Ga naar inhoud

Ambreville

Members
 • Aantal items

  3.212
 • Registratiedatum

Over Ambreville

 • Verjaardag 23 april

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.2dgalleries.com/profile/Ambreville

Recente bezoekers van dit profiel

2.463 profielweergaven
 1. Ja, dat is zich zelfs aan het verschuiven naar het oosten met festivals zoals Leskovar en tekenaars die vooral als goedkope werkkrachten aan diverse conceptreeksen werken.
 2. oops, the girl from Napoli.
 3. Heeft 'de dikke dame' uit Kiekeboe ondertussen al een naam gekregen?
 4. Kan er iemand Bernie in één van de twee plaatjes gooien? Kwestie van beter te kunnen kiezen.
 5. Grafisch was dat wel dik in orde. Het verhaal zelf heb ik nooit goed begrepen. Wel jammer dat ze die serie nog niet volledig loslaat en een nieuwe stripserie begint. Met een minder esoterische schrijver.
 6. Vaillant is een decennium ouder dan de Thunderbirds. Graton was van de gouden generatie van tekenaars van de jaren 50. Die mannen waren vernieuwers, maar ook gebonden door regels en moralen van hun tijd. Ik ben blij dat Michel mijn leven verrijkt heeft en dat Jean een doodsaaie constructeur sport toch interessant kon maken. In de kerstvakantie ben ik nog stiekem in de Vaillante in Autoworld gekropen. Mooie leeftijd, een geweldige erfenis, een opvolging binnen de familie. Kevin Smith zou zeggen, « a huge Bucket of win! ».
 7. Big Oops. Waarschijnlijk die afkeer van Dufaux van je die bij ons doorwerkt.
 8. Nog eentje met Alice-inspiratie. Voor Aouamri eens iets anders dan wulpse blondines of roodharigen.
 9. Peyo - Toonder, de aangekondigde finale. Nochtans vraagt de tekening van Parnotte zoveel meer vaardigheid en planning. Het zal aan dat geitje liggen.
 10. Met een epistel tekst eronder valt dat avontuur dan wat tegen in het lezen
 11. Enkel nog het laatste deel, Jonas heeft er wel een dédi in gemaakt in Rode Kool. Die ziet er nog altijd vochtig uit.
 12. Neen, maar wel een verhaal gedreven door dynamiek van het beeld waar tekst deel van uitmaakt. In dit voorbeeld is het een klodder tekst met een illustratie boven. Dat is een geillustreerd verhaal. Dan is het tapijt van Bayeux nog eerder een stripverhaal.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...