Ga naar inhoud

Lamme Goedzak

Members
 • Aantal items

  379
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hangt dat ook allemaal niet van het land af. In Japan zijn er veel vrouwelijke (en succesvolle) mangaka. Shonen Jump heeft een 50/50 man/vrouw lezerspubliek.
 2. Ik heb meerdere vrouwelijke kennissen die wel manga lezen. Slechts eentje leest strips en dan nog alleen Urbanus.
 3. Nog tot deel 7. Dus eind dit jaar afgerond normaal.
 4. Helaas is hun aanbod niet altijd volledig. Voor al die reeksen is er veel budget nodig. En dan nog geregeld de kapotte exemplaren vervangen, wat helemaal onmogelijk is bij degene die OOP zijn. Maar je kan er wel heel veel ontdekken!
 5. In 1992 waren er nog amper websites laat staan betalende. De eerste betalende verschenen in de tweede helft van de jaren '90. In de tijd van 1992 had die man gelijk. In de huidige niet. 3 jaar in IT is een eeuwigheid. Wat ik vandaag leer, was al verouderd toen de schrijver van de cursus het eerste woord op papier zette. Verder gaat het om 1 man die 1 ISP vertegenwoordigde (in een periode dat alles in de kinderschoenen stond). Die uitspraak als reden aanhalen waarom mensen wereldwijd een internetabonnement afsluiten of illegaal downloaden is als zeggen dat games verantwoordelijk zijn voor gewel
 6. Nederlands was toch vrij beperkt met uitzondering van de grote reeksen dacht ik. Het land van langvergeten heb ik via de digitale weg gelezen. Nergens te vinden en ik wou hem lezen. Intussen natuurlijk wel bijna weer beschikbaar. Maar het digitaal lezen heeft mij wel doen beseffen dat ik de reeks niet goed genoeg vind om hem aan te schaffen. Was anders een dure misser geweest.
 7. Dat is een goeie. Heb hem erbij gezet. Nu is het wel zo dat je van vele nieuwe strips previews kan vinden maar niet van allen. En van oudere nummers al helemaal niet.
 8. Thuis hadden wij ook maar een beperkt aanbod. Maar de bib had er immens veel. Nadat ik de jeugdafdeling had verslonden had ik nog een hele volwassenafdeling. (daarvoor moest mijn vader wel eerst aan de bibliothecaris zeggen dat ik die mocht ontlenen) En in latere jaren ben ik er zelf gaan kopen, beginnende met de nummers die in de bib ontbraken. Nu strips lezen is mijn hobby, het snuisteren een leuke tijdsbeleving en het kopen een noodzakelijk kwaad.
 9. Die nieuwe cover verraadt idd een beetje het mysterie. Howel kinderen dat toch niet meteen door zullen hebben.
 10. Bedankt dat iemand het topic weer terug stuurt ;-)
 11. Je zei letterlijk in je eerste argument: ¨als mensen vooraf duidelijk was gemaakt dat je voor films en liedjes op internet even goed moest betalen als in de winkel, hoeveel internetabonnement zouden ze dan verkocht gekregen hebben?¨ en dat het in 1992 was. En nu ga je argumenteren dat dat allemaal niet bestond toen. (Correct natuurlijk) Die uitspraak van gratis internet is niet van toepassing op het internet van nu dus waarom je die dan aanhaalde om te motiveren waarom mensen illegaal downloaden is mij een raadsel. Dat je mensen alleen een abo kon aansmeren door hen te vertellen dat
 12. En waar kan ik dat panelgesprek vinden? Wat ik vind echt geen enkele referentie terug dat een ISP ooit gezegd heeft dat muziek en films op internet gratis zijn. Informatie ja, gigantisch veel informatie op internet is gratis om te bezichtigen. Deze website is er maar een voorbeeld van. De site met info van het containerpark een andere, die van de bank, de dierentuin, etc. Facebook, twitter (je betaalt met reclame en je privacy). De online multiplayer van het game dat je gekocht hebt. Voor veel mensen zijn die dingen alleen al meer dan genoeg redenen om een internetabonnement te nemen. En
 13. 2 En het met het drukke werkleven vind ik veel makkelijker de tijd om een strip te lezen dan om een game te spelen.
 14. 20 - 30€ voor een integrale met 3 tot 5 verhalen vind ik aanvaardbaar. Bijv. PP en BB komt op een 8€ per verhaal en je krijgt er een dossier bij. Maar er zijn zeker nog betaalbare softcovers. De laatste Katamarom of Bollie en Billie zijn mooi uitgegeven en toch nog de mooie prijs van 7,50€.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...