Ga naar inhoud

Lamme Goedzak

Members
 • Aantal items

  408
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hier werd ook wel veel meer reclame rond gemaakt ivg met de Geuzen. Daarjuist nog een banner op het nieuwsblad gezien.
 2. Ah weer een nieuwe Luc Orient! Super!
 3. Iemand die deze reeks volgt? Waar gaat het eigenlijk over?
 4. Maar dit is toch ook crowdfunding? Checken of er vraag is. Als ze het gefinancierd krijgen dan is de vraag er en is alle commentaar zinloos. Niet alle verhalen worden trouwens regelmatig herdrukt. Ik heb nog meerdere Paul Geerts en Vandersteen verhalen waar ik al heel lang wacht op een herdruk. En de collectie is natuurlijk ook voor de eerste keer alles in uniform jasje en hardcover. Enkel Lekturama deed hen dat voor en die waren gelijmd ipv gebonden. De grootste hindernis in dit project zal de prijs zijn. Die Jommeke integrale verkocht toch ook goed dacht ik?
 5. Zeer treurig nieuws. Hopelijk rondt de rest van het team het verhaal nog af.
 6. Het enige vervelende aan billy is dat dat middelste schap niet verstelbaar is. Ik heb dus 4 schappen voor strips recht te zetten en 2 "overschotjes" waar ik wat strips horizontaal inleg om toch de kostbare plaats te benutten. De dag dat ze met een billy komen waar je echt alle schappen kan verstellen koop ik ze meteen. Maar prijs/gemak is er momenteel niks beter dan billy of kallax (of die van yisk)
 7. Als brandstof in de oven om mijn lichaam te cremeren.
 8. Bedoel je met fantasiewezens aliens of mythische wezens?
 9. Met 66000 man op de weide. Met honderden op de oude markt, maar werken zult ge in uiterste afzondering doen!
 10. Paarse smurfen? Zo van die gezichtsschmink gebruiken?
 11. Zoals een zekere dictator in een nabij land niet lang geleden verkondigde: "Maak geen drie, maar vijf kinderen" Tekort aan voedsel en andere voorraden moet je maar negeren. Zolang ze maar strips kopen
 12. Maar groei kan niet blijven duren... Uiteindelijk valt de boom om.
 13. En n groene deur. Ooit toen ik op de bus wachtte en dringend moest, bij iemand aangebeld. Die man had dus echt nog zo'n toilet: plank met gat in en een emmer water ernaast.
 14. Als ik mij dan echt wil ergeren denk ik aan de cv-ketel die te zwaar berekend is. Draait voortdurend op minimum vermogen en pendelt regelmatig omdat hij niet lager kan moduleren. Hij kan nl. niet moduleren onder zijn ondergrens. Dan zetten ze daar nog een pendelbeveiliging op dat die 15min uitblijft na het stilvallen. Lekker hoor, 5u nodig om het huis 2gr warmer te krijgen. Maar ja volgens de loodgieter werkt alles zoals het moet. Wat heb je aan nieuwe technieken als de mensen die ze plaatsen niet eens weten hoe ze werken.
 15. Vooral plezant als je midden in de nacht naar het toilet moet. Soms denk ik dat ik dan evengoed een hokje met hartjesdeur in de tuin kan zetten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...