Ga naar inhoud

esteban²

Members
  • Aantal items

    6.018
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door esteban²

  1. Maar die eerste bevat wel een middenvinger. :D In contrast met het schattige tafereel op de voorgrond, dit ontwerp moet toch echt alle leeftijden aanspreken. 't Heeft echt wel iets.

     

    Zou ik trouwens een schitterende keuze vinden voor de SC, wetende wat de eventuele cover van de opvolger is bij Dark Lowena. Die zou nice rond Halloween. En ik wil deel 18 nu al lezen!

    afbeelding.thumb.png.1ab0b8bc6bcc537d5d69e9f6c7487333.png

  2. Zelf altijd wel leuk gevonden wanneer we zo'n alternatieve verhaallijn kregen waarbij de gekende personages in een andere tijd leefden, met een andere invulling. Het breekt de sleur van herhaling (mbt teletijdmachine) en brengt ons meteen waar we moeten zijn. Het verhaal kan dan opgebouwd worden vanuit het nieuwe gegeven.

  3. 3 uren geleden, Lamme Goedzak zei:

    Met al die toyota's in de Kiekeboe's dacht ik toch dat Merho gesponsord werd.


    Dat was ook zo, inderdaad. Lexus (Firmin) was ook van Toyota. Er zijn nog wel voorbeelden in strips, ik heb over dat onderwerp eens een artikel of uiteenzetting gelezen, maar dat moet ondertussen al bijna 20 jaar oud zijn. Vergeef me dat ik me dus niet meer herinner waar precies.

  4. Wat een verdomd moeilijke keuze.

     

    De Tenor van Tollembeek zo vaak verslonden als kind, die fratsen met het wiebelende flatgebouw waren ontzettend plezant. Vooral wanneer Boudewijn door 't raam vliegt. Ik zie de plaatjes hier voor 't eerst in kleur trouwens. Maar dit is een tijdelijk aanhangsel van het échte Urbanus-huis. En daar voel ik eigenlijk wel iets meer voor.

     

    De prent die Ambreville hierboven heeft gepost was mijn Peanuts-inzending, die helaas te laat kwam. Zoals steeds geniaal in z'n eenvoud! En ik zou in dat geval geen seconde twijfelen. Maar nu is het deze Kerst-variant met een gelijkaardige grap. Geniaal in z'n tweevoud dan maar?

     

    Aaaargh! Of ik twijfel? Euh ... euh ... of ik twijfel? Euh ... Peanuts!

     

    * Al kan dat morgen evengoed Urbanus worden. *zweetdruppel-smilie*

  5. Ons vader had mijn naam getrokken voor Kerst, fier dat ie was dat hij het zélf had kunnen bestellen. (online dingen kopen is niet zijn ding)

     

    forum2.thumb.jpg.8dc758252ec32c82ff228f4681e07917.jpg

     

    De zopas verschenen Art of Masters of the Universe (Origins & Masterverse) is trouwens absoluut de moeite voor alle liefhebbers. Staat boordevol met het artwork vanop de dozen van beide recente speelgoedlijnen. Knappe dingen!

  6. 'k Zou kunnen kiezen voor de klaag-thread om het te zagen over hoe de feestdagen echt compleet aan mij voorbij gegaan zijn en wat voor een onwaarschijnlijke kut-weken het zijn. Maar in het leven draait het om de lichtpuntjes, toch? ;) De oogjes van mijn petekind fonkelden nogal toen ze met veel enthousiasme haar cadeau aan mij mocht afgeven. De kerstlichtjes gingen net iets feller branden. :D


    forum3.thumb.jpg.395ea7b2dd8b68f4ce7514881e124658.jpg

     

    Leuk!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...