Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Log in om dit te volgen  
Veto

'Wie is Berndsy?' - nieuwe schoolstrip Bernarduscollege Oudenaarde

Recommended Posts

De cover van de volgende 'Bernardusstrip' is klaar! Een mysterieuze graffiti-kunstenaar Berndsy (what's in a name?) maakt Oudenaarde onveilig met zijn tags en tekeningen... Ivan Adriaenssens is de tekenaar van de cover en ook scenarist van alle (kort-)verhalen en losse gags. We zijn er op school (Bernarduscollege Oudenaarde) heel blij mee. De knipoog naar 'Het Gele Teken' hadden niet alle leerlingen en collega-leerkrachten door maar da's niet erg. De Repers zullen de knipoog wel onmiddellijk doorhebben. De bruine poort is de toegangspoort van onze school in de Hoogstraat nummer 30.
 

Wie gaat schuil achter 'Berndsy' ?

Op onze volgende opendeurdag (zondag 26 april 2020) wordt alles duidelijk op de officiële voorstelling van deze strip. Een signeersessie met alle medewerkers (behalve de leerlingen uit onze zusterschool in Kigali) zal ook voorzien zijn.

 

Het tekenwerk is van de hand van professioneel scenarist-tekenaar Ivan Adriaenssens, collega Ilse Minne oud-collega Willy Nachtergaele en ikzelf, drie oud-leerlingen (onder andere Kristof Berte!), vier leerlingen van de zusterschool in Rwanda en 15 van onze leerlingen van 1ste jaar tot 6de jaar.

 

Definitieve cover.png

Deel dit bericht


Link naar bericht

Het wordt onze derde samenwerking met Ivan Adriaenssens. Na eerdere albums in 2008 en 2010. De covers van Stedho (ook een oud-leerling van onze school) vind je hieronder. 

Oudenaarde.jpg

sintbernardus.jpg

Deel dit bericht


Link naar bericht
2 uren geleden, Johan zei:

Is er nu ook een signeersessie op school gepland ?? :lachuuh:

Op onze volgende opendeurdag op zondag 26 april 2020 wordt de strip officieel voorgesteld. Een signeersessie met alle medewerkers (behalve de leerlingen uit onze zusterschool in Kigali) zal inderdaad voorzien zijn. Uiteraard zullen we blij zijn om jou er opnieuw te mogen begroeten. Je kent de weg al ondertussen, hé. 😉

 

Deel dit bericht


Link naar bericht

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

×
×
  • Nieuwe aanmaken...