Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf

 1. Today
 2. De manager van de Zwarte Madam heeft het er dan toch kunnen doordrukken dat ze op relatief korte termijn twee maal prominent op een cover heeft mogen staan.
 3. Ron P

  Suske En Wiske

  Ah, dan heb ik er een gratis . Top! Ik ben wel eens benieuwd of de sonometer een beetje bij de rest past.
 4. Dat klopt, want Humo heeft een fout gemaakt bij de berekening: deze reeks had 60,00 euro moeten kosten: nl. 8 x 7,5 euro (verbeter mij wanneer ik me vergis). @Ron P: gelukzak! Toen ik ze vandaag wilde bestellen, was een eerdere bestellink niet meer beschikbaar (https://shop.humo.be/suske-wiske-blauwe-reeks-kopieren).
 5. Mille grazie. Ik was wat te snel bij het aanmaken van een nieuwe topic.
 6. Ron P

  Suske En Wiske

  Ik heb ze besteld in de Humo shop. 52.50Euro met gratis verzending. Blijkbaar momenteel "tijdelijk niet beschikbaar" https://shop.humo.be/suske-wiske-blauwe-reeks
 7. cinco

  Suske En Wiske

  Dit heb ik eind vorig jaar niet meegekregen. De witte reeks is stopgezet. Na 28 albums en 7 verzamelalbums besliste de uitgever echter om de reeks stop te zetten. Wat gaan ze nu met hun backlog doen?
 8. Ah, kun je ze allemaal in een keer bestellen?
 9. Ik vergiste me, het komt uit het dossier bij de 4e Bernard Prince-bundel (een interview met Thierry Groensteen uit 1982). Citaat: Als Comanche en Jeremiah jouw Giraud-kant vertegenwoordigen, geeft Nick dan uiting aan jouw Moebius-kant? Misschien. Maar zelfs in Jeremiah wordt mijn tekenwerk steeds soberder. Zo teken ik bijvoorbeeld steeds minder schaduwen. Mijn zwager heeft aan die ontwikkeling bijgedragen omdat hij me nadrukkelijk had gevraagd in Nick geen zwarte vlakken te gebruiken. Je vindt er nog enkele sporen van in de eerste stroken, maar daarna helemaal niet meer.
 10. Bedankt voor de tip, ik ga erop letten! (Voor zo'n fijne lijnen met de vrije hand, heb ik geen stabiel genoege hand. Aan mij is geen chirurg verloren gegaan. Wat ik wel doe is een beetje wiebelen met mijn stift langs de lat. Maar 't is duidelijk niet genoeg.) En ik ben blij met dergelijke opmerkingen, ze zijn leerzaam. Update die eigenlijk gisteren online had moeten komen, maar ik had me danig mispakt aan 't decor. :s
 11. @Yncke: wil je deze topic doen samensmelten met de bestaande (sorry voor de rompslomp):
 12. Die man gaat nog ogen opentrekken als hij andere reeksen gaat beginnen lezen.
 13. Hamirubi

  Integrales

  In de maak voor de nieuwe website:
 14. In boek 1 staat dat evenmin. Als je het goed aanpakt dan zie je nauwelijks verschil tussen drukwerk en hoogwaardige prints. Uitgeverij Xtra deed dat ook. Het valt me alleen op dat het zo slordig is gedaan. Ik had mijn twijfels bij de eerste integrale. Maar het vuil op pagina 41 van de tweede integrale ergerde me al mateloos. En bij het raster op het schip op pagina 38 waren ze eigenlijk al door de mand gevallen.
 15. Daarom snap ik niet dat @Kameraad Mauser onder deze voorzet kopte. Verleg de insteek van het seksisme in oude Jommeke's naar de vreemde voorkeur voor kinderstrips van een volwassen politieker en het wordt ineens weer plezant.
 16. djkeos

  Integrales

  Staat me bij dat Kontiki dat ooit eens opgemerkt had...misschien nog in de maak??
 17. Ron P

  Suske En Wiske

  Ik heb ze vandaag ontvangen. Mooie uitgaven. Afmetingen zijn 26 x 20 cm. Nergens staat vermeld dat het reclame uitgaven zijn, ook nergens bijvoorbeeld een logo van Humo.
 18. Dan moeten alle ISP's onder volledige overheidsconteole staan. Zodat men kan zien wie fiat naar crypto omzet. Ook moeten alle burgers verplicht aangesloten zijn op overheidsgecontroleerde stroomnetwerken zodat men de miners ervan tussen uit kan halen via meten van stroomverbruik. En moet alle computer hardware verkoop 24/24 gemonitord worden. Pas op, ik wel degelijk dat die tendens zich op bepaalde vlakken aan het voordoen is. En een aanzienlijk deel vd de westerse bevolking is daar dan nog vragende partij voor. Terwijl ze terzelfdertijd staan te roepen dat
 19. Vanalles. Laatst wat gladder tekenpapier geprobeerd en dat beviel me erg bij het inkten. De pen trekt er vlotter over. Maar oppassen met de hand, en ook niet te snel willen gommen, want zo heb ik al een paar tekeningen verknoeid...
 20. Ik zou zeggen doe jezelf een ENORM plezier met deze;
 21. cinco

  Sammy (poll)

  Binnenkort komen er integrales van deze reeks uit. Ideaal moment dus om een blik te werpen op de favoriete albums binnen deze stripserie.
 22. Er was een tijd dat ze de morele boodschappen in de S&W strips er nogal dik oplegden, maar die ontknoping van de Pompenplanters had toch wel impact op mij toen ik deze geleende strip als kind las. (ik had Jommekes en een vriendje van mij had Suske & Wiskes)
 1. Laad meer activiteit • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Nieuwe aanmaken...