Ga naar inhoud

Lamme Goedzak

Members
 • Aantal items

  203
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dat een Vlaamse uitgeverij een paar Vlaamse woorden gebruikt en een Nederlandse een paar Nederlandse maakt toch niets uit. Ik vind dat juist een verrijking. En de meesten snappen de betekenis wel en daar gaat het tenslotte om. Zolang het maar een bestaand woord is. Ik vind woorden als "de kids" veel irritanter. Zouden Waalse uitgevers ook niet typisch Waalse woorden gebruiken die niet standaard Frans zijn?
 2. Om eerlijk te zijn vind ik Olympus Mons juist heel vermakelijk. Prometheus daarentegen raakte ik niet doorgeworsteld. Mssn daarmee dat het voor mij geen deja vu is. Heiligdom blijft voor mij wel de beste. Wanneer komt daar een mooie integrale van
 3. Lamme Goedzak

  Integrales

  Bij De Poort staat B&K 8 aan 50€, dacht dat hij 70 zou kosten. Nu ja, zelfs aan 10 kocht ik hem niet. Ik ga wel van nr 7 naar 9.
 4. Lamme Goedzak

  Integrales

  Er zijn nochthans heel wat reeksen die in het Frans een integrale hebben en wachten om hier uitgebracht te worden. Bij gebrek aan interessante nieuwe strips kocht ik voornamelijk integralen de laatste tijd. Wordt dus een goedkoop najaar.
 5. Geen idee. Het is geleden van toen ik thuis woonde dat ik wachtte tot de moeder dat ding uit had zodat ik de strips kon lezen. Maar dan nog, om dan ineens in de tekst de setting te veranderen maar niet in de tekeningen. Zeer gekke beslissing.
 6. Lamme Goedzak

  Claire

  Weet iemand hoe het komt dat Claire en consorten ineens in Vlaanderen wonen? Het decor is nog hetzelfde en alles voelt Hollands aan maar meerdere gags geven aan dat ze nu in Vlaanderen wonen. Voelt bizar aan.
 7. Buck Danny, Tanguy en Laverdure, Michel Vaillant, IRS, Largo Winch, Undertaker wegens te saai. Blacksad, FC De Kampioenen, Vasco, Jessica Blandy, Rubine, Rattekopje, Jojo, Dommel, Jerom K. Blocks omdat je nu eenmaal niet alles kan kopen (en de bib had ze). Kleine Robbe, César, Axel Moonshine, Capricornus, Mr. Kweenia en Geniale Olivier omdat ik wacht op een mooie integrale. En dan zullen er nog wel zijn waar ik nu niet opkom.
 8. Die leeftijdsgrenzen bij Tik-Tok, Facebook ed zijn belachelijk. We vertrouwen dat de gebruiker zijn echte leeftijd en gegevens invoert. Moet ge zeker tegen kinderen zeggen.
 9. Twee maanden geleden tafel besteld in meubelzaak. Begin van de week gaan afhalen. Tafelblad blijkt een gatenkaas, sommige bouten passen niet wegens verkeerd voorgeboorde gaten en het blad is zelfs aan het splijten. Ik eis vervolgens een volledige terugbetaling wegens niet-conforme levering en ik het product gewoon niet meer vertrouw. Antwoord van de winkel: ¨Dat doen wij niet meneer, ik zal eens horen bij de producent.¨ Het is dat ik zelf in de bak zou vliegen, anders ramde ik de tafel door de strot van die oplichters.
 10. Lamme Goedzak

  Integrales

  Ok die z/w tekeningen zijn prachtig. Een z/w zal me hier wel zeker bekoren.
 11. Lamme Goedzak

  Integrales

  Capricornus is oorspronkelijk in kleur uitgekomen (denk ik). Dus mijn voorkeur zou toch naar de kleurenversie gaan.
 12. Lamme Goedzak

  Integrales

  In het Frans zijn er al VIER integrales van Cap verschenen. De reeks is er al compleet Wat een tempo. Zeer jaloersmakend.
 13. Lamme Goedzak

  Integrales

  Capricornus heeft al een eerste integrale uit in het Frans sinds vorig jaar. Ijdele hoop dat Sherpa die gaat oppikken zeker?
 14. Lamme Goedzak

  Integrales

  Ik ben ook nog aan get wachten op een volgend deel van Sophie integraal. Is idd elke keer spannend (lees frustrerend), komt ie dees jaar, volgend jaar, ooit, nooit? Ben al blij dat Guus Slim afgerond is. Die B&K 8 sla ik over, de verhalen en tekenstijl vind ik persoonlijk te saai.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...