Ga naar inhoud

belgiumdog

Members
 • Aantal items

  453
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.087 profielweergaven
 1. Pppfff is al tijdje bezig dat : van beperkte uitgaves vlug meerdere HC vooraf bestellen en dan direct door verkopen op de catawiki en meestal flinke wist op maken . want als ik lees 4 exempl dat is echt niet meer voor eigen collectie .
 2. Vind het wel knap gedaan voor Iemand die gewoon iets gemaakt heeft voor een vriend ,die is er blij mee , vind het een rare opmerking ,die oogt raar .
 3. Nee niet de Franse worden eerst in de watten gelegd , maar gewoon dat franse uitgevers die strips uitgeven , en dan volgt als de verkoop meevalt in Frankrijk de vertaling ergens bij Nederlandstalige uitgever / dus niks van Franse voor trekkerij
 4. ja , klopt , er steekt laatste deel in die box (deel 4 dus) dus zekers geen Silvester toestanden / blijf het wel raar vinden dat het voor onze Franse vrienden kan en niet voor in het Nederlands ( Glenat ook tot )
 5. Dat is verzamelbox van de ridders van Heliopolis van Jeremy ; in frans . de uitgever heeft voor de Nederlandstalige versie dat niet voorzien ( nagevraagd juist bij Jeremy ) vind dat weer een rare strategie van uitgever , gelukkig gaan de nederlandse in die box ook .
 6. Dat is Jean Louis Dress en Bruno Ghys samen elfje en achtergrond van Dress beestje van Bruno Ghys
 7. Paolo Mottura was in Boulogne sur mer
 8. mooi mooi, maar wat een eindejaarsoffensief nog te doen, RESPECT man !!!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...