Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Log in om dit te volgen  
Timhardt

Full metal alchemist compleet!

Recommended Posts

Het verhaal is zeer knap opgebouwd. Zelfs de hele eerste hoofdstukken hebben hun plaats in het grote geheel, de plotelementen komen met een goede timing en passen heel mooi in elkaar. Het is op het eerste zicht een heel klassiek avontuurlijk queeste-verhaal, maar de andere verhaallijnen gaan over zoveel meer; moeder- en broederliefde, roem, macht, ambitie,  het eeuwige leven en de prijs ervan, ... 
De wereld is zorgvuldig ontworpen. Visueel heeft het zijn eigenheid, oosters noch westers, en dat ondersteunt het verhaal heel erg. Er zit magie in (die heel tof in beeld gebracht wordt) en ongelooflijk krachtige creaturen, maar nooit had ik een deus-ex-machina gevoel, of dat het van de pot gerukt was.
Maar vooral: de personages. Er lopen zo ongelooflijk veel schone personages rond. Mannen en vrouwen, oud en jong, gezond van lijf en leden of juist niet, helden die zwak zijn, kneusjes die de dag redden, elk met hun drijfveren.


Kort samengevat, hou je van bordkartonnen personages in een ongeïnspireerde wereld met een voorspelbare ongelaagde plot, dan is deze reeks niets voor jou. ;)

Deel dit bericht


Link naar bericht

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

×