Ga naar inhoud

SouthEast Comics

Members
  • Aantal items

    121
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

  • Locatie
    Nederland
  • Interesses
    Marvel Comics, X-Men, The Walking Dead, DC merchandise
  • Beroep
    Indie Publisher

Recente bezoekers van dit profiel

669 profielweergaven

SouthEast Comics's Achievements

  1. Hier is de link voor de kickstarter page. Is nu al ruim een dag live. Deel, pledge of doe beide. Waar je je ook maar comfortabel bij voelt.
  2. Hoi iedereen, Sinds vandaag heb ik een pre-launch pagina voor mijn toekomstige kickstarter campaign. Dit is voor mijn comic book serie Square One 1 en 2. Check de link en voel je vrij om op de Notify button te drukken, zodat je op de hoogte bent wanneer het project live gaat. https://www.kickstarter.com/projects/61718564/square-one-issues-1-2 Alvast bedankt!
  3. Gaat goed hoor. Bedankt voor het vragen en de interesse @Hamirubi Hier een update: SQUARE ONE Inmiddels laat ik mijn comic Square One omzetten naar het Webtoon format. De bedoeling is om daar iig 16 episodes te maken. Ik zit nu op 9 episodes, en omdat ff uit te leggen. Comic book format issue 1 bestaat uit webtoon episodes 1 t/m 5. Comic book format issue 2 bestaat uit webtoon episodes 6 t/m 9. De artist is nu bezig met de pagina's voor comic book format issue 3, zodat dat uiteindelijk omgezet kan worden naar webtoon episodes. Als alles af is, gooi ik het wekelijks op Webtoon Canvas. Dan kan iedereen het lekker gratis lezen in het nieuwe jaar...ergens in 2022, maar wanneer weet ik nog niet! Ik zal sowieso dan wekelijks hier een update plaatsen met een link. ALFA Na 3 jaar (inks waren al af in 2018, kleur duurde nou eenmaal wat langer) heb ik samen met het team eindelijk het laatste nummer afgekregen, en is de serie tot een einde gekomen! Het 28 pagina tellende comic is te koop op de southeastcomics.com website *Ik krijg geen updates via mail, dus vandaar dat ik dit bericht nu pas lees. Sorry!
  4. Hey, ik heb net mijn surveys doorgegeven via Kickstarter. Ik zou graag mijn fysieke comic willen doneren aan iemand hier. Door de hele corona pandemie lijkt het me leuk om wat leuks te doen voor een ander. Dus als je iemand weet, Richard, dan mag je mijn kopie doorsturen naar een andere fan in NL of BE. Thanks!
  5. Ik moest er even goed voor zitten, maar met behulp van tutorials op YouTube is het mij gelukt.
  6. @fazercogoed om te weten. Ik hou je op de hoogte!
  7. Vanaf januari. Te beginnen met Go Southeast #1 en #2.
  8. Ik ben er iets van 10 dagen mee bezig geweest maar ik ben er zeer trots op. Met behulp van een template heb ik mijn eigen website gemaakt (ik heb er totaal geen achtergrond in). Je kan het vanaf vandaag bekijken: SouthEast Comics website
  9. Is al weer bijna een half jaar geleden dat ik hier iets geplaatst hebt. Maar hier is weer een update. Supergaaf dat ik issue 2 van Go SouthEast (anthology series) binnen een maand af heb kunnen krijgen, met een stel creators. (zie cover) Het idee was/is om het volgende maand op Comixology te plaatsen. Duurt helaas nu een stuk langer. Wachttijd is minimaal drie maanden, voorheen 1 maand. Dus anyway, terwijl ik daar op ga wachten, zal ik het ook eens via andere digitale kanalen proberen te verkopen. Printversies zal in Januari komen. Ik heb het al die tijd tegengehouden, geen zin om 500 comics in NL te kopen of POD comics te laten shippen vanuit Amerika. Maar nu heb ik toch een goede POD service gevonden in Engeland.
  10. Holy smokes! Je bent al over de 6k! Gefeliciteerd. Backed voor cover C. Vraagje, als ik nummer 2 alleen nog erbij wil hebben, hoeveel moet ik dan aan het bedrag toevoegen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...