Jump to content

IvoVWS

Members
 • Posts

  1,986
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by IvoVWS

 1. Waarom laten de anderen me dan niet met rust wanneer ik ze beleefd vraag om op te rotten?
 2. Uitkijken daarmee. Dwang, zelfs softe, kan snel ontsporen.
 3. De sandwich heeft gesmaakt. Verdorie, wat had ik honger.
 4. Meh, Kama is eigenlijk al sinds de jaren '90 niet meer grappig.
 5. Ik snap niet waarom in kruiswoordraadsels de lange ij telt als één letter en de korte als twee maar 't ambeteert mij.
 6. "Mijn Lieve Gunsteling" van Marieke Lucas Rijneveld gekocht voor het verlof omdat het goeie recensies kreeg en ik toch wat benieuwd was. Ik snap heel goed wat ze doet met het thema en de schrijfstijl en ze doet het goed. Dat neemt niet weg dat de stream of consciousness-achtige schrijfstijl soms wel erg vermoeiend en langdradig werkt en dat ik bij sommige zinnen denk "als dit in de Donald Duck stond, zou ik het geestig gevonden hebben".
 7. IvoVWS

  Dit of dat?

  De cultuur maar het is ne nipte. Cultuur is wat me naar een wereldstad lokt en ik reis om te leren. Gastvrijheid is echter wat het verschil maakt tussen een goeie vakantie en een heel goeie vakantie. Er kan van alles te zien zijn maar als de mensen je 's avonds naar je hotelkamer jagen, dan wordt het erg snel saai. Je kan natuurlijk ook zeggen dat gastvrijheid een deel van de cultuur is en dat daarom Athene veel leuker is dan Helsinki. Zullen we er verder op inhaken? Een oude wereldstad zoals Parijs en Istanboel of toch liever een nieuwe wereldstad zoals Shanghai?
 8. IvoVWS

  Dit of dat?

  Pussy Galore. Beide namen klinken te fout voor woorden maar ik heb "Goldfinger" altijd een een leukere film gevonden dan "Dr No". En de bikiniscène is al tig keer gekopieerd. Tina "Goldeneye" Turner of "Skyfall" Adèle of Shirley "Daimonds Are Forever" of Billie "No time to mompel" Eilish?
 9. Zou jij, als trouwe en liefhebennde echtgenoot en fiere vader, niet beter moeten weten?
 10. Het wasmachine draait. Straks de strijkplank opzetten.
 11. IvoVWS

  Dit of dat?

  Eigen volk eerst, dus BDW. Hij heeft ook een beter gevoel voor humor dan Rutte. Turks Fruit of baklava?
 12. Was dat in het ongemanierdevarkenskot dat de Kinepolis (soms) is of de onafhankelijke zaal waar steevast Canvas-films vertoond worden? Alsook; hoe de feitelijke neuk moet ik film kijken met mondmasker èn bril?
 13. Immodium, een beetje zoals een paraplu. Als het binnen handbereik ligt, heb je het niet nodig. Oh, daarvoor nog een vliegticket naar Istanboel!
 14. IvoVWS

  Dit of dat?

  Kattenkak. Stront is stront maar ik heb liever katten dan honden. Overigens ben ik erg, √®rreug blij met het antwoord van @Rik. Ik vind KFC degoutante, overroepen troep en telkens als ik er iemand zie aanschuiven, moet ik me inhouden om niet "WA'S ER MIS ME AA" te roepen. Messi in Brugge of Ronaldo in Siberi√ę?
 15. Laten jullie me even weten welke kat komt als je hem/haar roept als je geen eten vasthebt?
 16. Ik denk niet dat wolven schorseneren en prei willen als er ook mals kindervlees beschikbaar is.
 17. Niet opgegeten worden door Jef Nys?
 18. IvoVWS

  Dit of dat?

  Ipanema! Zwoeler nummer en "La Lambada" associeer ik met pensenkermissen, spuitcabines en open geknoopte Hawa√Įhemden. Een bruine boterham met een vleeskroket en sat√©saus of KFC?
 19. Kunnen we dat niet oplossen met een mug in amber, een fijne naald en wat bonobo-DNA?
 20. IvoVWS

  Dit of dat?

  Ai, ne lastige maar ik ga voor Lucky Luke. Er is heel weinig dat kan tippen aan de originele reeks van Asterix door Goscinny en Uderzo maar voor de nieuwe loop ik niet echt warm. LL vind ik dan weer wat "consistenter". Plus, er zijn nog een hoop Luke's die ik nog moet lezen. Frisse douche of toch voor de ventilator hangen?
 21. Was Jommeke dan zijn tijd ver vooruit of is professor Gobelijn een heel erg goeie crossdresser?
 22. Wanneer gaan ze dan leren autorijden? En met welke wagen?
 23. IvoVWS

  Dit of dat?

  √Člodie. Geen idee of zij de betere athlete was (atletiek is nauwelijks boeiender dan mijn teennagels) maar ik vond haar altijd veel sympathieker en geestiger overkomen dan Kim die altijd rondliep alsof ze net groene schimmel onder haar teennagels had gevonden. Pedicure of voetbad?
×
×
 • Create New...