Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Seppecools

Members
 • Aantal items

  161
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Seppecools

 • Verjaardag 24-11-1994

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  leraar Frans- Nederlands

Recente bezoekers van dit profiel

481 profielweergaven
 1. Seppecools

  2de editie stripfestival Getekend, Lommel op 7 april 2019

  Bij deze willen wij u uitnodigen voor een persmoment waarbij we enerzijds al een tipje van de sluier lichten betreffende de tweede editie van het Stripfestival ‘Getekend, Lommel’, ten tweede u het nieuwe stripbier zullen voorstellen (en het is er dit jaar niet één, maar het zijn er zes, alweer allemaal van de brouwerij Amai - Loemelaer!). En om het helemaal af te maken worden de bieren na het persmoment ook aan het grote publiek voorgesteld (en worden ze geproefd…), én is er voor de aanwezigen de mogelijkheid om een karikatuurtekening van zichzelf te laten maken. Dit alles vindt plaats op donderdag 29 november om 19.00 uur in café Bar-a-Bas in de Koning Leopoldlaan 3 te Lommel. Uiteraard hopen we ook u daar te mogen begroeten. Hopelijk tot dan!
 2. Beste lid van De Getekende Reep Bij deze willen wij u uitnodigen voor een persmoment waarbij we enerzijds al een tipje van de sluier lichten betreffende de tweede editie van het Stripfestival ‘Getekend, Lommel’, ten tweede u het nieuwe stripbier zullen voorstellen (en het is er dit jaar niet één, maar het zijn er zes, alweer allemaal van de brouwerij Amai - Loemelaer!). En om het helemaal af te maken worden de bieren na het persmoment ook aan het grote publiek voorgesteld (en worden ze geproefd…), én is er voor de aanwezigen de mogelijkheid om een karikatuurtekening van zichzelf te laten maken. Dit alles vindt plaats op donderdag 29 november om 19.00 uur in café Bar-a-Bas in de Koning Leopoldlaan 3 te Lommel. Uiteraard hopen we ook u daar te mogen begroeten. Hopelijk tot dan!
 3. De tweede editie van het stripfestival Getekend, Lommel plaatsvinden op 7 april van 10u tot en met 17u. Opnieuw is de toegang gratis en staat er heel wat op het programma. Save the date! Tekenaars e.d. TBA
 4. Seppecools

  Stripfestival Getekend, Lommel

  tot
  De tweede editie van het stripfestival Getekend, Lommel plaatsvinden op 7 april van 10u tot en met 17u. Opnieuw is de toegang gratis en staat er heel wat op het programma. Tekenaars e.d. TBA
 5. Seppecools

  Juniorpres comics nog verkrijgbaar?

  Ik koop de mijne meestal via 2dehands.be, daar vind ik regelmatig (bijna) complete series.
 6. Zijn de verhalen in de softcovers van Silvester eigenlijk dezelfde als de hardcovers? Want op het eerste zicht lijken het me aparte reeksen... (Misschien is dit een domme vraag, maar ik rol pas in de Walking Dead-fase 😉)
 7. Seppecools

  Leopoldsburg stripbeurs

  Is er al meer info bekend over de tekenaars?
 8. Seppecools

  Vandaag Gekocht

  Jessia Jane integrale in het Frans. Daar krijg je een gesigneerde ex-libris bij door Mazel. Stond niet op de site van Dupuis, dus het was een aangename verrassing.
 9. Seppecools

  WORKSHOP striptekenen

  tot

  Amai, dat wist ik zelfs nog niet. Ik ga denk ik wel komen! Het mailtje zal dra volgen.
 10. Seppecools

  Vandaag Gekocht

  Ik heb mezelf de twee Franstalige integrales van Ramtamtam en Kierikieli aangeschaft. Zijn geld echt wel waard.
 11. Seppecools

  Stripbeurs Leopoldsburg 25 juni 2017

  Ik kom ook, maar maak ik kans op een tekening van Henriet als ik om 11u toekom denk je? Dan weet ik of ik mijn berentand in het Frans moet meenemen of niet.
 12. Seppecools

  Pretparken In Strips

  Op deze link staan er een paar opgesomd: http://pretparken.be/article/1435/Pretparken%20in%20prentjes!%20Een%20overzicht%20van%20pretparken%20in%20strips
×