Jump to content

Lamme Goedzak

Members
 • Posts

  570
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lamme Goedzak's Achievements

 1. Mijn excuses. Ik was vergeten een slotje op het topic te laten plaatsen wegens verkocht.
 2. Idd. Als je niet om 6u gaat neuzen in de dozen die mensen nog uit de koffer aan het halen zijn, vind je op een rommelmarkt enkel oud papier of veel te duur geprijsde boeken.
 3. Waren zonnekind en zonneland stripbladen?
 4. Blijkbaar hebben een aantal ssz'en ook een voorraadje Geuzen ingeslagen voor zij die de crowdfunding gemist hebben. Of SU heeft bijgedrukt.
 5. Brusel op de anspach heeft er geen meer. Die in Elsene eigenlijk nooit geweest. Heeft die meer aanbod? Forbidden zone is al lang geleden, toen stonden er boven nog massa dozen met floppies. Was zalig om reeksen aangevuld te krijgen. BDweb moet ik is gaan zoeken.
 6. Ik verkoop Bakelandt integraal 1 en 2. Beide boeken zijn eerste druk en in nieuwstaat. 25€ per boek, excl. verzendkosten. Ophalen kan ook.
 7. A volonté in de twee landstalen? Die heb ik toch gemist. Enkel in Le Dépot en de pêle-mêle weet ik dat ze wat tweedehands Nederlands hebben. En dat aanbod is niet denderend. B-gevaar weet ik niet of die nog bestaat. 1x geweest en nieuwe strips lagen op de grond, stoffig,... Maar wel heel vriendelijke man. Vreemd genoeg is het Engelse aanbod nog slechter. Hoewel er nu ook een naar Franse normen ruim aanbod Engelstalige manga is in de Japanese grocery die in de in twee gekapte Brusel is gevestigd. Wel duurder dan de manga in Vlaamse zaken.
 8. Dat mistig effect geeft idd een spooky sfeer. Voordien was er niemand die iets dergelijks neerzette?
 9. Vloeren die die niet waterpas zijn waardoor de planken van de kasten dat ook niet zijn en je boeken steeds omvallen terwijl je de kast probeert te vullen.
 10. Het heeft eigenlijk dus niets te maken met superieure tekenstijl of scenario
 11. Dat is feitelijk ook wel een slimme truc!
×
×
 • Create New...