Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf

 1. Afgelopen uur
 2. cinco

  Jommeke

  Heeft Gobelijn eigenlijk constant de rits van zijn broek open?
 3. Natuurlijk, want als je ook maar in de buurt van B zou zijn zou je ervoor kiezen ergens verstopt voor het noodweer te te schuilen. Het is dan ook geen wedstrijd om het meest fotogenieke landschap te kiezen. Dan zou die simpele rots met dat kasteeltje van Peyo het ook nooit van Parnotte gewonnen hebben. Kijk, ik zou ook liever in A vertoeven. Maar als je ooit in B hebt vertoefd, vergeet je het de rest van je leven niet meer! Dat is mijns inziens meer waar deze verkiezing over gaat...
 4. Meestal zijn er 66 mensen die stemmen, dus de zaal is nog niet helemaal leeg, denk ik.
 5. Er moeten nog wat herstellingen aan dat hekkenwerk worden gedaan.
 6. Er zijn verschillende inkleuringen op de markt en die eerste is een prul, daarbij is de donkere lucht die Tom Poes in het origineel tegemoet loopt, verdwenen.....
 7. Wat de afbeelding an sich betreft: B is van eind jaren zestig, A stamt uit 1986...
 8. Ik ben vooral nieuwsgierig naar dat ene album waar Stallaert aan zit te werken. Het moet toch wel een speciale reden hebben dat Merho voor een bepaald verhaal opnieuw beroep doet op Stallaert, vlak voordat deze met pensioen gaat.
 9. Jammer dat het niet regent op A, een regenachtige Bommel had het prima gedaan in dit regenachtige toernooi (Vance, Pé etc):
 10. Wat je nu eigenlijk zegt is dat je de verhalen van Vandersteen, die aan verschillende reeksen tezelfdertijd werkte en als we de verhalen mogen geloven soms 5 à 6 pagina's op een weekend bijeenpende, beter vindt dat de albums van de huidige makers die enkel aan die ene reeks werken en het werk delen door meerdere personen?
 11. gewoon willekeurig wat zitten zoeken via google image search
 12. Aan de eerste versie kan je niet eens zien of die botsing binnen of buiten gebeurde.
 13. Ik knap af op de inkleuring van B, iets wat bij A niet het geval is. Dus de keuze is gemakkelijk. Verder maakt het me geen barst uit dat dit zogezegd een belangrijk prentje is. Er zijn honderden gelijkaardige prentjes te vinden in het werk van de auteur (en zijn medewerker) en die zouden wellicht even ver gekomen zijn.
 14. Today
 15. Trekt de gemiddelde leeftijd van de Repers naar beneden.
 16. In mijn leven heb ik twee keer paard gereden. Beide keren deed dat pijn aan dat stukje lichaam tussen mijn navel en mijn knieën.
 17. Zijn er nog foto's van locomotieven, loctite of Lego?
 18. 2 gelijkende prentjes, beiden vind ik ok, maar niet speciaal. Persoonlijk vind ik dat er al mooiere landschappen eerdere ronden zijn uitgegaan. Uiteindelijk gekozen voor de nostalgie van Johan en Pirrewiet.
 1. Laad meer activiteit • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Nieuwe aanmaken...