Jump to content

Gerb-Art

Members
 • Posts

  101
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gerb-Art's Achievements

 1. Ik kreeg de annulatie ook te zien... maar is een annulering van een evenement (met dezelfde naam) dat aangemaakt was door een privepersoon!
 2. Mijn bijdrage... Ik ben gek op alles wat met Japan te maken heeft, en kijk met veel plezier naar de serie Japanology, waarin elke aflevering een stukje 'typisch Japan' wordt uitgelicht. Verder val ik altijd heerlijk in slaap bij het kijken van deze filmpjes. Simpelweg het laten zien van het productieproces van een product (ook Japanse makelij) Elk filmpje duurt een kwartier. ... daarnaast ben ik ook grote van geworden van het ASMR fenomeen, met name de roleplays. Heerlijk ontspannend om bij te tekenen!
 3. Ton 'mr.Bommel' Mackaaij is op de hoogte van alle ins en outs van het stripwereldje dus dat zit wel snor, als je begrijpt wat ik bedoel! Hopelijk gaat het door, heb altijd met veel plezier in die hal gestaan, mooie nieuwe 4mkramen, spotjes boven de kraam, tapijtje, prima! (al was het qua bezoekersaantallen helaas niet altijd best..)
 4. Yes! Terug in de gezellige Broodfabriek! Leuk!
 5. Zal weinig signeren worden Yan... In plaats daarvan, ontelbare hugs met (al dan niet gewassen) collega's, fans, groupies (''Ik heb u zoooooo gemist!!''), tranen & emoties, herinneringen ophalen over de afgelopen jaren (''weet ge nog, die eerste lockdown...'') Maar wie weet zien we mekaar weer daar!
 6. DCC .... ''Nadat alle aspecten en prognoses zijn afgewogen, voelen we ons genoodzaakt om Heroes Dutch Comic Con te verplaatsen naar 20 & 21 november 2021, in Jaarbeurs Utrecht. Dit besluit nemen we al in een vroeg stadium, omdat wij verwachten in juni nog steeds beperkt te worden met restricties, waardoor we hoogstwaarschijnlijk moeten inleveren op de kwaliteit van het evenement.''
 7. Nadenken - referentie materiaal zoeken - thumbnailing - opzetten - lay-outen - gummen - overnieuw beginnen - schetsen - uitwerken - inkten - inkleuren - correcties...... Zit best veel werk in zo'n pagina! Dus lijkt me een hele normale prijs voor een pro.
 8. Zelfde weekend van DCC, niet handig, dus inmiddels is de status van CCB 'We are currently looking for a new date...'
 9. Ik heb me er in het verleden wel eens aan gewaagd.... (Eros Comix)
 10. Met nog ruim 2 weken te gaan blijft het op de website wel erg stil.. welke gasten, welke tekenaars, welke dealers...?
 11. Impressie van Dokomi 2020, een manga/anime con in Dusseldorf. Dit is mischien een indicatie van hoe voorlopig cons eruit gaan zien..?
 12. Hopelijk worden wij Hollanders wel toegelaten tegen die tijd... Voor degenen die er als dealer of artist staan is dat nu nog onzeker.
×
×
 • Create New...