Jump to content

shakeitupguy

Members
 • Posts

  2,332
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by shakeitupguy

 1. Piet pienter & Bert Bibber 3, 4 integraal luxe : 80€ stuk - nieuw in plastiek - Gereserveerd
 2. Volgende tekenaars werden ondertussen aangekondigd
 3. Niet zo moelijk om te snappen. Die zijn voor 22 commissies hie hij gaat vragen aan de tekenaar
 4. Een hele mooie. En zo weer een forummer live leren kennen.
 5. Zou de strip Urbanus succesvol zijn in Nederland? Want Urbanus heeft toch daar ook zalen plat gespeeld.
 6. Mooi. Peter Van Dongen gezien afgelopen weekend en zijn al bezig met Teun Berserik aan hun vierde B&M op scenario van Yves Sente.
 7. Bangelijk. Bedoel je niet eerder de voorlaatse van de maand
 8. Ok. Ik zet je op de lijst. Ik neem deel 1 voor je. Verder contact graag via pm.
 9. Meen je dat. Zo jammer. Damn, sommige tekenaars zitten er laag bij kas.
 10. Prachtig. Is een hommage zou ik zeggen. Contacteer anders ook Bruno Marchand, die heeft heel wat van die hommage tekeningen/covers op zijn conto.
 11. Voor het eerste zullen we ook een Portugese tekenaar ontvangen : striptekenaar Jorge Miguel bekend van os Shanghai Dream & Orion Het kan moeilijk zijn om de Silvester strips te bestellen en niet zeker van de te bestellen aantallen: Voor diegenen die naar FACTS komen kan je al eventueel de strips reserveren om zeker te zijn: Stuur mij een PM met welke album je wenst. Je mag een 2de album opgeven om te laten tekenen voor wanneer hij tijd heeft. Voor diegenen die niet naar FACTS komen : LIJST AFGESLOTEN Stuur mijn een PM met keuze van 1 album en ik probeer mijn best om deze te laten signeren. Enkel voor forummers, gelimiteerd aantal en geen garantie. Uiteraard engageer je je voor de aankoop van het album als de tekening er in komt. Prijs zal aankoopprijs op de beurs zijn + verzending + verzendingsmateriaal.
 12. De eerste info hieromtrent is hier toegevoegd : https://facts.be/en/guests/artist-sketches-commissions/ We vullen aan naarmate we zelf meer de juiste info hebben.
 13. Vroeger Kuifje gedurende 10 jaar & Robbedoes voor een jaartje . Erna nooit echt iets meer gekocht van tijdschriften. Van Spirou durf ik wel soms nog van die thema nummers kopen. Heb wel eens heel wat jaargangen van Tina, Donald Duck, Eppo (en dat in Vlaanderen) in de papieren container van het appartementsgebouw gevonden en die allemaal eruit gehaald Er lagen soms ook stapels Playboy & Penthouse nummers maar ik durfde die als kleine koter niet uit halen (behalve stiekem een paar nummers weggemoffeld tussen wat oude kranten ).
 14. 16/09/2021 Zwendel : de 3 delen in HC: 40€ - gerserveerd De marsupilami : 5,20,28 : 10€. Nr 28 is gesigneerd door Batem
 15. Fan of the incredible Aria comic series? Then this is a unique opportunity! Artist Michel Weyland is celebrating the 40th and final instalment of the Aria comic with a small gift to the community: a unique drawing in a pristine copy of this final episode. If you are one of the 20 first fans to fill in the form below, you’ll be able to buy a copy and get the drawing inside for free. Reservaties gesloten.
 16. Wel omwille van covid vinden de signeersessies idd plaats in meerdere Brusselse winkels. Maar op heel wat plaatsen zijn er ook gedurende een maand tentoonstellingen, debatten, een heuse 75 jaar Blake en Mortimer happening, jazz-concert met Guarnido aan het tekenen en zoveel meer. Maar idd, de signeersessies in de winkels verschillen niet van die gedurende de rest van het jaar alleen zijn het er nu wel best veel. Volgend jaar zal het wel weer een normale editie worden.
 17. Dat mag ook wel in vertaling gaan
 18. Klopt Maar hebben wel een 2de winkel geopend in Waterloo.
 19. Idd, en Clarke, Schuiten, Guarnido,.... En de eerste heb ik al te pakken afgelopen zaterdag nl Bertail van oa Ghost Money, Mondo Reverso en iets nieuws uit bij Dupuis (Frans voorlopig). Een mooie start alvast. Op naar de volgende.
 20. Vind zo die signeersessies in Brusselse winkels wel leuk want allemaal heel dicht bij waar ik woon en lees Frans dus laat maar komen
 21. Al deze info zal normaliter op de site verschijnen binnen een maandje.
 22. De eerste tekenaars zijn ondertussen aangekondigd
×
×
 • Create New...