Ga naar inhoud

Fonske

Members
  • Aantal items

    58
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Fonske's Achievements

  1. Fonske

    Integrales

    Zou toch ook nog graag eens integrales zien van de serie Lotusbloem aangevuld met dossiers, dat was toch een zeer goede reeks van Franz. Jugurtha heeft mij ook zo gesmaakt.
  2. Het worden dus nog 3 delen met alle verhalen, of ze dikker zijn dat weet ik niet. Wel zou het helemaal compleet horen te zijn. Nu even toch nog een loftrompet voor de verzorgde uitgave en prachtige dossier. Begrijp best wel dat dit meer tijd kost dan normaal. Een pluim voor deze uitgave van Arboris. met plezier gelezen.
  3. Deel 4 is op de post, dus is snel binnen. Verwacht hem al deze week. Het worden als het goed is 7 delen. Dus dan zitten ze al op de helft. Ah, dat wordt weer lekker ouderwets genieten met Brammetje Bram.
  4. Brammetje Bram komt wel, ik heb geduld. Begrijp best wel dat sommige projecten wat langer kunnen duren. Tegenwoordig wordt het nog allemaal vermeld, vroeger in de jaren 70 en 80 was het gewoon afwachten of een album wel of niet verscheen. Nu willen we soms veel te snel en zijn we ongeduldig. Het zal in ieder geval weer een leuke aanvulling zijn op mijn Brammetje Bram reeks. Nostalgie ten top. w.b.t. de andere series daar heb ik alle vertrouwen in dat die ook zullen worden aangevuld. ik ben blij dat dit allemaal met een mooi dossier wordt uitgegeven, dat verbreed je leesplezier!
  5. Ben hier maar eenvoudig en heb een hekel aan dit soort discussies maar, wat bijvoorbeeld te doen met de schilderijen van Rubens moeten die dan ook maar door de generatie van nu aangepast (overgeschilderd worden)? Zo zijn natuurlijk op verschillende vlakken nog wel veel meer dingen op te noemen om aan te passen. Dan nog maar te zwijgen over de aliens die wij vaak stereotype afbeelden, oh jee als die hier eens op onze planeet aankomen, nou dan zijn de poppen echt pas aan het dansen.
  6. Fonske

    Integrales

    milou heeft dit medegedeeld, vandaar mijn vraag. milou Members 152 Geplaatst: 11 december 2022 Isabel van Will zou in 2023 moeten komen . Iemand enig idee bij welke uitgeverij ? Quote
  7. Fonske

    Integrales

    wordt hier nieuwsgierig, niemand nog iets van deze gehoord? Isabel van Will zou in 2023 moeten komen . Iemand enig idee bij welke uitgeverij ?
  8. Fonske

    Integrales

    Zie er graag ook nog deze verschijnen: Jess Long Is in mijn ogen ook nog steeds een goede reeks.
  9. Fonske

    Integrales

    Ja graag, dit klinkt mij goed in de oren : Integraal Isabel en Integraal Sarah Spits. Hopelijk een keer Jojo of Robin Hood en Leonardo zou ook niet gek zijn. Van mij mag natuurlijk als we toch bezig zijn ook: Billy the Cat, Bram Jager, Ceasar en Josientje, Felix Tillieux, Jaap, Lucky Luke, Poesie, De Sliert, Ouwe Niek en Zwartbaard, Snoesje en als laatste, Vergeten Jungle (Ramtamtam en Kierikieli).
  10. De familie Super, ik heb reeds het album al kunnen lezen en goed bevonden! Ziet er verzorgd uit qua vormgeving en heeft mooie frisse kleuren. Dit moet toch zowel in België als in Nederland kunnen aanslaan.
  11. Het blijft natuurlijk persoonlijk, maar er is voor mij wel één grootmeester die na zijn beroerte ook nog links heeft leren tekenen als de beste. Zal de spanning niet laten oplopen: Piet Wijn was werkelijk grandioos!
  12. ik zeg maar zo, beter laat dan nooit. Ben ook nog steeds blij dat ze de serie Jan Kordaat Integraal compleet hebben gemaakt! Top! Trouwens de nieuwe Peter Pan Integraal deel 1 ziet er ook mooi uit!
  13. Fonske

    Integrales

    Lees net op de Arboris site, dat er nog een leuke serie van Follet integraal verschijnt die we toch allemaal kennen uit het Eppo tijdschrift zo rond 1976 tot en met 1981. Gesignaleerd! Begin december werden twee Arboris-redacteuren gespot in Brussel-Zuid, waar zij met twee scanners een groot aantal originele pagina’s van Steven Severijn aan het inscannen waren, bestemd voor een integrale uitgave in drie delen (met uiteraard uitgebreide dossiers), die dit jaar bij Arboris gaat verschijnen. Binnenkort meer nieuws hierover!
  14. Dag Willy, kan je gewoon bestellen bij Akim: Akim Stripwinkel - Isabelle Avondrood Ik weet het is in Nederland, maar ze zijn daar nog te koop. vriendelijke groet, Fonske.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...