Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf

 1. Afgelopen uur
 2. Mzee

  Catawiki Zaagdraad

  Zoals te verwachten een standaard antwoord van Catawiki dat ik spijtig genoeg iets te laat gereclameerd en ze dus helemaal niets kunnen doen voor mij maar dat ik zeker verder moet zien met de verkoper en dat ik zeker de FAQ’s moet lezen. Hebben niet eens de moeite gedaan om te bekijken of mijn claim geldig was of niet. en hoezo ze kunnen niets meer doen? de verkoper kan geschorst worden bv of een kleine tegemoetkoming vanuit hun commissie die ze verdiend hebben met het faciliteren van oplichting. Er zijn zoveel mogelijke zaken dat je kan doen maar het feit dat je bij h
 3. Nee, dat was het ook niet. Er kwamen zulke van die oude fietsen in voor en kledij met grote hoeden zoals deze rechterfoto, maar dan gedragen door een jong meisje.
 4. Ik heb ze in de Ivar-serie van Ikea staan. Daarbij zijn alle planken verstelbaar.
 5. Today
 6. Zou het iets geweest zijn van de tekenares Marjolein Bastin? Ze had een serie over Vera, maar dat was een muis, waarschijnlijk een veldmuis. Maar ik herinner me ook een rubriek in een vrouwenblad, waarschijnlijk Libelle, waarvoor ze een vrouw tekende, die ook grote hoeden droeg. En dat loopt al sinds de jaren 70. De rubriek schijnt er nog altijd te zijn. Ze heeft een heel fijne tekenstijl. Maar volgens Wikipedia heeft ze met dat figuurtje geen boeken uitgegeven.
 7. Andreas heeft eigenlijk ook zijn variant van de klare lijn ontwikkeld. Je ziet hem in het eerste album van Rork verschuiven van realisme naar klare lijn.
 8. Bij de Atoomstijl heb ik altijd het idee dat het enige verschil het gebruikte pennetje is. Het oogt allemaal wat schuiner, meer designachtig.
 9. Bis. Ik snap nog steeds niet waarom ze deze zijsprong maken en volhouden. Is die zo succesvol? Ligt het aan Vehlmann? - ik kan me moeilijk indenken dat hij geen inspiratie meer heeft voor een klassiek avontuur van R & K. Of ligt het aan Yoann?
 10. Lanfeust komt van een gehucht in Bretagne. Net zoals Eckmul uit dezelfde streek komt van de vuurtoren van Eckmul. Het dichtstbijzijnde lid van Gottferdom (Adrien Floch) woont pas op anderhalf uur van daar. Gelukkig is er nog de toeristische dienst van Plomoguer zelf. Christophe Arleston, scénariste de la BD a accepté de nous dévoiler le lien entre les deux Lanfeust. "Habitant à Aix en Provence et vite lassé par la chaleur, j’avais l’habitude d’aller régulièrement à Ouessant et je m’arrêtais toujours un jour ou deux à l’hôt
 11. euh, ik weet nog dat ik het verrassend goed vond maar verder, euh, weet ik het niet zo goed meer en helaas, ik weet ook niet meer waar hij ergens zit
 12. jaja, ikke ook, maar betekenen die namen dan echt iets of is het het een Frans woordspelletje?
 13. Gisteren
 14. mojo

  Blacksad

  Ik was eigenlijk op zoek naar meer details over die rondleiding v Guarnido, maar ik ben nu blijkbaar ingeschreven. Het is me alleen niet duidelijk of dit een online sessie is of dat je naar het museum zelf moet? Iemand meer info?
 15. Ik vind het jammer dat de hoofdreeks gestopt is. Yoann en Vehlmanns tekenstijl vind ik echt plezant, maar SuperGroom vind ik maar niks.
 16. Rimpels is wel een geniale strip... Maar waarover ging dat ook alweer?
 17. In een klare lijn lijkt mij dat toch nog sterker naar voren te komen. Vergelijk het met schilderstijlen waar afhankelijk van de stijl afwijking van de werkelijkheid groter of kleiner kan/mag zijn.
 18. Zelfde gebied met aparte rotsformaties ook in Lt. Blueberry - Chihuahua Pearl:
 19. perspectief én houdingen en verhoudingen. Het moet allemaal juist zitten
 1. Laad meer activiteit
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Nieuwe aanmaken...