Ga naar inhoud

Hanco Kolk

Members
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Hanco Kolk

  1. Graag gedaan! Het was heel gezellig!
  2. Aanstaande vrijdag 24 juni signeer ik in Het Besloten Land te Leuven.
  3. Gezien de leuke reacties hier heb ik geen enkele reden om me onderschat te voelen. Heel erg bedankt! Wat betreft het boek met de originele pagina kan ik bevestigen dat die via de site aan te vragen is. Het geheel kost 1000 euro, en er worden precies zoveel boeken gemaakt als er aanvragers zijn. Zoals ik al aangaf in het interview op stripspeciaalzaak.be, bekijk ik nog of er een reguliere uitgave van het verhaal komt. Gewoon publiceren via internet bevalt me in ieder geval heel goed. Inderdaad is Hirschfield destijds de trigger geweest die de stijlvorming in beweging heeft gezet. Maar die stijl wordt nog steeds gevoed door nieuwe impulsen die ik tegenkom. Het is een cocktail van artiesten als Miró, Picasso, Calder, Khing, Evens, fotografen als de latere Cartier-Bresson en Helmut Newton en scenaristen als Billy Wilder. Wow, een feestje met die mensen bij elkaar. Dat zou gezellig zijn!
  4. Er was een synopsis, en een aantal scènes waren uitgewerkt tot scenario. Tijdens de crowdfundingsaktie hadden we al aangegeven dat we pas serieus aan het werk zouden gaan als het streefbedrag gehaald zou worden. Terugkijkend was dat een heel goede beslissing, anders hadden we veel werk voor niets gedaan!
  5. Ik kende het nog niet, maar ik vond het absoluut fantastisch. Een echte openbaring, deze serie. Ongelofelijk dat ik het tot nu toe nooit had ontdekt.
  6. Die bevallen me zeer! Wat een boek, ook! Zijn nieuwe is al even goed.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...