Ga naar inhoud

$tripofiel

Members
  • Aantal items

    227
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door $tripofiel

  1. Mijn ouders lazen geen strips, mijn vader las alleen zijn krant en mijn moeder verslond boeken. Maar mijn grootouders aan vaders kant hadden massa's strips waar ik de woensdagnamiddag dan veel naartoe trok om te lezen. Alles was daar aanwezig, van Suske & Wiske tot Blauwbloezen en Roodbaard en nog vele anderen. Toen heb ik daar veel strips leren kennen en appreciëren. Had die graag gehad, maar zijn op mysterieuze wijze verdwenen (vermoed verkocht).
  2. Ik kocht deze als ukkie en is me steeds bijgebleven: Jaren later (rond 2003) toen ik begon te verzamelen ontdekte ik dat er 5 albums van verschenen waren en heb ik ze dan uiteindelijk allemaal gekocht en gelezen. Pure nostalgie ... Later is er nog een 6e (illegale) album bijgekomen om de reeks te vervolledigen.
  3. Dat ik niks meer van SU koop, persoonlijk vind ik dit meestal te commercieel. Ik kocht veel voor mijn zoon die echt strips verslind en niet alleen strips maar ook boeken. Deze zullen nu allemaal 2e hands worden, alhoewel dat er ook veel van de camion vallen.
  4. Ik kocht af en toe nog iets van hen en stop er nu volledig mee naar aanleiding van deze brief. Tweedehands zal ik wel nog albums aanschaffen want daar hebben ze geen deel van.
  5. Heb deze ook ooit cadeau gekregen voor mijn verjaardag, niet slecht de chocola. En de doos staat ergens tussen de rest.
  6. Deze zijn wel knap, zou niet weten welke ia zijn of echt?
  7. Volgens mij heeft dit niks met strips te maken, maar meer met merchandise voor de film. Geef dan liever mijn geld uit aan andere reeksen.
  8. Heb er geen van gezien en spreekt me ook niet aan om ene te bekijken. De strips zijn voldoende voor mij ...
  9. Is die vertaald in het Nederlands? Zou goed zijn volgens sommige onder jullie, maar ik koop alleen NL-uitgaves.
  10. Voila bij deze mijn bijdrage gedaan & ze hebben het doel gehaald!!! Dankjewel, Lavas om onder de aandacht te brengen.
  11. Ik heb via Google translate volgende verzonden, ik laat de reactie weten voor de geïnteresseerden. "Est-il possible que des extras puissent être ajoutés à l’album de bandes dessinées en néerlandais?"
  12. Waarschijnlijk is de Nederlandstalige een gewone SC? Kan het nergens vinden en mijn Frans is beperkt. Ik steun alle Nederlandstalige projecten, maar vind hier weinig extra info ook zijn de mogelijkheden om te kiezen miniem.
  13. Je kan altijd proberen en indien je het bedrag niet samen krijgt dan moet je nagaan dat er geen potten gebroken zijn.
  14. Waarom geen crowfunding opstarten? Ik doe alvast mee!
  15. Hier word ik stuk voor stuk terug naar mijn jeugd gekatapulteerd, zalig! Vele uren plezier beleefd aan Kuifje, maar Robbedoes nooit gezien of gelezen.
  16. Zoals mijn vader die steevast elke FC De Kampioenen/Vertongen en Co koopt voor de kleinkinderen en elke keer opnieuw begint 'dat kost nogal wat geld'.
  17. Triestig, Roger is een toffe pee (zoals ze dat hier zeggen). Jaren geleden zelfde verhaal van een verzamelaar uit Gent, na enig speurwerk bleek het een verslaafde te zijn. Nooit alles teruggevonden… Hier hebben jullie veel foto materiaal en ik hoop van harte dat het uitkomt, maar vrees ervoor!
  18. Dankjewel, maar ik koop zelden of nooit 1 strip op internet. En een bijkomend probleem is als ik dan een winkelmandje vul/bestel niet meer weet waar te leggen/zetten wegens plaatsgebrek. Toch blijf ik verzamelen …
×
×
  • Nieuwe aanmaken...