Ga naar inhoud

Ambreville

Members
 • Aantal items

  3.243
 • Registratiedatum

Over Ambreville

 • Verjaardag 23 april

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.2dgalleries.com/profile/Ambreville

Recente bezoekers van dit profiel

2.491 profielweergaven
 1. Vanochtend al vroeg aangeschoven in de rij voor uitgeverij Glénat. (https://www.galerie-glenat.com/categorie/croquis-de-commande/) . De tickets die ik wou, heb ik kunnen krijgen. Het lijkt een leuk, virtueel evenement te worden. Ook te vinden in tal van Franse stations, maar die zijn al even ontoegankelijk als het festival zelf. Enfin, op naar de volgende uitgever.
 2. Historisch belang. Een wereldwijd fenomeen dat je in de verste uithoeken van Verweggistan kan terugvinden in tekenfilms, popjes, strips versus een lokaal ding?
 3. Niet meer. Dit gaat een match Belgie-Nederland worden. Nederland heeft een goede kans als er genoeg plaatsen zijn waar ze die strip kunnen lenen.
 4. Dc en films gaan niet zo goed samen. Suicide squad vond ik nog niet zo slecht. Er werd ook wel in hypes gereageerd. Eerst tegen Snyder, nu voor Snyder en zit opeens iedereen op zijn cut van Justice League te wachten. Zowiezo regisseurs wijzigen midden in het traject is nooit goed voor een film. Dat kan gerust een nieuwe thread vullen.
 5. Zit ze eigenlijk nog in de Kiekeboes of heeft Marcel haar aangeklaagd voor stalking?
 6. Die zijn van Krings. De opvolging is blijkbaar ook stopgezet. Van Roba's Sliert komt binnenkort wel een grootformaat bundeling uit bij Editions Black & White.
 7. Joker is een uitzonderlijk goede film, maar het is geen verstripping van een strip of comic. Puur Hollywood. In een paar momenten van zwakheid heeft DC een paar keer een schrijver toegelaten om een origin te verzinnen voor Joker, maar alle Hoods, Jack Napiers en andere werden uiteindelijk weer vergeten. De Joker werkt het beste als hij geen origin heeft, een waanzinnige kracht die gewoon opduikt op het verkeerde moment. Die kwaliteit kwam imho nog het best voor bij Heath Ledger. Dat karakter speelde zelf met de leugens rond zijn origin. The Dark Knight cyclus haalde nog het meeste rechtstreeks
 8. Die stonden wel enorm dicht bij de comics. Jim Carey in deel 2 was er naderhand zo van aangeslagen dat hij publiek niets meer met die film te maken wou hebben.
 9. Die film was ronduit belachelijk. De Texas Rakkers was imho goed en had gerust een vervolg mogen krijgen. De ticketverkoop zal niet gevolgd zijn neem ik aan. Een strip zoals Suske en Wiske zou je enkel met Hollywood-effects mogen maken. Als je ziet hoe geloofwaardig ze een panlat als Saru kunnen maken in Discovery, dan kan je toch ook een Tante Sidonia maken.
 10. Even een minuut stilte voor de Franse verfilmingen die hier amper te vinden zijn en ook zelden de streamers halen.
 11. Depardieu en Clavier waren het gewoon. Je moet ze natuurlijk wel vergelijken met andere Franse films. Die hebben een heel andere humor en ritme dan Amerikaanse producties. De tekenfilms vond ik dan minder, omdat daar te veel verhaal bijeen gepropt werd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...