Ga naar inhoud

Ambreville

Members
 • Aantal items

  2.942
 • Registratiedatum

Over Ambreville

 • Verjaardag 23 april

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.2dgalleries.com/profile/Ambreville

Recente bezoekers van dit profiel

2.195 profielweergaven
 1. Remakes gebeuren er regelmatig. Daar is niets mis mee. Maar die bestaan naast het origineel. Eigenlijk zouden ze de goede oude jommekes alle 30 in een bibliofiele uitgave moeten uitbrengen en dan maar doen wat ze willen met de kleurenreeks.
 2. Contradicitie. Als het privaat is gaat het failliet zonder inkomsten. Dus moet het dicht. Steun gaat echt wel nodig zijn. Zeker met vaste kosten aan een dergelijk gebouw.
 3. Het echte punt is dat ze verwachten dat een literair werk zich aanpast aan de gemiddelde zeden en moraal van de lezers. Ging het over een boek van Tom Lannoye of een andere schrijver, dan zou al lang iedereen Censuur brullen. Als Mohammed-cartoons mogen, waarom mag Jommeke dan niet bestaan in zijn wereld die al van de jaren 50 is opgebouwd. De enige drijvende redenen voor de voorbije aanpassingen was de gelddrang van Ballon om oude content te kunnen blijven verkopen aan jonge lezers die inderdaad in een andere wereld leven als Jef Nys. De (ex-)politieker zou beter respect hebben v
 4. Probleem is dat ze niet alleen om geld gaan vragen. Geld binnenhalen via de sector door uitgaves of veilingen lijkt me nog het meest aangewezen. Een Franquin verkopen, en ze kunnen weer wat maanden verder.
 5. De werking is aangepast met die stripincubator, maar zeker niet richting Dodo.
 6. Langs de andere kant, ik wil wel aanschuiven bij die faillisementsverkoop Dit is hier weer een klassieke Belgische federale fuckup. Federaal heeft geen geld, Brussel heeft te veel andere prioriteiten en Vlaanderen en Wallonie zijn niet geneigd om de portefeuilles hiervoor open te trekken. Zeker nu iedereen in de patatten ligt. En federaal heeft geen bevoegdheden meer om het te redden. Ik verwacht wel een redding als dit media haalt. Alhoewel in deze tijden... Enfin, dan komt er nog wat goedkoop spul op de markt.
 7. De Shingouz Eigenlijk zowat elke alien bij Ravian. Vooral dat beestje alles kan repliceren. Idem voor alles bij Serge Pellé. Vooral de levende schepen. Buchet uiteraard in Silage. En dan natuurlijk alles van die grappige oranje alien met witte oogjes die de wereld wil overnemen.
 8. Ambreville

  Toernooi

  Niemand die gaat voor Rio (Corentin Rouge) of Nevada (Collin Wilson)? er zijn nog tal van toppers die mankeren.
 9. Een stap van een lichtjaar vooruit. Als Munuera er nog wil doen, zal Lambil vlug vergeten zijn.
 10. En die rare stalking/driehoeksrelatie met Olrik.
 11. Gesigneerd denk ik. Dargaud deed daar in der tijd zo geen krabbels in.
 12. Daar is ook een boek van met allemaal strip-hommages. Ik heb die hier ergens liggen. Mijn Marsipulami staat daar ook in gepubliceerd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...