Ga naar inhoud

Bonte

Administrators
 • Aantal items

  7.015
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Bonte

 • Titel
  Uitgeverij Bonte
 • Verjaardag 03-11-1968

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Brugge
 • Interesses
  Strips, animé, games, Apple
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  2e hands boeken/dvd/strip-winkel - Uitgeverij

Recente bezoekers van dit profiel

4.311 profielweergaven
 1. Tickets voor Halloween night zijn binnen, het vervolg op Trein naar Busan en geen vervelende popcorn vreters in de zaal, we kijken er naar uit. De 1/4 voorziene zaal was al bijna uitverkocht, toch blij om te zien dat er nog mensen naar de cinema gaan, bij de Tarantino docu waren we met 5 in heel die zaal.
 2. Rik Ringers: Een whodunit maar de schuldige heeft altijd een sluitend alibi en belangrijke ontdekkingen blijven buiten beeld.
 3. Bonte

  Toernooi

  Ik hou het weeral bij enkele klassiekers. Prachtig hoe perspectief niet realistisch is opgemaakt en zo een eigen sfeer geeft aan het landschap en de figuren voorop zet. Calvo, Het beest is Dood Macherot, Chlorophyl en de samenzweerders
 4. Bonte

  Problemen met site

  Op welke Windows werk je? Het lijkt me een systeem iets als het op elke browser zo is.
 5. Davidsfonds organiseert blijkbaar nog voordrachten als de veiligheidsvoorschriften het toelaten https://www.davidsfonds-keerbergen.be/cursus-strips-ge-ne-geerde-kunst/ Docent: Jan Cumps Plaats: GC Den Bussel, Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen Data: woensdag 18 en 25 november, 2 en 9 december (van 14.00 tot 16.30 uur) Info: 015 51 54 07 (George Hendrickx, Davidsfonds Keerbergen) Prijs: € 40 (voor het hele pakket), inbegrepen: • ko
 6. Bonte

  Forum Update

  Ja, dat is afhankelijk van het breedte van je venster of scherm.
 7. Bonte

  Forum Update

  Jawel hoor, je moet de icoontjes bovenaan gebruiken. BB codes zijn standaard uitgeschakeld, terug inschakelen eventueel? Ze zijn eigenlijk niet meer nodig
 8. Bonte

  Forum Update

  Die komen terug, ik wacht op een update van dat thema.
 9. Dit wordt waarschijnlijk het eerste strip-stripblad waarop ik me zal abonneren, het klinkt goed.
 10. Dinsdag avond nieuwe iPhones en ander lekkers, hopelijk ook airtag trackers maar ik vrees ervoor, dat wordt waarschijnlijk iets voor volgend jaar.
 11. De Magsafe was een belangrijke reden toen we kozen voor het vorige model MacBook, jammer dat ze dat vervangen hebben. Het schijnt terug te komen in 1 of andere vorm.
 12. Als je me de gegevens van de rechthebbenden kunt doorgeven dan geef ik erg graag de reeks uit zoals het hoort, dit staat al lang op m'n verlanglijstje.
 13. Bonte

  Problemen met site

  Het lijkt goed te werken, het kan je koekje zijn die een fout geeft, best de 2 koekjes van het forum verwijderen zodat een nieuwe aangemaakt wordt.
 14. Tegen dan zijn er geen bioscopen meer
 15. Ah, dat is de volgende als ik ooit zal gedaan hebben met Hell on Wheels.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...