Ga naar inhoud

Ambreville

Members
 • Aantal items

  3.586
 • Registratiedatum

Over Ambreville

 • Verjaardag 23 april

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.2dgalleries.com/profile/Ambreville

Recente bezoekers van dit profiel

2.924 profielweergaven
 1. Hmmm. Ik kan kiezen voor de snelle winst en mijn preorder van Black & White op eBay gooien:) Bizar hoe stevig deze verkoopt.
 2. Als het verkoopt zullen er nog wel volgen. Alhoewel Deel 1 wel het beste boek is uit de reeks. Ze hadden waarschijnlijk gehoopt om mee te surfen met de film. Als die er eindelijk is zal de vraag wel omhoog schieten. Het is een degelijke verstripping, maar niet beter dan dat. Geen uitzonderlijk tekenwerk of scenario. De boek blijft beter.
 3. Het eerste deel van Boek 1. De verstripping ervan zijn drie delen, waarvan dit dus deel 1 is.
 4. Sorry, in die strips heb ik enkel Druuna gezien. De rest was bijzaak.
 5. Yep. Tijd om definitief naar den Franschen uitgaves te gaan. Daar geraken ze ook makkelijker gesigneerd.
 6. De derde comic is pas uit. Ze gaan nog wat geduld moeten hebben.
 7. Dat Nederlandsche belooft al wat.
 8. Aan de hand van dit album wel. Zwak verhaaltje met houten karakters, die ook als hout getekend worden. Er is eigenlijk buiten de naam van Winch niets wat aantrekt om verder te lezen.
 9. Niet echt. Het was het ene jaar na het andere crossoverseries met wekelijkse afleveringen. New 52 kwam als reboot zowat aan het einde in een poging om 52 te recupereren. Daarna kwam dan nog eens rebirth.
 10. DC was in die tijd veel te hard op zichzelf en rebooten gericht. Na 52 kwam er nog zo'n reeks om uiteindelijk met Rebirth een redelijke reboot te nemen. Alhoewel ik die avonturen van de zonen van Superman en Batman nog altijd niet zie zitten.
 11. François Miville-Dechênes, Zaroff (ondertussen Deel 1 geworden). Uit eigen collectie.
 12. Eeuh Drakoo is de uitgeverij van Arleston opgezet rond zijn incubator Studio Gottferdom. Dolores is de reeks van Didier en Lyse Tarquin, en is best, vrij, heel goed.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...