Ga naar inhoud

Hanco Kolk

Members
 • Aantal items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Er was een synopsis, en een aantal scènes waren uitgewerkt tot scenario. Tijdens de crowdfundingsaktie hadden we al aangegeven dat we pas serieus aan het werk zouden gaan als het streefbedrag gehaald zou worden. Terugkijkend was dat een heel goede beslissing, anders hadden we veel werk voor niets gedaan!
 2. Ik kende het nog niet, maar ik vond het absoluut fantastisch. Een echte openbaring, deze serie. Ongelofelijk dat ik het tot nu toe nooit had ontdekt.
 3. Die bevallen me zeer! Wat een boek, ook! Zijn nieuwe is al even goed.
 4. Inderdaad een spelfout, aargh! Ik ben zelf allergisch voor die dingen, en het steekt dat ik kennelijk vijfendertig jaar over deze fout heen heb gelezen. Dank ErikTex!
 5. Haha Willy, dank je wel voor het compliment. En de anderen ook, heel aardig van jullie!
 6. Wat een aardige reakties! Bedankt, we zijn er erg verguld mee! De integrales van Gilles samenstellen was een echt plezier, we kwamen veel oud werk tegen waarvan we het bestaan niet meer wisten. Ook sterkte het ons in de gedachte dat het een mooie serie is geweest, en dat we destijds de goede beslissing hebben genomen om er definitief mee te stoppen. De crowdfunding-aktie bracht niet de benodigde euro's op. Er was weliswaar een mooi bedrag opgehaald, en het moet gezegd dat we toen toch even twijfelden of we de gok niet toch zouden nemen. Maar toen we nauwkeuriger keken, bleek dat het
 7. Iedereen bedankt voor het bieden, het was net een avondje Europees voetbal voor mij. Spannend tot het laatste moment!
 8. Vanavond lekker met een wijntje en een stukje kaas veiling kijken. Hashtag zinan!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...