Jump to content

Lamme Goedzak

Members
 • Posts

  580
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lamme Goedzak

 1. Natuurlijk. Dat zwart geld kan je niet blijven oppotten
 2. Toen ik mijn huis kocht moest ik even naar de bank bellen om voor 1 dag limieten te verwijderen en dan gewoon overschrijven (na 50x het rekening nummer te checken ) Telefonisch zal je je bank altijd kunnen bereiken maar die kan aan de andere kant van het land zitten.
 3. Ik heb alleszins geen enkel bankkantoor op wandel -of fietsafstand. Online bankieren is bij mijn weten toch steeds gratis. Of in je maandelijkse kost als je bij een grootbank zit. Internet, idd via 4G, op je werk, bij vrienden, de buren, enz. Ik snap wel dat er mensen zijn zonder maar ik denk dat als je over 20 jaar nog steeds niet mobiel internet, je gewoon achtergelaten wordt door de rest van de maatschappij.
 4. Online bankieren kan je toch niet meer rond. Aan het loket kost stukken van mensen. En de paar die er nog zijn zijn amper open. Ik zou me pas zorgen maken als wereldwijd computers stoppen met werken (sci-fi weliswaar). Dan is je geld foetsie, maar je lening ook Wij zijn enkele jaren geleden ook gehackt door ransomware. Backups gechecked en de niet-actieve ransomware eruitgehaald en dan gewoon alles restoren. Disaster recovery plan. Essentieel maar nog te veel bedrijven vinden dat onnodige kostenpost. Investeren in degelijke security is ook zo'n onnodige kostenpost voor velen.
 5. Zolang de Chinezen weten wat we doen en denken op internet zijn we veilig
 6. Stripspeciaalzaak.be kondigde onlangs Alex Senator integrale aan. Leuk. Echter is de Franse versie wel zwart-wit. Die info ontbreekt bij de voorstelling. Geen idee of die in kleur of zwart-wit zal zijn.
 7. Ik heb zelfs Puk van de Petteflet en sprookjesboek met de drie biggen snel in huis gehaald.
 8. Mijn excuses. Ik was vergeten een slotje op het topic te laten plaatsen wegens verkocht.
 9. Idd. Als je niet om 6u gaat neuzen in de dozen die mensen nog uit de koffer aan het halen zijn, vind je op een rommelmarkt enkel oud papier of veel te duur geprijsde boeken.
 10. Waren zonnekind en zonneland stripbladen?
 11. Blijkbaar hebben een aantal ssz'en ook een voorraadje Geuzen ingeslagen voor zij die de crowdfunding gemist hebben. Of SU heeft bijgedrukt.
 12. Brusel op de anspach heeft er geen meer. Die in Elsene eigenlijk nooit geweest. Heeft die meer aanbod? Forbidden zone is al lang geleden, toen stonden er boven nog massa dozen met floppies. Was zalig om reeksen aangevuld te krijgen. BDweb moet ik is gaan zoeken.
 13. Ik verkoop Bakelandt integraal 1 en 2. Beide boeken zijn eerste druk en in nieuwstaat. 25ÔéČ per boek, excl. verzendkosten. Ophalen kan ook.
 14. A volont├ę in de twee landstalen? Die heb ik toch gemist. Enkel in Le D├ępot en de p├¬le-m├¬le weet ik dat ze wat tweedehands Nederlands hebben. En dat aanbod is niet denderend. B-gevaar weet ik niet of die nog bestaat. 1x geweest en nieuwe strips lagen op de grond, stoffig,... Maar wel heel vriendelijke man. Vreemd genoeg is het Engelse aanbod nog slechter. Hoewel er nu ook een naar Franse normen ruim aanbod Engelstalige manga is in de Japanese grocery die in de in twee gekapte Brusel is gevestigd. Wel duurder dan de manga in Vlaamse zaken.
 15. Dat mistig effect geeft idd een spooky sfeer. Voordien was er niemand die iets dergelijks neerzette?
 16. Vloeren die die niet waterpas zijn waardoor de planken van de kasten dat ook niet zijn en je boeken steeds omvallen terwijl je de kast probeert te vullen.
 17. Het heeft eigenlijk dus niets te maken met superieure tekenstijl of scenario
 18. Dat is feitelijk ook wel een slimme truc!
×
×
 • Create New...