij zaten eerst ergens op het eind van de winkelstraat richting de Harmonie. Ik weet de naam niet meer. Is dat de winkel die je bedoelt?
 8. Er was in de jaren 90 nog een stripwinkel in Leeuwarden, vlak bij de Lektuurhal op de Kelders. Je had daar die stripwinkel, een platenzaak en een coffeeshop naast elkaar. Mijn zus werkte destijds in een kledinzaak op de kelders. Als ik uit school kwam en richting het station liep deed ik vaak een rondje langs de stripwinkels. Mijn zus is me wel eens gevolgd omdat ze dacht dat ik naar die coffeeshop ging... gelukkig ging ik toch elke keer de stripwinkel binnen volgens haar. de Lektuurhal zat ook in Sneek. Volgens mij waren beide eigenaren broers.
 9. Een vriend van mij heeft deze staan. Hij heeft deze ooit gekregen. Het beeld is ongeveer 42 cm hoog. Wie weet van welke producent deze is? Alvast bedankt!
 10. Kijk, dat is mooi nieuws!
 11. 2e kerstdag! de blauwbloezen: Sallie Mijn broer de indiaan XIII mystery: Martha Shoebridge groet RJ
×
×
 • Nieuwe aanmaken...