Ga naar inhoud

shakeitupguy

Members
 • Aantal items

  2.237
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

2.522 profielweergaven
 1. Er is ook nog het Spaanse koppel Gabor (van Isabellae et iets nieuws bij Dupuis) & Montse Martin.
 2. RIP. Mooie leeftijd. 1 keer ontmoet in Turnhout en toen mijn enige Michel Vaillant gekocht.
 3. Wie zijn de tekenaar en scenarist van deze reeks?
 4. In het nieuwste Jommeke Hommage album komt er na 65 jaar ongestoord schatten zoeken de fiscus voor de deur waar hij opeens een dikke 500 miljard euro moet ophoesten voor de niet gedeclareerde schatten
 5. Verzending bij bookdepository is toch gratis?
 6. Leuk maar ik wacht nog even om daar te bestellen. Ik wacht nog op een pakje van hun sinds dat verzonden is begin december. Reken er eigenlijk niet meer op
 7. Zonet issue 3 gelezen en vond het de beste issue tot nu toe. Tekeningen waren aboslute top en de cover een lust voor het oog. En altijd leuk om verwijzing naar FACTS te lezen in het interview. Kijk al uit naar nummerke 4.
 8. Heel blij trouwens met de originele plaat die ik van hem kocht. Komt uit Before Watchmen : The Minutemen
 9. Top tekenaar. Ik koop alles waar zijn verhalen in verschenen. Enkel nog The Spirit en een verhaal van Parker en dan heb ik praktisch al zijn verhalen. Een absolute aanrader is ook dit boek :
 10. Inderdaad, die staan overal aan zotte prijzen. Gelukkig maar dat ik ze bij uitgave heb gekocht. Het zijn alvast heel mooie uitgaves Ben er zeker van dat Isabelle als integrale zal uitgebracht worden in het Nederlands. Gewoonwat geduld uit oefenen.
 11. Vind ik daarom zal ik er mee stoppen na deel 10.
 12. Serieus veel minder strips gekocht dan anders, zelfs nog nooit zo weinig strips gekocht deze eeuw. Maar 5-tal nieuwe reeksen mee begonnen. Ook aantal albums dedicaces is praktisch volledig stil gevallen wegens geen beurzen meer.
 13. 11/12/20 Ideaal voor onder de kerstboom Integrale Torens van Schemerwoude 1 & 2 van tekenaar Hermann De 2 integrales bevatten de eerste 10 en enkel door Hermann gemaakte verhalen. Ongelezen. Nieuw. Plus 4 door Hermann gesigneerde ex-librissen 120€
 14. Nostalgie begint bij meer en meer een koop en lees factor te zijn. Het is raar maar ik vind minder mijn plezier in lezen en kopen van nieuwe reeksen. Er komt zoveel uit en er is maar weinig waar ik echt naar gezogen wordt. Ik heb maar 5 deel 1's gekocht van nieuwe reeksen die dit jaar verschenen waarvan ik er al met 3 direct ga mee stoppen. Zelfs one-shots laat ik meer en meer liggen. En door nostagie blijf ik strips die ik reeds lang in bezit heb herlezen. Ik vervang mijn oude strips maar zelden naar integrales maar oudjes (Jan Kordaat, Roodbaard, Gilels De Geus, Beverpatroelje, Felix)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...