Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf

 1. Afgelopen uur
 2. De koning is dood, leve de koning !
 3. Today
 4. Leuk filmpje! Bedankt voor de link
 5. https://nos.nl/nieuwsuur/video/2384925-deze-stripmaker-is-hier-nauwelijks-bekend-maar-in-het-buitenland-breekt-ze-door
 6. Gisteren
 7. Het nieuwe leesdikke album van Aimée De Jongh "Dagen van zand" met plezier ontvangen en dan zie ik nu pas de reclame op de Nederlandse TV... "Deze stripmaakster is in Nederlnd nauwelijks bekend, maar in het buitenland breekt ze door" is de reclame...Awel bij mij in België zeker...
 8. Hier zie, nog een afbeelding van station Heide
 9. En om het bij positiever nieuws te houden: proficiat noorderburen, het werd nog even spannend, maar wel verdiend gewonnen van Oekraïne
 10. Ik was al ietwat gerust gesteld toen ze hem wegreden. De reden dat dat zo lang duurt is dat ze iemand met een hartstilstand niet verplaatsen. Als ze die wegrijden zonder wit doek er over, dan is dat het teken dat er terug een pols is. Heb ik ook gelezen. Misschien nooit meer voetballen in het algemeen.
 11. Inmiddels is al weer de 12e Boes veiling gestart op Catawiki. 90 kavels waaronder 50 originele stroken uit Boes Integraal deel 12. De kopers van deze stroken kunnen de luxe versie van Boes 12 Integraal aanschaffen voor 35 euro. De luxe versie heeft een linnen rug, een genummerde en gesigneerde ex-libris en een speciale map om de originele strook in op te bergen. Deze editie is gelimiteerd op 106 exemplaren, waarvan 80 met een genummerde ex-libris en 26 met een geletterde ex-libris.
 12. Bestaat zeker, maar alleen met Engelse ondertitels. De film was helaas vrij middelmatig. Maar het klopt wel dat er niets boven fysiek media gaat, niet alleen om te verzamelen, maar ook wat betreft kwaliteit en bij film dan vooral bitrate.
 13. Mijn beste maat vond het er ook allemaal fantastisch uitzien, maar knapte volledig af op de muziek. Wat mij betreft nochtans een perfect fit. We moeten daar niet onnozel over doen, He-Man had ook wel een ietwat "fout" kantje soms. Laten we dat vooral niet wegmoffelen.
 14. Daan Jippes had de vroege stijl van Franquin perfect overgenomen. Maar dat was net waar ze NIET op zaten te wachten.
 15. Titeuf, inderdaad. Bij Mooie Navels zitten er ook enkele opmerkelijke: Karine, redelijk ongezien dat een hoofdpersonage zo van kapsel (en al de rest) wisselt (bijna zo straf als Wiske, haha) En haar ex-vriend uit de rockgroep, met duivelshorentjes die altijd tergkwamen in zijn kapsel:
 16. aH, neen, nog geen Heikneuter gelezen, sorry
 17. De eerste is door Kristof Fagard getekend.
 18. nop, is Kalmthout, waar 1nen Willy thuis was, maar die vloog nooit met Sabena die signalisatie ziet er toch maar raar uit voor een overweg met slagbomen?
 19. misschien kan/mag hij voor de rest van zijn leven niet meer spelen bij Inter Milaan
 1. Laad meer activiteit
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Nieuwe aanmaken...