Ga naar inhoud

Lamme Goedzak

Members
  • Aantal items

    1.179
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Lamme Goedzak's Achievements

  1. Er zit een omgekeerde materie replicator ingebouwd die de grond omzet in zijn samengestelde atomen. Boven en onder de graver is er ook een krachtveld die de eerste decimeters grond desintegreert.
  2. Fantasie moet toch niet altijd 100% wetenschappelijk correct zijn?
  3. De eerste weet ik niet maar wel degene die me meest is bijgebleven. Dat was een van de Katamarom. Meerdere albums stukgelezen in de bib en dan voor de eerste keer in een stripwinkel in Leuven de hele reeks zien staan. Mocht er toen 1 uitkiezen van de mama. Die winkel nadien nooit meer teruggevonden.
  4. Softcover staat direct leverbaar bij met verschijningsdatum 2030
  5. Zal de nieuwe konvooi deze week eindelijk verschijnen? Bijna anderhalf jaar na de aankondiging. Je zou er weddenschappen rond moeten afsluiten.
  6. Moet er achter een neg. mening geen subjonctif gebruikt worden?
  7. Je kan gewoon chatten met hun klantendienst. Die zijn vrij behulpzaam.
  8. Dat gedraaid hoofd lijkt me maar raar. Als je naar een zwaard reikt, kijk je daar toch naar.
  9. Vraag me toch af waarom hardcovers beschadigd zouden kunnen raken als je ze rechtop zet. Staan al jaren zo en is niks mis mee.
  10. Woops, ik heb er 2 gekocht dan. Ik was Olympus Mons vergeten. Het is niet dat er geen aanbod is maar persoonlijk koop ik niet teveel zaken om te proberen, daar heb ik het budget niet voor en de ook de plaats niet. Ik beperk mij dus tot zaken waarvan ik vrij zeker ben die me liggen of ik lees ze eerst in de bib. Elfen vind ik gewelde serie maar de rest van de landen van Arran raak ik gewoon niet doorgeworsteld, geen idee waarom. De zoveelste XII of Jeremiah of Thorgall spin-off, voortzetting, etc interesseert me gewoon niet. De zoveelste Prometheus waar het vet al van van de soep is, nee bedankt. Maar dat betekent niet dat ik geen strips lees, ik lees er nog elke week meerdere. Ik koop gewoon niet om te kopen.
  11. Dus je hebt mensen op dit forum die ze kopen en mensen die ze niet kopen. Lijkt me weerspiegeling van het echte leven. Je kan toch niet verwachten dat iedereen op dit forum hetzelfde koopt / goed vindt / leest
  12. Same. Van alle uitgevers heb ik tot nu toe 2 strips opstaan om te kopen (en heb 1 gekocht vorige maand) Goed nieuws voor de vrije ruimte in de kast wel
  13. Een paar euro bruto teveel verdienen en dan duizenden euros aan premies verliezen waar je op rekende Bij de volgende werken een paar maand op ziekenkas staan, hou ik meer aan over dan.
  14. Als je het nog niet gelezen hebt, gewoon kopen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...