Ga naar inhoud

nonkel Fillemon

Members
  • Aantal items

    116
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

nonkel Fillemon's Achievements

  1. Bij de boekenbeurs in Antwerpen was er nooit een verplichte aankoop. Behalve bij stripwinkel Alex. Dus hier ook geen verplichte aankoop?
  2. Ervaring met deze beurs? Is het een verplichte aankoop van een Franstalige strip om een signeerticket te krijgen zoals bij stripfeest Brussel?
  3. In “de hete urbanus” is Eufrazie jarig op 1 april
  4. Oei stonden ze er echt op dat je 3euro inkom betaalt?
  5. Cauvin schetste al zijn scenario’s uit. Die kon dus wel iets tekenen. Het waren meestal wel snelle “krabbels”.
  6. Op zondag 28 januari 2024 organiseert de Heemkundige Kring uit Gooik een alternatieve stripbeurs waar de gewone mensen hun strips kunnen verkopen. De stripbeurs gaat door van 14 u tot 17u in de Schuur van De Cam, Dorpsstraat 67 in Gooik-centrum.
  7. https://www.standaarduitgeverij.be/black-friday/?utm_source=nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=black_friday&mc_cid=f9218531b7&mc_eid=cc79fb3206 Mooie korting op nerobundelingen met black friday.
  8. Ik had graag meer van deze grappen gezien rond verzamelaars enzo in heden verse vis 1. Zit er allemaal boenk op.
  9. https://www.visit.brussels/nl/bezoekers/agenda/bd-comic-strip-festival?BD+Comic+Strip+Festival=programme&2-type=4bd-comics-festival%3A2-type%2Fd-dicaces Signeersessies zijn gekend. Standaard Uitgeverij zal misschien nog moeten toegevoegd worden. Niet echt veel spek voor mijn bek momenteel. Ik mis namen zoals Lambil, Bercovici, Midam, Zep,... Namen die je vroeger hier dacht ik wel tegenkwam en die ik graag eens zou ontmoeten in Vlaanderen/Brussel.
  10. Heeft de reeks galaxa eigenlijk nog iets te maken met het originele personage? Net deel 1 gelezen. Ik ken de rode ridder reeks niet zo goed. Vandaar mijn vraag aan de kenners. Lijkt mij eerder dat ze willen meesurfen op het succes van de originele reeks.
  11. Dirk Stallaert komt op 17 december signeren in Gent. Zijn er nog momenten aangekondigd? Naar mijn gevoel was dit toch al zeer lang geleden.
  12. Daar heb ik ook wat schrik voor. Gelukkig heb ik ook al heel de reeks in normaal formaat. Heb het vooral gekocht voor de extra's.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...