Ga naar inhoud

Bonte

Administrators
 • Aantal items

  7.015
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Bonte

 1. Tickets voor Halloween night zijn binnen, het vervolg op Trein naar Busan en geen vervelende popcorn vreters in de zaal, we kijken er naar uit. De 1/4 voorziene zaal was al bijna uitverkocht, toch blij om te zien dat er nog mensen naar de cinema gaan, bij de Tarantino docu waren we met 5 in heel die zaal.
 2. Rik Ringers: Een whodunit maar de schuldige heeft altijd een sluitend alibi en belangrijke ontdekkingen blijven buiten beeld.
 3. Bonte

  Toernooi

  Ik hou het weeral bij enkele klassiekers. Prachtig hoe perspectief niet realistisch is opgemaakt en zo een eigen sfeer geeft aan het landschap en de figuren voorop zet. Calvo, Het beest is Dood Macherot, Chlorophyl en de samenzweerders
 4. Bonte

  Problemen met site

  Op welke Windows werk je? Het lijkt me een systeem iets als het op elke browser zo is.
 5. Davidsfonds organiseert blijkbaar nog voordrachten als de veiligheidsvoorschriften het toelaten https://www.davidsfonds-keerbergen.be/cursus-strips-ge-ne-geerde-kunst/ Docent: Jan Cumps Plaats: GC Den Bussel, Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen Data: woensdag 18 en 25 november, 2 en 9 december (van 14.00 tot 16.30 uur) Info: 015 51 54 07 (George Hendrickx, Davidsfonds Keerbergen) Prijs: € 40 (voor het hele pakket), inbegrepen: • ko
 6. Bonte

  Forum Update

  Ja, dat is afhankelijk van het breedte van je venster of scherm.
 7. Bonte

  Forum Update

  Jawel hoor, je moet de icoontjes bovenaan gebruiken. BB codes zijn standaard uitgeschakeld, terug inschakelen eventueel? Ze zijn eigenlijk niet meer nodig
 8. Bonte

  Forum Update

  Die komen terug, ik wacht op een update van dat thema.
 9. Dit wordt waarschijnlijk het eerste strip-stripblad waarop ik me zal abonneren, het klinkt goed.
 10. Dinsdag avond nieuwe iPhones en ander lekkers, hopelijk ook airtag trackers maar ik vrees ervoor, dat wordt waarschijnlijk iets voor volgend jaar.
 11. De Magsafe was een belangrijke reden toen we kozen voor het vorige model MacBook, jammer dat ze dat vervangen hebben. Het schijnt terug te komen in 1 of andere vorm.
 12. Als je me de gegevens van de rechthebbenden kunt doorgeven dan geef ik erg graag de reeks uit zoals het hoort, dit staat al lang op m'n verlanglijstje.
 13. Bonte

  Problemen met site

  Het lijkt goed te werken, het kan je koekje zijn die een fout geeft, best de 2 koekjes van het forum verwijderen zodat een nieuwe aangemaakt wordt.
 14. Tegen dan zijn er geen bioscopen meer
 15. Ah, dat is de volgende als ik ooit zal gedaan hebben met Hell on Wheels.
 16. De Dark Night batman trilogie, hij ziet er nogal jong uit en communiceert met een AI vaderfiguur. Ik geraak er niet aan uit met al die Batman versies, gelukkig draagt die meestal een masker met een vervormde stem, dat helpt wel.
 17. T'is zo een mix tussen the Crow en Predator 2 Is dat de zoon van de huidige trilogie Batman?
 18. Blade Runner is zowat de beste SF film ooit, daarvoor alleen al.
 19. Ik vond 't te saai en Cringe. Wel leuk was de muziek dat bij momenten identiek aan Alien was maar in een heel andere setting.
 20. Idem voor de redenen van de lockdown, er gingen 100.000 doden vallen in België, dat is ondertussen bijgesteld maar het was wel een grote reden voor de lockdown. Die 1000 extra warmte-doden zijn echter wel een feit alsook dat die maatregelen daar een invloed op hadden. De mensen zijn extreem bang gemaakt en dan zijn dat de gevolgen, het werd je ook lastig gemaakt om actief en gezond te leven. Dit is een direct gevolg van de maatregelen en de communicatie, hoe je het ook bekijkt. De mensen moesten bang gemaakt worden, hoe banger hoe beter want dan zouden ze luisteren.
 21. Als ik het zo lees een groter probleem dan Y2000, ze mogen weer aan het werk die programmeurs.
 22. Ah, is dat een binair probleem die opkomt?
 23. Een voorbeeld is die 2de piek ten gevolge van de warmte en corona maatregelen die stelden dat ventilators en airco niet mochten aan staan. Dat lijkt me al een erg duidelijke oversterfte door de maatregelen. 1000 mensen stierven van de hitte toen, dubbel dan verwacht schat ik. En dit, dubbel zoveel doden van hartaanvallen omdat mensen bang waren om naar het ziekenhuis te gaan of minder vlug werden doorgestuurd. In België sterven maandelijks 600 mensen van een hartaanval dus als we hier hetzelfde fenomeen zouden gehad hebben dan hadden we 1000 a 1500 meer overlijdens. Dat zou al een
 24. Akkoord, maar dat waren blijvende aanpassingen dat die programmeurs deden. Het probleem werd grotendeels blijvend opgelost. Als die lockdown zou gewerkt hebben, dan zou het virus even hard moeten toeslaan als je die maatregelen verminderd of stopt, en dat zien we hoegenaamd niet in de sterfgevallen. Waar ze nu mee bezig zijn begrijp ik niet, massahysterie bij het leiderschap, iets anders kan ik het niet noemen. Alsof mensen niet meer mogen ziek worden en sterven.
 25. Wij gingen vooral gaan uit steun, een halflege zaal zonder free hugs, foto-ops en wat drukte klinkt niet echt aantrekkelijk. Je wil ook mensen ontmoeten en met een groep vrienden rondlopen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...